lele322 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Mistwalker είπε ποτε ακριβως βγαινει?
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 CyberGadget releasing Switch grip cover with game card caddy Και χτες σκεφτόμουν στα σοβαρά να πάρω ένα τέτοιο και να το κολλήσω στην πλάτη του Gripcase μου. Κουραστικό πράγμα τα physical games.
Nix_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, asikis είπε Μια προσφορά της προκοπής για τις γιορτές δεν θα βγάλει ποτέ η Nintendo;; Βλέπω τώρα το PS4 στα 199 και xbox στα 214 και λέω πως να μην πουλάνε σαν ζεστό ψωμί. Κρίμα να μην υπάρχει μια αντίστοιχη επιθετική πολιτική....για αυτό όλα τα παιδάκια στα σχολεία ξέρουν μόνο το PS4.... Δεν έχεις άδικο... κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν χθες.
primeragt Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ολα τα παιδακια ξερουν μονο το ps4 γιατι αυτο βλεπουν κατα κηριο λογο σε διαφημησεις και αυτο ζητανε απο τους γονεις τους. Οι γονεις που αγοραζουν ξερουν και το Xbox και τη nintendo αλλα αν το παιδι ζηταει ps4 αυτο θα του αγορασουν να μην εχουν γκρινια μετα αν τους παρουν κατι αλλο. Οπως και εμεις παλιοτερα ξεραμε και τη sega γιατι τοτε αυτες οι 2 (sega - nintendo) κυριαρχουσαν αλλα και οι 2 προμοταρονταν τρελα οποτε πουλαγαν και οι 2. Μετα το 96 πια αλλη εταιρεια πλεον της sony εχει κανει τετοιο promotion στην Ελλαδα. ΚΑΜΙΑ, οποτε σταδιακα ολα τα νεα παιδακια μαθανε μονο το playstation. Λιγο ανεβηκε το xbox360 αλλα αν το δουμε απο δημογραφικης μεριας αυτο συναιβη απο εφηβους και πανω που ψαχνονταν το τι θα παρουν και οχι απο παιδακια. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από primeragt 1 1
dinos234 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Κάτι άσχετο ξέρουμε αν θα βγει Nintendo 64 ?
papp0us Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, dinos234 είπε Κάτι άσχετο ξέρουμε αν θα βγει Nintendo 64 ? Απο ποια περίοδο μας έρχεσαι μακρινέ ταξιδιώτη του χρόνου; Το Forgotten Anne είναι εξαιρετική περίπτωση Walking simulator, με στυλ που θυμίζει-υπερβολικά- πολύ Studio Ghibli. Δεν είναι χωρίς προβληματάκια, με το κυριότερο πρόβλημα μου να είναι οτι δεν είναι Skippable τα "Βιντεάκια" και παρότι σηκώνει αρκετά reruns, δεν νομίζω να αντέξω πάνω απο δεύτερο. Στο 20αρικο ειναι τιμιο. Αμα παίξει κανα τάλιρο πιο χαμηλά, νομίζω οτι για την ιστορία και μόνο αξίζε. Έχει και Demo στο Store αν θέλετε να το δοκιμάσετε. Α και ένα Heads up για ένα πολύ παλιότερο ζήτημα που ειχα αναφέρει, το XC II πράγματι πατάει τρελό γκάζι απο τη μέση του παιχνιδιού και μετά σε ολα τα επίπεδα, και ιστορία, και σύστημα μάχης, αλλα συνεχίζω να πιστεύω οτι είναι αδιανότητο οτι πρέπει να παίξεις 30 ώρες για να σου πετάξει μισό κοκκαλάκι και κοντά στις 50 για να καταλάβεις πόσο καλό παιχνίδι είναι τελικά. Πήρα και το Torna, το οποίο διαβάζω οτι έχει διορθώσει σημαντικά το Pace και το σύστημα μάχης. Μετά τα Χριστούγεννα θα το περιλάβω και αυτό Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από papp0us 1
dinos234 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, papp0us είπε Απο ποια περίοδο μας έρχεσαι μακρινέ ταξιδιώτη του χρόνου; Το Forgotten Anne είναι εξαιρετική περίπτωση Walking simulator, με στυλ που θυμίζει-υπερβολικά- πολύ Studio Ghibli. Δεν είναι χωρίς προβληματάκια, με το κυριότερο πρόβλημα μου να είναι οτι δεν είναι Skippable τα "Βιντεάκια" και παρότι σηκώνει αρκετά reruns, δεν νομίζω να αντέξω πάνω απο δεύτερο. Στο 20αρικο ειναι τιμιο. Αμα παίξει κανα τάλιρο πιο χαμηλά, νομίζω οτι για την ιστορία και μόνο αξίζε. Έχει και Demo στο Store αν θέλετε να το δοκιμάσετε. Α και ένα Heads up για ένα πολύ παλιότερο ζήτημα που ειχα αναφέρει, το XC II πράγματι πατάει τρελό γκάζι απο τη μέση του παιχνιδιού και μετά σε ολα τα επίπεδα, και ιστορία, και σύστημα μάχης, αλλα συνεχίζω να πιστεύω οτι είναι αδιανότητο οτι πρέπει να παίξεις 30 ώρες για να σου πετάξει μισό κοκκαλάκι και κοντά στις 50 για να καταλάβεις πόσο καλό παιχνίδι είναι τελικά. Πήρα και το Torna, το οποίο διαβάζω οτι έχει διορθώσει σημαντικά το Pace και το σύστημα μάχης. Μετά τα Χριστούγεννα θα το περιλάβω και αυτό Είχα διαβάσει ότι υπήρχε πιθανότητα να δούμε Nintendo 64 mini ίσως από την νέα χρονιά όπως nes snes που είχαν γίνει αλλά μετά είχαν πει ότι δεν πρόκειται να βγει άλλοι έλεγαν οτι μάλλον και μπορεί να βγει.
Mistwalker Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, lele322 είπε ποτε ακριβως βγαινει? Αγνωστο.Και που εδωσαν σαν κυκλοφορια το 19 μπορει να πεσουν εξω.Αν οντως ερθει το 19 εγω πιστευω θα ειναι προς τελος καλοκαιριου και μετα γιατι μετα την κυκλοφορια του ps4 ειχαν πει οτι το ξεκινησαν. 46 λεπτά πριν, dinos234 είπε Είχα διαβάσει ότι υπήρχε πιθανότητα να δούμε Nintendo 64 mini ίσως από την νέα χρονιά όπως nes snes που είχαν γίνει αλλά μετά είχαν πει ότι δεν πρόκειται να βγει άλλοι έλεγαν οτι μάλλον και μπορεί να βγει. Απο τη N ειπαν οτι σταματανε την παραγωγη τον nes/snes classics και πως οποιος θα θελει αργοτερα να παιξει τα παλια games θα μπορει να το κανει στο switch.Επειδη δεν ειναι χαζοι και ξερουν οτι θα βγαλουν λεφτα απο ενα n64 mini λογικα οταν αρχισουν τα snes games στο switch θα το ανακοινωσουν και μετα απο 1 χρονο τα n64 games θα τα βρισκεις μονο στο switch.
dinos234 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Αγνωστο.Και που εδωσαν σαν κυκλοφορια το 19 μπορει να πεσουν εξω.Αν οντως ερθει το 19 εγω πιστευω θα ειναι προς τελος καλοκαιριου και μετα γιατι μετα την κυκλοφορια του ps4 ειχαν πει οτι το ξεκινησαν. Απο τη N ειπαν οτι σταματανε την παραγωγη τον nes/snes classics και πως οποιος θα θελει αργοτερα να παιξει τα παλια games θα μπορει να το κανει στο switch.Επειδη δεν ειναι χαζοι και ξερουν οτι θα βγαλουν λεφτα απο ενα n64 mini λογικα οταν αρχισουν τα snes games στο switch θα το ανακοινωσουν και μετα απο 1 χρονο τα n64 games θα τα βρισκεις μονο στο switch. Κάτι τέτοιο θεωρώ κι εγω μιας και όπως είπες τα nes snes σταματάνε πάλι καλά πήρα ένα nes.
Sir_Teraflop Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Clusterpuck 99: Ωραίο co-op παιχνιδάκι για τις γιορτινές μέρες και μη. Είναι και σε sale: https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/ClusterPuck-99-1356846.html 1
chrisgewrgi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Το nine parchments το συστηνω με τα χιλια.το εχει 5 ευρω απο 20.βρισκει online ατομα για πλακα και ειναι πολυ γαματο! 2
Prospector8 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Στη συζήτηση που λέγατε για γιορτινές προσφορές ή BF προσφορές, μαλλον στην Ελλάδα κοιμάται η Νinty διότι στο UK πουλανε σαν ψωμάκια με τρελα deals, οπως 275£ με Mario Kart, 299£ με Zelda, 299£ limited edition bundle Smash Ultimate, και Odyssey+Kart+Zelda 330£. Μονο 4 φιλοι μου πήρανε το Smash bundle 299£, πως να πουλάει οταν ακομα στην Ελλάδα πουλιέται 340€ σκέτη κονσόλα?! Joy-con για γέλια 70-75£,και εδω για πολύ καιρό είχαμε τα κίτρινα στις 55£.. Limited smash 100€ Ελλάδα, 75£ στο Uk. Είναι τρελό ποσο ακριβότερα τα πληρώνουμε με τους μισθούς που παίρνουμε στην Ελλάδα..
retard20 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε Εδω θα κυκλοφορήσει και αν ναι πότε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις