Moderators Malthador Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Είμαι πολύ περίεργος πόσο θα πουλήσει το SSBU στην Ελλάδα, αν πούλησε ΕΝΑ μόνο μαγαζί 50 τμχ. Θέλω να δω που θα βρίσκεται στο top ten. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Είμαι πολύ περίεργος πόσο θα πουλήσει το SSBU στην Ελλάδα, αν πούλησε ΕΝΑ μόνο μαγαζί 50 τμχ. Θέλω να δω που θα βρίσκεται στο top ten. Θα βρισκεται εκτος 10αδας εκτος και αν πουλησει αντιστοιχα καλα και στις αλυσιδες.Εδω δεν ειδαμε το mario kart στο top 10 ή το Odyssey. Το κακο με την GFK Hellas ειναι οτι οι μετρησεις της ειναι απο τα επισημα υποτιθεται καταστηματα εισαγωγης(κοινως αλυσιδες),γιαυτο και μια ζωη βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια παιχνιδια. Και γιαυτο την μονη φορα που ειδαμε στο top 10 παιχνιδι της Nintendo,ειχε και την collectors edition https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-Πωλήσεις-games-Μάρτιος-2017/42219.html Στο εξωτερικο βεβαια θα ειναι κλασσικα για αρκετο καιρο στο top10. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, Malthador είπε Τι 40άρι; 30άρι θα παίζει used σε κανά μήνα, super! Έχω την εντύπωση ότι εννοεί τεμάχια, όχι ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Περί Game Awards 2018: -Η Ν συνεχίζεται να δέχεται την όποια υποστήριξη από τρίτες εταιρίες κάτι που περίμενα ότι θα έχει εξαλειφτεί πλήρως με την είσοδο στην δεύτερη χρονιά. Πόσο ενδιαφέρον είναι οι συγκεκριμένοι τίτλοι ας το κρίνει ο καθένας καλύτερα. -Αναμενόμενα η Ν προώθησε το SSBU όσο μπορούσε αν και περίμενα κάποια παρουσία από τον Sakurai έστω και μέσω βίντεο. -Οι συνεργασίες της Ν με τρίτες εταιρίες πάνω σε αποκλειστικό περιεχόμενο συνεχίζεται με το Marvel Ultimate Alliance 3. Δεν είμαι ιδιαίτερα συναρπασμένος λόγω της Koei-Tecmo που μάλλον σημαίνει Warriors style game. Πάντως έχει το ενδιαφέρον του εμπορικά αφού η Ν θα κριθεί πάνω σε αυτό το κομμάτι συνεργασιών. Η Ν έκανε πολύ καλή δουλεία σε θέμα προώθησης με το Octopath. Η SE τα σκάτωσε αφού παρόλο που το παιχνίδι πήγε καλύτερα εμπορικά σε σχέση με τους στόχους τους δεν συνέχισαν να το διαφημίζουν με αποτέλεσμα να ξεχαστεί μετά την κυκλοφορία του. Τώρα αυτό που προέχει είναι το Daemon X Machina. -Γενικότερα η έκθεση κυμάνθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι και βρίσκω πως αυτό οφείλεται στην έντονη έλλειψη περιεχομένου από την Ιαπωνία. -Η βράβευση και η έντονη παρουσία των indies επιβεβαιώνει δηλώσεις στελεχών της Ν πως έχουν φτάσει σε επίπεδα ΑΑΑ παιχνιδιών. Αυτό νομίζω ήταν πολύ έντονο κατά την διάρκεια της όλης παρουσίασης. -Φέτος από πλευράς προώθησης το Game Awards επικεντρώθηκε στο νεοσύστατο Epic Store. -Για άλλη μια φορά η δυτική βιομηχανία με κούρασε με τα generic και βίαια επαναλαμβανόμενα παιχνίδια. Ευτυχώς υπάρχουν και τα indies και βλέπει κάτι διαφορετικό το μάτι μας, αν και αυτά αισθητικά αρχίζουν να αντιγράφονται μεταξύ τους. -O Geoff Keighley συνεχίζει να είναι διαχρονικά χάλια παρουσιαστής και η ροή προγράμματος ένα μαύρο χάλι επίσης. Τελικά και ενώ διανύουμε την δεκαετία του 2010 και το διαδίκτυο προφέρει άμεση πληροφόρηση η Ν συνεχίζει να αγνοεί επίμονα να αποκαλύψει το οτιδήποτε σχετικά με το χρονοδιάγραμμα κυκλοφοριών του 2019. Γνωρίζουμε μόλις για τον Ιανουάριο και αναμενόμενα πρέπει να περιμένουμε ένα πρώτο αρχικό ND σύντομα μέσα στο 2019 ενώ μέχρι τον Μάρτιο λογικά, αν κρίνουμε από το 2018, θα γνωρίζουμε το μεγαλύτερο αν όχι όλο πρόγραμμα κυκλοφοριών. Θα έχει ενδιαφέρον αν η Ν ανακοινώσει ένα νέο στούντιο, έτσι για την διαφορά. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από mansa2k 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 54 minutes ago, ikaruga24 said: Έχω την εντύπωση ότι εννοεί τεμάχια, όχι ευρώ. Το καταλάβα, man. Πενήντα τεμάχια σε ένα μόνο κατάστημα είναι υπερβολικά πολλά για τέτοιο τίτλο στην Ελλάδα. Θα πουληθούν πάρα πολλά και στη χώρα μας και αρκετοί θα καταλάβουν σύντομα ότι το game δεν είναι στα κυβικά τους, επομένως θα τα πουλήσουν στις αγγελίες. 42 minutes ago, mansa2k said: Τελικά και ενώ διανύουμε την δεκαετία του 2010 και το διαδίκτυο προφέρει άμεση πληροφόρηση η Ν συνεχίζει να αγνοεί επίμονα να αποκαλύψει το οτιδήποτε σχετικά με το χρονοδιάγραμμα κυκλοφοριών του 2019. Γνωρίζουμε μόλις για τον Ιανουάριο και αναμενόμενα πρέπει να περιμένουμε ένα πρώτο αρχικό ND σύντομα μέσα στο 2019 ενώ μέχρι τον Μάρτιο λογικά, αν κρίνουμε από το 2018, θα γνωρίζουμε το μεγαλύτερο αν όχι όλο πρόγραμμα κυκλοφοριών. Επειδή κι εγώ το έκραξα αυτό, πιθανόν να ήταν λίγο αδόκιμο να παρουσιάσει το πρόγραμμα του 2019 την ίδια μέρα που κυκλοφορεί το SSBU. Όχι ότι θα επισκιαζόταν τίτλος αυτού του βεληνεκούς, but still. Σε κάθε περίπτωση, περιμένω direct μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου όπως φέτος, με τους τίτλους που θα βγουν το πρώτο εξάμηνο του 2019. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο ελέφαντας στο δωμάτιο: Pure conjecture: Persona 5 coming to Switch as the updated Persona 5 Reloaded Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από Malthador 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Malthador είπε Ο ελέφαντας στο δωμάτιο: Pure conjecture: Persona 5 coming to Switch as the updated Persona 5 Reloaded Πάμε να δώσω του ps4 να το πάρω στο switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Αυτοι γιατι κανουν ετσι ρε παιδια; για τον joker στο smash; μλκ εχουνε προβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, chrisgewrgi είπε Αυτοι γιατι κανουν ετσι ρε παιδια; για τον joker στο smash; μλκ εχουνε προβλημα. Ειναι παλιο νερντουλες γιαυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φτιάχνουν αρκετά τα πράγματα για το switch ή είναι η ιδέα μου; Αυτό το Warframe ρε μάγκες είναι μια μαγεία ειδικά σε portable mode. Θα δώσει πόνο το switch to 19!! Λεφτά να έχουμε να αγοράζουμε!!! Αρχίζω να μετανιώνω την αγορά του Xbox βλέπω να αράζει γιατί δεν φτάνει ο χρόνος. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από greed 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris4me Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Όσοι αγοράσατε ψηφιακά το smash σας ήρθε μειλ όπως λένε για το Piranha Plant Smash Ultimate Bonus DLC character? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Ο ελέφαντας στο δωμάτιο: Pure conjecture: Persona 5 coming to Switch as the updated Persona 5 Reloaded Αποκάλυψη θα είναι αν είναι πράγματι αλήθεια. Όνειρο το είχα από εποχής Ps2 να δω main SMT και persona στο ίδιο σύστημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, aris4me είπε Όσοι αγοράσατε ψηφιακά το smash σας ήρθε μειλ όπως λένε για το Piranha Plant Smash Ultimate Bonus DLC character? Ναι.Μου ηρθε μετα απο μια δυο μερες που εκανα την αγορα αν θυμαμαι καλα. Παντως τι δουλεια εχει κανει ο sakurai στο smash.Επαιξα classic mode με τον link και ο τελευταιος αρχηγος μου θυμισε εποχες 1998. Εχει παρα πολυ πραγμα να τα κανεις παντως.Δεν ειναι καθολου τυχαιο η λεξη ultimate 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris4me Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Έχω πάθει μεγάλη πλάκα, δεν το περίμενα με τίποτα τόσο...τόσο!! Το παιχνίδι είναι το απόλυτο must! Οπότε να μην ανησυχώ που ακόμη δεν έχω λάβει μειλ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, aris4me είπε Έχω πάθει μεγάλη πλάκα, δεν το περίμενα με τίποτα τόσο...τόσο!! Το παιχνίδι είναι το απόλυτο must! Οπότε να μην ανησυχώ που ακόμη δεν έχω λάβει μειλ Συγκεκριμενα η αγορα εγινε στις 27-11 και στις 29-11 μου εστειλαν το email.Οποτε ναι υπομονη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις