Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, Fulgore είπε

Project CARS 2 Creative Director Loves Nintendo Switch, But Don't Expect A Port

Και μετα σου λεει ο αλλος για Red Dead ..

Δεν ξερω το Switch Pro τι hw θα εχει αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι απο 2019/2020 σιγα σιγα θα δουμε τις επομενες κονσολες απο τους αλλους.

Αρα η nintendo παλι πισω σε hw θα μεινει και μετα παλι ο Reggie θα βγαινει να λεει τα ιδια και τα ιδια για τα Multiplatform.

Μονο αν κατσουν να βγαζουν exclusives τυπου Octopath και Mario Rabbids γινεται δουλεια,οσο η nintendo βγαζει χειροτερο απο τα twins hw.

Το μεγαλυτερο facepalm αυτης της γενιας με τεραστια διαφορα ηταν και ειναι το Wii U.Πραγματικα ηθελα να ξερα ποιο λαμπρο μυαλο ειχε την ιδεα οτι το Wii U ηταν η επομενη μεγαλη κονσολα για να κυκλοφορησει σχεδον ταυτοχρονα με τα twins καθαρα απο πλευρας hardware(παρολο που βγηκαν και σε αυτο καλα exclusives).

Η N τα τελευταία 15 χρόνια είναι πάντα πίσω σε hardware. Και με το Switch αυτή την στιγμή είναι πίσω σε hardware. Όπως επίσης ο Reggie λέει τις ίδιες ανοησίες που έλεγε πάντα. 

Εδώ είναι δύσκολο να δούμε major τίτλο αυτής της γενιας (από τα twins) στο Switch, σκέψου στην επόμενη. 

Για μένα αν βγάλει pro έκδοση που θα παίζει δικά της παιχνίδια και αρχίσουν να παρατάνε το original θα είναι σαν να πυροβολούν το πόδι τους. 

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γενικά συμφωνώ με αρκετούς οι οποίοι λένε ότι είναι αδύναμη κονσόλα σε σχέση με ps4 xbox one γενικά η nintendo δεν επικεντρώνεται στα γραφικά αλλά στα αποκλειστικά που έχει και πλέον με το switch και στο φορητό κομμάτι ότι μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια σου στο κρεβάτι στον καναπέ στο λεωφορείο κτλ. 

Γενικά το switch δεν είναι να το έχεις για κύρια κονσόλα αν και όχι απαραίτητα είναι να έχεις και κάτι ακόμη όπως pc Xbox ps4 για να παίζεις εκεί τα παιχνίδια που θέλεις τα ποιο βαριά το switch είναι για τα αποκλειστικά mario zelda pokemon και κάνα Ίντι παιχνίδι όταν βαριέσαι να κάθεσαι στο κρεβάτι στο καναπέ η αν πας κάνα ταξιδακι να το πάρεις μαζι. 

όσοι αγοράζουν το switch για εμένα θα πρέπει να ξέρουν ότι θα παίξουν τα αποκλειστικά της ειδικά αν δεν έχουν άλλη κονσολα με την προϋπόθεση ότι ενδέχεται να μην παίξουν άλλα παιχνίδια που υπάρχουν στις άλλες δύο κονσόλες. 

Προσωπικά πήρα το switch για τα αποκλειστικά που έχει και για να μπορώ να παίζω στο κρεβάτι στον καναπέ κτλ κάνα παιχνίδι να περνάω λίγο την ώρα μου τώρα αν θέλω αλλά παιχνίδια να παίξω όπως gow, call of duty, κάνα racing εκεί έχω και το xbox και ps4 και pc 

• Like 1

33 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Εγω τωρα που το σκεφτομαι.το μονο που καταφερνει η νιντεντο με το να κανει  port η να προσπαθει να μας περασει οτι ισως ερθει και  καποιο δυνατο mulrtplatform οπως το rdr2 απλα εκτιθεται.θα επρεπε να το κοψει απο την αρχη με δηλωσεις οτι πηρατε νιντεντο για να πεζεται παιχνιδια νιντεντο και θα κανουμε οτι μπορουμε για να εχετε αρκετα να παιζεται.

Το θέμα είναι ότι η Nintendo δεν είναι χαζή να πει όχι σε τυχόν μεταφορές ΑΑΑ multiplatform επιτυχιών στο σύστημα που θα κάνουν σίγουρες πωλήσεις.

Με μια τέτοια δήλωση που περιγράφεις, θα αποξένωνε εντελώς τους 3rd parties. Έχει καεί από αυτά και στο παρελθόν και όλα δείχνουν ότι τώρα τους χρειάζεται και τους θέλει στο παιχνίδι. Βλέπε πχ τον ντόρο για το Diablo 3 από μεριάς Nintendo. Με ανοιχτές αγκάλες το περίμεναν και με τον Reggie μες την τρελή χαρά να βγάζει μέχρι και special βιντεάκι (με τα κλειστά φώτα) ειδικά γι αυτό. Τα ίδια και με το Skyrim που είχε πρώτη θέση στην ανακοίνωση της κονσόλας. 

Βλέπε επίσης το focus που γίνεται στην κατηγορία των indies τα οποία έχουν και ξεχωριστό event σε Nintendo direct πλεόν (nindies).

Κι εγώ προσωπικά Switch πήρα κυρίως για exclusives της Ninty και δεν θα είχα ιδιαίτερο πρόβλημα αν δεν έβγαιναν και καθόλου multiplatform (αν και απολαμβάνω DS και Diablo σε handheld). Είναι όμως αυτό οικονομικά viable για την Nintendo? Μπορεί να σταθεί το Switch στην αγορά μόνο με αποκλειστικούς 1st party τίτλους και κανα-δυο 3rd party exclusives? Κάποτε ναι (εποχή Wii) αλλά η αγορά αλλάζει, δεν μένει στάσιμη.

Και υπάρχει και άλλο πρόβλημα. Βλέπουμε ότι η N είναι απελπιστικά αργή στο να διαθέσει πληθώρα δικών της τίτλων έγκαιρα στην αγορά για να διατηρήσει το momentum. Το κόστος και ο χρόνος ανάπτυξης των παιχνιδιών μεγαλώνουν παράλληλα με την τεχνολογία. Πάνε οι εποχές Wii όπου τα πράγματα ήταν πιο απλοικά και έβγαιναν πιο γρήγορα. 

• Like 6

2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Εγω τωρα που το σκεφτομαι.το μονο που καταφερνει η νιντεντο με το να κανει  port η να προσπαθει να μας περασει οτι ισως ερθει και  καποιο δυνατο mulrtplatform οπως το rdr2 απλα εκτιθεται.θα επρεπε να το κοψει απο την αρχη με δηλωσεις οτι πηρατε νιντεντο για να πεζεται παιχνιδια νιντεντο και θα κανουμε οτι μπορουμε για να εχετε αρκετα να παιζεται.και.να μην χαλασει ουτε ενα 1 ευρο σε αλλα παιχνιδια περα απο τα δικα τους..εγω ξερω οτι πηρα το smash bros οταν βγηκε.και απο τοτε εχω να ανοιξω το x και να παιξω.παρατησα black ops  ,bf 5,mutant year zero που επαιζα και εφαγα κολλημα με τον πιτσιρικα.μακαρι να μας το χαριζε αυτο καθε τοσο.και να φυγει μακρια απο αλλα games η νιντεντο.εχει αρκετη δυναμη στα δικα της που κανουν την κονσολα να φενεται κορυφη μπροστα στις αλλες 2.τα παιχνιδια της εχουν κατι μαγικο που σε κανουν και τρως κολλημα.δεν ξεχναω το ζελντα.ποτε δεν ειχα παιξει ζελντα η smash bros.και απο τα βιντεο ελεγα θα παιξω αυτα τα games με τα ανθρωπακια;

Παίζεις smash για πρώτη φορά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Να κανω μια ασχετη ερωτηση? Ποιος πηρε το Switch για να παιζει RDR και project cars? Εγω προσωπικα οπως ολες τις συσκευες μου Ν το πηρα για 1)Pokemon, 2)Mon Hun και ολα τα JRPG που δεν υπαρχουν πουθενα και ουτε προκειται, οπως τα απιστευτα αριστουργηματα που επαιξα και παιζω ακομα στο 3ds(Xenoblades, bravely default).

Κι εγώ το πήρα ακριβώς για τον λόγο που το πήρες κι εσύ. Μπορούν όμως τα Pokemon, Mon Hun, και τα JRPG από μόνα τους να κάνουν μια κονσόλα όπως το Switch επιτυχημένη στην πορεία του χρόνου? Εγώ θα έλεγα πως όχι, δεν είναι αρκετά.

Μπορεί να αρέσουν στον Luffy και τον najinblue3 αλλά είναι λόγος αγοράς Switch και για την πλειοψηφεία?

Η niche αγορά δεν αρκεί πλέον για να μείνει η Ν στο παιχνίδι και να είναι επικερδής. Και την Ν την ενδιαφέρει η μεγάλη πίτα των gamers. Όχι συγκεκριμένα ο Luffy, ο najinblue3 και άλλοι 5-10 ακόμη στο φόρουμ.

Επεξ/σία από D.Luffy

27 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Κι εγώ το πήρα ακριβώς για τον λόγο που το πήρες κι εσύ. Μπορούν όμως τα Pokemon, Mon Hun, και τα JRPG από μόνα τους να κάνουν μια κονσόλα όπως το Switch επιτυχημένη στην πορεία του χρόνου? Εγώ θα έλεγα πως όχι, δεν είναι αρκετά.

Μπορεί να αρέσουν στον Luffy και τον najinblue3 αλλά είναι λόγος αγοράς Switch και για την πλειοψηφεία?

Η niche αγορά δεν αρκεί πλέον για να μείνει η Ν στο παιχνίδι και να είναι επικερδής. Και την Ν την ενδιαφέρει η μεγάλη πίτα των gamers. Όχι συγκεκριμένα ο Luffy, ο najinblue3 και άλλοι 5-10 ακόμη στο φόρουμ.

Χμμ, βασικα ειναι στο χερι της Ν. Ενα pokemon πιο tranditional, αν και δεν εχω παιξει ακομα την Eevee(το εχω και καθεται) στα χναρια του ultra moon και θα πεσουν τα τσιμεντα. Ενα νεο Mon Hun(και οχι ενα port απο το 3ds με μονο upgraded textures), αν και θα ηθελα να δω port MHW που μαλλον δεν γινεται οπως ειπανε οι devs.

Εγω πιστευω ειναι αρκετα για την επιτυχημενη πορεια της κονσολας. Το κοινο που κουβαλαει το Pokemon ολα αυτα τα χρονια, ειναι εξωπραγματικα μεγαλο και θελει μια πολυ καλη διαχειριση απο την Ν για να το εκμεταλευτει. Δεν με ενδιαφερει προσωπικα κανενα Doom, RDR κτλπ οπως ειπα πιο πανω, με ενδιαφερει να δω παιχνιδια που ειδα στο 3ds μου, παιχνιδια που μονο σε κονσολα Nintendo θα δω, και εχουν αντοχη στον χρονο. Και νομιζω οι περισσοτεροι αγοραζουν Nintendo hardware για τον ιδιο λογο. Αλλα φτανει να δουμε τιτλους και οχι μονο indies. Πραγματικα τα περισσοτερα με αφηνουν αδιαφορο.

Αν κρινω απο το γεγονος οτι τον προηγουμενο μηνα εσπασε τα 6μυρια το ps4 στην Αγγλια και το switch εφτασε τα πανω απο 1,4μυρια εκει και τα βαλουμε αναλογικα με τον χρονο που κυκλοφορουν μια χαρα παει. Σιγουρα δεν θα δεις τα multiplatform των αλλων αλλα θα δεις εξισου καλα παιχνιδια και σε αυτο.

• Like 1

2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Και υπάρχει και άλλο πρόβλημα. Βλέπουμε ότι η N είναι απελπιστικά αργή στο να διαθέσει πληθώρα δικών της τίτλων έγκαιρα στην αγορά για να διατηρήσει το momentum. Το κόστος και ο χρόνος ανάπτυξης των παιχνιδιών μεγαλώνουν παράλληλα με την τεχνολογία. Πάνε οι εποχές Wii όπου τα πράγματα ήταν πιο απλοικά και έβγαιναν πιο γρήγορα. 

Εκει ακριβως ειναι που βοηθανε τα multiplatform παιχνιδια οπως και στην περιπτωση της Sony. Να γεμισουν το κενο μεχρι να βγουν οι μεγαλες αποκλειστικοτητες.

Μου λεει ο συμφορουμιτης πιο πισω ποιος αγοραζει nintendo για multiplatform.Προφανως κανενας γιατι η nintendo δεν σου εδινε ποτε(τα τελευταια χρονια)αυτη την επιλογη.

Στο playstation πχ υπαρχει κοσμος πλεον που το αγοραζει για τα multiplatform.Υπαρχει κοσμος που το αγοραζει μονο για τα exclusives.Υπαρχει και κοσμος που το αγοραζει και για τα δυο.

Αυτη η επιλογη ειναι που λειπει απο την Nintendo εδω και χρονια και συνεχεια η κουβεντα γυρναει γυρω απο αυτα μια ζωη. Τουλαχιστον ας βγουν να παραδεχτουν οτι δεν τους ενδιαφερουν τα multiplatform και μονο οποιος θελει exclusives ή κανα Indie να τελειωνει το θεμα και φυσικα να τελειωνει και η ολη κουβεντα καθε φορα με τα multiplatform σε σταθερη κονσολα της N.

Και εγω το Wii U το αγορασα για Zelda και Metroid και αν εβγαινε και κανενα pokemon επιτελους.Το μεν Zelda κυκλοφορησε μετα απο 5χρονια απο το release της κονσολας,το δε metroid δεν βγηκε ποτε.Pokemon δεν βγηκε ουτε για αστειο φυσικα.

Ε δεν γινεται δουλεια ετσι, γιαυτο και αυτη την φορα ειμαι στην αναμονη και δεν εχω ακομα παρει το Switch,παρολο που παιξανε καποιες καλες προσφορες.

Βγηκε περυσι Zelda και Super Mario,αρα φαντασου ποσα χρονια θα περασουν μεχρι να δουμε επομενα.

Η nintendo πίστευε ότι μόνο με τα exclusive της θα τα έβγαζε πέρα αλλα οι καιροί έχουν αλλαξει.Μετα την κατραπακια που έφαγε με το wii u φαίνεται να έβαλε μυαλό, ελπίζω μόνο να μην είναι αργά.

3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Το θέμα είναι ότι η Nintendo δεν είναι χαζή να πει όχι σε τυχόν μεταφορές ΑΑΑ multiplatform επιτυχιών στο σύστημα που θα κάνουν σίγουρες πωλήσεις.

Με μια τέτοια δήλωση που περιγράφεις, θα αποξένωνε εντελώς τους 3rd parties. Έχει καεί από αυτά και στο παρελθόν και όλα δείχνουν ότι τώρα τους χρειάζεται και τους θέλει στο παιχνίδι. Βλέπε πχ τον ντόρο για το Diablo 3 από μεριάς Nintendo. Με ανοιχτές αγκάλες το περίμεναν και με τον Reggie μες την τρελή χαρά να βγάζει μέχρι και special βιντεάκι (με τα κλειστά φώτα) ειδικά γι αυτό. Τα ίδια και με το Skyrim που είχε πρώτη θέση στην ανακοίνωση της κονσόλας. 

Βλέπε επίσης το focus που γίνεται στην κατηγορία των indies τα οποία έχουν και ξεχωριστό event σε Nintendo direct πλεόν (nindies).

Κι εγώ προσωπικά Switch πήρα κυρίως για exclusives της Ninty και δεν θα είχα ιδιαίτερο πρόβλημα αν δεν έβγαιναν και καθόλου multiplatform (αν και απολαμβάνω DS και Diablo σε handheld). Είναι όμως αυτό οικονομικά viable για την Nintendo? Μπορεί να σταθεί το Switch στην αγορά μόνο με αποκλειστικούς 1st party τίτλους και κανα-δυο 3rd party exclusives? Κάποτε ναι (εποχή Wii) αλλά η αγορά αλλάζει, δεν μένει στάσιμη.

Εχεις δικιο δεν το εθεσα σωστα,η μαλλον δεν ειχα αυτο στο μυαλο μου.τα ασχημα port δεν χρειαζομαστε στην κονσολα.οοια και αν ειναι αυτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Εχεις δικιο δεν το εθεσα σωστα,η μαλλον δεν ειχα αυτο στο μυαλο μου.τα ασχημα port δεν χρειαζομαστε στην κονσολα.οοια και αν ειναι αυτα

Εξαρτάται, τι εννοούμε άσχημο port; Αν εννοούμε unplayable και πραγματικά να μειώνει την εμπειρία τότε προφανώς όχι και δεν τα θέλουμε. Αν είναι απλά κακό port σε σχέση με το original αλλά επί της ουσίας να μην αλλάζει και πολύ η εμπειρία τότε μια χαρά το θέλουμε. 

Επεξ/σία από ikaruga24

Πχ πειρα του πιτσιρικα το wk18 και πραγματικα στο 2 επι 2 τρεχει με 5 frames.μιλαμε για εντελως απατη.

3 ώρες πριν, jon_pallis είπε

Παίζεις smash για πρώτη φορά?

Ναι δεν του ειχα δωσει ποτε την ευκαιρια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...