Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 3 minutes ago, Malthador said: Εγώ το δεύτερο έχω πάρει και δουλεύει κομπλέ. Προσωπικά, έχω αγοράσει ταινία διπλής από τα Jumbo και το έχω κολλήσει πάνω στο έπιπλο, πίσω από την τηλεόραση για να μην παλατζάρει την ώρα που βάζω την κονσόλα. Amazon ή ebay κοίτα. Σε ευχαριστώ. Το gripcase δεν βρίσκει πουθενά εννοείται, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 20 minutes ago, GeorgeMan said: Σε ευχαριστώ. Το gripcase δεν βρίσκει πουθενά εννοείται, σωστά; Με το Gripcase κουμπώνει κανονικά, με το Satisfye όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Prospector8 είπε Όποιος περίμενε να τσιμπήσει Axiom Verge ήρθε η ωρα! Απο thegamecollection η ME edition στις 14£ https://www.thegamecollection.net/axiom-verge-multiverse-edition-switch/?sqr=Axiom verge & Και η απλή έκδοση στις 10£ https://www.thegamecollection.net/axiom-verge-switch/?tduid=8230055d04e9b26e9c1c991c01fe86d6 Έμπιστο κατάστημα, και αν θυμάμαι καλα τα μεταφορικά για Ελλάδα ηταν σχετικά λιγα. Run! (Γενικά χαμός σήμερα στο Ebay Uk, που δυστηχως δεν στέλνει κανεις Ελλάδα, εχει 15% off στα παντα και έτσι βρίσκεις τωρα: Σκετο Switch 236£ Για το switch έχουμε κάποιο λινκ;;; Το βρήκα... πρέπει να πας ως το check out. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Mpiftekis Δούλεψε ο εγκέφαλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarthGRE Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Στις 26/12/2018 στις 11:05 ΜΜ, Sir_Teraflop είπε - Generic Action Rpg με Story και cringe διαλόγους. - Movie Game με ζόμπι και ιστορία Cringe + λεσβίες στο 2ο part. Μηδέν gameplay. - Multiplatform - 4 Dark Souls να λιώσεις όλη την υπόλοιπη σου ζωή + ότι άλλο 3rd party π.χ. Lords of the Fallen, Immortal, Ashen (lite souls) κλπ. - Δεν ξέρουμε χριστό - Sekiro Shadows Die twice - όλα τα DMC - Multiplatform. Mario Party που θα παίξεις? Και εγώ πισάς είμαι που κατάντησα με xbox λόγω κρίσης αλλά δεν αυταπατώμαι... Αλλά όχι επειδή επιμένουν 5 άτομα στα forum για τα Sony Exclusives- δεν μασάμε - όλοι αγοράζουν ps για Fifa και GTA και minecraft (χαχαχα -35 εκ. πωλήσεις στο ps4). Τα παραπάνω δεν είναι console wars - είναι μια ώριμη οπτική αρκετών που έχουν δει την βιομηχανία για χρόνια... Πολλά χρόνια. Αν είχε το PS astrobot εκτός VR και άλλα τέτοια παιχνίδια να το συζητούσαμε - μέχρι τότε όμως δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος... Η Nintendo ξεχωρίζει και ας κάνει rehash. Φίλε σε συναντώ συχνά στα φόρουμ του Xbox που εκεί βοηθάς αρκετό κόσμο και με ξέρεις κι εμένα, άρα η κουβέντα ξεκινάει με τον κοινό παρονομαστή του ότι και οι δύο έχουμε κυρία κονσόλα το Xbox. Από εκεί και μετά, το ποστ σου και ο χαρακτηρισμός ιδίως στα πρώτα παιχνίδια είναι τουλάχιστον αστείος, και αν θα ήθελες εδώ στα φόρουμ να σε παίρνουν στα σοβαρά (μπορεί και να μην θέλεις, δικαίωμά σου), τότε δεν μπορώ να βρω τρόπο να γίνει αυτό με τέτοιες απόψεις. Γούστα είναι αυτά και σέβομαι τα δικά σου, αλλά δεν μπορώ να σεβαστώ τον χαρακτηρισμους που έδωσες στο GOW και ιδίως στο TLOU. Δεν θα κάτσω να αναλύσω τα "γιατί", νομίζω ότι είναι περιττό γιατί τα παιχνίδια μιλάνε από μόνα τους, ούτε θα κάτσω να διαβάσω τα "επειδή" που ίσως μου γράψεις, καθώς θεωρώ ότι δεν υπάρχει επιχείρημα που να στέκει και δεν θέλω να σπαταλαώ χρόνο στην ζωή μου, ακόμα και όταν διαβάζω βαρεμένος σε ένα φόρουμ. Αυτά. Καλή πρωτοχρονιά σε όλους, και σορι για το οφ τοπικ, δεν έχω Switch και δεν πρόκειται να πάρω γιατί τα παιχνίδια του δεν είναι του γούστου μου, αλλά στο είδος τους είναι διαμάντια και το Gaming τα χρειάζεται. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Malthador είπε Πού κολλάει η πειρατεία με την περίπτωση του φίλου; Γράψε λάθος - συγνώμη νόμιζα ότι αγόρασε λογαριασμό με παιχνίδια ενώ έχουν γραφεί τόσα και τόσα για τις απάτες που γίνονται - κάνω edit. @DarthGRE Το post μου ήταν καθαρά με σκοπό να σατιρίσω αυτά που διαβάζω - ότι τα παιχνίδια της Nintendo είναι για παιδιά - με κουκλάκια με χαρτόνια, τα ίδια και τα ίδια κλπ. και πως κάποιος μπορεί να σου αντιστρέψει κάτι τέτοιο γιατί όπως λες όλα είναι θέμα γούστου.Ελπίζω να μην εκλήφθηκε ως τέτοιο μιας και αναφέρω μεταξύ άλλων αυτά που λες εν πολλοίς. Προφανώς απέτυχα να το διατυπώσω σωστά. Καλές γιορτές και σε εσένα και συγνώμη για το of-topic και από μένα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Sir_Teraflop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο το εχει δοκιμασει κανεις ρε παιδια μιας και ειναι και απο ελλαδα; https://gr.sky3ds.plus/cheap-portable-dock-for-nintendo-switch-with-tv-adapter.html Φοβαμε μην το γδαρουμε παλι το nintendo με το δικο του dock. Edit. Δεν ειναι ελληνικο site? Τωρα το ψαχνω λιγο.τι παιζει; Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από chrisgewrgi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) http://www.kacosata.com/product/mini-dock-nintendo-switch/ Τα γραφεία είναι σε ένα ξενοδοχείο Hong Kong - και η μετάφραση είναι google translate ξεκάθαρα (Switch=Διακόπτης ). Επίσης δεν προκύπτει ότι από το product page του - ότι μεταμοσχεύεις τα σωθικά του Dock σου σε αυτό (η πιο safe λύση υποθέτω). Προσωπικά θα σου έλεγα avoid για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Sir_Teraflop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 28 minutes ago, chrisgewrgi said: Αυτο το εχει δοκιμασει κανεις ρε παιδια μιας και ειναι και απο ελλαδα; https://gr.sky3ds.plus/cheap-portable-dock-for-nintendo-switch-with-tv-adapter.html Φοβαμε μην το γδαρουμε παλι το nintendo με το δικο του dock. Edit. Δεν ειναι ελληνικο site? Τωρα το ψαχνω λιγο.τι παιζει; Καταρχάς πουλάει για 20 ευρώ κάτι που κανονικά κοστίζει λιγότερο από 5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Συμφωνώ δεν αξίζει κάποιος το είχε ανεβάσει από ebay στα 5€ δεν αξίζει 20 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Nintendo τιμή σε ένα "σκουπίδι". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Το arena of valor το κατεβασε κανεις; το εχει free και δειχνει και πολυ ωραια.και κοσμο πολυ μεσα..παιχνιδια που δεν καθομουν να τα παιξω στο xbox,στο switch τα γουσταρω πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρώτες εντυπώσεις από τις κονσόλα : μου έκανε εντύπωση η ποιότητα κατασκευής των περιφερειακών και της κονσόλας , αισθητή διαφορά που είχα παρατηρήσει και από τη μετάβαση του DS στο πρώτο 3DS. Καλό βάρος ωραία αίσθηση και στιβαρότητα. Το ολο εγχείρημα είναι πολύ πρωτότυπο και λειτουργεί άψογα με τα πάντα να είναι plug and play. Είτε κάθομαι με τα joycons στο χέρι είτε με το controller είτε φορητό είτε στην οθόνη. Άμα μπει και netflix θα αράζω χαλαρά στο κρεβάτι κιόλας. Το λειτουργικό μέσα είναι απλο , περίμενα λίγο περισσότερο ίσως επειδή είχα συνηθίσει τις άπειρες πληροφορίες και εικονίδια που πετάγε το 3DS σε κάθε tab και settings. Μου αρέσει όμως που είναι πιο σοβαρό. Το πρώτο παράπονο εντοπίζεται εδω μιας και από ότι είδα η οποιαδήποτε επικοινωνία με φίλο είναι ανύπαρκτη. Έστω ένα text msg ρε παιδιά , κάτι. Θέλει πολύ εμπλουτισμό αυτό το κομμάτι κατεμε και στερείται πράγματα που εν έτει 2018 είναι βασικά και αυτονόητα. Δεν ξέρω γιατι είναι τόσο αλλεργικοί σε ότι αφορά επικοινωνία. Η εφαρμογή στο κινητό ανοίγει σε συγκεκριμένα παιχνίδια και συγκεκριμένα modes.Καταλαβαινω ότι δεν πρόκειται για multimedia console και δίνουν βάση στο gaming κομμάτι αλλά δεν νομίζω ότι μια αξιόλογη online υπηρεσία,ένας browser και voice chat να είναι τόσο τρομερα από τη στιγμή που πλέον πρόκειται και για υπηρεσία επί πληρωμή.ευελπιστω ότι θα φτιάξει η κατάσταση(ξερει κανείς για μελλοντικο update?) Βεβαίως λιώνω από χθες smash το οποίο είναι εθιστικοτατο και απολαυστικό. Με τους βασικούς χαρακτήρες σιγά σιγά να μάθω το παιχνίδι. Τα πάντα είναι σούπερ το περιεχόμενο τεράστιο και νομίζω ότι είναι το καλύτερο smash που λένε και πιο παλιοί η τουλάχιστον το πιο πλήρες. το παράπονο βεβαίως εξακολουθεί να υπάρχει και εδώ στο online κομμάτι αφού και πάλι δεν μπορώ καν να κάνω invite φίλο σε lobby και πρέπει υποχρεωτικά να μπαίνουμε στην ίδια αρένα στις οποίες αρένες συνήθως αναλόγως την περιοχή του host το lag να είναι ανυπόφορο. Επίσης , ιδέες για εβδομαδιαία τουρνουά,events και ranking system δεν είχε κανείς ? Γενικως είμαι πολύ χαρούμενος για την αγορα μου και τα παιχνίδια αν κρίνω από το κατάστημα θα γίνονται όλο και περισσότερα(ένα kingdom hearts switch?!)αλλα αυτό το κομμάτι με την επικοινωνία θέλει δουλειά γιατί μου δημιουργεί μια αίσθηση απομόνωσης όταν είμαι στην κονσόλα, μπορεί να είναι και θέμα συνήθειας περα από αυτά , το dock δημιουργεί όντως γρατζουνιες? Σκέφτομαι να πάω σε ένα κατάστημα σύντομα και να βάλω tempered glass στην οθόνη ( προτάσεις ?) Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από kti23 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 hours ago, kti23 said: περα από αυτά , το dock δημιουργεί όντως γρατζουνιες? Σκέφτομαι να πάω σε ένα κατάστημα σύντομα και να βάλω tempered glass στην οθόνη ( προτάσεις ?) Αυτό της Orzly έχουμε οι περισσότεροι και είμαστε ευχαριστημένοι. -------------------------------------------- Ο φίλος εδώ κάνει μια γενική ανάλυση σχετικά με το Wii U. Αν και τις περισσότερες φορές ο συγκεκριμένος λέει βλακείες και παρόλο που η πάγια άποψή μου είναι ότι το Wii U απέτυχε επειδή ήταν ακριβό (και ήταν ακριβό γιατί είχε το Gamepad, πράγμα που σημαίνει ότι αν γινόταν ditch το Gamepad θα πούλαγε σα ζεστά ψωμάκια), ωστόσο συμφωνώ μαζί του στο πως η δημιουργία του Switch πέρασε μέσα από τη δημιουργία του Wii U. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Στις 28/12/2018 στις 5:45 ΠΜ, Tresorikos είπε Μια βοήθεια επειδή χάθηκα με το Zelda οκ στην αρχή σιγά σιγά έβρισκα άκρη τώρα είχα πολύ καιρό να το πιάσω ακολουθώ τον χάρτη κ κάνω μια τρύπα στο νερό μου φαίνεται βουνό όλο αυτό να ψάχνω στο χαμό Μετά το κακαρικο village είσαι μόνο σου. Ελεύθερη εξερεύνηση, shrines μπουσταρισμα χαρακτήρα. Δώσε βάση στο stamina και σιγά σιγά οπότε νοιωθεις καλά ξεκίνα τα divine beasts. Γενικά δούλευε τα side quests. 16 ώρες πριν, Malthador είπε Εγώ το δεύτερο έχω πάρει και δουλεύει κομπλέ. Προσωπικά, έχω αγοράσει ταινία διπλής από τα Jumbo και το έχω κολλήσει πάνω στο έπιπλο, πίσω από την τηλεόραση για να μην παλατζάρει την ώρα που βάζω την κονσόλα. Amazon ή ebay κοίτα. Εγώ έχω αγοράσει το πρώτο. Επίσης κομπλε. Πολύ μινιμαλιστική απλά κλασσικά δεν έχει βάρος κατά το σήκωμα και θέλει 2ο χέρι. Τη δουλεύω με gripcase μόνιμα πάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις