orck Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Παρε μονο το τζαμακι προστασιας και τιποτε αλλο, μην πας και ξοδεψεις σε αξεσουαρ πιο πολλα απο οσο κανει ενα (σχεδον παντα) ακριβο παιχνιδι nintendo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Σωστος ο @orck ξεκινα με το τζαμακι γιατι η οθονη δεν ειναι gorilla glass αλλα ενα ειδος πλαστικου οπου μπορει να γρατζουνιστει ευκολα αν δεν προσεξεις και τα αλλα θα τα δεις στην πορεια.Εγω πηρα day one το τζαμακι και μετα απο καιρο analog caps για δοκιμη πιο πολυ. Τζαμακι ομως αν παρεις θα ειναι tempered glass μην παρεις καμια ζελατινα ειναι τζαμπα λεφτα δεν κανουν τιποτα αχρηστες Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Τελικά με την ισοτιμία το Νορβηγικό e-shop είναι πιο φτηνό σε όλα. Το Lumines που βγαίνει στο ελληνικό 15 ευρώ στο Νορβηγικό κοστίζει 12,70 ευρώ. Μάλλον με βλέπω να μένω μόνιμα Νορβηγία. Ωστόσο με τρώει απίστευτα το lumines στο psp με τη γυναίκα μου το είχαμε σκίσει, παιχνιδάρα. https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/LUMINES-REMASTERED-1394468.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 https://www.resetera.com/threads/hollow-knight-switch-is-selling-exceptionally-well.52042/ Οπως αναμενοταν αλλωστε μιας και ειναι παιχνιδαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Mηπως να γίνει τοπικ για αυτό το έπος? Mantis Lords day-2 , ακόμα τρώω ξύλο (αν και παίζω πολύ λίγο, το βράδυ πριν κοιμηθώ) από το Zelda έχω να σκαλώσω έτσι με παιχνίδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, Mistwalker είπε Τζαμακι ομως αν παρεις θα ειναι tempered glass μην παρεις καμια ζελατινα ειναι τζαμπα λεφτα δεν κανουν τιποτα αχρηστες Προσοχη μονο στο παραπανω μιας και αρκετος κοσμος ειχε θεμα σε dock mode,επειδη εβρισκε το tempered glass στο dock station. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Προσοχη μονο στο παραπανω μιας και αρκετος κοσμος ειχε θεμα σε dock mode,επειδη εβρισκε το tempered glass στο dock station. Το tempered glass δινει λιγο παχος χωρις ομως να δημιουργει προβλημα.Αν δεν μπαινει ευκολα στο dock ή φαινεται τερμα κολλητο τοτε υπαρχει προβλημα bending στο dock ή στο switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 3 hours ago, Fulgore said: Προσοχη μονο στο παραπανω μιας και αρκετος κοσμος ειχε θεμα σε dock mode,επειδη εβρισκε το tempered glass στο dock station. Δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο θέμα, απλά ένα μέλος εδώ είχε θέμα όταν φόραγε το Gripcase μαζί με το tempered glass. Εκεί είχε θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο θέμα, απλά ένα μέλος εδώ είχε θέμα όταν φόραγε το Gripcase μαζί με το tempered glass. Εκεί είχε θέμα. Αν οντως εγινε μονο το παραπανω τοτε λαθος μου.Απλα θυμαμαι πριν μηνες που ειχαν αναφερθει αρκετα τα tempered glass συγκεκριμενα τι επαφη ειχαν απο ορισμενους στο dock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Με το tempered glass το switch μπαινει λιγο πιο δυσκολα στο dock . Και οχι το εχω τσεκαρει δεν εχω ποιυθενα bending ή οτιδηποτε. Δεν ειναι κατι ανησυχητικο απλα δεν μπαινει αερας οπως εμπαινε χωρις το τζαμι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Για όσους ενδιαφέρονται η ΒΕΤΑ του Arena of Valor έχει ξεκινήσει. Επίσης: Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από RedAlert539 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petecj101 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μια γρηγορη ερωτηση ρε παιδια: για να αλλαξω eshop στο υπαρχον account μου, απλα παω στο nintedo account μου κι αλλαζω την χωρα σε Νορβηγια, κανω αποδοχη κι ολα οκ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Και ξανά log in στο eshop στο switch και είσαι ΟΚ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Σχετικα κοντα φαινεται στη συγκριση με τον φωτισμο να κανει μπαμ στη μεγαλη διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δεν είναι πάντως καθολου άσχημο το motogp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις