Moderators Malthador Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, dinos234 said: Σε αυτό δεν έχεις άδικο γενικά σε ps xbox δεν αγοράζω εύκολα day one επειδή ξέρω ότι θα πέσουν οι τιμές έχει τύχει να αγοράσω κι εγώ παιχνίδι και μετά από λίγο διάστημα να το βλέπω να πέφτει γενικά από την μια είναι καλό να μην πέφτει η τιμή διότι αν αγοράσεις έναν τίτλο πχ 70 και μετά από λίγο καιρό το βρεις μισή τιμή νιώθεις σαν να σε έχουν κοροϊδέψει αλλά γενικά 70 ευρώ για ένα παιχνίδι δεν είναι λίγα πόσο μάλλον αν πάρεις κάνα δυο με τρία. Εντάξει, αυτό με το 70άρι μην το λέμε παραέξω, για να καλαμπουρίζουμε καλό είναι, μέχρι εκεί. Τρία games έχω αγοράσει κοντά στο launch τους για PS4 φέτος (RDR2, Spider-man και GoW) και όλα ήταν γύρω στα €55. 5 minutes ago, chill said: Δεν χτίζουμε περιουσία με τα games*. Δεν βλέπω το zelda σαν επένδυση. Την καύλα μας κάνουμε κ τέλος. Προτιμώ να πέφτει η τιμή ενός παιχνιδιού για να το απολαύσουν ακόμα περισσότεροι πάρα να μένει η τιμή του στα ύψη. Btw εγώ έσκασα 100αρα αν θυμάμαι για το rdr κ μάλιστα digital. *k αυτό ίσως είναι και ψέμα. Έχω αρκετά υψηλό κέρδος από μετά πωλήσεις. Μόνο την vanilla wow collectors να βάλω έχω τινάξει την μπάνκα των κερδών στον αέρα!!!! Ε καλά, προφανώς και δεν είναι επένδυση το gaming, αλλά την καύλα σου μπορείς να την κάνεις και με used games κανά εξάμηνο μετά το launch, δεν χρειάζεται να αγοράζεις day one καινούρια. Ωστόσο, θα μπορούσε να υπήρχε και μία αναλογικότητα στην πτώση τιμής των games στα twins. Ξερώ 'γω να βάζουν προσφορά 10% μετά από ένα δίμηνο, 25% μετά από τέσσερις μήνες κοκ. Το GoW στην παρούσα φάση έχει τιμή πάτο στο PSN και μιλάμε μάλλον για το καλύτερο προϊόν του PS4 αυτή τη στιγμή. Προφανώς το κάνουν για να σκοτώσουν την αγορά των μεταχειρισμένων, αλλά όπως και να έχει αν αγοράζεις day one games τσούζει. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε Τα δε exclusives της κάνουν ρόμπα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι άλλης εταιρείας. Αυτές οι υπερβολές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Εντάξει, αυτό με το 70άρι μην το λέμε παραέξω, για να καλαμπουρίζουμε καλό είναι, μέχρι εκεί. Τρία games έχω αγοράσει κοντά στο launch τους για PS4 φέτος (RDR2, Spider-man και GoW) και όλα ήταν γύρω στα €55. Ε καλά, προφανώς και δεν είναι επένδυση το gaming, αλλά την καύλα σου μπορείς να την κάνεις και με used games κανά εξάμηνο μετά το launch, δεν χρειάζεται να αγοράζεις day one καινούρια. Ωστόσο, θα μπορούσε να υπήρχε και μία αναλογικότητα στην πτώση τιμής των games στα twins. Ξερώ 'γω να βάζουν προσφορά 10% μετά από ένα δίμηνο, 25% μετά από τέσσερις μήνες κοκ. Το GoW αυτή τη στιγμή έχει τιμή πάτο στο PSN και μιλάμε μάλλον για το καλύτερο προϊόν του PS4 αυτή τη στιγμή. Προφανώς το κάνουν για να σκοτώσουν την αγορά των μεταχειρισμένων, αλλά όπως και να έχει αν αγοράζεις day one games τσούζει. Αν και ξεφεύγουμε απο το Switch topic θελω να πω ότι η αγορά κάποιουsingle player παιχνιδι την ημέρα κυκλοφορίας του, πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια. Αυτη τη στιγμη το GoW εχει στο ps store 26€. Δεν το εχω παίξει - Εσκεμμένα δεν εχω δει διαφορα playthroughs και gameplay videos. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, jon_pallis είπε Αν και ξεφεύγουμε απο το Switch topic θελω να πω ότι η αγορά κάποιουsingle player παιχνιδι την ημέρα κυκλοφορίας του, πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια. Αυτη τη στιγμη το GoW εχει στο ps store 26€. Δεν το εχω παίξει - Εσκεμμένα δεν εχω δει διαφορα playthroughs και gameplay videos. Αυτή είναι η καλύτερη τακτική. Ειδικά όταν έχεις μεγάλο (ή και όχι) backlog. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 2 minutes ago, jon_pallis said: Αν και ξεφεύγουμε απο το Switch topic θελω να πω ότι η αγορά κάποιουsingle player παιχνιδι την ημέρα κυκλοφορίας του, πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια. Αυτη τη στιγμη το GoW εχει στο ps store 26€. Δεν το εχω παίξει - Εσκεμμένα δεν εχω δει διαφορα playthroughs και gameplay videos. Καλά δεν είναι απόλυτο αυτό. Εξαρτάται πως αντιμετωπίζεις το gaming, εγώ γενικά κάνω αρκετό «damage control» πουλώντας ότι δεν θέλω να κρατήσω από games, κονσόλες κλπ. Επίσης, κακά τα ψέματα αν θες να δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου για κάποιους τίτλους, πρέπει να τους αγοράζεις κοντά στο launch window για να παίρνει ο pub περισσότερα χρήματα (χεστήκαμε) και να καταλαβαίνει ότι ενδιαφερόμαστε και για άλλα παρόμοια games (δεν χεστήκαμε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Malthador είπε Ε καλά, προφανώς και δεν είναι επένδυση το gaming, αλλά την καύλα σου μπορείς να την κάνεις και με used games κανά εξάμηνο μετά το launch, δεν χρειάζεται να αγοράζεις day one καινούρια. Ωστόσο, θα μπορούσε να υπήρχε και μία αναλογικότητα στην πτώση τιμής των games στα twins. Ξερώ 'γω να βάζουν προσφορά 10% μετά από ένα δίμηνο, 25% μετά από τέσσερις μήνες κοκ. Το GoW στην παρούσα φάση έχει τιμή πάτο στο PSN και μιλάμε μάλλον για το καλύτερο προϊόν του PS4 αυτή τη στιγμή. Προφανώς το κάνουν για να σκοτώσουν την αγορά των μεταχειρισμένων, αλλά όπως και να έχει αν αγοράζεις day one games τσούζει. Αν τσούζει έκανες λάθος αγορά. Πήρα το fifa στα 50,00€. Μέσα Οκτωβρίου που το αγόρασα θεώρησα ότι ήταν καλή τιμή και έδωσα αυτό το ποσό για να το πάρω. Δεν με χαλάει που αυτή τη στιγμή έχει 35,00 €. Αν έκρινα πως δεν αξίζει την 50αρα θα περίμενα να φτάσει στα 35 που ναι σήμερα ή εν πας περιπτώσει στην τιμή που θα θεωρούσα ότι αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, chill είπε Αν τσούζει έκανες λάθος αγορά. Πήρα το fifa στα 50,00€. Μέσα Οκτωβρίου που το αγόρασα θεώρησα ότι ήταν καλή τιμή και έδωσα αυτό το ποσό για να το πάρω. Δεν με χαλάει που αυτή τη στιγμή έχει 35,00 €. Αν έκρινα πως δεν αξίζει την 50αρα θα περίμενα να φτάσει στα 35 που ναι σήμερα ή εν πας περιπτώσει στην τιμή που θα θεωρούσα ότι αξίζει. Ακριβώς αυτό, αγοράζεις όταν θεωρείς ότι τα θέλεις τα παιχνίδια την δεδομένη στιγμή. Αν το πάρεις σήμερα 70 και αύριο έχει 30 τότε ατύχησες αλλά δεν θα πρέπει να αισθάνεσαι και ότι είσαι κορόιδο. Είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν χρειάζεται να ψάχνω για τιμές για παιχνίδια Nintendo γιατί ξέρω ότι δεν χρειάζεται. Σε όλα τα υπόλοιπα όμως αγοράζω αποκλειστικά ότι αισθάνομαι ότι θέλω να παίξω αυτήν την δεδομένη στιγμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Malthador είπε Καλά δεν είναι απόλυτο αυτό. Εξαρτάται πως αντιμετωπίζεις το gaming, εγώ γενικά κάνω αρκετό «damage control» πουλώντας ότι δεν θέλω να κρατήσω από games, κονσόλες κλπ. Επίσης, κακά τα ψέματα αν θες να δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου για κάποιους τίτλους, πρέπει να τους αγοράζεις κοντά στο launch window για να παίρνει ο pub περισσότερα χρήματα (χεστήκαμε) και να καταλαβαίνει ότι ενδιαφερόμαστε και για άλλα παρόμοια games (δεν χεστήκαμε). Τον publisher τον εχω γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων μου. Πραγματικά αν μπορούσα να του παίρνω χρήματα θα το έκανα. Αυτός που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι ο developer. Είμαστε πλέον στο σημείο που το self publishing είναι απολύτως επιτυχημένο και πλήρως βιώσιμο. Παιχνίδια που είναι από second party studios είναι στο σύνολο τους commissioned από τους publishers ή/και τους hardware manufacturers. Η οικονομική επιτυχία για τα περισσότερα είναι δεδομένη και σκοπό εχουν να σε βάλουν στο ecosystem να σου πουλήσουν κονσόλα και να στα πάρουν αλλιώς. Αν είχα τη δυνατότητα θα κατεβαζα πειρατικό και το GoW και το Spiderman και το RDR 2 Μέσα στο 2018 εδωσα χρήματα να αγοράσω Celeste, Hollow Knight, Overcooked 2, The Messenger, Dead Cells και άλλα "indie" Εκει ξέρω οτι τα χρήματα μου πιάνουν τόπο. Αντιλαμβανόμαι ότι πολλοί είστε αντίθετοι στην στάση μου να παιζω ΑΑΑ τιτλους 6-8 μηνες μετα το release date αλλά έτσι λειτουργώ πολλά χρόνια τωρα. Για online multiplayer games πηγαίνω στο DayOne γιατί δεν γίνεται διαφορετικά 3 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Ακριβώς αυτό, αγοράζεις όταν θεωρείς ότι τα θέλεις τα παιχνίδια την δεδομένη στιγμή. Αν το πάρεις σήμερα 70 και αύριο έχει 30 τότε ατύχησες αλλά δεν θα πρέπει να αισθάνεσαι και ότι είσαι κορόιδο. Είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν χρειάζεται να ψάχνω για τιμές για παιχνίδια Nintendo γιατί ξέρω ότι δεν χρειάζεται. Σε όλα τα υπόλοιπα όμως αγοράζω αποκλειστικά ότι αισθάνομαι ότι θέλω να παίξω αυτήν την δεδομένη στιγμή. Αν δεν σε ενοχλεί να πηγαίνεις από region σε region αξίζει να ψάχνεις ΚΑΙ για τα Nintendo μέσα από τα store 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorbatsof Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά το Monster Boy το έχει παίξει κανείς;Μιλάμε για διαμάντι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, Gorbatsof είπε Παιδιά το Monster Boy το έχει παίξει κανείς;Μιλάμε για διαμάντι. Το θέλω physical αλλά που....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Gorbatsof είπε Παιδιά το Monster Boy το έχει παίξει κανείς;Μιλάμε για διαμάντι. Απλά φοβερό..! Πανέμορφα γραφικά, animation και φυσικά μουσική... Το έπιασα σήμερα και δε λέω να ξεκολλήσω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Και εγω το ψαχνω physical, πολυ ωραιο παιχνιδι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Αυτο παιζω και εγω τωρα.βεβαια μου φανηκε τσιμπημενο 40 ευρω αλλα ειναι καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, chill said: Αν τσούζει έκανες λάθος αγορά. Πήρα το fifa στα 50,00€. Μέσα Οκτωβρίου που το αγόρασα θεώρησα ότι ήταν καλή τιμή και έδωσα αυτό το ποσό για να το πάρω. Δεν με χαλάει που αυτή τη στιγμή έχει 35,00 €. Αν έκρινα πως δεν αξίζει την 50αρα θα περίμενα να φτάσει στα 35 που ναι σήμερα ή εν πας περιπτώσει στην τιμή που θα θεωρούσα ότι αξίζει. Κατάλαβες λάθος, δεν τσούζει τόσο ώστε να μην συνεχίσω να αγοράζω τα games που με ενδιαφέρουν τη στιγμή που με ενδιαφέρουν. Αν αύριο βγει το tLoU2, θα το αγοράσω εν ριπή οφθαλμού day one, κι ας ξέρω ότι έξι μήνες μετά θα μπορώ να το βρω στο 1/3 της αρχικής τιμής του. Είναι disturbing να απαξιώνεται μια αγορά μου σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά ως εκεί. Ειδικά για εμένα που ασχολούμαι και με την 2nd-hand αγορά, νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια που αγόρασα το Mario Odyssey day one, παρά το GoW. Αυτό όμως δεν σημαίνει επ' ουδενί ότι θα πάψω να ασχολούμαι με τους τίτλους που με ενδιαφέρουν τη στιγμή που με ενδιαφέρουν. 6 hours ago, jon_pallis said: Είμαστε πλέον στο σημείο που το self publishing είναι απολύτως επιτυχημένο και πλήρως βιώσιμο. Είναι η λάθος κουβέντα, στο λάθος νήμα, αλλά όχι δεν ισχύει αυτό στο βαθμό που νομίζεις ότι ισχύει. Για κάθε Thomas Happ και για κάθε Axiom Verge, πάντα θα υπάρχουν ένα Hollow Knight που δεν βρήκε τον physical δρόμο και μια inXile που αγοράστηκε από την MS. To self-publishing είναι επιτυχημένο υπό όρους. Δεν είμαστε 10 χρόνια πριν που η indie σκηνή είχε να παρουσιάσει όλα κι όλα ένα Braid κι ένα Super Meat Boy, πλέον οι ανεξάρτητες παραγωγές αγγίζουν τις ΑΑ παραγωγές της προηγούμενης δεκαετίας, τόσο σε ποιότητα, όσο και σε κόστος. 6 hours ago, jon_pallis said: Αντιλαμβανόμαι ότι πολλοί είστε αντίθετοι στην στάση μου να παιζω ΑΑΑ τιτλους 6-8 μηνες μετα το release date αλλά έτσι λειτουργώ πολλά χρόνια τωρα. Προσωπικά, καθόλου αντίθετος δεν είμαι. Η πάγια άποψή μου είναι πως τα καλά games παραμένουν καλά όσα χρόνια κι αν περάσουν. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από Malthador 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 To monster boy μπορείτε να το βρείτε απο Αmazon.com, με τελικη τιμη και πληρωμενα τα τελωνεία στα 50€ μαζι με τα μεταφορικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις