Moderators Malthador Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 20 minutes ago, Vagosman said: Εγώ έχω αγοράσει το πρώτο. Επίσης κομπλε. Πολύ μινιμαλιστική απλά κλασσικά δεν έχει βάρος κατά το σήκωμα και θέλει 2ο χέρι. Τη δουλεύω με gripcase μόνιμα πάνω Σου είπα, ταινία διπλής από τα Jumbo για να κολλήσει πάνω στο έπιπλο. Εκτός κι αν έχεις κανένα έπιπλο τηλεόρασης που κοστίζει €1500 και το φοβάσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Σου είπα, ταινία διπλής από τα Jumbo για να κολλήσει πάνω στο έπιπλο. Εκτός κι αν έχεις κανένα έπιπλο τηλεόρασης που κοστίζει €1500 και το φοβάσαι. Ναι το είχα δει αλλά δεν με νοιάζει. Σπάνια ντοκαρω, απλά αν το κάνω δεν βγάζω πλέον τη θηκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Λοιπόν σήμερα θα το παραλάβω το Switch. Πήρα το bundle με την Bayonetta 1+2 και τα εξής παιχνίδια για αρχή: Diablo, Xenoblade Chronicles 2 και Octopath traveler Ευτυχώς μου βγηκαν 120 ευρώ λιγότερα και τώρα κοιτάω για θήκη και προστατευτικό οθόνης Μια ερώτηση τώρα γενικού περιεχομένου: Η πρώτη φόρτιση πόσες ώρες πρέπει να είναι?Να το αφήσω όλο το βράδυ πχ??Πρέπει να είναι κλειστό ή σε sleep mode? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Έρχεται σχεδόν πλήρως φορτισμένο. Το αφήνεις πάνω όσο θες. Σταματά να φορτίζει μόλις φτάσει το 100%. Επίσης το Switch θα δεις ότι βολεύει να το έχεις πάντα σε sleep mode. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Πάντα σε sleep mode. Δεν ειναι ανάγκη να το κλείνεις ποτέ συν ότι τα game ανοίγουν άμεσα στο sleep mode και παίζεις από εκεί που τα έχεις αφήσει χωρίς να περιμένεις loading time. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ απορώ πως την παλεύαμε χωρίς sleep mode τόσα χρόνια. Έβαλα να παίξω στα γρήγορα κάτι στο PS3 και αφού έκανε αρκετή ώρα να ξεκινήσει, είχα ξεχάσει ότι δεν υποστηρίζει sleep mode. Αυτό ήταν, το έκλεισα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 38 minutes ago, Bourdoulas said: Εγώ απορώ πως την παλεύαμε χωρίς sleep mode τόσα χρόνια. Έβαλα να παίξω στα γρήγορα κάτι στο PS3 και αφού έκανε αρκετή ώρα να ξεκινήσει, είχα ξεχάσει ότι δεν υποστηρίζει sleep mode. Αυτό ήταν, το έκλεισα. Όντως. Γιατί όμως συνέβαινε αυτό; Το NDS υποστήριζε full sleep mode από το 2004, ενώ το GBA semi - sleep mode πολυ νωρίτερα. Γιατί τα προηγούμενα twins δεν είχαν sleep; Περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 http://www.wtt.biz/Mobile/jeux-c102x3315852 Ερχεται το switcher 3 με exclusive armor και weapons του link😜. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Όντως. Γιατί όμως συνέβαινε αυτό; Το NDS υποστήριζε full sleep mode από το 2004, ενώ το GBA semi - sleep mode πολυ νωρίτερα. Γιατί τα προηγούμενα twins δεν είχαν sleep; Περίεργο. Μήπως γιατί είχαν τέρατα Power PC επεξεργαστές που δεν είχαν τέτοια power features? Και το WiiU που ήταν (αρκετά) πιο σύγχρονο σχέδιο από τις CPU των twins δεν είχε suspend/resume αν δεν κάνω λάθος. Μόνο background downloads και αυτό πάλι σε ARM επεξεργαστή στηριζόταν για αυτά. 39 λεπτά πριν, Mistwalker είπε http://www.wtt.biz/Mobile/jeux-c102x3315852 Ερχεται το switcher 3 με exclusive armor και weapons του link😜. Καλά ας βγάλουν πρώτα το ThroneBreaker και το συζητάμε. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από Sir_Teraflop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μολις ανακοινωθηκε το persona 5R επισημα και για την ωρα φαινεται μονο το ps4 μιας και ξεκιναει με sony logo το trailer.Μαρτιο οι επομενες ανακοινωσεις οπου λογικα θα το δωσουν και στα υπολοιπα συστηματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 59 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Μολις ανακοινωθηκε το persona 5R επισημα και για την ωρα φαινεται μονο το ps4 μιας και ξεκιναει με sony logo το trailer.Μαρτιο οι επομενες ανακοινωσεις οπου λογικα θα το δωσουν και στα υπολοιπα συστηματα. Μόλις αποφάσισα λοιπόν να μην συνεχίσω το παιχνίδι στο ps4 αφού πρόκειται να αγοραστεί στο Switch. Απίστευτο νέο! Επιτέλους μετά από χρόνια και χρόνια σε ένα μηχάνημα persona και main shin megami tensei μαζί! Ποιος ξέρει, ίσως το smtV να το βγάλουν τελικά και για ps4 αν και το θεωρώ απίθανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vampao Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Πήρα το Axiom Verge τώρα που έχει και έκπτωση 50%. Το πήρα χωρίς να κάνω καθόλου έρευνα για το παιχνίδι , θα εμπιστευτώ πλήρως τα παιδιά εδώ του forum και τον malthador που το κατατάσσουν στα τρία καλύτερα indie games για την κονσόλα. Και μιας και παίζω σχεδόν αποκλειστικά σε docked mode, ήθελα για πρώτη φορά να ξεκινήσω και να τελειώσω ένα game μόνο σε handheld mode, να τσεκάρω και λίγο τις δυνατότητες της φορητότητας . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Από ότι διαβάζω βγήκε και Dynasty Warriors 8 golden πως το λένε με όλα τα DLC μέσα. Sneak attack! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Επίσης θα βγει Clannad για Switch, δεν θα ανατριχιάσετε οι περισσότεροι, αλλά στο είδος του είναι εξαιρετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Αγόρασα δώρο για τον μικρό το NBA Playgrounds 2, και ομολογώ ότι είναι πολυ καλύτερο απο το πρώτο της σειράς. Φοβερό μπασκετακι. Νομίζω παίζω πιο πολύ απο τον μικρό εγώ, αν και είμαι ολίγον άσχετος όπως λέει, τελοσπαντων. Αν το εχει κανεις και θελει ας με κανει add να παιζουμε. Αργει μερικες φορές να βρει κόσμο στο online, ενω άλλες βρίσκει αμέσως, δεν ξέρω τι γίνεται. SW-0473-3375-5809 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις