Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Παιδια εχω  μια απορια. Γιατι λενε οτι για να κανεις chat απο το switch την ωρα που παιζεις πρεπει να το κανεις μεσω κινητου;ο πιτσιρικας μου παιζει fornite squad με τους φιλους του και με τα ακουστικα απο το κινητο,τα hands free δηλαδη.τους μιλαει κανονικα και του μιλανε.οι φιλοι του απο αλλες κονσολες.crossplay.οτι αλλα ακουστικα εχω βαλει ,ακομα και τα elite 800x δεν μπορει να μιλησει παρα μονο με του κινητου.θελω να του παρω αυτα τωρα αλλα δεν ξερω μηπως δεν τον ακουν και με αυτα.

https://www.gameexplorers.gr/6066093/hori-splatoon-2-headset-for-nintendo-switch-nintendo-switch.html

Νομίζω ότι είναι φάση xbox - δηλαδή ενώ σε pc/ps4 τα 800x δουλεύουν με την usb μόνο στο xbox π.χ. θέλει και την οπτική για να πάρει τον ήχο ή για να γίνει η μίξη του του voice από τα ακουστικά. Άρα αυτά τα headset στηρίζονται σε drivers, bluetooth κτλ.

Από αυτό συμπεραίνω ότι θα δουλεύει ότι στηρίζεται στο minijack και με δικό του ρεύμα μάλλον (μπαταρία-ρεύμα) ή χωρίς (handsfree).

Προφανώς αυτά της Hori θα δουλεύουν παντού υποθέτω.

PS: Αναφέρομαι για portable mode μόνο! -για ήχο από το dock αλλάζει η φάση - σε τι αναφέρεσαι?

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε portable ναι.σε συνδεση με το jack δουλευουν ολα.καιντα 800χ.απλα το mic δεν δουλευει παρα μονο του κινητου τα hands free

Και απο τι ειδα σε εναν τυπο στο youtube.για να δουλεψει το mic στο switch θελει jack me 3 δακτυλιδια.του hands  free ειναι με τρια.αυτα που ειχαν τα 800χ στην συσκευσια ηταν με 3 επισης αλλα τα εφαγε ο σκυλος.εγω αγορασα καλωδιο με 2 δακτυλιδια ισως αυτο φταει.

20181219_192624.jpg

Αριστερα το καλωδιο που χρησιμοποιω.βλεπουμε οτι εχει 2 δακτυλιδια.ενα για αριστερα ενα για δεξια ηχο.λειπει του mic.οσο ζεις μαθαινεις.

Ρε παιδια παει τρενο το εργαλειο.και φανταστειτε ακομα δεν εχει μειωσει τιμη και σε λιγο ερχεται και δευτερο switch.εχει πουλησει πανω απο 24 εκατομμυρια κονσολες παγκοσμιος μεχρι τωρα.και δεν εχει συμπληρωσει 2 χρονια.

Χαχαχαχα δεν είχες αναφέρει την παράμετρο σκύλος! :P

Κατά τα λοιπά είμαι περίεργος για το "ταβάνι" του (όσον αφορά τις πωλήσεις). Οι πωλήσεις του αυτές καθεαυτές δεν είναι συγκρίσιμες με τις άλλες κονσόλες. Είναι μια άλλη αγορά τελείως αυτή του Switch για μένα - και όσον κερδίζει η Nintendo και συνεχίζει να φτιάχνει τα παιχνίδια που φτιάχνει μου αρκούν οι just enough πωλήσεις για να συνεχίζει να κάνει αυτό που κάνει - πάρα πολύ καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Χαχαχαχα δεν είχες αναφέρει την παράμετρο σκύλος! :P

Κατά τα λοιπά είμαι περίεργος για το "ταβάνι" του (όσον αφορά τις πωλήσεις). Οι πωλήσεις του αυτές καθεαυτές δεν είναι συγκρίσιμες με τις άλλες κονσόλες. Είναι μια άλλη αγορά τελείως αυτή του Switch για μένα - και όσον κερδίζει η Nintendo και συνεχίζει να φτιάχνει τα παιχνίδια που φτιάχνει μου αρκούν οι just enough πωλήσεις για να συνεχίζει να κάνει αυτό που κάνει - πάρα πολύ καλά.

Την πηρες την pokemon edition?ποιαν εχεις -ειχες πριν;

Επεξ/σία από chrisgewrgi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Την πηρες την pokemon edition?ποιαν εχεις -ειχες πριν;

Όχι αύριο υποτίθεται δίνω το switch - οπότε καταλαβαίνεις. Μέσα στο Σ.Κ. βαριά Δευτέρα θα το έχω. Βέβαια είμαι σε σκέψεις αν θα πρέπει να περιμένω το new switch (και αυτόν τον σκοπό είχα) παρόλα αυτά η πίεση από το ανήλικο κοινό στο οικοσύστημα της οικίας μου είναι αφόρητη οπότε θα υποκύψω στις επιταγές του 😅

ΥΓ: Το γνωστό bundle Odyssey/ΜΚ8DLX gray.

Ε το new θα το παρουμε και αυτο.εμεις να μαστε καλα.θα πουλησουμε την pokemon και θα παρουμε το new.απο κοντα θα δεις  ειναι για βιτρινα παντος.

Εκτος και μας μουτζωσει ολους η nintendo και δεν ταιριαζουν τα games του τωρινου.πραγμα απιθανο.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι με το BC όσον αφορά την Nintendo δεν ανησυχώ. Πάει σε συστήματα όσο μπορεί να το τραβήξει κολλημένα με μονωτική. Gamecube/wii/wiiu. (X1/X2 κτλ...)

Τον "πέτσινο" φοβάμαι μόνο αλλά θα του κοπούν τα γόνατα αν τα σπάσει 2η φορά με console maker. Αν κάνει καμία μ@ και τα σπάσει και με την Nintendo τον ήπιε. Μόνο σε αυτοκίνητα θα πουλάει, κανένα ρομπότ για dumb ai  που ούτε τα jumbo θα το αγοράζουν για κουκλάκια και μια RTX στα 10 θύματα pcmr που θα την αγοράσουν για beta testing.

• Like 1

Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει και αυτη η μαγκια.το οποιο απο τι ειδα βγαζεις την πλακετα του dock και την τοποθετεις σε αυτο.

https://www.ebay.com/itm/For-Nintendo-Switch-Docking-Station-Mini-Replacement-Dock-Case-DIY-Travel-Stand/273519639003?hash=item3faf0a79db:m:mrLNQH1lruCT6r3chxaFKnQ

1 λεπτό πριν, chrisgewrgi είπε

Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει και αυτη η μαγκια.το οποιο απο τι ειδα βγαζεις την πλακετα του dock και την τοποθετεις σε αυτο.

https://www.ebay.com/itm/For-Nintendo-Switch-Docking-Station-Mini-Replacement-Dock-Case-DIY-Travel-Stand/273519639003?hash=item3faf0a79db:m:mrLNQH1lruCT6r3chxaFKnQ

Όντως οι μόνες αξιόπιστες λύσεις για replacement dock είναι αυτές που "ξεκοιλιάζεις" το δικό σου. /end of

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτήν παιδιά είναι σκέτη θήκη και αγοράζεις πχ την πλακέτα ούτε καν διάβασα τι γράφει. 

Άκυρο κατάλαβα δεν περιέχει τώρα το διάβασα. 

Νομίζω υπάρχουν και άλλες τέτοιες παρόμοιες λύσεις.

Επεξ/σία από dinos234

8 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν αγοραζεις πλακετα.απλα βαζεις την δικια σου.

Ναι ευχαριστώ μετά το κατάλαβα επειδή διάβασα και την περιγραφή και λέω στην αρχή 5 και 5 και αποκλείεται να έχει με πλακέτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα ακουστηκα που λετε ειναι αναγκαστικο να εχει 3 δαχτυλιδια το καρφι οπου το 3 ειναι για το mic.Αν εχεται ακουστηκα που εχουν usb sound card που βαζεις πρωτα το καρφι και μετα το usb στο dock υπαρχει περιπτωση να μην το αναγνωριζει το dock οπως τα δικα μου τα corsair γιατι η N δεν εχει support για ολα τα ακουστηκα που δουλευουν και σαν usb και θα θελει να βαλεις παλι το καρφι στην κονσολα ενω ειναι στο dock.

Αν τα ακουστηκα ειναι με 2 καλωδια πχ. Πρασινο για ηχο(2δαχτυλιδια) και κοκκινο για mic(1δαχτυλιδι)ισως ενα splitter βοηθησει αν και δεν το εχω δοκιμασει στο switch.

Επεξ/σία από Mistwalker

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...