ikaruga24 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Malthador είπε Κατ' αρχάς μιλάμε για καινούρια κονσόλα ή για pre-owned; Είναι αρκετά καλή σαν προσφορά, κάνε κράτηση για όταν μπει ο μισθός σου. Θα πρέπει να βρεις game στις 30 λίρες όμως. Από αυτά που ξέρω για τα γούστα σου, θα έλεγα Lost Sphear, Darkest Dungeon, Rime ή Axiom Verge. Ρώτησα σήμερα, καινούργιο είναι το μηχάνημα. Δυστυχώς ήδη εξαντλήθηκε (God damn it) και ναι στις 30 λίρες μπορούσα να συμπληρώσω και να πάρω κάτι άλλο και να διαλέξω από καινούργια και μεταχειρισμένα. Σαν ζεστά ψωμάκια φεύγουν εδώ πάντως τα μηχανάκια. Στην Ελλάδα βρίσκεις άνετα παντού και εδώ για να βρεις πρέπει να κάνεις τάμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 28 minutes ago, nekrik said: Σου ξαναλέω μιλάω για το portable mode. Φίλε μου, τώρα το διευκρίνησες, δεν το είπες νωρίτερα. BTW, το Everspace καλό; Λέω να το τσιμπήσω στο Switch, μου θυμίζει Freelancer, που το θεωρώ από τα καλύτερα games ever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Φίλε μου, τώρα το διευκρίνησες, δεν το είπες νωρίτερα. BTW, το Everspace καλό; Λέω να το τσιμπήσω στο Switch, μου θυμίζει Freelancer, που το θεωρώ από τα καλύτερα games ever. Καλό παιχνίδι είναι και τίμιο port. Κλασικό space adventure. Αξίζει. Θα ήθελα όμως 60fps και λίγο καλύτερα textures στον τεχνικό τομέα και θα ηταν άριστο. Το καλύτερο πάντως by far port που δοκίμασα και έλιωσα σε portable είναι το diablo 3. Απίστευτο τεχνικό achievement. Περιμένω να δω το Mortal kombat 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ηλιθιες δικαιολογιες ειπε ο reggie στο αρθρο για rdr2.Αντε το game φτιαχνοταν πριν την ανακοινωση του switch και λογικο οτι ενα τετοιο θηριο δεν γινετε port τωρα.Με τα νεα games που ξεκινησαν να φτιαχνονται μετα το release του switch οπως το division 2 που η N ειναι φιλαρακια με την ubi τι γινετε και δεν το φερνουν;και αν δεν ερθει ουτε το beyond good and evil 2 που ειναι ας πουμε το rdr2 του διαστηματος οπου το 1νομιζω ηταν gamecube exclusive τι θα βρει να πει πως φταιει μετα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, Mistwalker said: οπου το 1νομιζω ηταν gamecube exclusive τι θα βρει να πει πως φταιει μετα. Παντού είχε βγει το πρώτο Beyond Good and Evil. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ νομιζω οτι ο Reggie αναγκάζεται να απανταει ετσι. Η πραγματικότητα είναι ότι οσοι αγόρασαν/αγοράζουν switch το κανουν για τα exclusives. Δεν νομίζω κανεις να το πάρει για να παίζει fifa - madden - cod - gta - battlefield Το ξέρουν στη Nintendo και πανηγυρίζουν Έχουν με τα βεβαιότητας τους πιο hardcore fans Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από jon_pallis 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Suda51 Teases "Huge Announcement" To Be Shown In Travis Strikes Again: No More Heroes Presentation No More Heroes 3 είναι η φάση... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Reggie: Nintendo Would "Love" Red Dead Redemption 2 On Switch Εκτίθεται ανεπανόρθωτα με δικαιολογίες του τύπου "όταν φτιάχναν το RDR2 το Switch ήταν στα σκαριά...." Απαράδεκτος - αλλά είναι αγάπη και πάλι 😍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δεν συμπαθώ πολύ τον Reggie αλλά τι ακριβώς θέλατε να πει ο καψερός ρε παιδιά; Damage control κάνει ο άνθρωπος εδώ και χρόνια σε δύσκολες ερωτήσεις. Αυτός είναι ο ρόλος του πλέον από εποχή WiiU. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Εν τω μεταξύ, όταν ξεκίνησε το development του RDR2 ούτε τα twins υπήρχαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Project CARS 2 Creative Director Loves Nintendo Switch, But Don't Expect A Port Και μετα σου λεει ο αλλος για Red Dead .. Δεν ξερω το Switch Pro τι hw θα εχει αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι απο 2019/2020 σιγα σιγα θα δουμε τις επομενες κονσολες απο τους αλλους. Αρα η nintendo παλι πισω σε hw θα μεινει και μετα παλι ο Reggie θα βγαινει να λεει τα ιδια και τα ιδια για τα Multiplatform. Μονο αν κατσουν να βγαζουν exclusives τυπου Octopath και Mario Rabbids γινεται δουλεια,οσο η nintendo βγαζει χειροτερο απο τα twins hw. Το μεγαλυτερο facepalm αυτης της γενιας με τεραστια διαφορα ηταν και ειναι το Wii U.Πραγματικα ηθελα να ξερα ποιο λαμπρο μυαλο ειχε την ιδεα οτι το Wii U ηταν η επομενη μεγαλη κονσολα για να κυκλοφορησει σχεδον ταυτοχρονα με τα twins καθαρα απο πλευρας hardware(παρολο που βγηκαν και σε αυτο καλα exclusives). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Να κανω μια ασχετη ερωτηση? Ποιος πηρε το Switch για να παιζει RDR και project cars? Εγω προσωπικα οπως ολες τις συσκευες μου Ν το πηρα για 1)Pokemon, 2)Mon Hun και ολα τα JRPG που δεν υπαρχουν πουθενα και ουτε προκειται, οπως τα απιστευτα αριστουργηματα που επαιξα και παιζω ακομα στο 3ds(Xenoblades, bravely default). Γιατι οπως το παρουσιαζετε φαινεται να ειναι καμια σαπια κονσολα και κακη αγορα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Να κανω μια ασχετη ερωτηση? Ποιος πηρε το Switch για να παιζει RDR και project cars? Εγω προσωπικα οπως ολες τις συσκευες μου Ν το πηρα για 1)Pokemon, 2)Mon Hun και ολα τα JRPG που δεν υπαρχουν πουθενα και ουτε προκειται, οπως τα απιστευτα αριστουργηματα που επαιξα και παιζω ακομα στο 3ds(Xenoblades, bravely default). Γιατι οπως το παρουσιαζετε φαινεται να ειναι καμια σαπια κονσολα και κακη αγορα. Short Answer: κανένας Long Answer: εγώ για Zelda, Smash, Mario, Kart Απο απόψεως υπολογιστικής ισχύος είναι χάλια, απο UI κατάφερε να είναι χειρότερο από αυτο του PS3, από apps λιγο καλύτερο απο το non-smart phone του γέροντα πατερα μου αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν εχει παιχνιδαρες, είναι ακρως προσβάσιμο απο ολες τις ηλικίες και παντα θα παίρνει την έγκριση μου για να παίζουν τα παιδια μου. Πάνω από ολα είναι Nintendo. Ακόμη και στα low της δεν θα σε απογοητεύσει. Θα βρεις game να παίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Οταν μιλησα για clickbait στο προηγουμενο post μου αυτο ακριβως εννοουσα. Εχουμε αναλωθει, για 2 σελιδες τωρα, σε γκρινιες και επικρισεις για το ποσο κακη ειναι παλι η Nintendo, ποση κοροιδια μας ριχνει ο Reggie και διαφορα αλλα τετοια. Καποιοι "δημοσιογραφοι" τελικα εχουν χαλαστει πολυ με την επιτυχια του Switch και προσπαθουν να το βλαψουν με τετοιου ειδους τακτικες. Και απ'οτι φαινεται το καταφερνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Εγω τωρα που το σκεφτομαι.το μονο που καταφερνει η νιντεντο με το να κανει port η να προσπαθει να μας περασει οτι ισως ερθει και καποιο δυνατο mulrtplatform οπως το rdr2 απλα εκτιθεται.θα επρεπε να το κοψει απο την αρχη με δηλωσεις οτι πηρατε νιντεντο για να πεζεται παιχνιδια νιντεντο και θα κανουμε οτι μπορουμε για να εχετε αρκετα να παιζεται.και.να μην χαλασει ουτε ενα 1 ευρο σε αλλα παιχνιδια περα απο τα δικα τους..εγω ξερω οτι πηρα το smash bros οταν βγηκε.και απο τοτε εχω να ανοιξω το x και να παιξω.παρατησα black ops ,bf 5,mutant year zero που επαιζα και εφαγα κολλημα με τον πιτσιρικα.μακαρι να μας το χαριζε αυτο καθε τοσο.και να φυγει μακρια απο αλλα games η νιντεντο.εχει αρκετη δυναμη στα δικα της που κανουν την κονσολα να φενεται κορυφη μπροστα στις αλλες 2.τα παιχνιδια της εχουν κατι μαγικο που σε κανουν και τρως κολλημα.δεν ξεχναω το ζελντα.ποτε δεν ειχα παιξει ζελντα η smash bros.και απο τα βιντεο ελεγα θα παιξω αυτα τα games με τα ανθρωπακια; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις