Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αυτή είναι η ουσία και δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι περισσότερο. Όταν θα βγουν Wolfenstein 2 και Skyrim για iPhones, τα ξαναλέμε. 

Δεν έχει σημασία η ισχύς αν οι devs δυσκολεύονται να γράψουν κώδικα για το SoC, ώστε να μην παιδεύονται στα ports. 

Μετά το release του iPhone 7 έχουν πουληθεί κοντά 400m iPhones. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν συμφέρει οποιαδήποτε random εταιρεία να βγάλει ports από ΑΑΑ games σε τέτοιο τεράστιο userbase. 

Είναι άλλο το μοντέλο - άλλο το userbase. Από τα 400m που λες πόσοι θα δώσουν 60αρι για να παίξουν doom όταν έχουν να "χαζολογήσουν" με άπειρα "δωρεάν" παιχνίδια. Τα fortnite και PUBG υπάρχουν ήδη γιατί ακριβώς ταιριάζουν στο "μοντέλο".

Για αυτό βλέπεις τις MS/Sony να πατεντάρουν χειριστήρια τύπου switch. Πάνε να βουτήξουν και αυτές. Θα τα δεις σύντομα...

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Sir_Teraflop said:

Είναι άλλο το μοντέλο - άλλο το userbase. Από τα 400m που λες πόσοι θα δώσουν 60αρι για να παίξουν doom όταν έχουν να "χαζολογήσουν" με άπειρα "δωρεάν" παιχνίδια. Τα fortnite και PUBG υπάρχουν ήδη γιατί ακριβώς ταιριάζουν στο "μοντέλο".

Αυτό λέω, είναι τόσο τεράστιο το userbase που και το 0,1% να τσιμπήσει μιλάμε για πολλά λεφτά. 

Τεσπα, είναι ανούσιο και να το συζητάμε. Τα κινητά είναι ιδανικά για streaming υπηρεσίες περισσότερο, όχι για dedicated gaming. Το εχει πιάσει το νόημα η MS. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1

4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αυτό λέω, είναι τόσο τεράστιο το userbase που και το 0,1% να τσιμπήσει μιλάμε για πολλά λεφτά. 

Τεσπα, είναι ανούσιο και να το συζητάμε. Τα κινητά είναι ιδανικά για streaming υπηρεσίες, όχι για dedicated gaming. 

Δεν θα το έλεγα (πλέον) αυτό φίλε μου. Αν δεις πως φθίνουν οι πωλήσεις των dedicated gaming handheld και το συνδυάσεις με τις κινήσεις μεγάλων Publisher να κινούνται προς τα εκεί αντιστρόφως ανάλογα (EA-BLIZZARD/ κτλ...)  (ακόμα και η Nintendo έτσι?) - σε συνδυασμό με το ότι προσπαθούν να φέρουν hardware controls στα κινητά (π.χ. razer/ms/sony/Google!) θα έλεγα ότι είναι το μέλλον. Η στούκα θα παιχτεί κάποια στιγμή στο κινητό (ω ναι) της Nintendo sponsored by DeNA και στα streaming κινητά/υπηρεσίες του ανταγωνισμού.

Είναι θέμα χρόνου το τι θα δούμε. Θα δούμε όμως πολλά.

• Moderators
3 minutes ago, Sir_Teraflop said:

Δεν θα το έλεγα (πλέον) αυτό φίλε μου. Αν δεις πως φθίνουν οι πωλήσεις των dedicated gaming handheld και το συνδυάσεις με τις κινήσεις μεγάλων Publisher να κινούνται προς τα εκεί αντιστρόφως ανάλογα (EA-BLIZZARD/ κτλ...)  (ακόμα και η Nintendo έτσι?) - σε συνδυασμό με το ότι προσπαθούν να φέρουν hardware controls στα κινητά (π.χ. razer/ms/sony/Google!) θα έλεγα ότι είναι το μέλλον.

Φθίνουν οι πωλήσεις; Από που προκύπτει αυτό; Τα συστήματα της Sony και της Nintendo ήδη έχουν πουλήσει καλύτερα από τους πρόγονους τους. 

Επίσης, η στροφή των devs στο mobile για την ώρα μεταφράζεται σε mobile games και μόνο. Ξαναλέω, όταν θα δούμε μεγάλους τίτλους για iOS και Android θα τα ξαναπούμε. Η μόνη σοβαρή προσπάθεια μέχρι τώρα έγινε από τα Shield της Nvidia που μόνο επιτυχία δεν τα λες. 

4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Φθίνουν οι πωλήσεις; Από που προκύπτει αυτό; Τα συστήματα της Sony και της Nintendo ήδη έχουν πουλήσει καλύτερα από τους πρόγονους τους. 

Επίσης, η στροφή των devs στο mobile για την ώρα μεταφράζεται σε mobile games και μόνο. Ξαναλέω, όταν θα δούμε μεγάλους τίτλους για iOS και Android θα τα ξαναπούμε. Η μόνη σοβαρή προσπάθεια μέχρι τώρα έγινε από τα Shield της Nvidia που μόνο επιτυχία δεν τα λες. 

Μιλάω για τα νούμερα από DS>3DS και όπως προβλέπω switch.

Για την στροφή που λες - ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα. Δεν είπα ότι αύριο θα γίνει τέτοια μεταστροφή.

Και για τα του Shield τα είδαμε όντως. Του έλλειπε το Nintendo μπροστά...

• Moderators
5 minutes ago, Sir_Teraflop said:

Μιλάω για τα νούμερα από DS>3DS και όπως προβλέπω switch.

Το Switch είναι υβρίδιο, δεν μπορούμε να το συγκρινουμε με τα DS/3DS όταν έχει τιμή Wii U. 

8 minutes ago, Sir_Teraflop said:

Και για τα του Shield τα είδαμε όντως. Του έλλειπε το Nintendo μπροστά...

Ενταξει, είμαι ο πρώτος που συγκρίνει το Switch με το Shield, αλλά όχι, δεν του έλειπε μόνο η φίρμα για να κάνει επιτυχία. 

Του έλειπαν και το physical μέσο, και τα αποσπώμενα gamepads, και το εύκολο docking στην τηλεόραση, και η solid gaming library... Το υποτιμάς πολύ αν νομίζεις ότι είναι ζήτημα φίρμας και μόνο. Αν ήταν έτσι, τότε και το Wii U θα είχε πουλήσει παπάδες. Αλλά η Ν δεν είναι Apple. 

• Like 1

A λήθεια πως μπορεί μια εταιρεία ακόμα και σαν την Nintendo να καταφέρει να ξεπεράσει ένα έτος σαν το 2017; Σίγουρα όχι εύκολα. Θυμίζουμε πως το 2017 ξεκίνησε το pop culture φαινόμενο που ακούει στο όνομα του Nintendo Switch το οποίο μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα πλαισιώθηκε από 2 τίτλους μεγαλύτερους από την Nintendo και ολόκληρη την gaming βιομηχανία όπως το The Legend of Zelda: Breath of the Wild και το Super Mario Odyssey. Από την άλλη το 2017 ήταν ακριβώς η χρονιά που η Nintendo χρειαζόταν για να πετάξει από πάνω της τη “ρετσινιά” της εμπορικής αποτυχίας του Wii U. Το 2018 όμως τι κατάφερε και τι όχι;

2018: Αποτίμηση της χρονιάς

• Like 1

26 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ενταξει, είμαι ο πρώτος που συγκρίνει το Switch με το Shield, αλλά όχι, δεν του έλειπε μόνο η φίρμα για να κάνει επιτυχία. 

Καλά εγώ (όπως και εσύ υποθέτω) αναφερόμουν στο hardware καθαρά στο SoC δηλαδή - προφανώς και το σύστημα δεν ορίζεται από τα "σωθικά" του.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα!! Μιας και δεν μου απαντησε κανεις, ξανακανω την ερωτηση... Εχω βρει στο Japan store το Donkey Kong προσφορα στα 35 ευρω. Βλεπω πως παροτι αλλαζω region οπως εκανα στο παρελθον, δεν δεχεται paypal και χρεωστικη! Υπαρχει καποιος τροπος να αγορασω το game απο το Japan store? Νομιζω πως εχω αγορασει ξανα παιχνιδι απο Ιαπωνια, αλλα δεν θυμαμαι τον τροπο... Ισως με prepaid card? 🤔

Επεξ/σία από Narcos

11 λεπτά πριν, Narcos είπε

Καλημερα!! Μιας και δεν μου απαντησε κανεις, ξανακανω την ερωτηση... Εχω βρει στο Japan store το Donkey Kong προσφορα στα 35 ευρω. Βλεπω πως παροτι αλλαζω region οπως εκανα στο παρελθον, δεν δεχεται paypal και χρεωστικη! Υπαρχει καποιος τροπος να αγορασω το game απο το Japan store? Νομιζω πως εχω αγορασει ξανα παιχνιδι απο Ιαπωνια, αλλα δεν θυμαμαι τον τροπο... Ισως με prepaid card? 🤔

Μήπως να κοιτούσες σε κανένα κλειδαδικο αν έχει κάρτα Japan nintendo ? 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Μήπως να κοιτούσες σε κανένα κλειδαδικο αν έχει κάρτα Japan nintendo ? 

Αυτο εννοω λεγοντας prepaid... Ομως δεν με συμφερει! Το παιχνιδι κοστιζει για την ακριβεια 4520 JPY, με αποτελεσμα αν αγορασω τις ετοιμες καρτες που ειναι 500, 1000, 1500, 2000, 4000 κλπ κλπ... μου βγαινει 45+ ευρω.

Επεξ/σία από Narcos

51 λεπτά πριν, Narcos είπε

Αυτο εννοω λεγοντας prepaid... Ομως δεν με συμφερει! Το παιχνιδι κοστιζει για την ακριβεια 4520 JPY, με αποτελεσμα αν αγορασω τις ετοιμες καρτες που ειναι 500, 1000, 1500, 2000, 4000 κλπ κλπ... μου βγαινει 45+ ευρω.

Μετά δεν ξέρω μέσω revolut αν γίνεται να αγοράσεις. 

• Thanks 1

18 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Μετά δεν ξέρω μέσω revolut αν γίνεται να αγοράσεις. 

Το αλλο που σκεφτομαι ειναι μηπως να κανω μεταφορα υπολοιπου (balance) απο την χρεωστικη στο ιδιο το Paypal... Ετσι ωστε να μη προσπαθει να τραβηξει απο την καρτα την στιγμη της αγορας αλλα να τραβηξει χρηματα απευθειας απο το Paypal! Επισης μια αλλη λυση ειναι να μην αγορασω καν το Donkey Kong και να περιμενω μερικες μερες για αγορα του Super Mario Bros U Deluxe.... που το'χω βαλει στο ματι!! 😀

16 λεπτά πριν, Narcos είπε

Το αλλο που σκεφτομαι ειναι μηπως να κανω μεταφορα υπολοιπου (balance) απο την χρεωστικη στο ιδιο το Paypal... Ετσι ωστε να μη προσπαθει να τραβηξει απο την καρτα την στιγμη της αγορας αλλα να τραβηξει χρηματα απευθειας απο το Paypal! Επισης μια αλλη λυση ειναι να μην αγορασω καν το Donkey Kong και να περιμενω μερικες μερες για αγορα του Super Mario Bros U Deluxe.... που το'χω βαλει στο ματι!! 😀

Πιστεύω οτι μπορεις να βρεις retail το donkey kong στην ιδια τιμή έστω και μεταχειρισμένο

Αν ειναι να αγοράσεις ενα περίμενε το Mario

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...