Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδη εχω ποντους και ληγουν κοιταγα τα  celeste,gris και okami hd.Τεινω περισσοτερο στο celeste.Εκτος και αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο μεχρι 20 ευρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Επειδη εχω ποντους και ληγουν κοιταγα τα  celeste,gris και okami hd.Τεινω περισσοτερο στο celeste.Εκτος και αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο μεχρι 20 ευρω.

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια δίχως να το έχω παίξει για το Celeste αν όμως έχεις xbox δες για κανένα άλλο επειδή το δίνει τον άλλον μήνα δώρο με την gold 

45 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Το εχω πει ξανα

Το Celeste ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ

ΤΕΛΟΣ

• Like 1

1 ώρα πριν, mike83 είπε

Μόλις παράγγειλα το Nintendo switch Super Smash Bros ultimate set αλλά θα το κάνω χρήση μετά την πρωτοχρονιά!!Αύριο θα πάω να το πάρω από public ..

Καλορίζικο!

• Like 1

51 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια δίχως να το έχω παίξει για το Celeste αν όμως έχεις xbox δες για κανένα άλλο επειδή το δίνει τον άλλον μήνα δώρο με την gold 

Ε και? Κάνεις double dip που λέμε. Έχω άπειρα παιχνίδια στο x1x και στο switch διπλοαγορές. Μόνο και μόνο για την φορητότητα. Αν έχουν και crossplay ειδικά δημιουργούν ενδιαφέροντα σενάρια στο σαλόνι!

8 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Ε και? Κάνεις double dip που λέμε. Έχω άπειρα παιχνίδια στο x1x και στο switch διπλοαγορές. Μόνο και μόνο για την φορητότητα. Αν έχουν και crossplay ειδικά δημιουργούν ενδιαφέροντα σενάρια στο σαλόνι!

Αν υπάρχει έχει φάση για την φορητότητα δεν έχεις και άδικο απλά για κάποιον που δεν μπορεί να δώσει πολλά λεφτά παρά μόνο για ένα παιχνίδι το πολύ και θέλει να παίξει και άλλα θεωρώ εκεί ας κοιτάξει κάποιο άλλο. 

Μόλις τώρα, dinos234 είπε

Αν υπάρχει έχει φάση για την φορητότητα δεν έχεις και άδικο απλά για κάποιον που δεν μπορεί να δώσει πολλά λεφτά παρά μόνο για ένα παιχνίδι το πολύ και θέλει να παίξει και άλλα θεωρώ εκεί ας κοιτάξει κάποιο άλλο. 

Ναι απλά το πρόβλημα με αυτό που έγραψες είναι ότι θεωρείς δεδομένο ότι κάποιος έχει και xbox και gold. Οπότε καταλαβαίνεις ότι το σχόλιο σου - που απάντησα δεν ευσταθεί στην πραγματικότητα γιατί κάποιοι έχουν μόνο switch έτσι?

Και πάλι όμως - gold ξε-gold indie παιχνίδια που βγαίνουν και στα δύο συστήματα (psbox/switch) τα αγοράζω και στα 2 συστήματα μόνο και μόνο για την φορητότητα του switch ή κάνω skip εντελώς την console version γιατί υπάρχει η hybrid αντίστοιχη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το συγκεκριμένο πάνω είπα αν έχει και xbox , εννοείται πως δεν γίνεται όλοι να έχουν από όλες τις κονσόλες. Απλά θεωρώ προσκοπική άποψη πως αν κάποιος έχει xbox one κατεβάζει το παιχνίδι δωρεάν και με αυτά τα λεφτά που μένουν αν έχει και άλλη κονσολα να πάρει κάποιο άλλο αν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάρει και δεύτερο παιχνίδι. Απλά υπάρχουν και άτομα τα οποία δεν έχουν την οικονομική άνεση να πληρώσουν το ίδιο παιχνίδι και για τις δύο κονσόλες αν έχουν και δεύτερη και τρίτη πχ. 

Επεξ/σία από dinos234

20 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Παιδιά μην το χάσετε. Πρόσφατα βγήκε - μόλις το 2014....

Μαζί σου αλλά εξακολουθεί να είναι παιχνιδάρα πέραν του ότι κυκλοφόρησε τώρα στο Switch που έγινε και review

• Like 1
  • Thanks 1

Θέλω μια γνώμη για το καλύτερο παιχνίδι για nsw που κυκλοφορεί παρακαλώ . Θέλω να κάνω ένα δώρο στον άντρα μου . Έχει ήδη το Zelda και το Mario cart.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...