jon_pallis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Στις 14/12/2018 στις 8:41 ΠΜ, Malthador είπε Εγώ πάντως σοβαρά ζαλίζομαι με τα 30 καρέ του Skyrim όταν γυρνάω την κάμερα. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό με game. 😕 Σε εμένα προσωπικά φορτίζει στο dock, απλά ήθελε μία ελαφριά πίεση παραπάνω. Ωστόσο, πριν από 2 μέρες μου ήρθε αυτό από Κίνα (η αλλαγή είναι πανεύκολη), πέταξα στα σκουπίδια το original dock που είναι εντελώς άβολο και βρήκα την υγειά μου. Πες μου οτι δεν το πέταξες στην πραγματικότητα Σε παρακαλώ. Δεν το πεταξες, ετσι δεν είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Just now, jon_pallis said: Πες μου οτι δεν το πέταξες στην πραγματικότητα Σε παρακαλώ. Δεν το πεταξες, ετσι δεν είναι? LOL ρε. Το έχω αποθηκεύσει για μελλοντική χρήση μπας και χρειαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Ξερει κανεις πως περναμε τα saves απο ενα switch στο αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Τσίμπησα κι εγώ το Starlink, το έχει στα 40 το Πλαίσιο, νομίζω δεν θα δούμε χαμηλότερη τιμή για όλο αυτό το κουτί (black friday ήταν στα 50). https://www.plaisio.gr/games/nintendo/switch-games/Ubisoft-Starlink-Battle-for-Atlas-Switch.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε Ξερει κανεις πως περναμε τα saves απο ενα switch στο αλλο; 1) πρέπει να εχεις NSO 2) δεν παίρνεις απλά τα saves αλλά συνδέεις το account σου 3) δεν εχω ασχοληθεί, ας με διορθώσει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε LOL ρε. Το έχω αποθηκεύσει για μελλοντική χρήση μπας και χρειαστεί. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε αυτά τα κινεζικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Ρε παιδια! Βλεπω το Hollow στο eshop στα 2Ε απο 20Ε που χει κανονικα, το χει παιξει κανεις σας? αξιζει? Εχω δει πολυ κραξιμο γενικα αλλα για 2Ε τι ψυχη εχουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Arikado είπε Ρε παιδια! Βλεπω το Hollow στο eshop στα 2Ε απο 20Ε που χει κανονικα, το χει παιξει κανεις σας? αξιζει? Εχω δει πολυ κραξιμο γενικα αλλα για 2Ε τι ψυχη εχουν! Στην αρχή το μπέρδεψα με το hollow knight θα το κοιτάξω το βρήκα θα το τσιμπήσω για 2€ σιγά Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από dinos234 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReaperX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Ξερει κανεις πως περναμε τα saves απο ενα switch στο αλλο; https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/27394/~/how-to-transfer-user-and-save-data 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, Arikado είπε Ρε παιδια! Βλεπω το Hollow στο eshop στα 2Ε απο 20Ε που χει κανονικα, το χει παιξει κανεις σας? αξιζει? Εχω δει πολυ κραξιμο γενικα αλλα για 2Ε τι ψυχη εχουν! Ναι, έχει φάει κράξιμο αλλά από ένα-δύο reviews που έχω δει δεν είναι και για πέταμα. Τέλως πάντων για δύο ευρώ τσίμπα το. Στην τελική τι θα χάσεις; Αντε να μην πάρεις την κυριακάτικη εφημερίδα που έχει το dvd μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε Ναι, έχει φάει κράξιμο αλλά από ένα-δύο reviews που έχω δει δεν είναι και για πέταμα. Τέλως πάντων για δύο ευρώ τσίμπα το. Στην τελική τι θα χάσεις; Αντε να μην πάρεις την κυριακάτικη εφημερίδα που έχει το dvd μέσα Όντως 2€ δεν ειναι κατι αυτο σκέφτηκα κι εγω σιγά και να μην ειναι τόσο καλό δεν ειναι και μεγάλο το ποσο αν κι εγω τωρα δεν διάβασα και πολυ καλα σχόλια. 1 ώρα πριν, Arikado είπε Ρε παιδια! Βλεπω το Hollow στο eshop στα 2Ε απο 20Ε που χει κανονικα, το χει παιξει κανεις σας? αξιζει? Εχω δει πολυ κραξιμο γενικα αλλα για 2Ε τι ψυχη εχουν! Το τσίμπησα μόλις κατεβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemo23 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Ξερει κανεις πως περναμε τα saves απο ενα switch στο αλλο; Ανεβάζεις τα save στο nintendo cloud account σου και τα κατεβάζεις με τον ίδιο τρόπο στο επόμενο switch. Έχω την εντύπωση ότι για να χρησιμοποιησεις την υπηρεσία θα πρέπει να είσαι subscribe member. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Κάνα καινούριο amiibo για το Smash δεν θα βγάλουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Εχουν βγαλει 3 νεα amiibo και τον Φεβρουριο θα βγαλουν αλλα 3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dinos234 είπε Όντως 2€ δεν ειναι κατι αυτο σκέφτηκα κι εγω σιγά και να μην ειναι τόσο καλό δεν ειναι και μεγάλο το ποσο αν κι εγω τωρα δεν διάβασα και πολυ καλα σχόλια. Το τσίμπησα μόλις κατεβαίνει. Δεν σε πρόλαβα γιατί ήμουν δουλειά αλλά για μισή τυρόπιτα παραπάνω (2.59 eur) έπαιρνες και το https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/Cast-of-the-Seven-Godsends-1372426.html#Overview το οποίο στο steam είναι ένα solid 7αρακι στα user reviews. To Nintendolife έβαλε 5 και στα 2 αλλά στο Hollow έγραψε ότι θα σου βγουν τα μάτια από την θολούρα! Oh well... τιμή χώμα anyway. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Sir_Teraflop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις