Mistwalker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, bad_freddy είπε Παιδιά τα φώτα σας, Αγόρασα το απόγευμα απο το Αμερικάνικο Amazon το Fast RMX (σε digital code) μιας και το έχουν και εκεί σε έκπτωση αλλά κερδίζουμε λόγω ισοτιμίας. Τώρα προσπαθώ να το κάνω redeem και μου πετάει μήνυμα "Code not recognized" τόσο και μέσα απο το eshop οσο και απο το site. Πριν αρχίσω να στέλνω emails, έχει κανείς εμπειρία? Μήπως πρέπει να αλλάξω region σε US ή παίζει region lock με τα κλειδιά και την φάγαμε? Βασικά στο αμαζον θα ήθελα να αποφύγω να στείλω καθώς εχω χρησιμοποιήσει την κλασσική fake address και σε άλλη περίπτωση μου έκαναν παρατήρηση αλλά μου την χάρισαν. EDIT Αυτό ήταν! Οπότε να ξέρετε οτι τα digital codes είναι region locked απ οτι φαίνεται... Τα digital codes οπως και οι προπληρωμενες nintendo card codes πανε ανα region.Απο τη στιγμη που το αγορασες απο το αμερικανικο αμαζον θα πρεπει να αλλαξεις region σε αμερικα και να βαλεις τον κωδικο.Εμενα παντως το dragon ball του snes που ηταν κωδικος απο βραζιλια το δεχτηκε μονο οταν εβαλα US region. Προσοχη παντως με το Αμερικανικο eshop αν σε κλειδωσει εκει αντε τρεχα μετα να βγαλεις ακρη με το support. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε Το "έστειλα" και εγώ το switch μου - ζήλεψα την φάση σου με το Pokemon. Ερώτηση: Τα controllers του τα βρίσκεις σαν 2ο ζευγάρι ή τα παντρευτήκαμε και τα βάζω ντουλάπι? Χαχα.ναι ρε φιλε και εγω το εβλεπα και ηταν σαν στολιδι.αλλα ξερεις πως το σκεφτηκα;λεω αν παρουμε το pokemon θελουμε ενα 50αρικο αν παρουμε και μια ball πας στα 100.και 200 η κονσολα να φυγει σε 1 ωρα να μη περιμενουμε 300.ε λεω δεν βαζουμε αλλα 100 να εχουμε καινουργια κονσολα με καινουργια χειριστηρια ,μπαταρια,εγγυηση και καλητερη μεταπωληση.το αλλο ηταν day one αγορα.και ετσι και εγινε. Τα χειριστηρια για την ωρα δεν τα εχω δει καπου.ειναι πανεμορφη παντος η κονσολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Mistwalker είπε Τα digital codes οπως και οι προπληρωμενες nintendo card codes πανε ανα region.Απο τη στιγμη που το αγορασες απο το αμερικανικο αμαζον θα πρεπει να αλλαξεις region σε αμερικα και να βαλεις τον κωδικο.Εμενα παντως το dragon ball του snes που ηταν κωδικος απο βραζιλια το δεχτηκε μονο οταν εβαλα US region. Προσοχη παντως με το Αμερικανικο eshop αν σε κλειδωσει εκει αντε τρεχα μετα να βγαλεις ακρη με το support. Ναι το σκέφτηκα κι εγω οτι θα παίζει με region, απλά στην αρχή που έχεις στο μυαλό σου οτι είναι region free η κονσόλα νόμιζα οτι την πάτησα. Τελικά με την αλλαγή χώρας τον δέχτηκε κατευθείαν. Προφανώς έπρεπε να κάνω cancel το automatic renewal για να με αφήσει να "φύγω" και θυμόμουν τον κανόνα να μην εχω funds μέσα για να μπορώ να "ξαναγυρίσω". Εγω κανόνισα και ξόδεψα και τα 100 gold coins που μου έδωσε για να είμαι σίγουρος και όντως επέστρεψα χωρίς θέμα. Πάντως τώρα που έχει πέσει η ισοτιμία ευρώ-δολλαρίου δεν αξίζει τελικά και τόσο η ταλαιπωρία οσο παλιά, currency fees, αλλαγές region κλπ. κι ολα αυτά στο τέλος για 1,5 ευρώ διαφορά... ΥΓ. Είδα στο Αμερικάνικο eshop και έχει το "bouncy bob" με $0,01 δηλαδή 1 gold coin αρα πρακτικά δωρεάν. Το τσίμπησα απο εκεί για να τελειώσω τα coins αλλά δεν είδα αν ισχύει και στο δικό μας. Οσοι ενδιαφέρεστε ρίξτε μια ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Nintendo Will Be Taken To Court Over Its "Illegal" eShop Pre-Ordering System λολ, ποιός κάνει pre-order games από το e-shop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Nintendo Will Be Taken To Court Over Its "Illegal" eShop Pre-Ordering System λολ, ποιός κάνει pre-order games από το e-shop... Έκαναν πολλοι το smash καθώς έδινε δίπλα gold coins Εγώ παλι προτίμησα να παρει το μεριδιο της και η cd media και το κατάστημα της γειτονιας Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από jon_pallis 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
St@th1sm Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει το αγγλικό Amazon το Starlink προσφορά 20 λίρες !!! Βγαίνει γύρω στα 30 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Όσοι το έχετε παίξει αξίζει σε αυτήν την τιμή; Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από St@th1sm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Έχουμε κανένα νεότερο τώρα που κυκλοφόρησε το smash για οικονομικό αλλά συμβατό lan adapter για το switch απο Ελληνικό κατάστημα? Βλέπω ενα σωρό σε eshop και skroutz στα 10-15 ευρώ αλλά δεν εχω ιδέα ποιό θα παίζει και προφανώς 36 ευρώ για το επίσημο της HORI δεν δίνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 3 minutes ago, bad_freddy said: Έχουμε κανένα νεότερο τώρα που κυκλοφόρησε το smash για οικονομικό αλλά συμβατό lan adapter για το switch απο Ελληνικό κατάστημα? Βλέπω ενα σωρό σε eshop και skroutz στα 10-15 ευρώ αλλά δεν εχω ιδέα ποιό θα παίζει και προφανώς 36 ευρώ για το επίσημο της HORI δεν δίνω... Αυτό λένε ότι δουλεύει κομπλέ. Υπάρχει και στην Κίνα πιο φθηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Αυτό λένε ότι δουλεύει κομπλέ. Υπάρχει και στην Κίνα πιο φθηνό. Ναι βρήκα τις τότε συζητήσεις στο thread απλά κοιτάω κάτι δοκιμασμένο απο Ελλάδα κατα προτίμηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Αυτό λένε ότι δουλεύει κομπλέ. Υπάρχει και στην Κίνα πιο φθηνό. Επιβεβαιωνω Το εχω και δουλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vannelle85 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδια. Ξερετε αν μπορω να βρω καπου απο ελλαδα controller hub για το switch ωστε να μπορω να παιζω με xbox1 controller και ds4? Κ γενικα εχετε να μου προτεινεται κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Παιδια εχω μια απορια. Γιατι λενε οτι για να κανεις chat απο το switch την ωρα που παιζεις πρεπει να το κανεις μεσω κινητου;ο πιτσιρικας μου παιζει fornite squad με τους φιλους του και με τα ακουστικα απο το κινητο,τα hands free δηλαδη.τους μιλαει κανονικα και του μιλανε.οι φιλοι του απο αλλες κονσολες.crossplay.οτι αλλα ακουστικα εχω βαλει ,ακομα και τα elite 800x δεν μπορει να μιλησει παρα μονο με του κινητου.θελω να του παρω αυτα τωρα αλλα δεν ξερω μηπως δεν τον ακουν και με αυτα. https://www.gameexplorers.gr/6066093/hori-splatoon-2-headset-for-nintendo-switch-nintendo-switch.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Παιδια εχω μια απορια. Γιατι λενε οτι για να κανεις chat απο το switch την ωρα που παιζεις πρεπει να το κανεις μεσω κινητου;ο πιτσιρικας μου παιζει fornite squad με τους φιλους του και με τα ακουστικα απο το κινητο,τα hands free δηλαδη.τους μιλαει κανονικα και του μιλανε.οι φιλοι του απο αλλες κονσολες.crossplay.οτι αλλα ακουστικα εχω βαλει ,ακομα και τα elite 800x δεν μπορει να μιλησει παρα μονο με του κινητου.θελω να του παρω αυτα τωρα αλλα δεν ξερω μηπως δεν τον ακουν και με αυτα. https://www.gameexplorers.gr/6066093/hori-splatoon-2-headset-for-nintendo-switch-nintendo-switch.html Καποια games χρησιμοποιούνin game chat (fortnite) Καποια άλλα χρειάζονται το application (splatoon 2) Κανονικά επρεπε να τον ακούν και να τους ακούει. Ψαξε λιγο τις ρυθμίσεις αν δεν φταει αυτό τοτε πρόκειται για bug του game. Κι εγω παιζω fortnite (απο ps4) και οταν παιζουμε cross-platform οι pcαδες δεν με ακουν σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, jon_pallis είπε Καποια games χρησιμοποιούνin game chat (fortnite) Καποια άλλα χρειάζονται το application (splatoon 2) Κανονικά επρεπε να τον ακούν και να τους ακούει. Ψαξε λιγο τις ρυθμίσεις αν δεν φταει αυτό τοτε πρόκειται για bug του game. Κι εγω παιζω fortnite (απο ps4) και οταν παιζουμε cross-platform οι pcαδες δεν με ακουν σωστα. Ναι μολις ειδα οτι μονο το fortnite υποστηριζει απευθειας chat.μου κανει εντυπωση ομως που μονο απο του κινητου σε ακουνε.εχω δοκιμασει 3 headset.τι ρυθμισεις λες να ειναι; και πως τον ακουν απο του κινητου ta hands free? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atreidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Malthador είπε Nintendo Will Be Taken To Court Over Its "Illegal" eShop Pre-Ordering System λολ, ποιός κάνει pre-order games από το e-shop... Εκανα και εγώ το Super Mario Bros U Deluxe... συγνώμη 🤪 (για τα διπλά coins και εγώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις