Socratis_g Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε 35.99 Ευρώ το Octopath Traveler στο e-shop. Ούτε καν 36 Πολύ καλή τιμή αν και σαν single player game θα το τιμήσω σε game card. Το είδα και εγώ, αλλά για 13 ευρώ επιπλέον θα προτιμήσω το hard copy που έχει και ωραίο art box.
chek2fire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε Εχουν σφιξει πολυ τα πραγματα στο τελωνειο.οτι ειναι πανω απο 20 ευρω δεν περναει ευκολα.για πες μας σε σχεση με την skull Το mario and rabbits αξιζει στα 20? το πήρες χθές. Ενα από τα καλύτερα game για την κονσόλα.
chrisgewrgi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Οκ θα το παρω με πεισατε.ξυλωθηκα για τα καλα αυτα τα χριστουγεννα με την nintendo.πριν λιγο πειρα και το monster boy 1
loukas599 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Εχουν σφιξει πολυ τα πραγματα στο τελωνειο.οτι ειναι πανω απο 20 ευρω δεν περναει ευκολα.για πες μας σε σχεση με την skull Το mario and rabbits αξιζει στα 20? , Από πού;
chek2fire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Οκ θα το παρω με πεισατε.ξυλωθηκα για τα καλα αυτα τα χριστουγεννα με την nintendo.πριν λιγο πειρα και το monster boy το monser boy σε μένα δεν μου άρεσε καθόλου. Από platform αυτό που προτείνω με κλειστά μάτια, φοβερό game και με πλούσιο περιεχόμενο είναι το Rayman
dekulinkgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, chek2fire είπε το monser boy σε μένα δεν μου άρεσε καθόλου. Από platform αυτό που προτείνω με κλειστά μάτια, φοβερό game και με πλούσιο περιεχόμενο είναι το Rayman Πολυ καλο το rayman legends οντως αλλα σαν το tropical freeze δεν υπαρχει.Ειναι ισως το goat για platforms. Το τσακιζει το rayman απο ολες τις πλευρες ειτε ειναι level design,ost,χειρισμος χαρακτηρα αλλα και δυσκολιας. 1
D.Luffy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Πολυ καλο το rayman legends οντως αλλα σαν το tropical freeze δεν υπαρχει.Ειναι ισως το goat για platforms. Το τσακιζει το rayman απο ολες τις πλευρες ειτε ειναι level design,ost,χειρισμος χαρακτηρα αλλα και δυσκολιας. Είμαι πολύ μεγάλος fan των παλιών Donkey Kong Country 1,2,3 αλλά για κάποιο λόγο οι προσπάθειες της Retro με απογοήτευσαν. Ειδικα το Tropical Freeze έχω την αίσθηση ότι γίνεται “cheap” μερικές φορές με το βαθμό δυσκολίας. Οσο προχωρούσα τόσο περισσότερο χανόταν το ενδιαφέρον μου μέχρι που το παράτησα στο τελευταίο island. Επισης ο χειρισμός των Kongs πάνω στην πλάτη του DK είναι αρκετά άχαρος και “βαρύς” με απότομες σπασμωδικές κινήσεις και μου δημιούργησε περισσότερα προβλήματα παρά ικανοποίηση. Πχ η Dixie ήταν σκέτη απόλαυση στο 2 με ευέλικτες κινήσεις που σε έβγαζαν από μια δύσκολη κατάσταση. Εδώ επάνω στον DK είναι σκέτη συμφορά με απρόβλεπτες συνέπειες. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από D.Luffy
kents_90 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Στις 23/12/2018 στις 1:57 ΜΜ, chek2fire είπε για retail τίτλους δες στο base com έχει φοβερές τιμές https://www.base.com/games/pg823/bn10005510/nintendo.htm?link=foldertab Για Ελλάδα στέλνουν; Με τελωνείο τι παίζει;
chrisgewrgi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, loukas599 είπε , Από πού; Απο το store κανονικα.το εχει με εκπτωση 4 λεπτά πριν, kents_90 είπε Για Ελλάδα στέλνουν; Με τελωνείο τι παίζει; Αγγλια ειναι.δεν εχει τελωνειο.
kents_90 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Απο το store κανονικα.το εχει με εκπτωση Αγγλια ειναι.δεν εχει τελωνειο. Sorry, είδα .com και νόμιζα USA. Ευχαριστώ.
kioukiou800 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Να κανω μια χαζοερωτηση Το Mario Odyssey γιατι δεν με αφηνει να το παιξω σε handheld mode αλλα με υποχρεωνει να κανω detach τα χειριστηρια;
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 8 minutes ago, kioukiou800 said: Να κανω μια χαζοερωτηση Το Mario Odyssey γιατι δεν με αφηνει να το παιξω σε handheld mode αλλα με υποχρεωνει να κανω detach τα χειριστηρια; Τι λες; Δεν ισχύει αυτό.
kioukiou800 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, Malthador είπε Τι λες; Δεν ισχύει αυτό. οποτε τα εχω συνδεμενα δεν τα βλεπει. Μονο οταν τα αποοσυνδεω...Εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα που εψαξα ενω αλλοι λενε πως οχι..οι περισσοτεροι ισχυριζονται πως γινεται λογω των Motion controls...
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, kioukiou800 said: οποτε τα εχω συνδεμενα δεν τα βλεπει. Μονο οταν τα αποοσυνδεω...Εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα που εψαξα ενω αλλοι λενε πως οχι..οι περισσοτεροι ισχυριζονται πως γινεται λογω των Motion controls... Ναι; Πρώτη φορά το ακούω. Μήπως έχει κάπου ρύθμιση; Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Malthador
kioukiou800 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι, πρώτη φορά το ακούω. Μήπως έχει κάπου ρύθμιση; Μπηκα στα χειριστηρια, τα ξαναεκανα add, αλλα οταν ξεκιναει το mario με παροτρυνει να τα αποσυνδεσω.... Προσφατα ηρθε και ενα update για τα χειρηστηρια, δεν ερω αν παιζει ρολο.... Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από kioukiou800
Προτεινόμενες αναρτήσεις