Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Playstation με God of War ή XBOX με gamepass. Problem solved 😺

Super Mario Party για να έρθετε πιο κοντά ή ARMS για τσακωθείτε -pick your poison

:D 

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

48 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Είναι καθόλου τίμιο παιχνίδι το child light  δεν το έχω παίξει πουθενά. 

Είναι σε έκπτωση στο Steam, στα 5,09 ευρώπουλα. Φημολογείται για φυσική έκδοση στο NSW σε πακέτο με το Valiant Hearts: The Great αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Επίσης μπορείς να περιμένεις για κάποια πιθανή έκπτωση στο eshop. Εμένα πάντως το παιχνίδι μου είχε φανεί βαρετό από ένα σημείο και μετά. 

1 ώρα πριν, Sir_Teraflop είπε

Αυτό είναι το πρόβλημα λοιπόν κύριοι. Το ότι είναι παιχνιδάρα δεν το κάνει περισσότερο παιχνιδάρα - "επειδή τάχα μου κυκλοφόρησε τώρα" (στο switch). Διότι αυτό το παιχνίδι - είναι ήδη χιλιοπαιγμένο ακόμα και στο Wii-U! Αυτά δεν τα γράφω για να μειώσω το παιχνίδι και το switch αλλά εντάξει ... δεν κάνεις review παιχνίδι 4ετίας για να το παρουσιάσεις ως "νέο"... γιατί απλά δεν είναι. Άσε που το review - επειδή το διάβασα ήταν εντάξει.. φτωχό το λιγότερο και πάλι πολύ επιεικής είμαι... αλλά κάπως έπρεπε να δικαιολογήσουμε το review copy έτσι?

Για να μην πολυλογώ πιο τίμιο είναι να βγεις και να πεις βγήκε το "child of light" στο switch και είναι "η τάδε edition που περιέχει αυτό και εκείνο" παρά να κάνεις ολόκληρο review για ένα παιχνίδι που έχει γίνει reviewed ένα εκατομμύριο φορές ήδη από το 2014... Αν ήταν κάποια remastered+ έκδοση να πω εντάξει - αλλά δεν είναι... είναι το child of light που ξέρουμε.

Αν δε σε ενδιαφέρει φίλε μου, μη το διαβάσεις, so easy

Το justification σου ωστόσο με αυτάρεσκες βλέψεις δείχνει κακοπροαίρετο από μακρία. Το ότι ενδιαφέρει ή όχι εσένα ή εμένα δε σημαίνει πως δεν έχει λόγο ύπαρξης.

ΥΓ Η κριτική σου όχι μόνο ευπρόσδεκτη, αλλά απαιτητή!

4 ώρες πριν, jon_pallis είπε

Παύλο εσυ?

Nope

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Είναι σε έκπτωση στο Steam, στα 5,09 ευρώπουλα. Φημολογείται για φυσική έκδοση στο NSW σε πακέτο με το Valiant Hearts: The Great αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Επίσης μπορείς να περιμένεις για κάποια πιθανή έκπτωση στο eshop. Εμένα πάντως το παιχνίδι μου είχε φανεί βαρετό από ένα σημείο και μετά. 

Ok σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω και σε βίντεο να δω πως είναι και αν δω ότι μου αρέσει θα το αγοράσω. 

Μόλις είδα στο ps store 3€ μου βγάζει.

Επεξ/σία από dinos234
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Αν δε σε ενδιαφέρει φίλε μου, μη το διαβάσεις, so easy

Το justification σου ωστόσο με αυτάρεσκες βλέψεις δείχνει κακοπροαίρετο από μακρία. Το ότι ενδιαφέρει ή όχι εσένα ή εμένα δε σημαίνει πως δεν έχει λόγο ύπαρξης.

ΥΓ Η κριτική σου όχι μόνο ευπρόσδεκτη, αλλά απαιτητή!

Nope

Τα περί "αυταρέσκειας"  και οι "κακο-προαιρέσειες" να περισσεύουν για να εξηγούμαστε. Εσύ είσαι αυτός που πετάς ένας link από το πουθενά σε κάτι που παραπέμπει σε site στο οποίο συμμετέχεις - σου ανήκει - εργάζεσαι και εγώ απλώς σχολίασα τον τίτλο του post. Το justification ως εκ τούτου είναι από μέρος σου και όχι από μένα.

Εσύ χρειάζεται ως εκ τούτου να κάνεις "justify" το review ενός τίτλου που έχει έχει γίνει "justified" (κατά το δικαίως) reviewed 1.000.000 φορές ως τώρα και ως έτσι επανέρχεσαι.

Προς τι η "πρεμούρα" λοιπόν?

Και ναι το διάβασα το review.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, mansa2k said:

Η Ν αρχίζει να επαναπροσδιορίζει από τον στόχο των 20 εκατομμυρίων συστημάτων για το τωρινό οικονομικό έτος. Παρόλα αυτά ο στόχος για 100 εκατομμύρια πωλήσεις σε software είναι εφικτός όπως και επαληθεύουν. 

Πλέον, είναι δυνατή μια αξιολόγηση της χρονιάς που φτάνει προς το τέλος της. Το 2018 ήταν, κατά την γνώμη μου πάντα, χειρότερο από το 2017 ή καλύτερα τους μόλις δέκα μήνες του 2017. Συγκριτικά φέτος τα αρνητικά υπερτέρησαν των θετικών, κάποια στιγμιότυπα από το 2018:
-Το 2017 κυκλοφόρησαν τέσσερις τίτλοι system seller's ενώ φέτος μόλις δύο και αυτό προς το τέλος του έτους.
-Η έναρξη της συνδρομητικής (παρωδίας) υπηρεσίας της Ν που απλά χρεώνει 20 ευρώ γιατί έτσι. Το "κοστίζει μόλις 20 ευρώ" συνεχίζει να αποτελεί το βασικό επιχείρημα των εκπροσώπων της εταιρίας και του αντίστοιχου marketing.
-Το voice chat της συνδρομητικής υπηρεσίας παραμένει ένα ανέκδοτο και η Ν το δικαιολογεί με ανέκδοτα του τύπου υποστηρίζουμε την διαφορετικότητα. Takahashi είσαι καραγκιόζης.&-
-Η εκβιαστική αποκλειστική δυνατότητα αντιγράφων των saves αρχείων μόνο μέσω cloud /συνδρομητικής υπηρεσίας.
-Η πληθώρα μεταφορών που κάλυψαν τα τεράστια κενά νέων κυκλοφοριών. Η Ν δεν δείχνει να ενδιαφέρεται να αυξήσει την δυναμική της σε ομάδες ανάπτυξης, ειδικά στην δύση που έχει περάσει καμία 20ετία από την τελευταία φορά. 
-Φουσκωμένα μυαλά και τραγική επικοινωνία/αντίληψη του κοινού ως προς το θέμα της ροής περιεχομένου και των υπηρεσιών.
-Ταχύτητα χελώνας στο οτιδήποτε αφορά ενημερώσεις/βελτιώσεις λογισμικού και υπηρεσιών.
-Το eshop γεμίζει εβδομαδιαία με σαβούρες. Πέρα από μια βελτίωση του search bar δεν υπήρξε καμία άλλη ουσιαστική αλλαγή.

Στα θετικά βάζω την συνέχεια που υπάρχει σε θέμα της όποιας υποστήριξης από τρίτες εταιρίες και πως συνεχίζουν να συνεργάζονται με τρίτες εταιρίες πάνω σε αποκλειστικότητες. Και αυτά ήταν, δεν μου έρχεται κάτι άλλο.

Συμφωνώ σε όλα. Απ' όπου και να το πιάσουμε βρωμάει. Τραγικό online, ακόμα τραγικότερο voice chat και έλλειψη επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο με το κοινό τους, αλλά ακόμα και με την ίδια την πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή αν κάποιος δεν σκίζει τις φλέβες του να παίξει τώρα Smash, δεν υπάρχει απολύτως κανένας άλλος λόγος να πάρει Switch. Το σύστημα και το promotion του είναι χτισμένο επάνω σε 5 evergreen τίτλους, που είτε κάποιος τους παίξει σήμερα, είτε σε ένα χρόνο θα του φανούν το ίδιο εξαιρετικοί. Οπότε με το φημολογούμενο upgrade να είναι καθ' οδόν, πολύ αμφιβάλλω ότι θα πιάσουν έστω και 15m πωλήσεις για το τρέχον έτος.

Το μόνο ευοίωνο είναι ότι περιμένουμε τουλάχιστον 4 δυνατά 1st/2nd-party χαρτιά μέσα στο επόμενο έτος. Και ως γνωστόν τα πολλά και καλά games επισκιάζουν τα όποια αρνητικά.

---------------------------------

Το Octopath Traveler στα €27 στην Αφρική. Το τσιμπάω ή το περιμένω αργότερα physical; Δίλημμα...

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2

5 ώρες πριν, Malthador είπε

Το Octopath Traveler στα €27 στην Αφρική. Το τσιμπάω ή το περιμένω αργότερα physical; Δίλημμα...

Αν και στο παρελθόν έχεις αναφέρει ότι έχεις κάνει κάπως digital στροφή, από τη στιγμή και μόνο που αναρωτιέσαι έχεις ακόμα το "ζιζάνιο"!

Για μένα αυτά είναι ψευτοδιλλήματα και η απάντηση για τα exclusive της Ν θα είναι πάντα physical.

• Like 2
  • Thanks 1

Τσίμπησα το Gris..φαίνεται όλη ωραίο (από Μεξικό 6ευρω ) 

Πήρα επίσης το muddledash να το παίξουμε με το μικρό , μου φάνηκε πολύ χαριτωμένο. Πήρα το candle of the flame (το γλυκοκοιταζα καιρό) και λέω να πάρω και το rayman (που το χω και σε δύο κονσόλες ακόμα...αλλά ε...έτσι για το χαβαλε). Εχει βάλει καλές προσφορες πάντως αν κ σχεδόν όσα ήθελα τα έχω πάρει. 

Μια προσφορά της προκοπής για τις γιορτές δεν θα βγάλει ποτέ η Nintendo;; Βλέπω τώρα το PS4 στα 199 και xbox στα 214 και λέω πως να μην πουλάνε σαν ζεστό ψωμί. Κρίμα να μην υπάρχει μια αντίστοιχη επιθετική πολιτική....για αυτό όλα τα παιδάκια στα σχολεία ξέρουν μόνο το PS4....

• Like 1

11 ώρες πριν, Malthador είπε

Συμφωνώ σε όλα. Απ' όπου και να το πιάσουμε βρωμάει. Τραγικό online, ακόμα τραγικότερο voice chat και έλλειψη επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο με το κοινό τους, αλλά ακόμα και με την ίδια την πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή αν κάποιος δεν σκίζει τις φλέβες του να παίξει τώρα Smash, δεν υπάρχει απολύτως κανένας άλλος λόγος να πάρει Switch. Το σύστημα και το promotion του είναι χτισμένο επάνω σε 5 evergreen τίτλους, που είτε κάποιος τους παίξει σήμερα, είτε σε ένα χρόνο θα του φανούν το ίδιο εξαιρετικοί. Οπότε με το φημολογούμενο upgrade να είναι καθ' οδόν, πολύ αμφιβάλλω ότι θα πιάσουν έστω και 15m πωλήσεις για το τρέχον έτος.

Το μόνο ευοίωνο είναι ότι περιμένουμε τουλάχιστον 4 δυνατά 1st/2nd-party χαρτιά μέσα στο επόμενο έτος. Και ως γνωστόν τα πολλά και καλά games επισκιάζουν τα όποια αρνητικά.

---------------------------------

Αν δεν έχεις σκοπό να το παίξεις άμεσα για μένα περίμενε. Θα ξαναπαίξει σε αυτή την τιμή. 

• Thanks 1

Στις 4/12/2018 στις 8:47 ΜΜ, nemo23 είπε

Βγήκε σήμερα και το κλασικό TOKI με τιμή... 35ε....;🤔

Καταπληκτικό είναι το πήρα με την καμπίνα κουτί δώρο 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Malthador είπε

Αυτή είναι όλη η ουσία. Πλέον καμία κονσόλα δεν αποτελεί πρότυπο για μένα, οι συνδρομητικές υπηρεσίες είναι απλά ένα εκβιαστικό μοντέλο από την στιγμή που κλειδώνουν το online mutliplayer. Η Ν το πήγε ένα σκαλοπάτι παραπάνω αφού πρόσθεσε και τα cloud saves που αποτελούν μονόδρομο για αντίγραφα των saves files. Μπήκαν στο παιχνίδι ενώ μπορούσε να διαφοροποιηθεί και παράλληλα να αποτελέσει ένα κομμάτι του marketing που θα "χτυπούσε" τον ανταγωνισμό. Παράλληλα προμηνύει "κινδύνους" για το μέλλον αφού πιθανόν το περιεχόμενο δεν θα μπορεί στα σταθεί μόνο του χωρίς την υποστήριξη από τις ανάλογες υπηρεσίες.  

Η Ν ως γνωστό συνεχίζει να βγάζει το ξύγκι από την μύγα. Με την ίδια λογική δημιούργησαν το NSO όπου τους δίνει την δυνατότητα κερδοφορία από την πρώτη μέρα και παράλληλα να το ενισχύσουν με την ησυχία τους και χωρίς ρίσκα με την γνωστή ταχύτητα χελώνας που τους χαρακτηρίζει. Παρόλα αυτά η Ν έπρεπε να επιταχύνει τους ρυθμούς της γιατί έμειναν πίσω χρονικά μετά από την αποτυχία του WiiU. Αντίθετα επέλεξαν να ξανακινηθούν μέσω ασφαλών οδών όσο αφορά τις υπηρεσίες προσφέροντας παράλληλα ανέκδοτα τύπου voice chat app.

Θα αναφερθώ κάποια στιγμή και στο 2019...

Επεξ/σία από mansa2k

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...