Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελαμε με τον πιτσιρικα να παρουμε το pokemon με μια μπαλα.τελικα πειρα ολη την κονσολα μιας και βρηκα να δωσω την προηγουμενη.απο κοντα ειναι πανεμορφη!

20181215_220752.jpg

Παρηγγειλα και την γνωστη θηκη skull&co απο το ebay της 6 του μηνα.εφυγε απο κινα και 14 μου δειχνει το tracking number που ειναι ελευθεριος βενιζελος.μου κανει εντυπωση.μονο 8 μερες

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

20 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Δεν σε πρόλαβα γιατί ήμουν δουλειά αλλά για μισή τυρόπιτα παραπάνω (2.59 eur) έπαιρνες και το https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/Cast-of-the-Seven-Godsends-1372426.html#Overview :P το οποίο στο steam είναι ένα solid 7αρακι στα user reviews.

To Nintendolife έβαλε 5 και στα 2 αλλά στο Hollow έγραψε ότι θα σου βγουν τα μάτια από την θολούρα! Oh well... τιμή χώμα anyway.

Το κατέβασα όντως ειναι αρκετά θολό 2 λεπτά έπαιξα μόνο αλλα απο αύριο θα το δοκιμάσω να δω.

Και επειδη δεν ηξερα οτι θα περναμε εκδοση pokemon ειχα παραγγειλει με τα γκρι γκριπ.οποτε σημερα παρηγγειλα αλλη μια με se pokemon χρωματα.μολις ερθει η δευτερη αν θελει καποιος απο εδω να του στειλω την γκρι οσο την πειρα να μου το πει

Screenshot_20181215-222940_eBay.jpg

57 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Και επειδη δεν ηξερα οτι θα περναμε εκδοση pokemon ειχα παραγγειλει με τα γκρι γκριπ.οποτε σημερα παρηγγειλα αλλη μια με se pokemon χρωματα.μολις ερθει η δευτερη αν θελει καποιος απο εδω να του στειλω την γκρι οσο την πειρα να μου το πει

$$$?

11 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν με ενδιαφερει το γκρι αλλα θα μπορουσες να μου δωσεις λινκ απο ποιον το πηρες; Δεν το βρισκω.

12 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Chris σε έστειλα pm

1 ώρα πριν, orck είπε

Δεν με ενδιαφερει το γκρι αλλα θα μπορουσες να μου δωσεις λινκ απο ποιον το πηρες; Δεν το βρισκω.

Απο τους ιδιους που τα φτιαχνουν.παντος δεν περιμενα τετια υποστηριξη στην αποστολη.με tracking number και μονο 8 μερες να ερθει στο αεροδρομιο.εχει να.διαλεξεις χρωμα

https://www.ebay.com/itm/Skull-Co-GripCase-Ergonomic-Grip-Protective-Case-for-NINTENDO-SWITCH/153084813117?hash=item23a490df3d:m:mU1CSuZXdbjFGf6DMMA6DoQ

Παιδια εχετε στηλει πολλοι μυνηματα για την θηκη και εχω μονο μια.θα το κανω εμποριο νομιζω😁.την εχει κλεισει ενα παλικαρι.εχω βαλει λινκ παντος για οποιον θελει και του ερχετε και πιο φθηνα απο τι να του την στειλω εγω διοτι εχει free μεταφορικα.

9 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Μακαρι να εχει μονο αυτα που γραφει

Μπα θα εχει κιαλα εκτος απο το storage.ειδαν οτι πουλανε μαυτες τις κινησεις οι αλλες 2 εταιριες και ακολουθαν και αυτοι.πιστευω θα ειναι εντελως διαφορετικο.πιο δυνατο καλητερη οθονη καλητερο storage.θα ειναι αυτο που επρεπε να ειναι απο την αρχη.αλλα ειναι και αυτο ενα χαρτι για κανουν ενα boost τις πωλησεις μετα απο 2 χρονια περιπου.δεν ειμαι κατα σε αυτο παντος.καλο ειναι μια ανανεωση καθε τρια χρονια με καλητερο hardware.

Καλησπέρα σε όλους θέλω να αγοράσω την consola για τα παιδιά μου κοριτσια ηλικίας 10 κ 8 για τι μου προτείνετε?  Εννοείτε ότι θα το χρησιμοποιώ κ γω ίσως κ πιο πολύ απ τα κορίτσια... Έχω PlayStation 3 αλλά θέλω κάτι να μπορώ να το παίρνω κοντά!!Εμένα μ αρέσουν τα αυτοκίνητα.Σκεφτομαι να πάρω το super smash bros .. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

mario party για αρχη ^  :)  - αν μπορεις να βρεις φτηνα  2ο  ζευγαρι joycon θα τα βγαλει τα λεφτα του 

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 1

1 ώρα πριν, mike83 είπε

Καλησπέρα σε όλους θέλω να αγοράσω την consola για τα παιδιά μου κοριτσια ηλικίας 10 κ 8 για τι μου προτείνετε?  Εννοείτε ότι θα το χρησιμοποιώ κ γω ίσως κ πιο πολύ απ τα κορίτσια... Έχω PlayStation 3 αλλά θέλω κάτι να μπορώ να το παίρνω κοντά!!Εμένα μ αρέσουν τα αυτοκίνητα.Σκεφτομαι να πάρω το super smash bros .. 

Ίσως μια καλή σκέψη να ήταν και το new 2ds, από άποψη ότι για να το παίρνεις κοντά η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο από το switch.

• Like 1

Δεν εχω καταλαβει κατι.αν εχεις μεσα micro sd.πως επιλεγεις κατι που θες να κατεβασεις να το κατεβασει στο system η στην καρτα.η πως το μεταφερεις; η το βαζει οπου γουσταρει; δεν μπορω να βρω τετια επιλογη.

3 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν εχω καταλαβει κατι.αν εχεις μεσα micro sd.πως επιλεγεις κατι που θες να κατεβασεις να το κατεβασει στο system η στην καρτα.η πως το μεταφερεις; η το βαζει οπου γουσταρει; δεν μπορω να βρω τετια επιλογη.

Όταν δεν έχεις micro sd το αποθηκεύει στην εσωτερική μνήμη.Όταν βάλεις,αποθηκεύει αυτόματα στην micro sd.Δυστυχώς επιλογή για το πού θα αποθηκεύει ή για να κάνεις μεταφορά δεν υπάρχει.Εκτός από τις εικόνες και τα βίντεο.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...