Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chill είπε

Αγαπητή nintendo,

έρχονται Χριστούγεννα! Και ως είθισται όλες οι εταιρίες βγάζουν προσφορές σε παιχνίδια....ναι nintendo ακόμα και 1st party τίτλους. Ευχαριστούμε για την ειδοποίηση ότι περισσότερα από 180 παιχνίδια είναι σε sale αλλά ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΩINDIES; Κανένα παιχνίδι της προκοπής θα βάλεις σε προσφορά; Ή την βλέπεις large μόνο με τις τριτοτέταρτες μούφες που χεις πλημμυρίσει το store;

Καλό το nostalgia factor αλλά αυτό δεν υφίσταται στις πολιτικές και στις υπηρεσίες. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκσυγχρονίσου!!! It's f*cking 2018.....soon 2019!!! 

Yours faithfuly,

chill

p.s. οκ όταν έρθει το super mario brothers wii u remasterd θα τα ξεχάσω όλα, αλλά μέχρι τότε απλά ΕΛΕΟΣ :lol:   

Ουτε μηνας δεν περασε που εβαλαν τo zelda,mario,splatoon,arms,xenoblade και τα expansion σε προσφορα(δεν θυμαμαι αν ειχε αλλα first party).Ειχε και AAA τιτλους oπως το doom και skyrim.

Δημοσ.

Γενικά θα έπρεπε να είχε κάτι και τωρα zelda mario κτλ ίσως αργότερα βάλουν και άλλες εκπτώσεις αλλά και να δούμε πάλι δεν θα αξίζουν τοσο, πάντως αυτές οι εκπτώσεις δεν λένε και πολλά δύο με τρία αξίζουν τουλάχιστον για εμένα. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κάποιο γκέιτγουει ορ λινκιν που μπορώ να συνδέσω στο dock για να χωρίσω τη μία USB θύρα σε δύο αντίστοιχες θύρες; Υπάρχει περίπτωση να δουλεύει ένα random multi-port adapter; Ένα απλό USB 3.0 hub;

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Υπάρχει κάποιο γκέιτγουει ορ λινκιν που μπορώ να συνδέσω στο dock για να χωρίσω τη μία USB θύρα σε δύο αντίστοιχες θύρες; Υπάρχει περίπτωση να δουλεύει ένα random multi-port adapter; Ένα απλό USB 3.0 hub;

Μπορεί και να δουλεύει με ένα usb 3 hub αλλά μπορεί να μην είναι και για όλες τις χρήσεις θέλεις να κουμπώσεις τίποτα ? 

Αν έχεις από κάνα υπολογιστή δοκίμασε το να το δεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τα φώτα σας,

Αγόρασα το απόγευμα απο το Αμερικάνικο Amazon το Fast RMX (σε digital code) μιας και το έχουν και εκεί σε έκπτωση αλλά κερδίζουμε λόγω ισοτιμίας.

Τώρα προσπαθώ να το κάνω redeem και μου πετάει μήνυμα "Code not recognized" τόσο και μέσα απο το eshop οσο και απο το site.

Πριν αρχίσω να στέλνω emails, έχει κανείς εμπειρία? Μήπως πρέπει να αλλάξω region σε US ή παίζει region lock με τα κλειδιά και την φάγαμε?

Βασικά στο αμαζον θα ήθελα να αποφύγω να στείλω καθώς εχω χρησιμοποιήσει την κλασσική fake address και σε άλλη περίπτωση μου έκαναν παρατήρηση αλλά μου την χάρισαν.

EDIT Αυτό ήταν! Οπότε να ξέρετε οτι τα digital codes είναι region locked απ οτι φαίνεται...

Επεξ/σία από bad_freddy
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν μπορω να βρω με τιποτα το super mario party με τα joycons bundle

Άσχετο, τα friend requests τα βλέπεις? Σου ειχα στείλει ενα request πέρισυ και ήταν κανα τρίμηνο σε αναμονή και σου εχω ξαναστείλει τώρα κανα μήνα πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα σιγουρα;πως θα σε δω στα  friends  request? Καμια φορα δεν τους δινω σημασια.οπως στο xbox.γιατι παιζουν και τα πιτσιρικια και σκανε friends request απο το πουθενα και ασχετα

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Εμενα σιγουρα;πως θα σε δω στα  friends  request? Καμια φορα δεν τους δινω σημασια.οπως στο xbox.γιατι παιζουν και τα πιτσιρικια και σκανε friends request απο το πουθενα και ασχετα

Πάνω αριστερά στο profile σου αν μπείς έχει επιλογή στο add friend που λέει "Received Friend Requests". Έκει λογικά θα με βρείς.

Επεξ/σία από bad_freddy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Οκ

Το "έστειλα" και εγώ το switch μου - ζήλεψα την φάση σου με το Pokemon. Ερώτηση: Τα controllers του τα βρίσκεις σαν 2ο ζευγάρι ή τα παντρευτήκαμε και τα βάζω ντουλάπι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...