Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι την πατησες που δεν αλαξες τον κωδικο και τον αλαξε αυτος ή εκανε claim οτι κατι επαθε και το πηρε πισω λογο των στοιχειων του.

• Thanks 1
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aris4me είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

ήθελα να ρωτήσω το εξής: Είχα αγοράσει από ένα μέλος ένα παιχνίδι μέσω account (μου έδωσε να προσθέσω το account που είχε το παιχνίδι) , το θέμα είναι ότι σήμερα μου έβγαλε πάνω αριστερά που είναι το εικόνίδιο του κάθε user page ένα θαυμαστικό, μου ζητάει να βάλω εν νέου τον κωδικό (ο κωδικός που είχα δεν είναι πλέον σωστός) και όταν πατάω στο παιχνίδι μου λέει ότι this user cannot play this software. Καμία ιδέα; 

Το παιχνίδι σου το χαίρεται άλλος τώρα. Μίλα με τον πωλητή. 

Δημοσ.

Είχα ζητήσει τότε να αλλάξουμε τον κωδικό αλλά μου είπε ότι δεν υπήρχε πρόσβαση στο μειλ... μάλιστα κατάλαβα :( Έχω στείλει ένα μήνυμα στον πωλητή απλώς είπα να ρωτήσω και εδώ... 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Και ολο αυτο ενα fan project. Ποτε θα αρχισουν οι εταιριες να κανουν σοβαρα remakes αναρωτιεμαι...Μεχρι και full price πληρωνα για κατι τετοιο

Έδινα τώρα 69.99€ γιαυτό που βλέπω χωρίς κανένα δισταγμό 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Malthador είπε

Μου ήρθε και η θήκη της Satisfye, εκτός από την limited edition της Gripcase (πουλάω εδώ την προηγούμενη για όποιον ενδιαφέρεται). Δεν έχω χρόνο να γράψω αναλυτικό review, αλλά επιγραμματικά όποιος ενδιαφέρεται να πάρει τέτοιου είδους grip και έχει μεγάλα χέρια, για μένα πρέπει να προτιμήσει το Gripcase. Ίσως κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες να γράψω πιο αναλυτικά θετικά και αρνητικά της καθεμιάς, μόλις βρω χρόνο.

Πώς είναι η νέα gripcase? Αξίζει να την περιμένω να κυκλοφορήσει ή να πάρω αυτη που υπάρχει τώρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, aris4me είπε

Είχα ζητήσει τότε να αλλάξουμε τον κωδικό αλλά μου είπε ότι δεν υπήρχε πρόσβαση στο μειλ... μάλιστα κατάλαβα :( Έχω στείλει ένα μήνυμα στον πωλητή απλώς είπα να ρωτήσω και εδώ... 

Έχει ειπωθεί άπειρες φορές ότι τέτοιες αγορές μόνο προβληματικές μπορεί να είναι.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Δημοσ.

Παίδες πάντως ευχαριστώ για την αντιπαράθεση τελικά σήμερα έγινα κάτοχος της smash έκδοσης και εγώ 😅

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, kti23 είπε

Παίδες πάντως ευχαριστώ για την αντιπαράθεση τελικά σήμερα έγινα κάτοχος της smash έκδοσης και εγώ 😅

H αντιπαράθεση πάντα ξυπνάει τα ένστικτα - οπότε I WIN.

Την καλύτερη επιλογή έκανες - περιμένω εντυπώσεις.

Φυσικά μόλις φορτώσεις Mario Party και χαρεί η καρδούλα σου (κατά το ευφραίνομαι) - θα καταλάβεις τι λέγαμε 2 σελίδες πριν.

Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν zombie games με λεσβίες ή χωρίς.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
syntax error
Δημοσ.

Μια βοήθεια  επειδή χάθηκα  με το Zelda  οκ στην αρχή σιγά σιγά έβρισκα άκρη τώρα είχα πολύ καιρό να το πιάσω  ακολουθώ τον χάρτη κ κάνω μια τρύπα στο νερό μου φαίνεται βουνό όλο αυτό να ψάχνω στο χαμό 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...