Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, chrisgewrgi said:

This Nintendo Account or account for a child contains a pass that is set for automatic renewal.
Your country/region cannot be changed unless you first cancel automatic renewal for the pass

εμενα μου εβγαλε αυτο

Έχεις Nintendo Switch Online προφανώς. Μπες στο eshop και ακύρωσε το automatic renewal.

1 minute ago, aris4me said:

Να κάνω άλλη μια ερώτηση ; Να πληρώσω με κάρτα (κρατά κάτι για το συνάλλαγμα; ) ή με paypal? 

Ο κανόνας στις online αγορές από οποιοδήποτε store στον πλανήτη είναι ο εξής: αν έχεις την επιλογή να πληρώσεις με Paypal, πλήρωσε με Paypal. :)

Ωστόσο, νομίζω ότι δεν μπορείς να πληρώσεις με Paypal, ίσως να μην περάσει η πληρωμή.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχεις Nintendo Switch Online προφανώς. Μπες στο eshop και ακύρωσε το automatic renewal.

Ο κανόνας στις online αγορές από οποιοδήποτε store στον πλανήτη είναι ο εξής: αν έχεις την επιλογή να πληρώσεις με Paypal, πλήρωσε με Paypal. :)

Ωστόσο, νομίζω ότι δεν μπορείς να πληρώσεις με Paypal, ίσως να μην περάσει η πληρωμή.

Ναι αυτο ηταν.thnks

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Βασικα γιατι να το παρεις 57ευρω ψηφιακο οταν εχει 60ευρω καινουργιο κουτατο?

https://www.skroutz.gr/s/14252793/Super-Smash-Bros-Ultimate-NS.html?from=catspan&keyphrase=smash+bros

Φυσικα παιζει και αυτο που λεει ο Math που σε λιγο καιρο θα το βρισκεις φθηνοτερα used αν και για το 40ρι δεν νομιζω.Πιο πιθανο να το βρισκεις στο 50ευρω used μιας και γενικα οι τιμες δεν πεφτουν στα exclusives.

Σχετικό - άσχετο αλλά ΜΟΝΟ μέσω "ψηφιακών" μπορείς να κάνεις game-sharing στυλ xbox/ps με δύο κονσόλες στο ....σπίτι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Σχετικό - άσχετο αλλά ΜΟΝΟ μέσω "ψηφιακών" μπορείς να κάνεις game-sharing στυλ xbox/ps με δύο κονσόλες στο ....σπίτι.

Για να απαντησω και στο φιλο fulgore.και εμενα μου αρεσουν τα κουτια και οι κασετες.μεχρι πριν λιγο καιρο ημουν καθετος στα digital.αλλα τωρα τελευταια νιωθω πιο πολυ ασφαλεια με digital περιοχομενο για το μελλον παρα σε φυσικη μορφη.λιγο αυτο λιγο οτι γλιτωνεις καποια χρηματα λιγο οτι πατας ενα κουμπακι και ξεκιναει.ουτε σηκωνεσαι να αλλαζεις κασετες cd κτλπ.λιγο το share.αλλα η αληθεια ειναι οτι μου λειπει σαν συλλογη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά μιας και πρώτη φορά πάω να αγοράσω μέσω african store, δεν έχει την επιλογή για paypal ε; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Για να απαντησω και στο φιλο fulgore.και εμενα μου αρεσουν τα κουτια και οι κασετες.μεχρι πριν λιγο καιρο ημουν καθετος στα digital.αλλα τωρα τελευταια νιωθω πιο πολυ ασφαλεια με digital περιοχομενο για το μελλον παρα σε φυσικη μορφη.λιγο αυτο λιγο οτι γλιτωνεις καποια χρηματα λιγο οτι πατας ενα κουμπακι και ξεκιναει.ουτε σηκωνεσαι να αλλαζεις κασετες cd κτλπ.λιγο το share.αλλα η αληθεια ειναι οτι μου λειπει σαν συλλογη.

Αν κοιτας εξ αρχης μονο σε ψηφιακο τοτε πασο.

Πιο πολυ το ανεφερα ακριβως επειδη η τιμη του ψηφιακου απο κλειδαδικο ειναι στα ιδια με οσο κανει κουτατο που ειναι fail για οποιον θελει να αγορασει ψηφιακα να πληρωνει οσο και το κουτατο(κοινως το ψηφιακο επρεπε να ειναι πολυ φθηνοτερο).

Δημοσ.

Το καλό με την Nintendo και ΜΟΝΟ με την Nintendo είναι ότι βγάζει "έτοιμα" games. Ναι αυτά να τα τιμήσεις σε φυσική μορφή γιατί και μετά από 500 χρόνια θα παίζουν χωρίς bugs και λοιπά. Ναι θα βγει DLC κλπ. ΠΛΕΟΝ αλλά στην πραγματικότητα το game θα δουλεύει 99% νερό. 

Αυτό φυσικά δεν ισχύει για τα 3rd party γιατί απλώς στουκάραμε στα "μεγέθη" των cards αλλά και πάλι ισχύει το παραπάνω. Δεν νομίζω ότι μπορείς να πεις το ίδιο όμως για τον ανταγωνισμό...

Το game sharing όμως, όπως και το bonus αγοράς από την ίδια την Nintendo στο e-shop (1% physical gold points vs 5~10% digital) λένε πολλά...

3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν κοιτας εξ αρχης μονο σε ψηφιακο τοτε πασο.

Πιο πολυ το ανεφερα ακριβως επειδη η τιμη του ψηφιακου απο κλειδαδικο ειναι στα ιδια με οσο κανει κουτατο που ειναι fail για οποιον θελει να αγορασει ψηφιακα να πληρωνει οσο και το κουτατο(κοινως το ψηφιακο επρεπε να ειναι πολυ φθηνοτερο).

Αυτός είναι μύθος και έγκειται καθαρά στο γεγονός ότι ο "παραγωγός" δεν θα ανταγωνιστεί ποτέ τον "συνεργάτη" του. Αυτό γίνεται μετά από καιρό στα άλλα συστήματα βεβαίως (physical vs digital) εκτός της Apple..... εερρρ Nintendo.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

το bonus αγοράς από την ίδια την Nintendo στο e-shop (1% physical gold points vs 5~10% digital) λένε πολλά...

Για το game sharing εχετε δικιο,αλλα για το bonus αγορας ποσο κοστιζει στο eshop(το δικο μας και καλα,του εξωτερικου ανεφερε ο Malth πιο πισω)για να δουμε αν αξιζει το 5-10% σε σχεση με το κουτατο?

Για τα περι micro sd και ποσο χωρο πιανει το καθε παιχνιδι,αυτο δεν το γνωριζω δυστηχως.

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Fulgore said:

Για το game sharing εχετε δικιο,αλλα για το bonus αγορας ποσο κοστιζει στο eshop(το δικο μας και καλα,του εξωτερικου ανεφερε ο Malth πιο πισω)για να δουμε αν αξιζει το 5-10% σε σχεση με το κουτατο?

Για τα περι micro sd και ποσο χωρο πιανει το καθε παιχνιδι,αυτο δεν το γνωριζω δυστηχως.

Παρόλο που είμαι υπέρ του physical στις κονσόλες μου, το ψηφιακό έχει πολύ μεγαλύτερη αξία στην περίπτωση του Switch, ειδικά σε ότι αφορά τα online multiplayer games. Είναι τεράστιο μανίκι να πρέπει να αλλάζεις cartridge κάθε τόσο. Ειδικά όταν μιλάμε για φορητό σύστημα, πρέπει να κουβαλάς τα games σου μαζί.

• Like 2
Δημοσ.

Στο smash π.χ. σου σκάει σχεδόν ένα 10ευρω πίσω όπως μου έστειλε email η Nintendo (για pre-order). To ίδιο 5% για Splatoon 2 δεν θυμάμαι τι πήρα που το πήρα digital και πόσα άλλα 1st party της.

Για το 2ο που λες τα παιχνίδια της N. είναι πολύ μικρά 6~8 GB χοντρικά και παρακάτω. Με τους 3rd party είναι το πρόβλημα που απλώνουν δίχως αύριο.... (το πρόβλημα είναι και της Nintendo με τις game - cards και το κόστος τους φυσικά.).

1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Παρόλο που είμαι υπέρ του physical στις κονσόλες μου, το ψηφιακό έχει πολύ μεγαλύτερη αξία στην περίπτωση του Switch, ειδικά σε ότι αφορά τα online multiplayer games. Είναι τεράστιο μανίκι να πρέπει να αλλάζεις cartridge κάθε τόσο. Ειδικά όταν μιλάμε για φορητό σύστημα, πρέπει να κουβαλάς τα games σου μαζί.

Αυτό ακριβώς - ότι είναι single player και Νintendo ταυτόχρονα αγοράζεται σε φυσική μορφή. ΟΛΑ τα άλλα πάνε SD.

Δημοσ.

Τελικά το πήρα το smash απο γνωστό μαγαζί στους Αμπελόκηπους.Με το που μπαίνω μέσα  ηταν ηδη αλλα 2 ατομα και το αγοραζανε.Τους ρώτησα ποσα έχετε δώσει μέχρι τώρα;Μου λέει καμία πενηντάρα.ΧΑΜΟΣ!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πήρα και εγώ φηφιακά, 55 ευρώ βγήκε με τη μετατροπή συναλλάγματος. Άντε να κατέβει τώρα! 

Επεξ/σία από aris4me
  • Moderators
Δημοσ.
45 minutes ago, Fulgore said:

Φυσικα παιζει και αυτο που λεει ο Math που σε λιγο καιρο θα το βρισκεις φθηνοτερα used αν και για το 40ρι δεν νομιζω.

4 minutes ago, parlapipas25 said:

Μου λέει καμία πενηντάρα.ΧΑΜΟΣ!!

Τι 40άρι; 30άρι θα παίζει used σε κανά μήνα, super!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Τι 40άρι; 30άρι θα παίζει used σε κανά μήνα, super!

Τι να σου πω μακαρι αλλα δεν το βλεπω. Βασικα δεν το βλεπω να πεφτει η τιμη του καινουργιου τοσο για να το βρισκει καποιος οσο λες used.

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι ότι σήμερα το μεσημέρι διάβαζα γνωστό forum του εξωτερικού ότι το Smash πέρασε στο Amazon US μέχρι και τις PSN κάρτες σε πωλήσεις (μιλάμε για κουλή φάση έτσι?). Φοβερές πωλήσεις αλλά δεν περίμενα και κάτι λιγότερο. Και το BoTW είχε μεγαλύτερες πωλήσεις από ότι συστήματα :P

Τι κρίμα όμως που μου είναι αδιάφορο game για μένα. Πολύ καλό όμως για την Νιντεντάρα και χαίρομαι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...