Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, kioukiou800 είπε

Να κανω μια χαζοερωτηση :P 

Το Mario Odyssey γιατι δεν με αφηνει να το παιξω σε handheld mode αλλα με υποχρεωνει να κανω detach τα χειριστηρια;

Μαλλον καποιο κολλημα θα εφαγε.Κλεισε εντελως την κονσολα και ξανανοιξτην.Αν εχει updates για τα χειριστηρια και την κονσολα καντα και πριν ξεκινησεις το game κανε ενα pair ξανα με το reset button που εχουν  στα πλαγια τα joycon.

• Thanks 1
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Μαλλον καποιο κολλημα θα εφαγε.Κλεισε εντελως την κονσολα και ξανανοιξτην.Αν εχει updates για τα χειριστηρια και την κονσολα καντα και πριν ξεκινησεις το game κανε ενα pair ξανα με το reset button που εχουν  στα πλαγια τα joycon.

Θα το δοκιμασω, thanks! Μονο που το αναφερουν πολλοι πως συμβαινει και φοβαμαι μην ειναι θεμα των joycon...

Edit: Οκ, ειχες δικιο :) Με μια επανεκκινηση ολα στρωνουν :D Ευχαριστω!

Επεξ/σία από kioukiou800
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Πολυ καλο το rayman legends οντως αλλα σαν το tropical freeze δεν υπαρχει.Ειναι ισως το goat για platforms.

Το τσακιζει το rayman απο ολες τις πλευρες ειτε ειναι level design,ost,χειρισμος χαρακτηρα αλλα και δυσκολιας.

αν και το έχω δεν έχω παίξει ακόμα το donkey. Στο Rayman μου αρέσει ότι δεν έχει δυσκολία cheat αλλά η δυσκολία του είναι τόσο οση με λίγο εκμάθηση να περάσεις τα level του. Αυτό το κάνει απολαυστικό γιατί ποτε δεν θα σε φέρει στα όρια του ragequit. Σύν ότι το game έχει απίστευτα όμορα γραφικά και σχεδιασμένες πίστες

• Like 1
Δημοσ.

Να πω και εγώ κάτι το οποίο φαντάζομαι έχει αναλυθεί και σε προηγούμενες σελίδες

Έχω λίγο πάνω από χρόνο το switch, είχα πάρει το Zelda και το Mario kart, δεν έχω πολύ χρόνο να παίξω αλλά αισίως τελείωσα το Zelda και βγήκα για αγορά νέου παιχνιδιού μιας και βρέθηκα στη πρωτεύουσα και επηρεασμένος και λίγο από το κλίμα των ημερων

Τι τιμές είναι αυτές στα παιχνίδια ρε παιδια?? Το Zelda έχει κλείσει 2 χρόνια και πωλείται ακόμα στα 60 ευρώ και αυτό με "προσφορα"?? 

Όλα τα παιχνίδια ήταν μεταξύ 45-60 ευρω όπου ακριβώς απέναντι είχαν παιχνιδαρες για ps4 και Xbox από 20 έως βίαια 55 ευρώ, με μέσο όρο γύρω στα 40

Μιλάω για τιμές μεγάλων καταστημάτων

Πέρυσι πάλι είδα αυτές τις τιμές αλλά θεώρησα ότι είναι επειδή είναι λίγο καιρο στο χώρο ή κονσόλα και έχει μικρή βιβλιοθήκη 

Δυστυχώς παρατηρώ ότι η κονσόλα είναι πλέον πάνω από 1.5 χρόνο στην αγορά, οι τιμές των παιχνιδιών στα ύψη και η βιβλιοθήκη ακόμα αρκετά μικρή 

Για την ιστορία πήρα το Bayoneta 1+2 στα 60 ευρω

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vasilisga είπε

Να πω και εγώ κάτι το οποίο φαντάζομαι έχει αναλυθεί και σε προηγούμενες σελίδες

Έχω λίγο πάνω από χρόνο το switch, είχα πάρει το Zelda και το Mario kart, δεν έχω πολύ χρόνο να παίξω αλλά αισίως τελείωσα το Zelda και βγήκα για αγορά νέου παιχνιδιού μιας και βρέθηκα στη πρωτεύουσα και επηρεασμένος και λίγο από το κλίμα των ημερων

Τι τιμές είναι αυτές στα παιχνίδια ρε παιδια?? Το Zelda έχει κλείσει 2 χρόνια και πωλείται ακόμα στα 60 ευρώ και αυτό με "προσφορα"?? 

Όλα τα παιχνίδια ήταν μεταξύ 45-60 ευρω όπου ακριβώς απέναντι είχαν παιχνιδαρες για ps4 και Xbox από 20 έως βίαια 55 ευρώ, με μέσο όρο γύρω στα 40

Πέρυσι πάλι είδα αυτές τις τιμές αλλά θεώρησα ότι είναι επειδή είναι λίγο καιρο στο χώρο ή κονσόλα και έχει μικρή βιβλιοθήκη 

Δυστυχώς παρατηρώ ότι η κονσόλα είναι πλέον πάνω από 1.5 χρόνο στην αγορά, οι τιμές των παιχνιδιών στα ύψη και η βιβλιοθήκη ακόμα αρκετά μικρή 

Ναι δυστυχώς τα παιχνίδια είναι πανάκριβα μόνο το hollow knight πήρα στον ένα μήνα και κάτι που το έχω τώρα σκέφτομαι για το zelda αλλά 70€ είναι αρκετά αλλά δυστυχώς δεν λέει να πέσει. 

Δημοσ.

Και όμως ότι και να λέτε - αυτή η εταιρεία - πιάνει τα software sales targets της. Άνετα - ανετότατα. Τα δε exclusives της κάνουν ρόμπα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι άλλης εταιρείας. Και έτσι που λέτε η ζωή συνεχίζεται :D

Δημοσ.
5 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Είμαι πολύ μεγάλος fan των παλιών Donkey Kong Country 1,2,3 αλλά για κάποιο λόγο οι προσπάθειες της Retro με απογοήτευσαν. 

Ειδικα το Tropical Freeze έχω την αίσθηση ότι γίνεται “cheap” μερικές φορές με το βαθμό δυσκολίας. Οσο προχωρούσα τόσο περισσότερο χανόταν το ενδιαφέρον μου μέχρι που το παράτησα στο τελευταίο island. 

Επισης ο χειρισμός των Kongs πάνω στην πλάτη του DK είναι αρκετά άχαρος και “βαρύς” με απότομες σπασμωδικές κινήσεις και μου δημιούργησε περισσότερα προβλήματα παρά ικανοποίηση. Πχ η Dixie ήταν σκέτη απόλαυση στο 2 με ευέλικτες κινήσεις που σε έβγαζαν από μια δύσκολη κατάσταση. Εδώ επάνω στον DK είναι σκέτη συμφορά με απρόβλεπτες συνέπειες. 

Δεν ξερω θεωρω οτι αυτο το βαρος που εχουν δωσει στον DK ειναι σκετη απολαυση.Βεβαια εγω το ελιωσα με joycons -motion controls.

2 ώρες πριν, chek2fire είπε

αν και το έχω δεν έχω παίξει ακόμα το donkey. Στο Rayman μου αρέσει ότι δεν έχει δυσκολία cheat αλλά η δυσκολία του είναι τόσο οση με λίγο εκμάθηση να περάσεις τα level του. Αυτό το κάνει απολαυστικό γιατί ποτε δεν θα σε φέρει στα όρια του ragequit. Σύν ότι το game έχει απίστευτα όμορα γραφικά και σχεδιασμένες πίστες

Εεε αμαρτια να το εχεις και να καθεται τετοια παιχνιδαρα!!(μιλαω εγω βεβαια που εχω ενα σωρο καλα παιχνιδια backlog)

30 λεπτά πριν, vasilisga είπε

Καλο λιωσιμο με το bayonetta ειδικα το 2.

Tωρα οσο αφορα τις τιμες που λες δυστηχως ναι ειναι ακομα ακριβα.Βεβαια οσοι παρακολουθουν nintendo ξερουν οτι οι τιμες πολυ δυσκολα πεφτουν στα 1st party.

Bασικα αν παρατηρησει κανεις εχουμε τα 2 ακρα με τις τιμες.Τι εννοω:

->Απο την μια nintendo-rockstar(δεν μπορω να θυμηθω αλλη) που δεν ριχνουν με τιποτα τις τιμες στα παιχνιδια τους ακομα και μετα απο 2 χρονια.Aπο ενα μερος να σου πω την αληθεια καλα κανουν και τα εχουν ακομα τοσο.Ξερεις δηλαδη οτι θα το παρεις day one και δεν προκειται να δεις μετα απο ενα 5μηνο να εχει πεσει η τιμη απο 60 ευρω στα 40 ή και 30 ευρω,οπως γινεται συνηθως με

->sony-microsoft-πλεοψηφια 3rd party που για μενα δεν υπαρχει κανενας απολυτος λογος να παρεις παιχνιδια day one καθως αν περιμενεις κανα 5μηνο θα βρεις το παιχνιδι κοντα στην μιση τιμη.

Και επειδη αυτα ειναι τα 2 ακρα οπως γραφω η λυση ειναι παντα στην μεση καπου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αριστερό joycon βγαίνει χωρίς να χρειάζεται να πατήσω το κουμπάκι από πίσω του. Απ' ότι έχω παρατηρήσει εσωτερικά έχει φαγωθεί σε ένα σημείο το «ποδαράκι» που το κλειδώνει στη θέση του.

Κάποια στιγμή είχε δώσει ο @panther_512 νομίζω, ένα βίντεο που αυτά τα πλαστικά «ποδαράκια», αλλάζουν με μεταλλικά, μήπως το έχει εύκαιρο κάποιος;

Edit: Bah, το βρήκα, θαύματα κάνει το google:

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
Δημοσ.

Γενικά από την μια λες οκ δεν χάνω εύκολα τα χρήματα μου τι το πάρεις day one τι μετά από μήνες χρόνο σχεδόν την ίδια τιμή θα έχουν απλά ξες ότι εκεί που είναι να πάρεις 2-3 παιχνίδια για άλλη κονσόλα εδώ θα πάρεις 1 παιχνίδι και πολλές φορές νιώθεις κάπως σε αυτό το κομμάτι όταν βλέπεις πχ από άλλες κονσόλες gow spider man assassin's creed κτλ να πέφτουν στην μισή τιμή αλλά από την άλλη ξέρεις ότι αν το πουλήσεις δεν χάνεις αξία. 

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, dinos234 said:

Γενικά από την μια λες οκ δεν χάνω εύκολα τα χρήματα μου τι το πάρεις day one τι μετά από μήνες χρόνο σχεδόν την ίδια τιμή θα έχουν απλά ξες ότι εκεί που είναι να πάρεις 2-3 παιχνίδια για άλλη κονσόλα εδώ θα πάρεις 1 παιχνίδι και πολλές φορές νιώθεις κάπως σε αυτό το κομμάτι όταν βλέπεις πχ από άλλες κονσόλες gow spider man assassin's creed κτλ να πέφτουν στην μισή τιμή αλλά από την άλλη ξέρεις ότι αν το πουλήσεις δεν χάνεις αξία. 

Εγώ πάντως νιώθω και λίγο μαλάκας που αγόρασα το RDR2 για €57,50 (well technically δεν το πλήρωσα μιας και έκανα trade-in διάφορα games, but still) και μετά από μια βδομάδα το βλέπω στο amazon στα €35. Όσο να 'ναι τσούζει αρκετά.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Παιδιά το Smash Ultimate παίζεται ικανοποιητικά co-op με 2 joycon (VS)?

Θα παιξεις. Ικανοποιητικά δεν θα το ελεγα. Χαβακε με την παρέα θα κάνεις πάντως

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Εγώ πάντως νιώθω και λίγο μαλάκας που αγόρασα το RDR2 για €57,50 (well technically δεν το πλήρωσα μιας και έκανα trade-in διάφορα games, but still) και μετά από μια βδομάδα το βλέπω στο amazon στα €35. Όσο να 'ναι τσούζει αρκετά.

Σε αυτό δεν έχεις άδικο γενικά σε ps xbox δεν αγοράζω εύκολα day one επειδή ξέρω ότι θα πέσουν οι τιμές έχει τύχει να αγοράσω κι εγώ παιχνίδι και μετά από λίγο διάστημα να το βλέπω να πέφτει γενικά από την μια είναι καλό να μην πέφτει η τιμή διότι αν αγοράσεις έναν τίτλο πχ 70 και μετά από λίγο καιρό το βρεις μισή τιμή νιώθεις σαν να σε έχουν κοροϊδέψει αλλά γενικά 70 ευρώ για ένα παιχνίδι δεν είναι λίγα πόσο μάλλον αν πάρεις κάνα δυο με τρία. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν χτίζουμε περιουσία με τα games*. Δεν βλέπω το zelda σαν επένδυση. Την καύλα μας κάνουμε κ τέλος. 

Προτιμώ να πέφτει η τιμή ενός παιχνιδιού για να το απολαύσουν ακόμα περισσότεροι πάρα να μένει η τιμή του στα ύψη. 

Btw εγώ έσκασα 100αρα αν θυμάμαι για το rdr κ μάλιστα digital. 

*k αυτό ίσως είναι και ψέμα. Έχω αρκετά υψηλό κέρδος από μετά πωλήσεις. Μόνο την vanilla wow collectors να βάλω έχω τινάξει την μπάνκα των κερδών στον αέρα!!!! 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...