Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
11 minutes ago, pigos23 said:

Επειδη ψαχνω για καρτουλα

Αυτη εδω που ειναι σε καλη τιμουλα θα παιζει ή οχι ?? (την εχω πατησει ηδη μια φορα με verbatim 128 ) 

https://www.e-shop.gr/patriot-pef256gep31mcx-ep-series-256gb-micro-sdxc-v30-a1-class-10-with-sd-adapter-p-PER.323197

Γιατί να το ρισκάρεις με μία μάρκα που δεν την ξέρει η μάνα της; €65 έχει η αντίστοιχη Samsung, προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα για δέκα ευρώ παραπάνω. Αλλά οκ, δικά σου είναι, ότι θες τα κάνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, pigos23 είπε

Επειδη ψαχνω για καρτουλα

Αυτη εδω που ειναι σε καλη τιμουλα θα παιζει ή οχι ?? (την εχω πατησει ηδη μια φορα με verbatim 128 ) 

https://www.e-shop.gr/patriot-pef256gep31mcx-ep-series-256gb-micro-sdxc-v30-a1-class-10-with-sd-adapter-p-PER.323197

Αυτήν έχω 6 μήνες περίπου και την δουλεύει τέλεια το swich

https://www.skroutz.gr/s/12740274/Sandisk-Ultra-microSDXC-200GB-U1-A1-with-Adapter.html

• Like 1

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Γιατί να το ρισκάρεις με μία μάρκα που δεν την ξέρει η μάνα της; €65 έχει η αντίστοιχη Samsung, προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα για δέκα ευρώ παραπάνω. Αλλά οκ, δικά σου είναι, ότι θες τα κάνεις.

Συμφωνώ για κάποιο λόγο υπάρχει σε μερικά παιχνίδια και ασυμβατότητα ενώ την αναγνωρίσει κανονικά η καλύτερη επιλογή είναι η sandisκ 200 στα 40 κάπου εκεί βγαίνει κι εγώ σκέφτομαι να την πάρω τώρα.

16 λεπτά πριν, loukas599 είπε

Αυτήν έχω 6 μήνες περίπου και την δουλεύει τέλεια το swich

https://www.skroutz.gr/s/12740274/Sandisk-Ultra-microSDXC-200GB-U1-A1-with-Adapter.html

40 ευρώ για 200 γιγα είναι πολύ καλά πριν λίγα χρόνια έδινα 30 και 50 ευρώ για 32 γιγα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 frames input lag πανω απο το melee 

το μαμησανε και ψοφησε, θα περιμενω update προσωπικα οσο καλα και αν εχω περασει στα προηγουμενα smash ( n64 - melee - brawl ), με τοσο lag στην εντολη αρνουμαι να παιξω  ασχετα αν με ενδιαφερει κυριως το local multi με 2 φιλους απο το δημοτικο που μαζευομαστε πολυ δυσκολα  πλεον :P  😕 ( samus/zero suit samus  vs fox vs  link/ike ) 

Επεξ/σία από SoFGR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πειτε με περιεργο αλλα ειμαι ο μονος που προτιμαει το joycon grip απο το pro controller??Μπορει να ειναι και θεμα συνηθειας βεβαια αλλα προτιμω τελικα το ποσο ελαφρυ ειναι το joycon grip και δεν κουραζει καθολου στα χερια.

Επεξ/σία από dekulinkgr

Καλησπερα παιδια

Πηρα για το switch,μια καρτα 64gb sundisk κυριως γιατι πηρα και το nba 2k19 και ηθελε περιπου 30 gb απο καρτα sd για να παιξει

Ηθελα να ρωτησω το εξης...Εαν αγοραζω παιχνιδια σε καρτα και οχι ψηφιακα,θα μου φτασει η 64αρα;

• Moderators
46 minutes ago, john1080 said:

Καλησπερα παιδια

Πηρα για το switch,μια καρτα 64gb sundisk κυριως γιατι πηρα και το nba 2k19 και ηθελε περιπου 30 gb απο καρτα sd για να παιξει

Ηθελα να ρωτησω το εξης...Εαν αγοραζω παιχνιδια σε καρτα και οχι ψηφιακα,θα μου φτασει η 64αρα;

Όχι. 

56 λεπτά πριν, john1080 είπε

Καλησπερα παιδια

128gb τουλάχιστον! 

Προσωπικά πιστεύω ότι αν κάποιος αγοράζει όλα τα παιχνίδια σε κασέτα και μια μικρή φτάνει για τα save μόνο και αν αργότερα βγουν παιχνίδια που να πιάνουν περισσότερη μνήμη και θέλει σίγουρα κάρτα μνήμης. Αν πάλι κάποιος κατεβάζει παιχνίδια από το store πιστεύω πανω από 128 θέλει. 

3 ώρες πριν, Malthador είπε

Μεγάλη κουβέντα για μια εταιρία που ειναι πολλά χρόνια στον χώρο και πασίγνωστη σε όσους ασχολούνται με hw.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Patriot_Memory

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Ρε παιδια δεν εχω ξαναπαιξει smash.τι κερατα τοσο πολυπλοκο; πως να το μαθεις αυτο το πραμα.spirits 10αδες που δεν εχω ιδεα τι κανουν και πως δουλευουν.τα ταιζεις τα ποτιζεις.ασε που παιζαμε 3 ωρες και ξεκλειδωσαμε 3 χαρακτηρες συνολο 11.πολυ δυσκολο game.παιζω online και οποιον αχαρο εχω μαζι μου στο team τον περνει η μπαλα.ενα ματς δεν εχω κερδισει ακομα.

Για οποιον θελει να ξεκλιδωσει γρηγορα ολους τους χαρακτηρες μπορει να κανει το εξης κολπακιι που περιγραφετε στο παρακατω βιντεο.

Επεξ/σία από primeragt

• Moderators
1 hour ago, ReaperX said:

Μεγάλη κουβέντα για μια εταιρία που ειναι πολλά χρόνια στον χώρο και πασίγνωστη σε όσους ασχολούνται με hw.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Patriot_Memory

Την ξέρω την Patriot φίλε μου. Εννοώ στο κομμάτι των καρτών πως δεν είναι γνωστή. Και η Verbatim 40 χρόνια εταιρεία είναι, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σοβαρή παρουσία στις κάρτες όπως βλέπεις. 

Το λεω συνεχώς, πρώτα Samsung, μετά SanDisk και μετά το χάος, δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές. 

• Like 1

17 λεπτά πριν, Malthador είπε

Την ξέρω την Patriot φίλε μου. Εννοώ στο κομμάτι των καρτών πως δεν είναι γνωστή. Και η Verbatim 40 χρόνια εταιρεία είναι, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σοβαρή παρουσία στις κάρτες όπως βλέπεις. 

Το λεω συνεχώς, πρώτα Samsung, μετά SanDisk και μετά το χάος, δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές. 

Εγώ έχω 512 verbatim και έχω μικρό προβλήματα ίσως είναι καινούργια και διορθωθούν αλλά στους σκληρούς δίσκους είναι από τις κορυφαίες τόσα χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα.

Από κάρτες μνήμης συμφωνώ αυτές οι δύο που αναφέρεις είναι κορυφή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα και εγώ μια limited στα 90€ με 2 5€ επιταγές από MediaMarkt. 

Τωρα πότε θα το παίξω είναι άλλο θέμα όταν του Wii U με περιμένει ακόμα αλλά θα το δούμε και αυτό. 

IMG_20181209_174632.jpg

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 7

• Moderators
6 hours ago, dinos234 said:

Προσωπικά πιστεύω ότι αν κάποιος αγοράζει όλα τα παιχνίδια σε κασέτα και μια μικρή φτάνει για τα save μόνο και αν αργότερα βγουν παιχνίδια που να πιάνουν περισσότερη μνήμη και θέλει σίγουρα κάρτα μνήμης. Αν πάλι κάποιος κατεβάζει παιχνίδια από το store πιστεύω πανω από 128 θέλει. 

Πάντως εγώ που αγοράζω κατά βάση physical, έχω 128άρα κάρτα και έχω ελεύθερα 20GB αυτή τη στιγμή. Αν αγόραζα αποκλειστικά digital δεν θα με έφτανε ούτε 512άρα κάρτα. 

6 hours ago, primeragt said:

Για οποιον θελει να ξεκλιδωσει γρηγορα ολους τους χαρακτηρες μπορει να κανει το εξης κολπακιι που περιγραφετε στο παρακατω βιντεο.

Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξουμε νήμα αποκλειστικά για το Smash. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...