Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Στη συζήτηση που λέγατε για γιορτινές προσφορές ή BF προσφορές, μαλλον στην Ελλάδα κοιμάται η Νinty διότι στο UK πουλανε σαν ψωμάκια με τρελα deals, οπως 275£ με Mario Kart, 299£ με Zelda, 299£ limited edition bundle Smash Ultimate, και Odyssey+Kart+Zelda 330£. Μονο 4 φιλοι μου πήρανε το Smash bundle 299£, πως να πουλάει οταν ακομα στην Ελλάδα πουλιέται 340€ σκέτη κονσόλα?! Joy-con για γέλια 70-75£,και εδω για πολύ καιρό είχαμε τα κίτρινα στις 55£.. Limited smash 100€ Ελλάδα, 75£ στο Uk. Είναι τρελό ποσο ακριβότερα τα πληρώνουμε με τους μισθούς που παίρνουμε στην Ελλάδα.. 

Εδω κυκλοφορησε μονο το με το mario kart στα 339.δηλαδη καπου 30 ευρω πανω απο αγγλια.τιποτα αλλο.η nitendo ομως δεν δινει ευρωπαικες προσφορες? Πως γινεται αυτο; εμενα 2 γνωστοι μου πηγαν να το παρουν γιατι το ζητησαν τα πιτσιρικια και δεν το πηραν.μλκ μου λεει ο ενας πηγα στα public και εχει 400 ευρω με παιχνιδι.δεν τους το παιρνω.μηπως φταινε τα καταστηματα εδω και οχι η νιντεντο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Just now, parlapipas25 said:

Ξέρετε αν το hollow knight κυκλοφορισει σε physical μορφή για το switch;

Η physical μορφή του Hollow Knight έγινε canned από εδώ ως τον Άρη. Για όλες τις πλατφόρμες. 

• Thanks 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, chrisgewrgi said:

Εδω κυκλοφορησε μονο το με το mario kart στα 339.δηλαδη καπου 30 ευρω πανω απο αγγλια.τιποτα αλλο.η nitendo ομως δεν δινει ευρωπαικες προσφορες? Πως γινεται αυτο; εμενα 2 γνωστοι μου πηγαν να το παρουν γιατι το ζητησαν τα πιτσιρικια και δεν το πηραν.μλκ μου λεει ο ενας πηγα στα public και εχει 400 ευρω με παιχνιδι.δεν τους το παιρνω.μηπως φταινε τα καταστηματα εδω και οχι η νιντεντο;

Τα έχουμε πει ξανά, η Ν έχει κάνει τεράστιο λάθος που δεν έχει φτιάξει δική της Nintendo Hellas και αφήνει τη διαχείριση σε ράντομ μεσάζοντες. Δεν φτιάχνεις userbase έτσι, χρειάζονται λεφτά για promotion. Γι' αυτό η Sony πουλάει τα κέρατά της εδώ, γιατί στο δωδεκάχρονο ανηψακι μου PS4 θα προτείνω για να παίξει Spiderman στα ελληνικά και να καταλαβαίνει τι του γίνεται. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 3

6 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Στη συζήτηση που λέγατε για γιορτινές προσφορές ή BF προσφορές, μαλλον στην Ελλάδα κοιμάται η Νinty διότι στο UK πουλανε σαν ψωμάκια με τρελα deals, οπως 275£ με Mario Kart, 299£ με Zelda, 299£ limited edition bundle Smash Ultimate, και Odyssey+Kart+Zelda 330£. Μονο 4 φιλοι μου πήρανε το Smash bundle 299£, πως να πουλάει οταν ακομα στην Ελλάδα πουλιέται 340€ σκέτη κονσόλα?! Joy-con για γέλια 70-75£,και εδω για πολύ καιρό είχαμε τα κίτρινα στις 55£.. Limited smash 100€ Ελλάδα, 75£ στο Uk. Είναι τρελό ποσο ακριβότερα τα πληρώνουμε με τους μισθούς που παίρνουμε στην Ελλάδα.. 

Πραγματικα απορω και εγω.Ζητησαν τα ανιψια switch και ειδα οτι απο προσφορες δεν παιζει τιποτα.Το μονο που αξιζει καπως ειναι το bundle με το mario kart,αλλα και παλι παραμενει υψηλο.Σε αντιθεση με την sony και την microsoft που κανανε παλι καλες προσφορες τωρα τις γιορτες.

Τους ελεγα δεν παιρνετε το ps4 ή το xbox στα 200 ευρω?Αφου για fifa το θελετε.Οχι θελουμε switch.

• Sad 1

καλησπέρα και απο εμένα, πήρα χθες για τον εαυτό μου το switch με το smash bros και ήθελα να ρωτήσω. ενδιαφέρομαι για τους 3-4 κλασικούς τίτλους που είναι φοβεροί για το switch ( zelda, cart, mario odysey etc). να τους αγοράσω απο το store να τελειώνω? physical? να περιμένω να βγούνε σε κάποια προσφορά ή δεν βγαίνουν γενικά οι ΑΑΑ τίτλοι του? και επίσης αν είναι ίδια τιμή το κατάστημα το φυσικό με την digital 1000 φορές να πάρω την physical να μην έχω το κατέβασμα / αποθήκευση. 

ευχαριστώ εκ των προτέρων

18 λεπτά πριν, paularas είπε

καλησπέρα και απο εμένα, πήρα χθες για τον εαυτό μου το switch με το smash bros και ήθελα να ρωτήσω. ενδιαφέρομαι για τους 3-4 κλασικούς τίτλους που είναι φοβεροί για το switch ( zelda, cart, mario odysey etc). να τους αγοράσω απο το store να τελειώνω? physical? να περιμένω να βγούνε σε κάποια προσφορά ή δεν βγαίνουν γενικά οι ΑΑΑ τίτλοι του? και επίσης αν είναι ίδια τιμή το κατάστημα το φυσικό με την digital 1000 φορές να πάρω την physical να μην έχω το κατέβασμα / αποθήκευση. 

ευχαριστώ εκ των προτέρων

για retail τίτλους δες στο base com έχει φοβερές τιμές 

https://www.base.com/games/pg823/bn10005510/nintendo.htm?link=foldertab

• Like 2
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Στην Ευρώπη τις τιμές τις καθορίζουν οι έμποροι και όχι η Nintendo. Τι ίδιο ισχύει για όλα τα προϊόντα. 

3 ώρες πριν, chek2fire είπε

για retail τίτλους δες στο base com έχει φοβερές τιμές 

https://www.base.com/games/pg823/bn10005510/nintendo.htm?link=foldertab

+1 για το base, απο εκεί κάνω ολα τα switch preorders, καλές τιμές, μεταφορικά λιγότερα απο 2 ευρώ και παράδοση με κούριερ σε ~1 εβδομάδα στην Κρήτη.

6 ώρες πριν, Malthador είπε

Γι' αυτό η Sony πουλάει τα κέρατά της εδώ, γιατί στο δωδεκάχρονο ανηψακι μου PS4 θα προτείνω για να παίξει Spiderman στα ελληνικά και να καταλαβαίνει τι του γίνεται. 

Peasant, που είναι οι εποχές που ήμασταν αγρίμια και έψαχνα με το λεξικό από δίπλα μου τι διάολο λέγανε σε παιχνίδια all your base are belong to us...νέοι σήμερα... 

• Like 1

39 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

+1 για το base, απο εκεί κάνω ολα τα switch preorders, καλές τιμές, μεταφορικά λιγότερα απο 2 ευρώ και παράδοση με κούριερ σε ~1 εβδομάδα στην Κρήτη.

2 ευρω και το στελνει με κουριερ; οχι με ταχυδρομειο;

3 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

2 ευρω και το στελνει με κουριερ; οχι με ταχυδρομειο;

Όσες φορές εχω παραγγείλει με πιο πρόσφατη το Smash προημερών, μου τα φέρνει η ACS, στο πακέτο επάνω έχει αυτοκόλλητα "GLS Parcel Service" .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...