orck Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εκει ακριβως ειναι που βοηθανε τα multiplatform παιχνιδια οπως και στην περιπτωση της Sony. Να γεμισουν το κενο μεχρι να βγουν οι μεγαλες αποκλειστικοτητες. Μου λεει ο συμφορουμιτης πιο πισω ποιος αγοραζει nintendo για multiplatform.Προφανως κανενας γιατι η nintendo δεν σου εδινε ποτε(τα τελευταια χρονια)αυτη την επιλογη. Στο playstation πχ υπαρχει κοσμος πλεον που το αγοραζει για τα multiplatform.Υπαρχει κοσμος που το αγοραζει μονο για τα exclusives.Υπαρχει και κοσμος που το αγοραζει και για τα δυο. Αυτη η επιλογη ειναι που λειπει απο την Nintendo εδω και χρονια και συνεχεια η κουβεντα γυρναει γυρω απο αυτα μια ζωη. Τουλαχιστον ας βγουν να παραδεχτουν οτι δεν τους ενδιαφερουν τα multiplatform και μονο οποιος θελει exclusives ή κανα Indie να τελειωνει το θεμα και φυσικα να τελειωνει και η ολη κουβεντα καθε φορα με τα multiplatform σε σταθερη κονσολα της N. Και εγω το Wii U το αγορασα για Zelda και Metroid και αν εβγαινε και κανενα pokemon επιτελους.Το μεν Zelda κυκλοφορησε μετα απο 5χρονια απο το release της κονσολας,το δε metroid δεν βγηκε ποτε.Pokemon δεν βγηκε ουτε για αστειο φυσικα. Ε δεν γινεται δουλεια ετσι, γιαυτο και αυτη την φορα ειμαι στην αναμονη και δεν εχω ακομα παρει το Switch,παρολο που παιξανε καποιες καλες προσφορες. Βγηκε περυσι Zelda και Super Mario,αρα φαντασου ποσα χρονια θα περασουν μεχρι να δουμε επομενα. Λογικα ναι θα αργησουμε να ξαναδουμε Zelda και Mario, δεν ειμαι καθολου φαν της τακτικης της Ubisoft που φτιαχνει σημερα το AC Origin και σε ενα χρονο σαν να αλλαζει ενα skin φτιαχνει το AC Odysey, φτιαχνει το FarCry5 και το επομενο ετος το reskin (δεν θυμαμαι πως το λενε). Αυτο ειναι γδαρσιμο και στυγνη εκμεταλευση. Τα παιχνιδια αυτα χανουν την αξια τους παρα πολυ γρηγορα. Θεωρω λαθος την λογικη ενα παιχνιδι την 10ετια, τοσο πολυ χανεις γενιες. Θα ηθελα καθε 3-4χρονια η καθε συνεχεια. Να εχουν αποσταση μεταξυ τους και οχι διαφορετικο skin, να εχει λιγο αλλαγες στο συστημα παιξιματος, νεες ιδεες και οχι μονο αλλαγη στα γραφικα. 4
jon_pallis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε Πχ πειρα του πιτσιρικα το wk18 και πραγματικα στο 2 επι 2 τρεχει με 5 frames.μιλαμε για εντελως απατη. Ναι δεν του ειχα δωσει ποτε την ευκαιρια GameCube Controller
Bourdoulas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Τι διόρθωσα, πάντα συμβαίνουν αυτά όταν γράφω από το κινητό. Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ποια κάνεις stalking 😛
chrisgewrgi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, jon_pallis είπε GameCube Controller Τι ενοεις; δεν πεζεται καλα με το pro controler η τα joycon?
Tresorikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ το πήρα για Μάριο κάρτ Odyssey . Super mario κτλ έχω παίξει άπειρες ώρες στο φιφα 18 σε ταμπλέτα με το χειρηστηριο ειδικά online. Ok έχω κ το ps4 ΑΛΛΑ θέλω να έρχονται κ μεγάλα games στο switch γουστάρω να τα έχω παντού οοοοταν κ αν θελήσω.. Θέλω ένα call of duty ; κακό είναι ;; θέλω φιφα με γραφικά κοντά στο ps4 όσο γίνεται.. Έλεγα θα πάρω 3 με 4 παιχνίδια κ έχω πάρει 6 κ στο PlayStation που το έχω 5 χρόνια δεν έχω κ πολλά παραπάνω... Δεν θέλω μόνο indie έχει δυνατότητες η κονσόλα κ θέλω να βγάζει λίγο απολα... Μόνο έτσι θα φτάσει ψηλά κ με τα δικά του κ με άλλα μεγαλα game κ με indie.. Οι τιμές σε μερικά είναι τραγικες όταν τα βρίσκεις πολύ χαμηλότερα στο ps4 οκ σ λέει στο switch είναι 2 σε 1. Γιατί το ps vita το έχω παρατημένο 2
jon_pallis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Τι ενοεις; δεν πεζεται καλα με το pro controler η τα joycon? Αν παίξεις με gc controller θα καταλάβεις Δεν ειναι τυχαίο οτι εβγαλαν bundle που το εχει μέσα 15 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Εγώ το πήρα για Μάριο κάρτ Odyssey . Super mario κτλ έχω παίξει άπειρες ώρες στο φιφα 18 σε ταμπλέτα με το χειρηστηριο ειδικά online. Ok έχω κ το ps4 ΑΛΛΑ θέλω να έρχονται κ μεγάλα games στο switch γουστάρω να τα έχω παντού οοοοταν κ αν θελήσω.. Θέλω ένα call of duty ; κακό είναι ;; θέλω φιφα με γραφικά κοντά στο ps4 όσο γίνεται.. Έλεγα θα πάρω 3 με 4 παιχνίδια κ έχω πάρει 6 κ στο PlayStation που το έχω 5 χρόνια δεν έχω κ πολλά παραπάνω... Δεν θέλω μόνο indie έχει δυνατότητες η κονσόλα κ θέλω να βγάζει λίγο απολα... Μόνο έτσι θα φτάσει ψηλά κ με τα δικά του κ με άλλα μεγαλα game κ με indie.. Οι τιμές σε μερικά είναι τραγικες όταν τα βρίσκεις πολύ χαμηλότερα στο ps4 οκ σ λέει στο switch είναι 2 σε 1. Γιατί το ps vita το έχω παρατημένο Το οικονομικό ζήτημα προκύπτει και απο τη σύγκριση τιμών απο pc σε ps4. Αλλο platform, άλλη τιμή. Και εμενα με ενοχλει αλλα ειναι sad truth Δοκιμασε να κανεις κι αλλο account και να αγιραζεις απο eshop (mexico - south africa)
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 15 hours ago, najinblue3 said: Να κανω μια ασχετη ερωτηση? Ποιος πηρε το Switch για να παιζει RDR και project cars? Εγω προσωπικα οπως ολες τις συσκευες μου Ν το πηρα για 1)Pokemon, 2)Mon Hun και ολα τα JRPG που δεν υπαρχουν πουθενα και ουτε προκειται, οπως τα απιστευτα αριστουργηματα που επαιξα και παιζω ακομα στο 3ds(Xenoblades, bravely default). Γιατι οπως το παρουσιαζετε φαινεται να ειναι καμια σαπια κονσολα και κακη αγορα. Κανένας δεν πήρε Switch γι' αυτό το λόγο, να 'χαμε να λέγαμε είναι αυτή η κουβέντα. Εγώ προσωπικά, όπως έχω ξαναπεί, για δύο λόγους πήρα Switch: α) τα Ν exclusives και β) τα indies on-the-go. Τα όποια ports «μεγάλων» τίτλων προέκυψαν στην πορεία ήταν απλά μια ευχάριστη έπληξη και ο μόνος λόγος να πάρω κάποιο προσωπικά είναι για να το παίζω on-the-go (μιας και πάντα το PC είναι η πρώτη μου επιλογή για τα multiplatforms). Ωστόσο, κάποια games δεν μπορούν να παιχτούν σε φορητό mode. Ενώ με το DOOM και με το LA Noire δεν είχα κανένα πρόβλημα, άλλα με ενοχλούν στο σημείο του unplayable. Για παράδειγμα το Skyrim μου προκαλεί ζαλάδα στα 30 καρέ, ενώ το Dark Souls με ζορίζει πολύ στο δεξί αναλογικό. Ο μόνος λόγος που δεν τα έχω στείλει ακόμα είναι ότι περιμένω τη θήκη της Satisfye μπας και βελτιωθούν λιγάκι. Αν και έτσι δεν παίζονται, αυτό σημαίνει ότι απλά το Switch δεν είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να παίζει συγκεκριμένα games. 1
chrisgewrgi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Κανένας δεν πήρε Switch γι' αυτό το λόγο, να 'χαμε να λέγαμε είναι αυτή η κουβέντα. Εγώ προσωπικά, όπως έχω ξαναπεί, για δύο λόγους πήρα Switch: α) τα Ν exclusives και β) τα indies on-the-go. Τα όποια ports «μεγάλων» τίτλων προέκυψαν στην πορεία ήταν απλά μια ευχάριστη έπληξη και ο μόνος λόγος να πάρω κάποιο προσωπικά είναι για να το παίζω on-the-go (μιας και πάντα το PC είναι η πρώτη μου επιλογή για τα multiplatforms). Ωστόσο, κάποια games δεν μπορούν να παιχτούν σε φορητό mode. Ενώ με το DOOM και με το LA Noire δεν είχα κανένα πρόβλημα, άλλα με ενοχλούν στο σημείο του unplayable. Για παράδειγμα το Skyrim μου προκαλεί ζαλάδα στα 30 καρέ, ενώ το Dark Souls με ζορίζει πολύ στο δεξί αναλογικό. Ο μόνος λόγος που δεν τα έχω στείλει ακόμα είναι ότι περιμένω τη θήκη της Satisfye μπας και βελτιωθούν λιγάκι. Αν και έτσι δεν παίζονται, αυτό σημαίνει ότι απλά το Switch δεν είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να παίζει συγκεκριμένα games. Δεν ειχες παρει την θηκη skull&co? Ειναι πατατια στο πιασιμο; Οχι τπτ αλλο γιατι την παραγγειλα
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 minute ago, chrisgewrgi said: Δεν ειχες παρει την θηκη skull&co? Ειναι πατατια στο πιασιμο; Οχι τπτ αλλο γιατι την παραγγειλα Εξαιρετική είναι, παράγγειλα και δεύτερη. Απλά θέλω να δοκιμάσω και αυτή της Satisfye, για να δω πως συμπεριφέρεται ο δεξιός αναλογικός, λόγω της γωνίας που κάνει. Το Gripcase θα είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή, γιατί εκτός από τα grips προστατεύει κιόλας την κονσόλα. 2
chrisgewrgi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ελα ρε και εμεις φοβομαστε μη μας πεσει απο τον καναπε..😀 Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από chrisgewrgi
klainmaingr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Γελάνε και οι πέτρες στον Αρη. Εδώ προσπάθησα να παίξω crash σήμερα και με πόνεσαν κυριολεκτικά τα μάτια. Τα πάντα είναι μια θολούρα σε handheld mode. Για indies και platformers είναι ότι πρέπει. Αλλα μέχρι εκεί δυστυχώς. @Malthador ή όποιος άλλος έχει την gripcase. Μπαίνει και φορτίζει κανονικά στη βάση όταν φοράει τη θήκη; 1
chrisgewrgi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως γινεται ρε παιδια με 10000 feedback να ειναι απατεωνας; μιλαμε για τρελο feedback.εκτος και εχει πεσει hack στο ebay .εγω το ρισκαρα και εκανα αγορα.θα δειξει. Το πολυ πολυ θα ζητησω τα λεφτα πισω απο το paypal.δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου προσοχη. https://www.ebay.com/itm/NEW-Nintendo-Switch-Lets-Go-Pikachu-Limited-Edition-Console/123543392614?epid=16025860364&hash=item1cc3c29166:g:2ZwAAOSwdxVcEwGy Πολυ καλο παντος για να ειναι αληθινο.αλλα οι αξιολογισεις του τρομερες.για αρχη να δουμε αν φυγει το δεμα.και αν φυγει να δουμε τι θα εχει μεσα.αν ειναι ολα οκ θα τραβαω τα μαλλια μου που δεν πηρα καμια 10αρια. Χαχα Λοιπον εκατσα και τον εψαξα.σπο το 2008 10000 feedback 99.7% ο ανθρωπος δεν ειναι απατεωνας.το μονο που μενει ειναι μηπως hackaroun προφιλ και ανεβενουν τετιες αγγελιες.με παραξενευει που εχει free μεταφορικα ενω στα υπολοιπα κανονικα μεταφορικα.αν κυλισουν ολα ομαλα σημενει που καπου ξεβγαλε κανα κοντεινερ switch και δεν ξεροθν τι να τα κανουν.ειδα πολλες αγγελιες με switch φτηνα.και το παραξενο ολα free μεταφορικα.εκει κολαω. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από chrisgewrgi
kents_90 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Πως γινεται ρε παιδια με 10000 feedback να ειναι απατεωνας; μιλαμε για τρελο feedback.εκτος και εχει πεσει hack στο ebay .εγω το ρισκαρα και εκανα αγορα.θα δειξει. Το πολυ πολυ θα ζητησω τα λεφτα πισω απο το paypal.δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου προσοχη. https://www.ebay.com/itm/NEW-Nintendo-Switch-Lets-Go-Pikachu-Limited-Edition-Console/123543392614?epid=16025860364&hash=item1cc3c29166:g:2ZwAAOSwdxVcEwGy Πολυ καλο παντος για να ειναι αληθινο.αλλα οι αξιολογισεις του τρομερες.για αρχη να δουμε αν φυγει το δεμα.και αν φυγει να δουμε τι θα εχει μεσα.αν ειναι ολα οκ θα τραβαω τα μαλλια μου που δεν πηρα καμια 10αρια. Χαχα Λοιπον εκατσα και τον εψαξα.σπο το 2008 10000 feedback 99.7% ο ανθρωπος δεν ειναι απατεωνας.το μονο που μενει ειναι μηπως hackaroun προφιλ και ανεβενουν τετιες αγγελιες.με παραξενευει που εχει free μεταφορικα ενω στα υπολοιπα κανονικα μεταφορικα.αν κυλισουν ολα ομαλα σημενει που καπου ξεβγαλε κανα κοντεινερ switch και δεν ξεροθν τι να τα κανουν.ειδα πολλες αγγελιες με switch φτηνα.και το παραξενο ολα free μεταφορικα.εκει κολαω. Θα σου έρθει ένα email από το eBay που θα λέει ότι το προφίλ του συγκεκριμένου πωλητή χακαριστηκε και αν έχεις ήδη πληρώσει να κανείς τις απαραίτητες ενεργείς μέσω eBay για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Πατάς στο λινκ (νομίζω θα υπάρχει) και ακολουθείς τα βήματα. Δυο περιπτώσεις υπάρχουν. 1. Θα μπουν τα χρήματα άμεσα στο PayPal σου. 2. Θα πρέπει να τον κυνηγήσεις μέσω eBay. Πιο πιθανό το πρώτο. Αν κοιτάξεις τώρα δεν υπάρχει καν η αγγελία, έτσι γίνεται συνήθως. Λογικά το κάνουν ελπίζοντας ότι κάποιοι δεν θα ξέρουν να ζητήσουν πίσω τα λεφτά ή δεν θα προσέξουν ότι τραβήχτηκαν από το PayPal. Άλλη λογική εξήγηση για αυτή τη ματαιότητα δεν βλέπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις