Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Πάντως εγώ που αγοράζω κατά βάση physical, έχω 128άρα κάρτα και έχω ελεύθερα 20GB αυτή τη στιγμή. Αν αγόραζα αποκλειστικά digital δεν θα με έφτανε ούτε 512άρα κάρτα. 

Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξουμε νήμα αποκλειστικά για το Smash. 

Κάνα δυο παιχνίδια εχω μονο αλλα πως σου γέμισε τόσο εύκολα ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, Malthador είπε

Την ξέρω την Patriot φίλε μου. Εννοώ στο κομμάτι των καρτών πως δεν είναι γνωστή. Και η Verbatim 40 χρόνια εταιρεία είναι, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σοβαρή παρουσία στις κάρτες όπως βλέπεις. 

Το λεω συνεχώς, πρώτα Samsung, μετά SanDisk και μετά το χάος, δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές. 

Μία διόρθωση μόνο, SanDisk > Samsung στις SD κάρτες. Και πολύ ορθά αναφέρεις ότι αυτές οι δύο είναι μονόδρομος. 

• Like 3

Δηλαδη ρε παιδια,αν εξαιρεσεις το 2Κ19 που επιασε απευθειας 30 gb απο την sd,ποιο αλλο παιχνιδι σε κασετα πιανει πολυ χωρο απο την sd;Σκεφτομαι να παρω αμεσα Mario Odyssey και Mario party και γιαυτο σας ρωταω...Αν ειναι να παρω αλλη καρτα.Ολα αυτα τα παιχνιδια δεσμευουν χωρο στην sd?

Υπαρχει καπου μια λιστα με τα παιχνιδια που αν αγορασεις σε κασετα,να γραφει ποσο επιπλεον download θελουν;;

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, dinos234 said:

Κάνα δυο παιχνίδια εχω μονο αλλα πως σου γέμισε τόσο εύκολα ? 

Τι να σου πω τώρα, έχω LA Noire, Doom και Holow Knight μέσα, τα οποία αυτά μόνα τους πιάνουν 30GB. Έχω βάλει και το Warframe, άλλα 12,5GB. Επίσης, τα indies πλέον πιάνουν τα κέρατά τους από χώρο, πχ βλέπω Oxenfree και Hollow να έχουν δεσμεύσει από 2,2GB. Τέλος και τα υπόλοιπα physical θέλουν το χώρο τους, ακόμα και τα 1st-party, Zelda και Splatoon 2 έχουν πιάσει κι αυτά από 2,2GB.

Ε άμα πεις να κατεβάσεις και κανά δυο demos, καληνύχτα, η 128άρα φεύγει για πλάκα.

3 hours ago, Bourdoulas said:

Μία διόρθωση μόνο, SanDisk > Samsung στις SD κάρτες. Και πολύ ορθά αναφέρεις ότι αυτές οι δύο είναι μονόδρομος. 

Οκ, διαφωνώ στη σειρά κατάταξης, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. :P

------------------------------------------------

Επεξ/σία από Malthador

Netac, Samsung, transed και Sandisk από μένα. Και πρώτο βάζω Samsung. 

Για να πάω μια βόλτα από τα media της γειτονιάς να δω τι παίζεται... 

11 ώρες πριν, Malthador είπε

Φαίνεται ΠΑΡΑ πολύ καλό, αλλα δυστυχώς για Switch ειναι ακόμα σε φάση "βλέπουμε" και αφού ακομα και Steam θα πάει Μάιο, στο Switch θα φτάσει το '20

Παλικάρια έχει διαβάσει κάποιος η ξέρει τα όρια που έχει το switch σε θερμοκρασία σε εξωτερικό χώρο;
Γιατι σκέφτομαι να το βγάλω έξω (στο αυτοκίνητο) και τώρα με τα κρύα ειδικά το πρωί 7ώρα κτλ μην πάθει τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βρήκα στο support.

Aν το είχε απορία κάποιος είναι 4 βαθμούς το κατώτερο και 35 το ανώτερο και 20-80 υγρασία.

Oπότε θα αράξει σπίτι 😛

Επεξ/σία από dreaming123

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...