Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Malthador είπε

Επίσης θα βγει Clannad για Switch, δεν θα ανατριχιάσετε οι περισσότεροι, αλλά στο είδος του είναι εξαιρετικό.

Αυτό μας λείπει να το πνιξουμε απο το κλάμα το Switch. Στα διάλλα παλιοιάπωνες

Επεξ/σία από papp0us
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, τα Mediamarkt στο ποτάμι μπροστά από το ράφι με τα Switch games, έχουν ένα καλαθάκι με προσφορές. Επί το πλείστον έχει κάτι σαχλαμάρες μέσα, αλλά έχει και μερικά που -κατά τη γνώμη μου- αξίζουν:

Super Bomberman R -> €19.99

Ninjago -> €19,99

Puyo puyo Tetris -> €17,99

Εγώ τσίμπησα τα δύο πρώτα χθες* και το ψήνω άσχημα να πάω να τσιμπήσω και το Tetris (ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ότι έχω μεγάλο backlog στο NSw και δεν έχει κλείσει ούτε δυο χρόνια η κονσόλα 😕). Τα υπόλοιπα είναι κάτι games του τύπου This is the Police, Monopoly κλπ, που πιστεύω ότι ούτε σε προσφορά δεν αξίζουν για αγορά, αλλά κρίνω πάντα με βάση το δικό μου γούστο.

Δεν έχει πολλά κομμάτια από κάθε τίτλο, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό είναι να πεταχτεί το συντομότερο.

*το Bomberman για εμένα, το Ninjago για το γιο μου που έχει κόλλημα με τη σειρά. Το Bomberman δε είναι στη χαμηλότερη τιμή καινούριου που το έχω δει επάνω στον πλανήτη, μέχρι και digital από Αφρική έχει παίξει στα €27 ως τώρα στην χαμηλότερη προσφορά του. Δεν γινόταν να μην το τσιμπήσω.

Επεξ/σία από Malthador
  • Thanks 3

Τραγικές τιμές  τετρις το έχει 40 ευρώ skroutz αλλά ακόμα κ στα 17 πάλι ψηλά είναι όταν με 20 παίρνεις rayman....  Περί ορέξεως βέβαια καλές γιορτές 

3 ώρες πριν, Malthador είπε

Λοιπόν, τα Mediamarkt στο ποτάμι μπροστά από το ράφι με τα Switch games, έχουν ένα καλαθάκι με προσφορές. Επί το πλείστον έχει κάτι σαχλαμάρες μέσα, αλλά έχει και μερικά που -κατά τη γνώμη μου- αξίζουν:

Super Bomberman R -> €19.99

Ninjago -> €19,99

Puyo puyo Tetris -> €17,99

Εγώ τσίμπησα τα δύο πρώτα χθες* και το ψήνω άσχημα να πάω να τσιμπήσω και το Tetris (ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ότι έχω μεγάλο backlog στο NSw και δεν έχει κλείσει ούτε δυο χρόνια η κονσόλα 😕). Τα υπόλοιπα είναι κάτι games του τύπου This is the Police, Monopoly κλπ, που πιστεύω ότι ούτε σε προσφορά δεν αξίζουν για αγορά, αλλά κρίνω πάντα με βάση το δικό μου γούστο.

Δεν έχει πολλά κομμάτια από κάθε τίτλο, οπότε όποιος ενδιαφέρεται καλό είναι να πεταχτεί το συντομότερο.

*το Bomberman για εμένα, το Ninjago για το γιο μου που έχει κόλλημα με τη σειρά. Το Bomberman δε είναι στη χαμηλότερη τιμή καινούριου που το έχω δει επάνω στον πλανήτη, μέχρι και digital από Αφρική έχει παίξει στα €27 ως τώρα στην χαμηλότερη προσφορά του. Δεν γινόταν να μην το τσιμπήσω.

Το puyo puyo Tetris είναι πολύ καλό. Έχει πολλούς στο online και είναι το μόνο που παίζει (με σκιζει) η γυναίκα μου

3 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Τραγικές τιμές  τετρις το έχει 40 ευρώ skroutz αλλά ακόμα κ στα 17 πάλι ψηλά είναι όταν με 20 παίρνεις rayman....  Περί ορέξεως βέβαια καλές γιορτές 

To Puyo Puyo Tetris για τα 17 ευρω μια χαρα ειναι σε συγκριση με το Rayman που παραδωσανε μια απλη εκδοση. Καλες γιορτες! :)

44 λεπτά πριν, fytotech είπε

Το Tetris είναι το πρώτο παιχνίδι που αγοράζω σε κάθε κονσόλα. Δε με νοιάζει η τιμή, γιατί θα παίξω σίγουρα πολλές ώρες. Το έχω από το Game Boy.

Συμφωνω μαζι σου.Ειδικα αν βγαζανε την εκδοση του gameboy που ειναι top για μενα.Δυστηχως εχω παρει και το puyopuyo tetris και εχω κλαψει τα λεφτα μου.Δεν μου αρεσε καθολου.

Τωρα θελω να παιξω το tetris effect,το eurogamer το εβγαλε και παιχνιδι της χρονιας, που ακουω μονο καλα λογια αλλα ειναι μονο για ps4.Ξερουμε αν θα κυκλοφορησει καποτε και για τις υπολοιπες κονσολες??

16 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Συμφωνω μαζι σου.Ειδικα αν βγαζανε την εκδοση του gameboy που ειναι top για μενα.Δυστηχως εχω παρει και το puyopuyo tetris και εχω κλαψει τα λεφτα μου.Δεν μου αρεσε καθολου.

Τωρα θελω να παιξω το tetris effect,το eurogamer το εβγαλε και παιχνιδι της χρονιας, που ακουω μονο καλα λογια αλλα ειναι μονο για ps4.Ξερουμε αν θα κυκλοφορησει καποτε και για τις υπολοιπες κονσολες??

Είναι exclusive αν δεν κάνω λάθος κι εννοείται το αγόρασα day one με full price στο PS4.

6 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Κοίτα αυτός ο τρόπος σκέψης είναι λάθος. Και θα το καταλάβεις όταν αντί για Tetris και Rayman βάλεις πχ Axiom Verge και Witcher 3. 

Εχουμε μήλα και πορτοκάλια. 

Μετά την αξιολόγηση μου περί 2018 μια πρώιμη και για το 2019 από πλευράς δυναμικής:

-SMBD+SML αναμενόμενα θα ξεπεράσει τις πωλήσεις της αρχικής έκδοσης (WiiU).
-To Travis Strike Again αποτελεί απογοήτευση για μένα ως φίλος της σειράς. Ας πρόσεχε ο Suda51 που αποδείχτηκε καλός σχεδιαστής αλλά χάλια επιχειρηματίας, έργο που το έχουμε ξαναδεί (βλέπε Silicon Knights, Denis Dyack). Σήμερα η Grasshopper έχει καταλήξει με 20 άτομα προσωπικό. Βέβαια μου κέντρισε κάπως το ενδιαφέρον η προσθήκη της Shinobu μέσα από το πρώτο DLC αλλά και πάλι.... τουλάχιστον βγάλε την ρε Suda51 σε φιγούρα όπως την Sylvia να γουστάρουμε. 
Με 'νόχλησε και η πρόσφατη δήλωση πως αν το TSA δεν πουλήσει καλά τότε δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για ΝΜΗ3. Αυτές τις μπούρδες τις έχουμε ακούσει πολλάκις στο παρελθόν και έχουν κουράσει. Suda51 κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη για να καταλάβεις πως έφτασες σε αυτό το σημείο.
-Το Town της Gamefreak δείχνει κάπως ενδιαφέρον αλλά έχουμε ελάχιστες πληροφορίες. Γενικώς στα JRPG η Ν δεν θα έχει πρόβλημα λόγω της επιτυχίας του συστήματος στην Ιαπωνία και επομένως των συνεργασιών που θα ακολουθήσουν. Παράλληλα αναπτύσσεται και η Monolith Soft επομένως όλα καλά σε αυτό το είδος.
-Το Yoshi με βάση όσα έχουν δείξει θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια για το καλό της σειράς. Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές που δημιουργούν αμφιβολίες από την πρώτη παρουσίαση αν και η Good Feel δεν απογοήτευσε ποτέ. 
-Το DAEMON X MACHINA ευελπιστώ να τρέχει στα 60fps κάτι που απαιτεί η δράση του παιχνιδιού. Ως τώρα η Ν δείχνει να το προβάλει σε επίπεδα Octopath, τα υπόλοιπα θα εξαρτηθούν από την Marvelous.
-To Fire Emblem Three Houses, όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν, λόγω της επιτυχίας του FE Heroes στις smartdevices περιμένω πως έχει τις βάσεις να ξεπεράσει σε δυναμική κατά πολύ οποιοδήποτε άλλον τίτλο της σειράς.
-Τα Luigi Mansion 3 και Animal Crossing θα ξεπεράσουν σε δυναμική τις αντίστοιχες εκδόσεις στο 3DS.
-To Pokemon μπορεί να ξεφύγει αρκετά από τα νούμερα του 3DS λόγω της ταινίας εφόσον ακολουθήσουν ένα εμπορικό συνδυαστικό μοντέλο. Επίσης βοηθάει και η επιτυχία του Pokemon Go.
-Τέλος το MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order που ανακοινώθηκε πρόσφατα θα κρίνει την δυναμική της Ν σε τέτοιου είδη συνεργασιών. Η Koei Tecmo δεν είναι υποσχόμενη και μάλλον προσανατολίζεται σε τύπου Warriors.

Βέβαια για την αύξηση της δυναμικής απαιτούνται η πάροδος του χρόνου και η θετική ανταπόκριση του κοινού. Η Emily Rogers που είναι αξιόπιστη leaker σε θέματα Ν τελευταία επαναλαμβάνει πως το 2019 θα είναι ιδιαίτερα δυνατό από πλευράς software. Κάποιες από τις αναφορές στην ροή του παρακάτω tweet:

Μάλλον να περιμένουμε περισσότερους τίτλους από τρίτες εταιρίες ειδικά μέσω των εσόδων από την συνδρομητική υπηρεσία, περισσότερα indies (άρα και περισσότερες σαβούρες) και ότι άλλο προκύψει. Αν συνυπολογίσουμε και την νέα έκδοση του NSW όπως φημολογείται τότε όντως η Ν στοχεύει μακριά.

To 2019 αν και πλούσιο σε περιεχόμενο δεν ακούγεται τίποτα για βελτίωση/αλλαγή των υπηρεσιών αλλά και του λειτουργικού. Κατά τα άλλα ετοιμάστε τα πορτοφόλια σας αφού προβλέπεται δυνατή χρονιά γενικότερα. Άντε μερικές ώρες έμειναν....

ZealousMeaslyHalibut-small.gif

• Like 8

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!! 

Άνοιξα το Nintendo super smash bros ..Εφτιαξα λογαριασμό στο Nintendo αλλά δεν το έχω Σύνδεση με την consola..Δεν βλέπω το παιχνίδι που θα το βρω ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...