Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
7 hours ago, klainmaingr said:

Εδώ προσπάθησα να παίξω crash σήμερα και με πόνεσαν κυριολεκτικά τα μάτια. Τα πάντα είναι μια θολούρα σε handheld mode.

Για indies και platformers είναι ότι πρέπει. Αλλα μέχρι εκεί δυστυχώς.

Εγώ πάντως σοβαρά ζαλίζομαι με τα 30 καρέ του Skyrim όταν γυρνάω την κάμερα. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό με game. 😕

7 hours ago, klainmaingr said:

@Malthador ή όποιος άλλος έχει την gripcase. Μπαίνει και φορτίζει κανονικά στη βάση όταν φοράει τη θήκη;

Σε εμένα προσωπικά φορτίζει στο dock, απλά ήθελε μία ελαφριά πίεση παραπάνω.

Ωστόσο, πριν από 2 μέρες μου ήρθε αυτό από Κίνα (η αλλαγή είναι πανεύκολη), πέταξα στα σκουπίδια το original dock που είναι εντελώς άβολο και βρήκα την υγειά μου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εγώ πάντως σοβαρά ζαλίζομαι με τα 30 καρέ του Skyrim όταν γυρνάω την κάμερα. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό με game. 😕

Σε εμένα προσωπικά φορτίζει στο dock, απλά ήθελε μία ελαφριά πίεση παραπάνω.

Ωστόσο, πριν από 2 μέρες μου ήρθε αυτό από Κίνα (η αλλαγή είναι πανεύκολη), πέταξα στα σκουπίδια το original dock που είναι εντελώς άβολο και βρήκα την υγειά μου.

Δεν το φοβάσαι για την μπαταρία; Σαν τα κινητά που αν δεν έχουν μερικές φορές τον ορίτζιναλ φορτιστή μετά αρχίζουν και τα παίζουν στα θέματα αυτονομίας.

14 ώρες πριν, jon_pallis είπε

Αν παίξεις με gc controller θα καταλάβεις

Δεν ειναι τυχαίο οτι εβγαλαν bundle που το εχει μέσα

Το οικονομικό ζήτημα προκύπτει και απο τη σύγκριση τιμών απο pc σε ps4. Αλλο platform, άλλη τιμή. Και εμενα με ενοχλει αλλα ειναι sad truth

Δοκιμασε να κανεις κι αλλο account και να αγιραζεις απο eshop (mexico - south africa)

Αξίζει γενικά η δοκιμή GameCube controller? Δεν το έχω πιάσει καν στα χέρια μου. Φαίνεται άβολο μεν αλλά και προηγούμενο controllers της Nintendo που φαινόταν έτσι (Π.χ. 64) τελικά μια χαρά βόλευαν στο χέρι.

1 ώρα πριν, kents_90 είπε

Θα σου έρθει ένα email από το eBay που θα λέει ότι το προφίλ του συγκεκριμένου πωλητή χακαριστηκε και αν έχεις ήδη πληρώσει να κανείς τις απαραίτητες ενεργείς μέσω eBay για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Πατάς στο λινκ (νομίζω θα υπάρχει) και ακολουθείς τα βήματα.

Δυο περιπτώσεις υπάρχουν. 1. Θα μπουν τα χρήματα άμεσα στο PayPal σου. 2. Θα πρέπει να τον κυνηγήσεις μέσω eBay. Πιο πιθανό το πρώτο.

Αν κοιτάξεις τώρα δεν υπάρχει καν η αγγελία, έτσι γίνεται συνήθως. Λογικά το κάνουν ελπίζοντας ότι κάποιοι δεν θα ξέρουν να ζητήσουν πίσω τα λεφτά ή δεν θα προσέξουν ότι τραβήχτηκαν από το PayPal. Άλλη λογική εξήγηση για αυτή τη ματαιότητα δεν βλέπω.

Και οπως το πες.μου εκανε refund το ebay σε 2 λεπτα ενω ελεγε μετα της 19 δεκεμβριου στο case.το ειπα ,πολυ καλο για να νε αληθινο..90 ευρω switch pokemon edition.

• Moderators
18 minutes ago, kents_90 said:

Δεν το φοβάσαι για την μπαταρία; Σαν τα κινητά που αν δεν έχουν μερικές φορές τον ορίτζιναλ φορτιστή μετά αρχίζουν και τα παίζουν στα θέματα αυτονομίας.

Δεν είναι 3rd-party dock. Διαφορετικό cover για τον original dock είναι. Βγάζεις μέσα από το μαμήσιο dock την πλακέτα και την βάζεις στην κινεζιά.

19 minutes ago, kents_90 said:

Αξίζει γενικά η δοκιμή GameCube controller? Δεν το έχω πιάσει καν στα χέρια μου. Φαίνεται άβολο μεν αλλά και προηγούμενο controllers της Nintendo που φαινόταν έτσι (Π.χ. 64) τελικά μια χαρά βόλευαν στο χέρι.

Αν θες να παίξεις στα σοβαρά Smash μόνο με GC gamepad γίνεται.

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν είναι 3rd-party dock. Διαφορετικό cover για τον original dock είναι. Βγάζεις μέσα από το μαμήσιο dock την πλακέτα και την βάζεις στην κινεζιά.

Αν θες να παίξεις στα σοβαρά Smash μόνο με GC gamepad γίνεται.

Πέρα από Smash δεν μπορείς να παίξεις και τα υπόλοιπα παιχνίδια; Στα υπόλοιπα βολεύει;

17 ώρες πριν, Malthador είπε

Κανένας δεν πήρε Switch γι' αυτό το λόγο, να 'χαμε να λέγαμε είναι αυτή η κουβέντα. Εγώ προσωπικά, όπως έχω ξαναπεί, για δύο λόγους πήρα Switch: α) τα Ν exclusives και β) τα indies on-the-go. Τα όποια ports «μεγάλων» τίτλων προέκυψαν στην πορεία ήταν απλά μια ευχάριστη έπληξη και ο μόνος λόγος να πάρω κάποιο προσωπικά είναι για να το παίζω on-the-go (μιας και πάντα το PC είναι η πρώτη μου επιλογή για τα multiplatforms).

Ωστόσο, κάποια games δεν μπορούν να παιχτούν σε φορητό mode. Ενώ με το DOOM και με το LA Noire δεν είχα κανένα πρόβλημα, άλλα με ενοχλούν στο σημείο του unplayable. Για παράδειγμα το Skyrim μου προκαλεί ζαλάδα στα 30 καρέ, ενώ το Dark Souls με ζορίζει πολύ στο δεξί αναλογικό. Ο μόνος λόγος που δεν τα έχω στείλει ακόμα είναι ότι περιμένω τη θήκη της Satisfye μπας και βελτιωθούν λιγάκι. Αν και έτσι δεν παίζονται, αυτό σημαίνει ότι απλά το Switch δεν είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να παίζει συγκεκριμένα games.

Επειδή κι εγώ κοιτάζω το gripcase της Satisfye, πιστεύεις θα περάσει τελωνείο;

• Moderators
52 minutes ago, kents_90 said:

Πέρα από Smash δεν μπορείς να παίξεις και τα υπόλοιπα παιχνίδια; Στα υπόλοιπα βολεύει;

Ναι μπορείς, αλλά δεν βολεύει σε όλα τα games, είναι ιδιόμορφο gamepad. 

46 minutes ago, cubilone said:

Επειδή κι εγώ κοιτάζω το gripcase της Satisfye, πιστεύεις θα περάσει τελωνείο;

Δεν το γνωριζω στα σίγουρα, αλλά δεν το θεωρώ και πολύ πιθανό. 

3 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Και οπως το πες.μου εκανε refund το ebay σε 2 λεπτα ενω ελεγε μετα της 19 δεκεμβριου στο case.το ειπα ,πολυ καλο για να νε αληθινο..90 ευρω switch pokemon edition.

Εννοείται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πάντως ένα καλό bundle και σε λογική τιμή παίζει Γερμανία στα Saturn. Switch red/blue & Mario Kart 299€ και με 0€ μεταφορικά για Γερμανία. Αν έχεις άκρη στη Γερμανία ώστε να έρθει εδώ οικονομικά, αξίζει τον κόπο.

2 ώρες πριν, kents_90 είπε

Σε κάποια ίσως, σε όλα με τίποτε. Δεν έχει motion controls

• Like 1

Είχα πάρει δώρο σε δύο ανιψιές μου το Switch αλλά δεν έχουν κανένα παιχνίδι...Μπορώ να αγοράσω από το amazon.com; Ουσιαστικά κάποιον κωδικό δεν αγοράζω; Θα κάνει ένας κωδικός από το amazon.com για το switch που έχω αγοράσει Ελλάδα. Συγνώμη αν είναι αφελείς οι ερωτήσεις μου αλλά έχω άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα.

Παλιότερα είχα δει το psngames που εμφάνιζε αρκετά χαμηλές τιμές, αλλά τώρα βλέπω να γράφει ότι κάνουν maintenance. Κάποια πρόταση για φτηνή αγορά παιχνιδιών για switch;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...