Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, JohnnyGore είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μιας και ανέφερες το επόμενο μοντέλο γνωρίζεις (καλά προφανώς δεν γίνεται να γνωρίζεις αλλά μήπως υπάρχει κάποια φήμη) αν υπάρχει καμία περίπτωση να βγάλουν παιχνίδια μόνο για το "νέο" switch όπως είχε γίνει για ένα δύο τίτλους του 3ds;

Κανείς δεν ξέρει αλλά το θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξουν κάποιοι τίτλοι μόνο για το αναβαθμισμενο μηχάνημα αν και εφόσον πρόκειται για αναβάθμιση και όχι απλά διαφορετική έκδοση του υπάρχοντος. 

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Κανείς δεν ξέρει αλλά το θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξουν κάποιοι τίτλοι μόνο για το αναβαθμισμενο μηχάνημα αν και εφόσον πρόκειται για αναβάθμιση και όχι απλά διαφορετική έκδοση του υπάρχοντος. 

Χμμ προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου σωστό αυτό, είναι χαστούκι για αυτούς που στήριξαν την original κονσόλα στην αρχή. Πιστεύω ότι το να παρέχουν εκδοχές με καλύτερο performance και resolution όπως έκανε το xboxonex και το ps4pro θα ήταν πιο "δίκαιο".

Δημοσ.

Το είχε κάνει στο παρελθόν η Nintendo με τα φορητά της αλλά το πλήθος των αποκλειστικών τίτλων παίζει να ήταν μικρότερος και από τα δάκτυλα των δυο χεριών σου. Και από αυτούς ένας ή δυο σημαντικοί (πρόχειρα μου έρχεται το Xenoblades στο μυαλό).

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Το είχε κάνει στο παρελθόν η Nintendo με τα φορητά της αλλά το πλήθος των αποκλειστικών τίτλων παίζει να ήταν μικρότερος και από τα δάκτυλα των δυο χεριών σου. Και από αυτούς ένας ή δυο σημαντικοί (πρόχειρα μου έρχεται το Xenoblades στο μυαλό).

Το άλλο ήταν ένα spin off της σειράς fire emblem σε στυλ dynasty warriors. 

Δημοσ.

Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα όπως στο παρακάτω βίντεο, απλά εμένα είναι αρκετά πιο συχνό και έντονο το φαινόμενο. Ειχε ξανασυμβεί και σταμάτησε ξαφνικά μια μερα, αλλά σήμερα μου το ξαναεμφανισε. Το παω πίσω όπως είναι; 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν εχω καταλαβει κατι.αν εχεις μεσα micro sd.πως επιλεγεις κατι που θες να κατεβασεις να το κατεβασει στο system η στην καρτα.η πως το μεταφερεις; η το βαζει οπου γουσταρει; δεν μπορω να βρω τετια επιλογη.

Δεν έχεις επιλογή να το μεταφέρεις έχεις όμως επιλογή που να το κατεβάσεις.

Αν κάτι είναι στη Ρόμα, σβηστό κ ξανακατεβασε το στην σδ. Παλαιολιθικά πράγματα κλασσικα

Δημοσ.
5 hours ago, chek2fire said:

Φυσικά και το πας πίσω

Ημουν ετοιμος να το παω πισω αλλα σημερα το πρωι που το ανοιξα, το προβλημα εξαφανιστηκε παλι αλλα παρατηρησα πως η μπαταρια του επεσε στο 3% ενω χθες το ειχα αφησει σιγουρα με περισσοτερη! Υποψιν πως χθες το εκανα powered off εντελως! Τι στον κορακα.....

Και πες, τους το παω πισω, αντε να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας....

Θα το παρακολουθησω λιγο ακομα

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 14/12/2018 at 01:34, klainmaingr said:

@Malthador ή όποιος άλλος έχει την gripcase. Μπαίνει και φορτίζει κανονικά στη βάση όταν φοράει τη θήκη;

Εμένα με tempered glass και το gripcase βρίσκει σε σημείο που το τσάκισε στην άκρη. :-( Αλλά έτσι κι αλλιώς 100% portable παίζω οπότε δεν ασχολήθηκα περισσότερο (πχ να "ανοίξω" το original dock ή να πάρω κάποια άλλη κινεζιά). Με ζελατίνα αντί για tempered glass πιθανότατα θα έμπαινε κανονικά, αρκετά σφιχτά, αλλά κανονικά.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Vagosman είπε

Δεν έχεις επιλογή να το μεταφέρεις έχεις όμως επιλογή που να το κατεβάσεις.

Αν κάτι είναι στη Ρόμα, σβηστό κ ξανακατεβασε το στην σδ. Παλαιολιθικά πράγματα κλασσικα

αν είναι πρόβλημα που το έχουν και άλλοι θα το γνωρίζουν ήδη όταν το περιγράψεις 

Δημοσ.

Αγαπητή nintendo,

έρχονται Χριστούγεννα! Και ως είθισται όλες οι εταιρίες βγάζουν προσφορές σε παιχνίδια....ναι nintendo ακόμα και 1st party τίτλους. Ευχαριστούμε για την ειδοποίηση ότι περισσότερα από 180 παιχνίδια είναι σε sale αλλά ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΩINDIES; Κανένα παιχνίδι της προκοπής θα βάλεις σε προσφορά; Ή την βλέπεις large μόνο με τις τριτοτέταρτες μούφες που χεις πλημμυρίσει το store;

Καλό το nostalgia factor αλλά αυτό δεν υφίσταται στις πολιτικές και στις υπηρεσίες. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκσυγχρονίσου!!! It's f*cking 2018.....soon 2019!!! 

Yours faithfuly,

chill

p.s. οκ όταν έρθει το super mario brothers wii u remasterd θα τα ξεχάσω όλα, αλλά μέχρι τότε απλά ΕΛΕΟΣ :lol:   

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Εμένα με tempered glass και το gripcase βρίσκει σε σημείο που το τσάκισε στην άκρη. :-( Αλλά έτσι κι αλλιώς 100% portable παίζω οπότε δεν ασχολήθηκα περισσότερο (πχ να "ανοίξω" το original dock ή να πάρω κάποια άλλη κινεζιά). Με ζελατίνα αντί για tempered glass πιθανότατα θα έμπαινε κανονικά, αρκετά σφιχτά, αλλά κανονικά.

Thanks και σε σένα και σε Malthador για τις πληροφορίες. Η μούφα (που παίζει να είναι και 99% ίδιο) που πήρα απο το amazon έχει ακριβώς το ίδιο θέμα με tempered glass. Και έλεγα αν το gripcase χωράει να το τσιμπήσω. Oh well.

Docked δεν παίζω ποτέ anyway οπότε το πρόβλημα μου ήταν η φόρτιση. Αλλα μάλλον θα πάρω κάτι τέτοιο που είναι και stand και charger να ξεμπερδεύω.

Btw αυτές τις μέρες παίζω το salt and sanctuary. Δεν περίμενα οτι θα μπορούσαν να αποδώσουν τόσο καλά το gameplay του dark souls σε 2d. Παιχνιδάρα για τους φάν του είδους. Έχει σίγουρα προβληματάκια με hitboxes κτλ, αλλά ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, klainmaingr said:

Thanks και σε σένα και σε Malthador για τις πληροφορίες. Η μούφα (που παίζει να είναι και 99% ίδιο) που πήρα απο το amazon έχει ακριβώς το ίδιο θέμα με tempered glass. Και έλεγα αν το gripcase χωράει να το τσιμπήσω. Oh well.

Docked δεν παίζω ποτέ anyway οπότε το πρόβλημα μου ήταν η φόρτιση. Αλλα μάλλον θα πάρω κάτι τέτοιο που είναι και stand και charger να ξεμπερδεύω.

Btw αυτές τις μέρες παίζω το salt and sanctuary. Δεν περίμενα οτι θα μπορούσαν να αποδώσουν τόσο καλά το gameplay του dark souls σε 2d. Παιχνιδάρα για τους φάν του είδους. Έχει σίγουρα προβληματάκια με hitboxes κτλ, αλλά ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Απ ό,τι έχω καταλάβει, επειδή παίζει με τα δέκατα του χιλιοστού, κάποια dock είναι ελαφρώωωωως πιο "στενά" από το εργοστάσιο, με αποτέλεσμα κάτι που έχει σχεδιαστεί να ταιριάζει το δέκατο του χιλιοστού να μην μπαίνει, ειδικά εφ' όσον βάζεις τζάμι (το οποίο δεν σου πουλάνε μαζί οι ίδιοι, και δεν είναι "απαιτούμενο" να βάλεις).

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, chill είπε

Αγαπητή nintendo,

έρχονται Χριστούγεννα! Και ως είθισται όλες οι εταιρίες βγάζουν προσφορές σε παιχνίδια....ναι nintendo ακόμα και 1st party τίτλους. Ευχαριστούμε για την ειδοποίηση ότι περισσότερα από 180 παιχνίδια είναι σε sale αλλά ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΩINDIES; Κανένα παιχνίδι της προκοπής θα βάλεις σε προσφορά; Ή την βλέπεις large μόνο με τις τριτοτέταρτες μούφες που χεις πλημμυρίσει το store;

Καλό το nostalgia factor αλλά αυτό δεν υφίσταται στις πολιτικές και στις υπηρεσίες. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκσυγχρονίσου!!! It's f*cking 2018.....soon 2019!!! 

Yours faithfuly,

chill

p.s. οκ όταν έρθει το super mario brothers wii u remasterd θα τα ξεχάσω όλα, αλλά μέχρι τότε απλά ΕΛΕΟΣ :lol:   

και στο 3ds πολυ χαλια οι γιορτινες εκπτωσεις, μονο τα 2 resident evil εχει στο ταληρο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...