Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, fytotech είπε

Αυτό που επαναλαμβάνεται ως cinematic τα παιχνίδια, από πού προκύπτει;

Γιατί τώρα που παίζω Spider-Man, πέρα από τις κινηματογραφικές σκηνές, έχει πολύ όμορφο χειρισμό, διαφορετικά πράγματα να κάνεις για να μη βαρεθείς. Δεν είναι απλό παιχνίδι.

Το ίδιο και στο God of War. Ακόμα περισσότερο και στο Horizon Zero Dawn.

Bloodborne, είναι φοβερό και το είχα πουλήσει και τώρα ψάχνω να το αγοράσω πάλι για να το παίξω ξανά. 

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα για να μας βγει αυτό που θέλουμε να πούμε.

Έβγαλε παιχνιδάρες σε αυτήν τη γενιά. Λίγα; Ίσως. Αλλά είναι πολύ καλά παιχνίδια.

Για κάποιον σαν κι εμένα που είναι μεγάλος σε ηλικία και δεν προλαβαίνει να παίζει πολύ, είναι παραπάνω από αρκετά.

Βάλε και RDR2 τώρα που δε θα υπάρξει στο NSW, μαζεύονται αρκετά παιχνίδια.

Έχω και το 2DS, να παίζω Mario, Pokemon κλπ και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για κάποιον σαν κι εμένα (μεγαλύτερης ηλικίας με περιορισμένο χρόνο), να πάρω το NSW.

Κάτι που στο Wii, δεν ίσχυε. Ήταν μια μηχανή που έκανε και τα προηγούμενα και τα δικά της. Εκεί ήταν σχεδόν αυτονόητη η αγορά του αν έπαιζες παιχνίδια. 

Όχι δεν έχει gameplay. RDR 2; Πφφφφ, splatoon μόνο. 

5 ώρες πριν, Malthador είπε

Για να μιλάμε και λίγο στα σοβαρά, έχεις παίξει GoW, tLoU και Bloodborne ή βγάζεις συμπέρασμα από βιντεάκια που είδες στο youtube;

Σοβαρά μιλάει. Δεν χρειάζεται να παίξει. Βασικά μας λέει ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν παίζονται, αλλά τα παρακολουθείς. Μόνο νιτετο.

Έχουν φάση αυτά που διαβάζουμε. 

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
20 minutes ago, Bourdoulas said:

Σοβαρά μιλάει. Δεν χρειάζεται να παίξει. Βασικά μας λέει ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν παίζονται, αλλά τα παρακολουθείς. Μόνο νιτετο.

Έχουν φάση αυτά που διαβάζουμε. 

Εντάξει υπάρχουν και κάτι τέτοια games, Heavy Rain, Until Dawn κλπ, αλλά αυτά στα οποία αναφέρεται δεν είναι τέτοια. Το GoW είναι ένα BotW χωρίς physics, το tLoU έχει την καλύτερη σκηνοθεσία που έχει υπάρξει σε game και το Bloodborne είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα Souls games.

Βασικά όλα όσα γράφει προκύπτουν μόνο αν έχει παρακολουθήσει ένα δεκάλεπτο βίντεο αντί να τα έχει παίξει.

• Like 7

6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εντάξει υπάρχουν και κάτι τέτοια games, Heavy Rain, Until Dawn κλπ, αλλά αυτά στα οποία αναφέρεται δεν είναι τέτοια. Το GoW είναι ένα BotW χωρίς physics, το tLoU έχει την καλύτερη σκηνοθεσία που έχει υπάρξει σε game και το Bloodborne είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα Souls games.

Βασικά όλα όσα γράφει προκύπτουν μόνο αν έχει παρακολουθήσει ένα δεκάλεπτο βίντεο αντί να τα έχει παίξει.

Είναι κρίμα να μην απολαμβάνεις διαμάντια μόνο και μόνο επειδή κυκλοφόρησαν σε άλλη πλατφόρμα από αυτή που προτιμάς. 

• Like 5
  • Thanks 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε και η θήκη της Satisfye, εκτός από την limited edition της Gripcase (πουλάω εδώ την προηγούμενη για όποιον ενδιαφέρεται). Δεν έχω χρόνο να γράψω αναλυτικό review, αλλά επιγραμματικά όποιος ενδιαφέρεται να πάρει τέτοιου είδους grip και έχει μεγάλα χέρια, για μένα πρέπει να προτιμήσει το Gripcase. Ίσως κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες να γράψω πιο αναλυτικά θετικά και αρνητικά της καθεμιάς, μόλις βρω χρόνο.

Επεξ/σία από Malthador

Έχοντας διαβάσει σχεδόν όλο το νήμα,αυτή την στιγμή αξίζει να πάρω το switch ή να περιμένω μήπως και βγει νέα έκδοση???

Κατάφερα να μαζέψω τα λεφτά επιτέλους! (για κονσόλα και 4-5 παιχνίδια).

Επιπλέον πόσο απαραίτητη είναι η αγορά tempered glass για προστασία οθόνης? (γιατί διάβασα ότι γρατζουνίζεται εύκολα η οθόνη)

• Like 1

Κανεις δεν ξερει κατι για νεα εκδοση μονο φημες που δεν εχουν βασιμη πηγη.Να σου πω και γω οπως λενε ολοι να περιμενεις το καλοκαιρι αλλα αν δεν ερθει τοτε τζαμπα περιμενες 6 μηνες οποτε εσυ ξερεις καλυτερα τι σε βολευει να κανεις.

Παντως για μενα αν παρεις switch πιστευω οτι μαζι πρεπει να παρεις και ενα tempered glass.Η οθονη ειναι πλαστικια δεν σπαει ευκολα αλλα στην κακια στιγμη γρατζουνιεται ευκολα.Το αντιθετο γινεται με το tempered glass αλλα δεν σε νοιαζει μιας και το αλλαζεις ευκολα αν σπασει το γυαλι.

Για να δούμε - τώρα που θα πέσει πίεση από τον ανταγωνισμό σε streaming υπηρεσίες, θα τιμήσει η Nvidia το unprecedent partnership 20ετίας, μήπως και δούμε κανένα Geforce Now,  ή άλλη αντίστοιχη cloud υπηρεσία γιατί με τους Ταϊβανέζους της Ubitus και το Gamecloud δεν τους κόβω να στέκονται στον τομέα αυτό.

• Thanks 1

• Moderators
3 minutes ago, Sir_Teraflop said:

Για να δούμε - τώρα που θα πέσει πίεση από τον ανταγωνισμό σε streaming υπηρεσίες, θα τιμήσει η Nvidia το unprecedent partnership 20ετίας, μήπως και δούμε κανένα Geforce Now,  ή άλλη αντίστοιχη cloud υπηρεσία γιατί με τους Ταϊβανέζους της Ubitus και το Gamecloud δεν τους κόβω να στέκονται στον τομέα αυτό.

Πες τα ρε άνθρωπε, τόσο καιρό το φωνάζω, κουμπώστε εκεί πέρα ένα Geforce Now στο Switch να παίζουμε Witcher 3 στο μέρος να γουστάρουμε... 

• Like 1

Το αστείο Malthador είναι ότι η Ubitus που συνεργάζεται η Nintendo Japan (π.χ. Assasin's Creed Odyssey) χρησιμοποιεί το Azure της Microsoft. Δες εδώ και μόνος σου:

http://www.ubitus.net/en/index.html

Πιο πιθανό θεωρώ πλέον να δούμε Xcloud στο Switch παρά Geforce Now.... Και είναι κρίμα γιατί η Nintendo με μια streaming υπηρεσία θα μπορούσε πιο εύκολα να ξεπεράσει τον σκόπελο των spec σε παιχνίδια όπως αυτό που αναφέρεις.

Σαν κλασσική Nintendo βέβαια θα πρέπει να νιώσει την πίεση πρώτα βέβαια όταν ο κάτοχος Playstation/Xbox θα στριμάρει τα games του στο εξοχικό από την κονσόλα στο σπίτι στο κινητό του (αμ τι τυχαίες είναι οι πατέντες για joystick psbox στα κινητά?) και μετά θα αντιδράσει...

• Like 1

Θα ήταν τέλειο να βλέπαμε όπως είπατε geforce now αλλά το κόβω λιγάκι δύσκολο αλλά σίγουρα πρέπει να δούμε κατι και στο switch συνδρομητική υπηρεσία. 

On 17/12/2018 at 08:52, Jimys2008 said:

Ημουν ετοιμος να το παω πισω αλλα σημερα το πρωι που το ανοιξα, το προβλημα εξαφανιστηκε παλι αλλα παρατηρησα πως η μπαταρια του επεσε στο 3% ενω χθες το ειχα αφησει σιγουρα με περισσοτερη! Υποψιν πως χθες το εκανα powered off εντελως! Τι στον κορακα.....

Και πες, τους το παω πισω, αντε να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας....

Θα το παρακολουθησω λιγο ακομα

Update : Tελικα το πηγα πισω και χωρις πολλα πολλα μου δωσανε καινουργια κονσολα. Φυσικα τσεκαρα πρωτα το serial να δω εαν ειναι hackable 😛.

Η αληθεια ειναι πως, ερχομενος απο hacked switch, πλεον εχω τις αμφιβολιες μου εαν θελω να το σπασω παλι ή οχι.

• Confused 1

Καλησπέρα στην ομάδα,

ήθελα να ρωτήσω το εξής: Είχα αγοράσει από ένα μέλος ένα παιχνίδι μέσω account (μου έδωσε να προσθέσω το account που είχε το παιχνίδι) , το θέμα είναι ότι σήμερα μου έβγαλε πάνω αριστερά που είναι το εικόνίδιο του κάθε user page ένα θαυμαστικό, μου ζητάει να βάλω εν νέου τον κωδικό (ο κωδικός που είχα δεν είναι πλέον σωστός) και όταν πατάω στο παιχνίδι μου λέει ότι this user cannot play this software. Καμία ιδέα; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...