Moderators Malthador Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 9 hours ago, VortexGeo said: Πώς είναι η νέα gripcase? Αξίζει να την περιμένω να κυκλοφορήσει ή να πάρω αυτη που υπάρχει τώρα; Δεν υπάρχει «νέο» Gripcase, απλά έχουν βγάλει και μια limited έκδοση για τους backers, σε κόκκινο καρακίτς χρώμα. 4 hours ago, Sir_Teraflop said: Την διάβασα την είδηση. Context όμως Mist. Πολύ context η είδηση. Δηλαδή; 3 hours ago, Tresorikos said: Μια βοήθεια επειδή χάθηκα με το Zelda οκ στην αρχή σιγά σιγά έβρισκα άκρη τώρα είχα πολύ καιρό να το πιάσω ακολουθώ τον χάρτη κ κάνω μια τρύπα στο νερό μου φαίνεται βουνό όλο αυτό να ψάχνω στο χαμό Είμαι σίγουρος ότι έχει quest log κάπου... 7 hours ago, Sir_Teraflop said: Καλά να πάθεις. Δεν σε λυπάμαι καθόλου. Ξυδάκι (από τον Σκλαβενίτη και όχι από Lidl) και να θυμάσαι αυτήν την εικόνα για την υπόλοιπη σου ζωή: Πού κολλάει η πειρατεία με την περίπτωση του φίλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν υπάρχει «νέο» Gripcase, απλά έχουν βγάλει και μια limited έκδοση για τους backers, σε κόκκινο καρακίτς χρώμα. Μalthador μια ερωτηση σχετικα με το maxcarry case που ερχεται μαζι με το gripcase.Ειναι και αυτο οσο καλο φαινεται στις φωτο?Θελω να παρω μια για μενα μιας και πηρα τελικα switch για τα ανιψια και θα τους δωσω την παλια την δικια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 1 minute ago, dekulinkgr said: Μalthador μια ερωτηση σχετικα με το maxcarry case που ερχεται μαζι με το gripcase.Ειναι και αυτο οσο καλο φαινεται στις φωτο?Θελω να παρω μια για μενα μιας και πηρα τελικα switch για τα ανιψια και θα τους δωσω την παλια την δικια μου. Είναι αρκετά καλό σαν θήκη, εκτός από το Switch με 10 games, χωράει μέσα και το N3DSXL, powerbank, καλώδια, ακουστικά ψείρες και τα straps των joycons. Να ξέρεις όμως ότι είναι massive για carrying case. Δεν την λες φορητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Είναι αρκετά καλό σαν θήκη, εκτός από το Switch με 10 games, χωράει μέσα και το N3DSXL, powerbank, καλώδια, ακουστικά ψείρες και τα straps των joycons. Να ξέρεις όμως ότι είναι massive για carrying case. Δεν την λες φορητή. Ok σε ευχαριστω.Θα το ψαξω λιγο ακομη τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Mistwalker είπε Κανεις δεν ξερει κατι για νεα εκδοση μονο φημες που δεν εχουν βασιμη πηγη.Να σου πω και γω οπως λενε ολοι να περιμενεις το καλοκαιρι αλλα αν δεν ερθει τοτε τζαμπα περιμενες 6 μηνες οποτε εσυ ξερεις καλυτερα τι σε βολευει να κανεις. Παντως για μενα αν παρεις switch πιστευω οτι μαζι πρεπει να παρεις και ενα tempered glass.Η οθονη ειναι πλαστικια δεν σπαει ευκολα αλλα στην κακια στιγμη γρατζουνιεται ευκολα.Το αντιθετο γινεται με το tempered glass αλλα δεν σε νοιαζει μιας και το αλλαζεις ευκολα αν σπασει το γυαλι. Απλά με προβληματίζει το γεγονός αν πχ ανακοινώσει switch 2 με αποκλειστικό παιχνίδι κανά Fire Emblem και εγώ έχω πάρει το απλό θα γίνει χαμός... Απλά τώρα έχω τα λεφτά και αν δεν κάνω κάποια κίνηση ίσως φύγουν σε άλλες υποχρεώσεις ... anyway, αν δεν ασχολούμαι με digital παιχνίδια η 32αρα μνήμη φτάνει??Ή πρέπει να πάρω μεγαλύτερη??? Απλά ρωτάω για να υπολογίσω και τα εξτρά έξοδα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Ειναι φτηνές πλεον οι micro sd. Σε κάθε περίπτωση αν δεις οτι δεν σε φτάνει μπορεις να προσθέτεις κ άλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Andre85 είπε Απλά με προβληματίζει το γεγονός αν πχ ανακοινώσει switch 2 με αποκλειστικό παιχνίδι κανά Fire Emblem και εγώ έχω πάρει το απλό θα γίνει χαμός... Απλά τώρα έχω τα λεφτά και αν δεν κάνω κάποια κίνηση ίσως φύγουν σε άλλες υποχρεώσεις ... anyway, αν δεν ασχολούμαι με digital παιχνίδια η 32αρα μνήμη φτάνει??Ή πρέπει να πάρω μεγαλύτερη??? Απλά ρωτάω για να υπολογίσω και τα εξτρά έξοδα...... Καλυτερα να παρεις μια 64αρα σκεψου πχ οτι διαφορα παιχνιδια επειδη οι εταιριες προσπαθουν, ΠΛΕΟΝ, να "περασουν" οσο το δυνατον περισσοτερο τα διαφορα κοστη σε εμας, γκουχ γκουχ, ΜΟΥ ΗΡΘΕ τωρα στο μυαλο η 2K GAMES η οποια για να μην ξοδεψει μερικα cents Παραπανω (στην ουσια τοσο θα της εβγαινε να επενδυσει σε μεγαλυτερης χωρητικοτητας cartridge) σε ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να κατεβασεις κοντα στα 30κατι GB μαζι με το update για να μπορεσεις να παιξεις το ΝΒΑ2K18 , επισης την ιδιο λαθος σκεψη εκανα και εγω, οτι δηλ δεν θα ασχοληθω με τα digital Παιχνιδια, ελα ομως που αρκετα διαμαντακια ειναι μονο digital....πιστεψε με σε αυτα θα χαλασεις τα περισσοτερα λεφτα σου....και πιστεψε με, καπως ετσι, θα την χρειαστεις την μεγαλυτερη καρτα!!! Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από spinemm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, spinemm είπε Καλυτερα να παρεις μια 64αρα σκεψου πχ οτι διαφορα παιχνιδια επειδη οι εταιριες προσπαθουν, ΠΛΕΟΝ, να "περασουν" οσο το δυνατον περισσοτερο τα διαφορα κοστη σε εμας, γκουχ γκουχ, ΜΟΥ ΗΡΘΕ τωρα στο μυαλο η 2K GAMES η οποια για να μην ξοδεψει μερικα cents Παραπανω (στην ουσια τοσο θα της εβγαινε να επενδυσει σε μεγαλυτερης χωρητικοτητας cartridge) σε ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να κατεβασεις κοντα στα 30κατι GB μαζι με το update για να μπορεσεις να παιξεις το ΝΒΑ2K18 , επισης την ιδιο λαθος σκεψη εκανα και εγω, οτι δηλ δεν θα ασχοληθω με τα digital Παιχνιδια, ελα ομως που αρκετα διαμαντακια ειναι μονο digital....πιστεψε με σε αυτα θα χαλασεις τα περισσοτερα λεφτα σου....και πιστεψε με, καπως ετσι, θα την χρειαστεις την μεγαλυτερη καρτα!!! Btw στο τελευταίο newsletter του eshop (.gr) έχει την 128αρα Samsung στα 26 κάτι ευρώ, αρκετά καλή τιμή θεωρώ. Ψήνομαι να την πάρω αλλά δεν εχω γεμίσει ακόμα την 64αρα οπότε είναι εντελώς περιττή αγορά για εμένα. Όσοι ενδιαφέρεστε πάντως είναι καλό deal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Andre85 είπε Απλά με προβληματίζει το γεγονός αν πχ ανακοινώσει switch 2 με αποκλειστικό παιχνίδι κανά Fire Emblem και εγώ έχω πάρει το απλό θα γίνει χαμός... Απλά τώρα έχω τα λεφτά και αν δεν κάνω κάποια κίνηση ίσως φύγουν σε άλλες υποχρεώσεις ... anyway, αν δεν ασχολούμαι με digital παιχνίδια η 32αρα μνήμη φτάνει??Ή πρέπει να πάρω μεγαλύτερη??? Απλά ρωτάω για να υπολογίσω και τα εξτρά έξοδα...... Για νεα εκδοση εγω τουλαχιστον δεν εχω διαβασει κατι σιγουρο εκτος απο θεωριες του τι θελει ο καθενας.Αν οντως βγει νεα εκδοση θα το μαθουμε μαλλον το καλοκαιρι στην Ε3 ή 1-2 μηνες πριν την επισημη ανακοινωση(οποτε ειναι αυτη) στα leaks. Αν δεν καιγεσαι τοσο να το αγορασεις τωρα μπορεις να περιμενεις μεχρι τον Ιουνιο την Ε3 ή οπως ειπες που θελεις το fire emblem το ξανακοιτας την ανοιξη που θα κυκλοφορηση και το game οπου μπορει να βγαλουν και collector edition fire emblem κονσολα οπως το diablo. Για sd καρτα παντως οταν παρεις το switch μια 128gb sandisc ή samsung θα χρειαστει.Ειναι φτηνες πλεον 20€ ειχα παρει εγω την sandisc. Και εγω στην αρχη ελεγα πως οτι βγαινει σε catridge θα το παιρνω physical και θα εχω τα 32gb μονο για τα digital games που δεν βγαινουν σε catridge.Μετα απο λιγο ομως μου φανηκε βαρετο να αλλαζεις συνεχεια catridge ειδικα οταν θελεις να παιξεις γρηγορα 1-2 ματσακια σε games οπως το mario kart ή rocket league.Ασε που στα digital εχει παντα καλυτερες τιμες οπως τωρα που βρισκεις το octopath στα 27€ απο τα 50€ του physical και το Mario x rabbit στα 14€ απο τα 30€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ πάντως λόγο δουλειάς θα πάω σχεδόν φουλ digital και θα σβήνω και θα κατεβάζω όπως χρειάζεται κάθε φορά. Ακόμα και το 3ds που έχω μαζί μου θα έδινα όλα μου τα παιχνίδια ατόφια για να τα κάνω redeem για digital εκδόσεις. Τη δεδομένη στιγμή τα έχω όλα μαζί μου σε θήκη και φοβάμαι μην τα ξεχάσω ή μου πέσουν κάπου μιας και είμαι από δω και από κει συνέχεια με χίλια πράγματα στο μυαλό μου. Δεν αισθάνομαι και την μεγαλύτερη ασφάλεια έτσι ενώ με το digital Z'Butsam. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 13 hours ago, chrisgewrgi said: Το δευτερο φενεται καλητερο επειδη εχει πιο καλο στηριγμα πισω.πρεπει να βαλεις την πλακετα σου ομως Ναι ασφαλώς θα βάλω την πλακέτα μου. Το θέμα είναι, το έχει δοκιμάσει κανείς; Το πρώτο νομίζω κάποιος το είχε αγοράσει και από εδώ. Έχει όντως όχι και τόσο καλή στήριξη στην πλάτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Το Gripcase το αγοράζεις κανείς από το Kickstarter; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Mpiftekis είπε Το Gripcase το αγοράζεις κανείς από το Kickstarter; Μπορείς και από το ebay, αν και απ' ότι βλέπω έχει εξαντληθεί προς το παρόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όποιος περίμενε να τσιμπήσει Axiom Verge ήρθε η ωρα! Απο thegamecollection η ME edition στις 14£ https://www.thegamecollection.net/axiom-verge-multiverse-edition-switch/?sqr=Axiom verge & Και η απλή έκδοση στις 10£ https://www.thegamecollection.net/axiom-verge-switch/?tduid=8230055d04e9b26e9c1c991c01fe86d6 Έμπιστο κατάστημα, και αν θυμάμαι καλα τα μεταφορικά για Ελλάδα ηταν σχετικά λιγα. Run! (Γενικά χαμός σήμερα στο Ebay Uk, που δυστηχως δεν στέλνει κανεις Ελλάδα, εχει 15% off στα παντα και έτσι βρίσκεις τωρα: Σκετο Switch 236£ Switch Smash Bundle 267£ Smash + Steelbook 42£ Smash Pro Controller 53£ Oddysey, DkTF, Mario Kart, Mario Party 33£ each Zelda 40£) Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Prospector8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 2 hours ago, GeorgeMan said: Ναι ασφαλώς θα βάλω την πλακέτα μου. Το θέμα είναι, το έχει δοκιμάσει κανείς; Το πρώτο νομίζω κάποιος το είχε αγοράσει και από εδώ. Έχει όντως όχι και τόσο καλή στήριξη στην πλάτη; Εγώ το δεύτερο έχω πάρει και δουλεύει κομπλέ. Προσωπικά, έχω αγοράσει ταινία διπλής από τα Jumbo και το έχω κολλήσει πάνω στο έπιπλο, πίσω από την τηλεόραση για να μην παλατζάρει την ώρα που βάζω την κονσόλα. 1 hour ago, Mpiftekis said: Το Gripcase το αγοράζεις κανείς από το Kickstarter; Amazon ή ebay κοίτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις