retard20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Πρώτη εντύπωση με το παιχνίδι και πρώτη επαφη συγχρόνος ειναι πολύ θετική. Πανδαισία χρωμάτων ενας χανος στηβ οθόνη αλλα νιώθω αρκετά νουμπας. Ουτε τα amiibo εχω καταλάβει πως δουλεύουν
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 18 minutes ago, retard20 said: Πρώτη εντύπωση με το παιχνίδι και πρώτη επαφη συγχρόνος ειναι πολύ θετική. Πανδαισία χρωμάτων ενας χανος στηβ οθόνη αλλα νιώθω αρκετά νουμπας. Ουτε τα amiibo εχω καταλάβει πως δουλεύουν Φίλε μου μην ανησυχείς, τα Smash έχουν ΤΙΤΑΝΙΟ learning curve. Θα περάσεις όλους τους χαρακτήρες ένα χεράκι, κανά δεκάλεπτο τον καθέναν και μόλις βρεις έναν που σου αρέσει θα κάτσεις και θα τον λιώσεις single player για καμιά 50αρια ώρες. Τότε θα είσαι σε ένα καλό σημείο για να ξεκινήσεις να παίζεις online και να ξεκινήσεις να τρως το ξύλο της αρκούδας. Μετά από καμιά 200αριά ώρες online θα μπορείς να καυχιέσαι ότι είσαι ένας σχετικά μέτριος παίκτης. Αλλά και πάλι θα τρως το ξύλο της αρκούδας. Ή μπορείς πολύ απλά να δέρνεις in-game το τετράχρονο ανηψάκι σου για να μπορείς να πεις νικάς και κάποιον. 2
retard20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Malthador είπε Φίλε μου μην ανησυχείς, τα Smash έχουν ΤΙΤΑΝΙΟ learning curve. Θα περάσεις όλους τους χαρακτήρες ένα χεράκι, κανά δεκάλεπτο τον καθέναν και μόλις βρεις έναν που σου αρέσει θα κάτσεις και θα τον λιώσεις single player για καμιά 50αρια ώρες. Τότε θα είσαι σε ένα καλό σημείο για να ξεκινήσεις να παίζεις online και να ξεκινήσεις να τρως το ξύλο της αρκούδας. Μετά από καμιά 200αριά ώρες online θα μπορείς να καυχιέσαι ότι είσαι ένας σχετικά μέτριος παίκτης. Αλλά και πάλι θα τρως το ξύλο της αρκούδας. Ή μπορείς πολύ απλά να δέρνεις in-game το τετράχρονο ανηψάκι σου για να μπορείς να πεις νικάς και κάποιον. Κλαιω από τα γέλια. Μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω...! Πάντως ισχύει Δεν έχω καταλάβει καθόλου τους μηχανισμούς ακόμη φαίνεται ότι έχει πάρα πολύ ψωμί Καταρχάς πεφτω μόνος εκτός πίστας για πλάκα δεν εχω καταλάβει ακόμη πως μπορείς να σωθείς απο σχερικα δυνατό χτύπημα. Επίσης θέλω να τα μάθω όλα ψηλό μόνος μου και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω YouTube λογικά θα ασχοληθώ πολλές ώρες. χρόνο να δω πού θα βρω έχει ξεκινήσει και το Red Dead online καταστράφηκα Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από retard20
klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Αυτοι γιατι κανουν ετσι ρε παιδια; για τον joker στο smash; μλκ εχουνε προβλημα. Το συγκεκριμένο είναι καράκεντρο ΝΥ στο RC. Tbh για viewing event και για εκεί που είναι περίμενα και κάτι περισσότερο απο 10 weebs νοματαίους και άλλους τόσους τουρίστες που παρασύρονται. Κατα τα άλλα κωλοψήνομαι για p5. Δεν έχω τερματίσει ποτέ persona (προσπάθησα κάποια στιγμή με το p3 στο vita αλλα τα παράτησα). Με το switch θεωρώ οτι ήρθε η ώρα... Επίσης να πώ για το monster boy and the cursed kingdom που έπιασα προχθές. Χτυπάει πάρα πολύ στη νοσταλγία και είναι καθαρό tribute σε όλα τα wonder boy απο το 1 μέχρι το 4 (έχει και easter egg απο όλα αυτά στο κεντρικό χωριό). Δε το προχώρησα πάρα πολύ (30%), αλλα έχει στοιχεία απο όλα τα παλιότερα games και πολλές πίστες/μέρη/bosses είναι πανομοιότυπα. Πολύ ευχάριστο game.
Mistwalker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο link που δινουν ολα ειναι sold out 😲 Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από Mistwalker 4
klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 https://www.amazon.de/Nintendo-Schutzhülle-Silikonhülle-rutschfeste-Anti-Scratch/dp/B0792PBWF6/ref=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1544291691&sr=1-1&keywords=gripcase Έχει κάποιος εμπειρία με το παραπάνω; Ήθελα να προσθέσω κάτι για να μου βγούν τζάμπα τα μεταφορικά για κάτι άλλο και θυμήθηκα το Gripcase απο Scull & Co που αναφέρετε όλοι. Δυστυχώς δε το βρήκα στο γερμανολλανδικό άμαζον οπότε πήρα αυτό το μούφα που φαίνεται να έχει ανεκτά reviews (το είχε 15). Έχει τύχει να το πάρει κανένας;
non-serviam Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Τι μου κάνατε ρε με το Smash και τα όσα γράφετε; Αναγκάστηκα να πάρω και εγώ την limited edition + το official guide + κάτι άσχετα βιβλία που έβγαλε προτεινόμενα για το BOTY (άλλη αρρώστια και αυτή)! ΤΕΡΑΤΑ! 🤣
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Τσίμπησα κι εγώ μια limited τελικά, παίξαμε με την οικογένεια κανά δίωρο και θυμήθηκα πάλι γιατί η συγκεκριμένη σειρά, ενώ δεν έχει ρανίδα αίματος να στάζει, ωστόσο έχει PEGI 12: επειδή είναι τόσο εκνευριστικά εθιστικό που τα καντήλια πάνε σύννεφο. 😕 2
chrisgewrgi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Ρε παιδια δεν εχω ξαναπαιξει smash.τι κερατα τοσο πολυπλοκο; πως να το μαθεις αυτο το πραμα.spirits 10αδες που δεν εχω ιδεα τι κανουν και πως δουλευουν.τα ταιζεις τα ποτιζεις.ασε που παιζαμε 3 ωρες και ξεκλειδωσαμε 3 χαρακτηρες συνολο 11.πολυ δυσκολο game.παιζω online και οποιον αχαρο εχω μαζι μου στο team τον περνει η μπαλα.ενα ματς δεν εχω κερδισει ακομα.
Bourdoulas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Ρε παιδια δεν εχω ξαναπαιξει smash.τι κερατα τοσο πολυπλοκο; πως να το μαθεις αυτο το πραμα.spirits 10αδες που δεν εχω ιδεα τι κανουν και πως δουλευουν.τα ταιζεις τα ποτιζεις.ασε που παιζαμε 3 ωρες και ξεκλειδωσαμε 3 χαρακτηρες συνολο 11.πολυ δυσκολο game.παιζω online και οποιον αχαρο εχω μαζι μου στο team τον περνει η μπαλα.ενα ματς δεν εχω κερδισει ακομα. Don't worry. Μετά την εκατοστή ήττα, δεν θα νιώθεις. Θα είναι σαν μια φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού σου 😛 1
chek2fire Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Mistwalker είπε Στο link που δινουν ολα ειναι sold out 😲 στις 14 του μήνα ανοίγουν τα preorder. 1 1
Έλεος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 *Fingers crossed* https://gamingintel.com/nintendo/switch/persona-5-port-joker-super-smash-bros-ultimate/
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Γίνονται πραγματάκια... 2
pigos23 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Επειδη ψαχνω για καρτουλα Αυτη εδω που ειναι σε καλη τιμουλα θα παιζει ή οχι ?? (την εχω πατησει ηδη μια φορα με verbatim 128 ) https://www.e-shop.gr/patriot-pef256gep31mcx-ep-series-256gb-micro-sdxc-v30-a1-class-10-with-sd-adapter-p-PER.323197
Προτεινόμενες αναρτήσεις