dekulinkgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, mike83 είπε Καλησπέρα σε όλους θέλω να αγοράσω την consola για τα παιδιά μου κοριτσια ηλικίας 10 κ 8 για τι μου προτείνετε? Εννοείτε ότι θα το χρησιμοποιώ κ γω ίσως κ πιο πολύ απ τα κορίτσια... Έχω PlayStation 3 αλλά θέλω κάτι να μπορώ να το παίρνω κοντά!!Εμένα μ αρέσουν τα αυτοκίνητα.Σκεφτομαι να πάρω το super smash bros .. Λοιπον mario odyssey,mario kart 8 και super mario party(οπως αναφερει και ο sofgr)ειναι must τιτλοι για αυτες τις ηλικιες.Κοιτα και προς το pokemon lets go . Θα σου προτεινα και το splatoon 2 αλλα δυστηχως δεν θα μπορουν να παιξουν διπλο μεταξυ τους. Τωρα για σενα οπωσδηποτε το zelda:breath of the wild !!!!!!!!!!!!!! Ααα και το smash bros. 1
kents_90 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Απο τους ιδιους που τα φτιαχνουν.παντος δεν περιμενα τετια υποστηριξη στην αποστολη.με tracking number και μονο 8 μερες να ερθει στο αεροδρομιο.εχει να.διαλεξεις χρωμα https://www.ebay.com/itm/Skull-Co-GripCase-Ergonomic-Grip-Protective-Case-for-NINTENDO-SWITCH/153084813117?hash=item23a490df3d:m:mU1CSuZXdbjFGf6DMMA6DoQ Παιδια εχετε στηλει πολλοι μυνηματα για την θηκη και εχω μονο μια.θα το κανω εμποριο νομιζω😁.την εχει κλεισει ενα παλικαρι.εχω βαλει λινκ παντος για οποιον θελει και του ερχετε και πιο φθηνα απο τι να του την στειλω εγω διοτι εχει free μεταφορικα. Μπα θα εχει κιαλα εκτος απο το storage.ειδαν οτι πουλανε μαυτες τις κινησεις οι αλλες 2 εταιριες και ακολουθαν και αυτοι.πιστευω θα ειναι εντελως διαφορετικο.πιο δυνατο καλητερη οθονη καλητερο storage.θα ειναι αυτο που επρεπε να ειναι απο την αρχη.αλλα ειναι και αυτο ενα χαρτι για κανουν ενα boost τις πωλησεις μετα απο 2 χρονια περιπου.δεν ειμαι κατα σε αυτο παντος.καλο ειναι μια ανανεωση καθε τρια χρονια με καλητερο hardware. Δηλαδή αυτός που έστειλε πρώτος την πάτησε!!! 😂
ReaperX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Καποιο game που θα αποθηκευσει στην καρτα τα saves που τα αποθηκευει; δηλαδη αν αλλαξεις καρτα μετα με πιο μεγαλη χανεις τα saves? Τα saves πάντα αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη είτε έχεις micro sd είτε όχι,χωρίς δυνατότητα επιλογής επίσης. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από ReaperX
kents_90 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Mario party με pro controller παίζεται; Λογικά ναι ε; Δεν θα χρειαστεί να πάρω και δεύτερο ζευγάρι joy cons για διπλό αν έχω pro controller σωστά;
chrisgewrgi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Στο mario party δεν παιζουν διπλο με ενα ζευγαρι joycon? Παιζουν νομιζω. 12 λεπτά πριν, ReaperX είπε Τα saves πάντα αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη είτε έχεις micro sd είτε όχι,χωρίς δυνατότητα επιλογής επίσης. Ωραιος μου λυσες τις αποριες thnks
Bourdoulas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ περιμένω να παραλάβει την Satifeye ο @Malthador και να μας ενημερώσει ποια είναι καλύτερη
chrisgewrgi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, kents_90 είπε Δηλαδή αυτός που έστειλε πρώτος την πάτησε!!! 😂 Χαχχα οχι ρε συ.αν θελει την περνει του το ειπα και ο ιδιος.σιγα μη δεν την χρειαστει καποιος που δεν ασχολειτε με ebay kai paypal.
kents_90 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Χαχχα οχι ρε συ.αν θελει την περνει του το ειπα και ο ιδιος.σιγα μη δεν την χρειαστει καποιος που δεν ασχολειτε με ebay kai paypal. Χαχαχα ναι εννοειται
Prospector8 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kents_90 είπε Mario party με pro controller παίζεται; Λογικά ναι ε; Δεν θα χρειαστεί να πάρω και δεύτερο ζευγάρι joy cons για διπλό αν έχω pro controller σωστά; Oχι το Mario Party ειναι απο τα λιγα games που δεν υποστηριζουν pro controller γιαυτο προσοχη. Υπαρχει εκδοση ομως Mario party που εχει μεσα αλλα 2 joycons οποτε εκλεισες μια 4αδα απο ατομα. Mario Oddysey να παρεις σιγουρα, Mario Kart και για σενα για αρχη ξεκινα με Zelda. 50 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Χαχχα οχι ρε συ.αν θελει την περνει του το ειπα και ο ιδιος.σιγα μη δεν την χρειαστει καποιος που δεν ασχολειτε με ebay kai paypal. Με το τελωνειο τι παιχτηκε? Skipped? 1
Bourdoulas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Είναι μικρό το ποσό για να περάσει τελωνείο
kents_90 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Prospector8 είπε Oχι το Mario Party ειναι απο τα λιγα games που δεν υποστηριζουν pro controller γιαυτο προσοχη. Υπαρχει εκδοση ομως Mario party που εχει μεσα αλλα 2 joycons οποτε εκλεισες μια 4αδα απο ατομα. Mario Oddysey να παρεις σιγουρα, Mario Kart και για σενα για αρχη ξεκινα με Zelda. Με το τελωνειο τι παιχτηκε? Skipped? Πλάκα μου κάνεις! Άλλο άβολο και άλλο να μην το υποστηρίζει. Ότι να ναι,βγάλαν controller και δεν ειναι συμβατο με μαριο παρτυ. Ευτυχώς μου απάντησες. Με ενα joy con μονο παιζεται το μαριο παρτυ; Ή απλά γίνεται και με ένα; Γιατί νομίζω θα είναι πολύ άβολο με το μικρούλι joy con. Ενώ θα είναι πιο απολαυστικό με τα joy cons πάνω στο grip. Και κάτι ακόμα μια και συζητάμε για αυτό. Το καρτ αξίζει με τα τιμονάκια; Η καλύτερα με controllers? Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από kents_90
Prospector8 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Γενικα με joycons παιζεται μονο. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις τα gripακια των joycon για να σε βολεψουν λιγο καλυτερα. 1
JohnnyGore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας! Αν και δεν είχα ποτέ καμία από τις μεγάλες κονσόλες της nintendo παρακολουθώ το switch εδώ και πολύ καιρό και μπορώ να πω πλέον με σιγουριά ότι το θέλω. Δυστυχώς όμως η τιμή του (στην Ελλάδα) είναι κάτι που με βάζει σε σκέψεις. Στο Black friday δεν είδα καμιά έκπτωση , εσείς που γνωρίζετε καλύτερα το πως είχε κινηθεί η κονσόλα τα προηγούμενα χρόνια πιστεύετε ότι θα υπάρξει καμιά προσφορά μέσα στις γιορτές; Εδώ να σημειωθεί ότι δεν με ενδιαφέρουν κάποια σχετικά φθηνά bundles με third party games.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, JohnnyGore είπε Καλησπέρα σας! Αν και δεν είχα ποτέ καμία από τις μεγάλες κονσόλες της nintendo παρακολουθώ το switch εδώ και πολύ καιρό και μπορώ να πω πλέον με σιγουριά ότι το θέλω. Όχι δεν πρόκειται να υπάρξει. Στην αναμονή για το επόμενο μοντέλο όποιο και αν είναι όπου εκεί σίγουρα θα υπάρξει καλύτερη τιμή για το πρώτο μοντέλο.
JohnnyGore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Όχι δεν πρόκειται να υπάρξει. Στην αναμονή για το επόμενο μοντέλο όποιο και αν είναι όπου εκεί σίγουρα θα υπάρξει καλύτερη τιμή για το πρώτο μοντέλο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μιας και ανέφερες το επόμενο μοντέλο γνωρίζεις (καλά προφανώς δεν γίνεται να γνωρίζεις αλλά μήπως υπάρχει κάποια φήμη) αν υπάρχει καμία περίπτωση να βγάλουν παιχνίδια μόνο για το "νέο" switch όπως είχε γίνει για ένα δύο τίτλους του 3ds;
Προτεινόμενες αναρτήσεις