Sir_Teraflop Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Θα βρεθεί κάποιος ποτέ να πει τα πράγματα με το όνομά τους? Τα Nintendo Games είναι μοναδικά στο είδος τους. Είναι ξεχωριστά. Παίζουν ξεχωριστά.Είναι και done από την μαμά τους.Πως το λένε δηλαδή. Όλα τα άλλα exclusives είναι μια από τα ίδια με λίγο πάνω λίγο κάτω καλύτερη - χειρότερη ιστορία και φυσικά κάμερα που γυρίστηκαν (χεχ) ως μέρος mo-cap. Τι συζητάμε δηλαδή. Αν έχεις Gaming PC έχεις πρόσβαση σε πολύ περισσότερα είδη games από ότι θα σου δώσουν τα twins. Απλά τα πράγματα. Σε Nintendo games όμως όχι. Είναι μοναδικά - πως να το κάνουμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Τωρα ο λογος που βγαζουν το 2d και οχι το 3d ειναι ξεκαθαρα επιχειρηματικος.Τα 2d mario ειναι πιο εμπορικα παιχνιδια ,ειδικα σε σχεση με τα 3d mario.Πουλανε πολυ περισσοτερα. Δεν ισχύει πλέον κάτι τέτοιο, στα WiiU/3DS οι διαφορές μεταξύ τους ήταν αμελητέες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mansa2k είπε Δεν ισχύει πλέον κάτι τέτοιο, στα WiiU/3DS οι διαφορές μεταξύ τους ήταν αμελητέες. Για το wiiu το ξερω οτι ηταν μικρες οι διαφορες αλλα μιλαμε για το wiiu το οποιο πως να το κανουμε δεν μπορουμε να το θεωρησουμε μετρο συγκρισης.Αν θες να δεις διαφορες μεταξυ 2d-3d mario να κοιταξουμε στο wii/ds.Το switch κινειται περισσοτερο στα χναρια του wii . https://www.nintendo.co.jp/ir/en/finance/software/wii.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 ευχαριστώ για τις προτάσεις ! Για να δώσω περισσότερο info, έχω pc που πρόσφατα αναβάθμισα και είναι μια πλατφόρμα που ποτέ δεν θα εγκαταλείψω γιατί είναι απαραίτητη η χρήση για αυτά που ασχολούμαι πέρα του gaming. Από κει και πέρα είχα σύστημα της nintendo από εποχή Ν64 και πριν το pc, έχω ακολουθήσει όλη τη γενιά φορητών από gameboy colour και μετά και μου αρέσει η φορητότητα που προσφέρει αλλά και οι κλασσικοί τίτλοι της Ν μιας και το ανέφερε ο Teraflop. Το δίλημμα των παιχνιδιών που με καίνε μιας και είμαι περισσότερο του single είναι κάπως έτσι: GOW, Last of us 1&2, RDR2, Bloodborne(είμαι καμένος με souls) και τα ανερχόμενα Death stranding, Tsushima και Kingdom Hearts 3(επίσης φαν). Από την άλλη θέλω σίγουρα να νιώσω το pure fun του smash που έχω χρόνια να παίξω, Mario Odyssey, το πανέμορφο Zelda, Xenoblade ,Mario kart, τα Pokemon και Metroid που έρχονται. Από εκεί και πέρα ότι multiplatform βγαίνει σε PC παίζεται αυτόματα εκεί. 30 λεπτά πριν, fytotech είπε Αυτή η χαζομάρα με το PS5, πραγματικά πρέπει να σταματήσει. Ακόμα και Νοέμβριο να βγει, τι σε εμποδίζει να χαρείς το 4; Αν έχεις προλάβει κι έχεις παίξει όλα τα exclusive, πούλα το και πάρε το 5, αν καίγεσαι τόσο πολύ να το έχεις από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Που δεν υπάρχει πιθανότητα να έχεις παίξει: Bloodborne Uncharted Nioh Horizon Zero Dawn God of War Spider-Man και και και. Δεν το θεωρώ χαζομάρα, εάν δεν έχει backwards compatibility σημαίνει οτί ο χρόνος αναμονής είναι για το τίποτα αν και πάλι θα μπορώ να βρω την κονσόλα σχεδόν τσάμπα. Είναι ξεκάθαρα η αβεβαιότητα και το σκέφτομαι από οπτική "επένδυσης". Είχα κάνει ακριβώς την ίδια αγορά στα τέλη του PS2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, kti23 είπε Από κει και πέρα είχα σύστημα της nintendo από εποχή Ν64 και πριν το pc, έχω ακολουθήσει όλη τη γενιά φορητών από gameboy colour και μετά και μου αρέσει η φορητότητα που προσφέρει αλλά και οι κλασσικοί τίτλοι της Ν μιας και το ανέφερε ο Teraflop. Το δίλημμα των παιχνιδιών που με καίνε μιας και είμαι περισσότερο του single είναι κάπως έτσι: GOW, Last of us 1&2, RDR2, Bloodborne(είμαι καμένος με souls) και τα ανερχόμενα Death stranding, Tsushima και Kingdom Hearts 3(επίσης φαν). Από την άλλη θέλω σίγουρα να νιώσω το pure fun του smash που έχω χρόνια να παίξω, Mario Odyssey, το πανέμορφο Zelda, Xenoblade ,Mario kart, τα Pokemon και Metroid που έρχονται. Από εκεί και πέρα ότι multiplatform βγαίνει σε PC παίζεται αυτόματα εκεί. - Generic Action Rpg με Story και cringe διαλόγους. - Movie Game με ζόμπι και ιστορία Cringe + λεσβίες στο 2ο part. Μηδέν gameplay. - Multiplatform - 4 Dark Souls να λιώσεις όλη την υπόλοιπη σου ζωή + ότι άλλο 3rd party π.χ. Lords of the Fallen, Immortal, Ashen (lite souls) κλπ. - Δεν ξέρουμε χριστό - Sekiro Shadows Die twice - όλα τα DMC - Multiplatform. Mario Party που θα παίξεις? Και εγώ πισάς είμαι που κατάντησα με xbox λόγω κρίσης αλλά δεν αυταπατώμαι... Αλλά όχι επειδή επιμένουν 5 άτομα στα forum για τα Sony Exclusives- δεν μασάμε - όλοι αγοράζουν ps για Fifa και GTA και minecraft (χαχαχα -35 εκ. πωλήσεις στο ps4). Τα παραπάνω δεν είναι console wars - είναι μια ώριμη οπτική αρκετών που έχουν δει την βιομηχανία για χρόνια... Πολλά χρόνια. Αν είχε το PS astrobot εκτός VR και άλλα τέτοια παιχνίδια να το συζητούσαμε - μέχρι τότε όμως δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος... Η Nintendo ξεχωρίζει και ας κάνει rehash. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Για το wiiu το ξερω οτι ηταν μικρες οι διαφορες αλλα μιλαμε για το wiiu το οποιο πως να το κανουμε δεν μπορουμε να το θεωρησουμε μετρο συγκρισης.Αν θες να δεις διαφορες μεταξυ 2d-3d mario να κοιταξουμε στο wii/ds.Το switch κινειται περισσοτερο στα χναρια του wii . https://www.nintendo.co.jp/ir/en/finance/software/wii.html Στο DS δεν κυκλοφόρησε 3D έκδοση εκτός να αναφέρεσαι στην μεταφορά του SM64 που δεν μπορώ να την εκλάβω ως ουσιαστικό μέτρο σύγκρισης. Επίσης η αγορά έχει αλλάξει όπως και η πολιτική της εταιρίας. Ο Miyamoto είχε αναφέρει ότι πλέον η Ν δεν προσανατολίζεται να δημιουργήσει εκ νέου κοινό όπως στα DS/Wii γιατί πλέον την γνωριμία με τα videogames για το ευρύτερο κοινό την έχουν αναλάβει οι smartdevices. Πέρα από τον υβριδικό του χαρακτήρα το NSW δεν προσφέρει κάτι που να διαφοροποιείται στον χειρισμό και κατά συνέπεια στο software που να διαφοροποιείται και παράλληλα να στοχεύει σε ένα νέο κοινό. Αποτελεί μια εξειδικευμένη πρόταση για το κοινό των smartdevices και παράλληλα μια πρακτική λύση για όλους (*PC,/smartdevices/consoles με το ανάλογο περιεχόμενο) όσους ενδιαφέρονται για πρόσβαση anytime, anywhere, with anyone. Εντάξει, για το τελευταίο δεν είμαι και τόσο σίγουρος, 😀. Η πολιτική προσέγγισης έχει περάσει εκτός με στόχο να τροφοδοτήσει το σύστημα μέσω των εφαρμογών στις smartdevices, δικαιώματα σε τρίτους για ανάπτυξη προϊόντων με βάση τα ip της εταιρίας, ταινίες/σειρές, theme parks, esports και πάει λέγοντας. Για να καταφέρει το επόμενο 2D Mario να ξεπεράσει με διαφορά αντίστοιχη επιπέδου εποχής Wii το τωρινό SMOdyssey η Ν πρέπει να προσπαθήσει πολύ αρχίζοντας από το περιεχόμενο που πρέπει να είναι κάτι ολοκληρωτικά καινούργιο οπτικοακουστικά αλλά και σε θέμα gameplay. Επίσης αν μέχρι τότε έχει καταφέρει η Ν να κυκλοφορήσει ένα επιτυχημένο SMario app γιατί το SMRun απέτυχε. Τέλος ίσως η Ν να το κρατήσει για το 2022 όπου αναμένεται η προβολή της ταινίας SM ώστε να υπάρξει μια συνδυαστική προώθηση, αν και δεν νομίζω να το τραβήξουν τόσο πολύ αλλά με την Ν ποτέ δεν ξέρεις. Και αφού το έφερε η κουβέντα προς το παρόν το SMOdyssey με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων στις 31 Ιανουαρίου θα είναι και επίσημα το εμπορικότερο SM της 3D σειράς κάτι που είχα προβλέψει πολύ πριν την κυκλοφορία του. Βέβαια, δεν είναι και σπουδαία πρόβλεψη, από την στιγμή που η Ν προχώρησε σε υβρίδιο και όλα τα στούντιο έχουν στραφεί στο NSW είναι αναμενόμενο όλα τα ip (κυρίως όσα κυκλοφορούσαν παράλληλα σε οικιακά και φορητά συστήματα) να δουν μια αύξηση της δυναμικής τους κατά 30% τουλάχιστον. Η μεγάλη έκπληξη για μένα από πλευράς δυναμικής software είναι το BoW όπου όχι μόνο κατάφερε να γίνει ο εμπορικότερος τίτλος της σειράς αλλά και να γίνει evergreen τίτλος! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από mansa2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 @mansa2k Νομίζω ότι πολύ βάση δίνουμε στην εποχή WII. Ήταν ξεκάθαρα Lightining in a Bottle η φάση. Νομίζω ότι αδικούμε το Switch και κάθε προηγούμενο ή επόμενο σύστημα να βάζουμε το Wii ως metric. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε @mansa2k Νομίζω ότι πολύ βάση δίνουμε στην εποχή WII. Ήταν ξεκάθαρα Lightining in a Bottle η φάση. Νομίζω ότι αδικούμε το Switch και κάθε προηγούμενο ή επόμενο σύστημα να βάζουμε το Wii ως metric. Το Wii ήταν είναι και θα είναι μια από τις πλέον επιτυχημένες κονσόλες όλων των εποχών Μόνο οι αδαείς θα επιλέξουν να το αγνοήσουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Braveheart1980 είπε Το Wii ήταν είναι και θα είναι μια από τις πλέον επιτυχημένες κονσόλες όλων των εποχών Μόνο οι αδαείς θα επιλέξουν να το αγνοήσουν Στις μαμάδες? Σίγουρα. Στους gamers? 200 εκ. gamers (xbox+PS3) και πόσοι (κανά 200άρι ακόμα να βάλω ψιλά?) PC Gamers αγνοούσαν την ύπαρξη του. Εσύ και άλλοι πέντε περίεργοι το αγοράσατε και επειδή πούλησε προσπαθείτε να μας το παίξετε ότι έχετε ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε @mansa2k Νομίζω ότι πολύ βάση δίνουμε στην εποχή WII. Ήταν ξεκάθαρα Lightining in a Bottle η φάση. Νομίζω ότι αδικούμε το Switch και κάθε προηγούμενο ή επόμενο σύστημα να βάζουμε το Wii ως metric. Το ίδιο γράφω για διαφορετικούς λόγους αναλύοντας πως το κοινό και η προσέγγιση της εταιρίας έχει αλλάξει. Αν η Ν δεν τα είχε σκατώσει με την πολιτική προσέγγισης ή αύξησης της δημοτικότητας όπως το ανέφερα παλιότερα θα είχε καταφέρει πολλά περισσότερα. Αν δεν επιτύχουν σε αυτό το κομμάτι θα έχουν πολλά προβλήματα αργότερα και το γνωρίζουν. Ίσως για αυτό περιορίστηκαν μόνο σε μια εφαρμογή (εν σχέση με δύο που είχαν αρχικά υποσχεθεί) για τις smartdevices στο τρέχον οικονομικό έτος μήπως και καταφέρουν να επιτύχουν συγκεντρωμένοι στο Mario Kart Tour. Πάντως διαφωνώ με κάποια πράγματα που γράφεις για την Sony, τουλάχιστον από πλευράς δυναμικής πωλήσεων που εκεί είναι η ουσία. Κατά το ps1 η Sony δεν είχε αρχικά first party και επένδυσε στις τρίτες εταιρίες. Στο ps2 συνέχισαν να αναπτύσσονται ενώ στο ps3 είχαν αποκτήσει αρκετά στούντιο. Το πρόβλημα παρέμενε διότι δεν είχαν αρκετά system sellers και ούτε προσωπικότητα. Ουσιαστικά λόγω την παταγώδους αποτυχίας του ps3 (από πλευράς οικονομικής) προσπάθησαν να προσεγγίσουν λίγο από όλους ενώ παράλληλα στόχευσαν στο κοινό της Ν, κλασσικό και νέο. Παιχνίδια όπως modination racers, playstation allstars αλλά και το move (αντίγραφο του wii remote) με το όποιο software το συνόδευε. Πλέον με το ps4 κατάφεραν να επιτύχουν και να συγκεντρωθούν στα κινηματογραφικά παιχνίδια όπως τα GoW, Horizon ενώ αναμένονται τα Death Stranding, LoU2, Ghost. Ασχέτως αν αρέσουν ή όχι τα παιχνίδια αυτά μπορούν να αποτελέσουν system sellers και οι συνέχειες τους. Ουσιαστικά η Sony καταφέρνει να ξεπεράσει αυτό που ίσχυε μέχρι τώρα όπου κατά κύριο λόγο τα συστήματα της πουλούσαν τις αποκλειστικότητες της και να το αντιστρέψει. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από mansa2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, mansa2k είπε Πάντως διαφωνώ με κάποια πράγματα που γράφεις για την Sony, τουλάχιστον από πλευράς δυναμικής πωλήσεων που εκεί είναι η ουσία. Κατά το ps1 η Sony δεν είχε αρχικά first party και επένδυσε στις τρίτες εταιρίες. Στο ps2 συνέχισαν να αναπτύσσονται ενώ στο ps3 είχαν αποκτήσει αρκετά στούντιο. Το πρόβλημα παρέμενε διότι δεν είχαν αρκετά system sellers και ούτε προσωπικότητα. Ουσιαστικά λόγω την παταγώδους αποτυχίας του ps3 (από πλευράς οικονομικής) προσπάθησαν να προσεγγίσουν λίγο από όλους ενώ παράλληλα στόχευσαν στο κοινό της Ν, κλασσικό και νέο. Παιχνίδια όπως modination racers, playstation allstars αλλά και το move (αντίγραφο του wii remote) με το όποιο software το συνόδευε. Πλέον με το ps4 κατάφεραν να επιτύχουν και να συγκεντρωθούν στα κινηματογραφικά παιχνίδια όπως τα GoW, Horizon ενώ αναμένονται τα Death Stranding, LoU2, Ghost. Ασχέτως αν αρέσουν ή όχι τα παιχνίδια αυτά μπορούν να αποτελέσουν system sellers και οι συνέχειες τους. Ουσιαστικά η Sony καταφέρνει να ξεπεράσει αυτό που ίσχυε μέχρι τώρα όπου κατά κύριο λόγο τα συστήματα της πουλούσαν τις αποκλειστικότητες της και να το αντιστρέψει. Όχι δεν χρειάζεται να διαφωνήσεις καν - γιατί συμφωνούμε. Όπως λες ασχέτως αν αυτά τα παιχνίδια απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο κοινό που αρέσκεται στα παιχνίδια - ταινίες είναι εμφανές ότι υπάρχει αυτό το κοινό και τα αγοράζει. Ότι έγραψα παραπάνω προφανώς απευθύνεται σε ένα κοινό που αναγνωρίζει του τι είδους παιχνίδια παράγει κάθε εταιρεία και προφανώς ψηφίζει με την αγορά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 21 minutes ago, Sir_Teraflop said: Στις μαμάδες? Σίγουρα. Στους gamers? 200 εκ. gamers (xbox+PS3) και πόσοι (κανά 200άρι ακόμα να βάλω ψιλά?) PC Gamers αγνοούσαν την ύπαρξη του. Δες το S/W που πούλησε το Wii. Τα νούμερα σε διαψεύδουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε Εγώ λέω ότι οι 200 μύρια των ps3 και xbox ήταν νοικουρές και λούστροι και δεν έχουν αυτοί ιδέα από games. Εσύ και άλλες πέντε περίεργες τις αγοράστε επειδή σας τα σύστησε η πωλήτρια του Κωτσόβολου με μια καφετιέρα Μιας και δεν το κατέχεις το gaming btw και πέραν της πλάκας, να σε ενημερώσω πως πχ το Wii Sports πούλησε 82 μύρια, το Mario Kart Wii 37 μύρια και το New Super Mario Bros 30. Δες τα εδώ, wikipedia λέγεται Ενώ εσύ που το κατέχεις κάθε μέρα ανεβάζεις άρθρα για το κάθε τυχάρπαστο indie του χαμού που βγήκε στο Switch. 82+37_30=149 εκ. Αυτό που λέει επίσης η Wikipedia είναι οι πωλήσεις του U. Τελευταία φορά που μετρηθήκαμε βγήκαμε κάπου 11~13 εκ. Yπάρχει διαφορά έτσι? Βάλε και 80 εκ. του 3ds γιατί νιώθω Large σήμερα. Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις σε τελική. Μετά από 10 χρόνια πάλι για τις πωλήσεις του Wii θα μου πεις? Να σου πω και εγώ για τις πωλήσεις του PS2 αν είναι έτσι. Του 360. κλπ... Το endgame του post σου ποιο είναι? Που θες να καταλήξεις αγαπητέ? Που βαδίζει πλέον η Nintendo έχεις κατανοήσει? Η φαντασιώνεσαι 300 εκ πωλήσεις switch. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω switch και θέλω να ενημερωθώ από "πραγματικούς" gamers. Εγώ είμαι fake άλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Sir_Teraflop είπε - Generic Action Rpg με Story και cringe διαλόγους. - Movie Game με ζόμπι και ιστορία Cringe + λεσβίες στο 2ο part. Μηδέν gameplay. - Multiplatform - 4 Dark Souls να λιώσεις όλη την υπόλοιπη σου ζωή + ότι άλλο 3rd party π.χ. Lords of the Fallen, Immortal, Ashen (lite souls) κλπ. - Δεν ξέρουμε χριστό - Sekiro Shadows Die twice - όλα τα DMC - Multiplatform. Mario Party που θα παίξεις? Και εγώ πισάς είμαι που κατάντησα με xbox λόγω κρίσης αλλά δεν αυταπατώμαι... Αλλά όχι επειδή επιμένουν 5 άτομα στα forum για τα Sony Exclusives- δεν μασάμε - όλοι αγοράζουν ps για Fifa και GTA και minecraft (χαχαχα -35 εκ. πωλήσεις στο ps4). Τα παραπάνω δεν είναι console wars - είναι μια ώριμη οπτική αρκετών που έχουν δει την βιομηχανία για χρόνια... Πολλά χρόνια. Αν είχε το PS astrobot εκτός VR και άλλα τέτοια παιχνίδια να το συζητούσαμε - μέχρι τότε όμως δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος... Η Nintendo ξεχωρίζει και ας κάνει rehash. Δεν συμφωνώ απόλυτα αν και βεβαία δεν τα έχω παίξει επίσης. Συμφωνώ όμως οτί είναι μια πιο κινηματογραφική εμπειρία αν και δεν έχω θέμα εάν το παιχνίδι έχει να πεί μια καλή ιστορία . Sekiro είναι pre-order. Με έβαλες σε σκέψεις πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kti23 είπε Δεν συμφωνώ απόλυτα αν και βεβαία δεν τα έχω παίξει επίσης. Συμφωνώ όμως οτί είναι μια πιο κινηματογραφική εμπειρία αν και δεν έχω θέμα εάν το παιχνίδι έχει να πεί μια καλή ιστορία . Sekiro είναι pre-order. Με έβαλες σε σκέψεις πάντως. Χαίρομαι - γιατί αυτός ήταν ο σκοπός μου - εσύ αποφασίζεις στο τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις