Sir_Teraflop Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 35.99 Ευρώ το Octopath Traveler στο e-shop. Ούτε καν 36 Πολύ καλή τιμή αν και σαν single player game θα το τιμήσω σε game card. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 36 minutes ago, Sir_Teraflop said: 35.99 Ευρώ το Octopath Traveler στο e-shop. Ούτε καν 36 Πολύ καλή τιμή αν και σαν single player game θα το τιμήσω σε game card. Ειπαμε, 27 στην Αφρική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Ειπαμε, 27 στην Αφρική... Δεν κάνω store juggling. Πες με αρχαιόπληκτο, πατροπαράδοτο - βλάκα, αν της την βαρέσει της Nintendo και τραβήξει τα πόδια κάτω από το χαλί της κατάστασης τώρα να δω πως θα κατεβάζετε τα παιχνίδια σας. Το ίδιο έκανε και η MS κάποια στιγμή. Το μόνο που θεωρώ αξιόπιστο είναι να έχεις accounts για κάθε region που σε ενδιαφέρει και πάλι λόγω χρόνου δεν θα ασχοληθώ για κάποια ευρώ που πολλές φορές είναι λίγα (1-2). Εντάξει εδώ είναι σημαντική η διαφορά αλλά είναι single player game - με αξία μεταπώλησης ως 2nd party exclusive. Αν γράφω κάτι λάθος ή διαφωνείς φυσικά με διορθώνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorbatsof Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Τι έκανε η ms; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Gorbatsof είπε Τι έκανε η ms; Μπλόκαρε VPN, δεν δουλεύουν οι "εθνικές" κάρτες ούτε κάποιες "διεθνείς", σου έβαλε περιορισμούς στο πόσες φορές μπορείς να αλλάξεις την home console σου, στο πόσες φορές μπορείς να αλλάξεις το region του MS Account σου επειδή "μετακόμισες" κ.α.. Εγώ μια φορά ξέρω ότι αγόρασα ένα x360 BC game από το "Ελληνικό" Web Store της σε PC και δεν το είδα ποτέ. Ούτε 2nd level support βρήκε άκρη και μου είπε να γυρίσω την κονσόλα σε άλλο store (την κονσόλα πρόσεξε) και το μόνο που κέρδισα ήταν να μου γυρίσει το x360 account σε Greek από τότε που όλοι στο 360 δηλώναμε UK για home region γιατί ούτε αυτό σε άφηνε να το κάνεις μέσω PC ο ίδιος από το Microsoft Account σου. Η ουσία δεν είναι τι έκανε η MS αλλά το τι μπορεί να κάνει η Nintendo στο μέλλον. Το ότι μπήκε πρόσφατα στην αγορά με το Switch και τα έχει φόρα παρτίδα όλα (όπως π.χ. το Nintendo Online Family sharing) όπου μπορούν να το μοιραστούν 8 άτομα για 2~3 ευρώ τον χρόνο δεν σημαίνει ότι "works as intended" αλλά ότι "δουλεύει έτσι προς το παρόν". Έτσι λοιπόν ποιος μου λέει ότι σε 2 μήνες σε 2 χρόνια, λέμε τώρα, ότι για να κατεβάσω το παιχνίδι που αγόρασα στο "καινούργιο" μου switch, στο new Switch ή σε αυτό που για κάποιον λόγο έφαγε reset λόγω service - ότι δεν θα πρέπει να γυρίσω το account μου εκεί στην N. Αφρική. Και να μείνει εκεί για 15 μέρες τουλάχιστον (π.χ. Steam). Και αυτό θα μπορεί να γίνει μόνο 3 ή 4 φορές τον χρόνο ... στην καλύτερη. Με αυτό το /context έγραψα ότι έγραψα. Μπορεί και να κάνω λάθος. Αλλά είναι μια σκέψη έτσι? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Sir_Teraflop 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Γενικά πάντα τραγική σε τιμές η Nintendo αλλά για Χριστούγεννα στο shop store της είναι για γέλια και για κλάματα όταν ολόκληρη Sony έχει 35 το φιφα 19 που είναι πλήρες σε σχέση με του switch.. God of War 30 euro... Inside στο ps4 6 η 7 ευρώ και στο switch 20 euro.... Αγαπω το switch κ θα ήθελα κ εδώ εκπτώσεις της προκοπής γιαυτό κ το κράζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Έχω σταματήσει να κοιτάω το store. Εκτός του ότι είναι μπουρδελο και γεμάτο σαβούρα, οι τιμές είναι εξωφρενικές στα 3rd party. Ότι βρίσκεις με 5 ευρώ στο psn στο switch κοστίζει 20. Το αγαπάω το switch λόγω φορητοτητας αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότερο χρόνο ασχολούμαι μαζί του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 23 στο Xbox Store το Diablo - 60 ακατέβατα στο e-shop. Τα παραδείγματα είναι άπειρα και η μεγαλύτερη προσβολή κατά το /insult είναι τα 3rd party και ίσως και τα indies - ναι ένα καπέλο το δέχομαι για το card (ούτε και αυτό - να το φάει η Nintendo όχι ο πελάτης). Νομίζω ότι αυτό δεν είναι συνέπεια φορητότητας αλλά έλλειψης ανταγωνισμού στο θέμα της φορητότητας. Προφανώς αυτό να γίνει μάθημα σε όσους εύχονται να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, το xbox του διπλανού, το ps4 του από πάνω... Ώρες - ώρες σκέφτομαι να το πουλήσω από αηδία για τις πρακτικές και τα μυαλά της Nintendo - όχι ότι δεν μου κάνει την δουλειά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Για τις τιμες των first party τιτλων να το καταλαβω το κραξιμο προς την nintendo. Για τις τιμες των αλλων που σκατα εμπλεκεται αυτη? Το οτι το diablo εχει 23 στο xbox και 60 στο switch που εμπλεκεται η nintendo (και η καθε nintendo ) στην τιμολογηση του? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ λίγο παραπάνω... (αν και την έδωσα την απάντηση σε εμένα) : Exclusivity στην φορητότητα. Τα κινητά δεν αποτελούν κίνδυνο - ακόμα. Θες μάγκα μου diablo φορητό? Πλερώ. Θες indy φορητό? Πλερώ. Καλά κάνουν εδώ που τα λέμε - αφού μπορούν. Το γέλιο θα πέσει όταν βγουν τα XBOX2/PS5 - εκεί πραγματικά δεν θα μπορεί να ακολουθήσει καμία Panic Button γιατί τα Teraflop θα πάνε στο διάστημα και κανένα New-super-new Ultra Switch δεν θα μπορεί να ακολουθήσει. Σύμφωνα και με αυτά που γράφει ο Mansa2k όπου η N. δεν επενδύει σε studio θα γίνει ο Χορός του Ζαλόγγου που λέμε. Αν καθυστερεί τώρα που τα production values της είναι επιπέδου AA και τότε πραγματικά κανένας 3rd party δεν θα ασχοληθεί - είμαι πολύ περίεργος για την εξέλιξη hardware/software. Κοντός ψαλμός που λέμε και είναι πολύ "κοντός" γιατί τα devkit οι άλλοι τα έχουν ήδη. Για να μη φλυαρώ δεν βλέπω την Nintendo μιας και το σύστημα της προσφέρεται για AA παιχνίδια να στήνει κάποια "γραμμή" παραγωγής πάνω σε αυτά αλλά αρέσκεται σε ότι βγάζουν οι 3rd party για αυτήν παρόλο που αυτό είναι συγκριτικό πλεονέκτημα για το σύστημα της Nintendo. Ε αυτό το πράγμα κάπου θα κολλήσει γιατί και αυτοί λεφτά θέλουν και υπάρχουν συστήματα (twins) με μεγαλύτερο εγκατεστημένο player base/πωλήσεις και εκεί είναι τα λεφτά. Φάση Hollow Κnight. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Sir_Teraflop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Sir_Teraflop said: Μπλόκαρε VPN, δεν δουλεύουν οι "εθνικές" κάρτες ούτε κάποιες "διεθνείς", σου έβαλε περιορισμούς στο πόσες φορές μπορείς να αλλάξεις την home console σου, στο πόσες φορές μπορείς να αλλάξεις το region του MS Account σου επειδή "μετακόμισες" κ.α.. α) Μπλόκαρε VPN -> Πολύ καλά έκανε, δεν συζητάμε για να κοροϊδεύουμε την όποια εταιρεία, συζητάμε για το πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες που η ίδια η εταιρεία μας προσφέρει. β) δεν δουλεύουν οι "εθνικές" κάρτες ούτε κάποιες "διεθνείς" -> Και πάλι καλά έκανε, και στο US account μου στο PS4 με αμερικάνικες PSN cards ψωνίζω. γ) σου έβαλε περιορισμούς στο πόσες φορές μπορείς να αλλάξεις την home console σου -> Γιατί το αναφέρεις αυτό, λίγο άσχετο δεν είναι; δ) στο πόσες φορές μπορείς να αλλάξεις το region του MS Account σου επειδή "μετακόμισες" -> Όπα, σε αυτό για δώσε λινκ, γιατί εγώ ξέρω ότι μπορείς να αλλάξεις region όσες φορές θέλεις: In Microsoft Store online In the page footer of Microsoft Store online, select your current language/region and pick a new one from the list. You can switch back to your original language and region at any time. Scratch that, δεν είναι σχετικό. Ωστόσο θέλω λινκ όπου λέει ότι δεν μπορείς να αλλάξεις region όποτε θέλεις στην κονσόλα. 7 hours ago, Sir_Teraflop said: Εγώ μια φορά ξέρω ότι αγόρασα ένα x360 BC game από το "Ελληνικό" Web Store της σε PC και δεν το είδα ποτέ. Ούτε 2nd level support βρήκε άκρη και μου είπε να γυρίσω την κονσόλα σε άλλο store (την κονσόλα πρόσεξε) και το μόνο που κέρδισα ήταν να μου γυρίσει το x360 account σε Greek από τότε που όλοι στο 360 δηλώναμε UK για home region γιατί ούτε αυτό σε άφηνε να το κάνεις μέσω PC ο ίδιος από το Microsoft Account σου Κάτσε γιατί νομίζω ότι έχουμε μπλέξει την βούρτσα με το φυστικοβούτυρο, το γνωρίζεις φαντάζομαι ότι το X360 ήταν region-locked κονσόλα σωστά; Όπως πχ ήταν το 3DS και το Wii U. Είναι αυτονόητο - στο μυαλό μου τουλάχιστον--ότι δεν θα έπαιζε game από άλλο region... 7 hours ago, Sir_Teraflop said: Η ουσία δεν είναι τι έκανε η MS αλλά το τι μπορεί να κάνει η Nintendo στο μέλλον. Το ότι μπήκε πρόσφατα στην αγορά με το Switch και τα έχει φόρα παρτίδα όλα (όπως π.χ. το Nintendo Online Family sharing) όπου μπορούν να το μοιραστούν 8 άτομα για 2~3 ευρώ τον χρόνο δεν σημαίνει ότι "works as intended" αλλά ότι "δουλεύει έτσι προς το παρόν". Έτσι λοιπόν ποιος μου λέει ότι σε 2 μήνες σε 2 χρόνια, λέμε τώρα, ότι για να κατεβάσω το παιχνίδι που αγόρασα στο "καινούργιο" μου switch, στο new Switch ή σε αυτό που για κάποιον λόγο έφαγε reset λόγω service - ότι δεν θα πρέπει να γυρίσω το account μου εκεί στην N. Αφρική. Και να μείνει εκεί για 15 μέρες τουλάχιστον (π.χ. Steam). Και αυτό θα μπορεί να γίνει μόνο 3 ή 4 φορές τον χρόνο ... στην καλύτερη. Με αυτό το /context έγραψα ότι έγραψα. Μπορεί και να κάνω λάθος. Αλλά είναι μια σκέψη έτσι? Η ουσία είναι ότι μιλάμε για region-free κονσόλες. Μπορεί η N αύριο να πει «stop, από εδώ και στο εξής η κονσόλα θα είναι region-locked»; Ναι, μπορεί, προσωπικά το βρίσκω όμως εξαιρετικά απίθανο, μιας και είναι μέσα στα selling points του Switch το region-free σύστημα, επομένως θα αναγκαστεί να κάνει άπειρα chargebacks σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο. Οπότε όχι, δεν σημαίνει ότι «δουλεύει προς το παρόν», αλλά more like «δουλεύει όπως οι ίδιοι έχουν ορίσει ότι θα δουλεύει». Σου ξαναλέω, δεν προσπαθεί κανείς να κοροϊδέψει την εταιρεία, σύμφωνα με τους κανόνες που έχει η ίδια θεσπίσει λειτουργούμε. Αναφέρεις το NSO πχ και μιας και είμαι αυτός ο οποίος πήρε πρωτοβουλία για να βάλουμε Family Plan εδώ μέσα μερικά άτομα, θα σου πω ότι το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να διαβάσω τους όρους χρήσης. Δεν αναφέρει πουθενά ότι πρέπει όσοι κάνουν το sharing να είναι συγγενείς ή να μένουν στην ίδια διεύθυνση (ή στην ίδια χώρα for that matter). Επομένως, η ίδια η Ν σου λέει «μοιραστείτε το με τους φίλους σας». Μπορεί αύριο να αλλάξει τους όρους χρήσης; Φυσικά, θα αναγκαστεί να μας πιστώσει το υπόλοιπο του χρόνου που μας απομένει. Κάπως αντίστοιχα βλέπω και το ζήτημα με τo geolocation. Αν σου βάλει περιορισμό στο region, τότε αυτόματα παύει η κονσόλα να είναι region-free και πολλοί την αγοράσαμε με αυτό στο μυαλό μας. Δεν βρίσκεις; Σε κάθε περίπτωση εγώ είμαι εντελώς της αντίθετης άποψης. Με το παρελθόν των προηγούμενων κονσολών της Ν (όπου κλείδωνε το account με την κονσόλα), περισσότερο θα φοβόμουν να έχω multiple accounts διαφορετικών regions στην ίδια κονσόλα με αγορασμένα games, παρά να αλλάζω region στο account μου κάθε τόσο. 6 hours ago, Sir_Teraflop said: 23 στο Xbox Store το Diablo - 60 ακατέβατα στο e-shop. Again, τρεις βδομάδες πριν: On 06/12/2018 at 23:16, Malthador said: Το Diablo 3 βγαίνει στα 34 ευρώ και κάτι ψιλά εδώ στο Cape Town, για όποιον ενδιαφέρεται. 5 hours ago, Sir_Teraflop said: Το γέλιο θα πέσει όταν βγουν τα XBOX2/PS5 - εκεί πραγματικά δεν θα μπορεί να ακολουθήσει καμία Panic Button γιατί τα Teraflop θα πάνε στο διάστημα και κανένα New-super-new Ultra Switch δεν θα μπορεί να ακολουθήσει. Σύμφωνα και με αυτά που γράφει ο Mansa2k όπου η N. δεν επενδύει σε studio θα γίνει ο Χορός του Ζαλόγγου που λέμε. Αν καθυστερεί τώρα που τα production values της είναι επιπέδου AA και τότε πραγματικά κανένας 3rd party δεν θα ασχοληθεί - είμαι πολύ περίεργος για την εξέλιξη hardware/software. Κοντός ψαλμός που λέμε και είναι πολύ "κοντός" γιατί τα devkit οι άλλοι τα έχουν ήδη. Κράταγε μικρό καλάθι μέχρι να ανακοινωθούν τα επόμενα twins. Περίμενε να δούμε πως θα είναι η streaming-only edition του X2, αν το PS5 θα είναι BC με το PS4 και αν το DS5 θα έχει οθόνη επάνω του. Περίμενε να δούμε πως θα είναι τα concepts, γιατί δεν έχουμε αρκετά δεδομένα ακόμα για να προβλέψουμε το μέλλον. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Malthador 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Γενικά τα παιχνίδια του switch είναι ποιο ακριβά σε σχέση με άλλες κονσόλες pc. Το πώς θα είναι το ps5 Xbox 2 αυτό θα δείξει μακάρι το ps5 να υποστηρίζει παιχνίδια του 4. Εγώ φοβάμαι μην βγουν τίποτα μόνο μέσω streaming γιατί ολοένα κι εκεί πάνε αλλιώς δύσκολα με τέτοιες ταχύτητες που έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xentimus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Παρέλαβα σήμερα!!! Θα το δοκιμάσω το μεσημέρι! Έφαγα και ένα ωραίο κερατιάτικο και 2 ώρες στα ΕΛΤΑ να περιμένω να παραλάβω! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Εχουν σφιξει πολυ τα πραγματα στο τελωνειο.οτι ειναι πανω απο 20 ευρω δεν περναει ευκολα.για πες μας σε σχεση με την skull Το mario and rabbits αξιζει στα 20? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Το mario and rabbits αξιζει στα 20? Ακόμα να παραγγείλεις;;; Μην το σκέφτεσαι καν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις