Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

56 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μεγάλες στιγμές, όχι αστεία... 

Παιζει να ειναι η πρωτη διαφημιση που βγαζει η cd media γενικα για το switch ή ειναι ιδεα μου?

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Παιζει να ειναι η πρωτη διαφημιση που βγαζει η cd media γενικα για το switch ή ειναι ιδεα μου?

Εάν θυμάμαι καλά είχα ξανά δει διαφήμιση για το switch στις αρχές όταν είχε κυκλοφορήσει σε κάποια από τα κανάλια του Cosmote tv και μου είχε κάνει κ μεγάλη εντύπωση

Επεξ/σία από St@th1sm
  • Like 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, dekulinkgr said:

Έχει βγάλει κι άλλες, σίγουρα θυμάμαι και DKCRTF.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Μεγάλες στιγμές, όχι αστεία... 

Την πέτυχα και εγώ στο ίδιο κανάλι. Αφού ξεπέρασα το σοκ λέω στην μικρή "κοίτα τι θα παίζεις με τον μπαμπά"... Αδιαφόρησε 😛

To Nickelodeon παίζει κάθε μέρα, σχεδόν όλη μέρα, διαφημίσεις Switch/Games εδώ και πολύ καιρό. Απλά επιτέλους σταμάτησε να δείχνει μόνο Labo και δείχνει πλέον και games όπως Starlink κλπ. :)

3 ώρες πριν, anthkout είπε

Α ρε ninty πάλι τα ίδια βγάζεις..  εμάς που έχουμε wii u  δεν μας σκεφτεσαι

Εσύ έχεις την beta. Το real thing κυκλοφόρησε πέρσι τον Μάρτιο :P

• Sad 2

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί η Ν επέλεξε να κυκλοφορήσει το NSMB Deluxe αντί του SMW3D το οποίο επίσης προσφέρει πολλαπλό. Κάποια στιγμή εξάλλου θα κυκλοφορήσουν 2D Mario που έρχεται σε "σύγκρουση" με το NSMB Deluxe. Επιπλέον, τo SMW3D είναι και καταλληλότερος τίτλος για online αφού στο NSMB Deluxe η λεπτομέρεια στην κίνηση/ανταπόκριση έχει μεγαλύτερη σημασία. Ακόμα και μια μεταφορά του Mario Maker περισσότερη λογική θα είχε....

Πάντως η διαφήμιση τα σπάει.

• Like 2

Προφανώς το ένα ως 2d παιχνίδι είναι πολύ πιο φθηνό-απλό να ονομαστεί "deluxe" με την απλή προσθήκη πιστών/χαρακτήρων κλπ. To 3D World θέλει λίγη δουλειά παραπάνω ως 3D. Πάντως και εγώ θα προτιμούσα το 3D World - άλλα ίσως να φοβούνται την "κόντρα" με το Odyssey.

Όπως και να έχει - συμφωνώ: με το Super Mario Maker θα πετύχαιναν περισσότερα.

Παιδιά έχει σπάσει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να αποφασίσω εδώ και κάτι μέρες αν θέλω να αγοράσω τελικά το switch καπάκι με smash ή τελικά να πάω σε PS4

έχω τουλάχιστον 7 παιχνίδια σε κάθε πλατφόρμα που θέλω να παίξω(και exclusives που δεν εχουν βγει) αλλά φοβάμαι μην βγεί κανά ps5 τον νοέμβριο πάλι και ξενερώσουμε. Από την αλλή μια καλύτερη προσφορά - bundle στην κονσόλα της Ninty θα με παρακινούσε αρκετά περισσότερο

στην τελική ξέρω ότι μετράνε τα παιχνίδια απλά θέλω να καταλάβω ποιο θα αποβεί καλύτερο combo μαζί με τον υπολογιστή που ούτως οι άλλως χρησιμοποιώ εδώ και 9 χρόνια για gaming και μη

5 λεπτά πριν, kti23 είπε

Παιδιά έχει σπάσει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να αποφασίσω εδώ και κάτι μέρες αν θέλω να αγοράσω τελικά το switch καπάκι με smash ή τελικά να πάω σε PS4

έχω τουλάχιστον 7 παιχνίδια σε κάθε πλατφόρμα που θέλω να παίξω(και exclusives που δεν εχουν βγει) αλλά φοβάμαι μην βγεί κανά ps5 τον νοέμβριο πάλι και ξενερώσουμε. Από την αλλή μια καλύτερη προσφορά - bundle στην κονσόλα της Ninty θα με παρακινούσε αρκετά περισσότερο

στην τελική ξέρω ότι μετράνε τα παιχνίδια απλά θέλω να καταλάβω ποιο θα αποβεί καλύτερο combo μαζί με τον υπολογιστή που ούτως οι άλλως χρησιμοποιώ εδώ και 9 χρόνια για gaming και μη

Αυτή η χαζομάρα με το PS5, πραγματικά πρέπει να σταματήσει.

Ακόμα και Νοέμβριο να βγει, τι σε εμποδίζει να χαρείς το 4;

Αν έχεις προλάβει κι έχεις παίξει όλα τα exclusive, πούλα το και πάρε το 5, αν καίγεσαι τόσο πολύ να το έχεις από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Που δεν υπάρχει πιθανότητα να έχεις παίξει:

Bloodborne

Uncharted

Nioh

Horizon Zero Dawn

God of War

Spider-Man

και και και.

10 λεπτά πριν, kti23 είπε

Το Switch αν έχεις Gaming PC θα σου δώσει ότι δεν θα σου δώσει κανένα PS5/X2 - την φορητότητα και ένα νέο κόσμο για το πως θα παίζεις τα Indy που αγοράζεις στο PC.

Η παραπάνω λίστα του Fytotech είναι ενδεικτική. Μια από τα ίδια σε genre θα είναι και το PS5 και 15 όπως φαίνεται - και μάλιστα στο PC έχεις και περισσότερες επιλογές σε είδος παιχνιδιών (strategy κλπ.)

Nintendo Games όμως όχι. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Εκτός και αν εννοείς το PS5 ως replacement για το PC σου. Εκεί το συζητάμε.

• Like 2

1 ώρα πριν, mansa2k είπε

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί η Ν επέλεξε να κυκλοφορήσει το NSMB Deluxe αντί του SMW3D το οποίο επίσης προσφέρει πολλαπλό. Κάποια στιγμή εξάλλου θα κυκλοφορήσουν 2D Mario που έρχεται σε "σύγκρουση" με το NSMB Deluxe. Επιπλέον, τo SMW3D είναι και καταλληλότερος τίτλος για online αφού στο NSMB Deluxe η λεπτομέρεια στην κίνηση/ανταπόκριση έχει μεγαλύτερη σημασία. Ακόμα και μια μεταφορά του Mario Maker περισσότερη λογική θα είχε....

Πάντως η διαφήμιση τα σπάει.

Συμφωνω και εγω οτι η διαφημιση τα σπαει.Τωρα οσο για το smw3d και εγω απορω γιατι δεν το κυκλοφορουν.Το παιχνιδι περα του οτι ειναι κορυφαιο,καλυτερο ακομα και απο το odyssey για μενα.,θα ταιριαζει γαντι στην λογικη του switch(multiplayer focused game).Kατι ομως που το κανει και το nsmb deluxe.Aπλως το 3dworld ειναι κλασεις ανωτερο σαν παιχνιδι και γιαυτο ολοι αυτο θα προτιμουσαμε εναντι του nsmb deluxe.

Τωρα ο λογος που βγαζουν το 2d και οχι το 3d ειναι ξεκαθαρα επιχειρηματικος.Τα 2d mario ειναι πιο εμπορικα παιχνιδια ,ειδικα σε σχεση με τα 3d mario.Πουλανε πολυ περισσοτερα.

3 λεπτά πριν, kti23 είπε

Kti23 εγω παντως εχω switch και σκεφτομαι σοβαρα να παρω ps4 τωρα που ειναι και σε προσφορα.Το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι ποια παιχνιδια θελω να παιξω οπωσδηποτε και ειναι max 5.Ασε που και λογου χρονου δεν προλαβαινω να τα παιξω ολα.Ολα εχουν να κανουν με θεμα γουστου.Αν εισαι φαν των παιχνιδιων της nintendo θα σου ελεγα παρε το switch να το ευχαριστηθεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...