Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες χαίρετε. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν την κονσόλα και επειδή είμαι μεγαλούτσικος για παιχνίδια που τσακώνεσαι συνέχεια με τα κουμπιά και τα πλήκτρα, μπορεί κάποιος να μου παραθέσει 5-10 παιχνίδια σαν το Abzu ας πούμε να περνάω την ώρα μου; Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
23 minutes ago, chrisgewrgi said:

Δεν εχω παιξει ποτε το super smash bro.σκεφτομαι να το παρω απο cd keys στα 57 ευρω.αξιζει με τα πιτσιρικια και online;

Γιατί να το κάνεις αυτό; 52,85 ευρώ βγαίνει από Αφρική.

• Like 1

21 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γιατί να το κάνεις αυτό; 52,85 ευρώ βγαίνει από Αφρική.

Δεν εχω ασχοληθει καθολου.θελει λογαριασμο αλλον η θα παιζει απο τον κανονικο;

• Moderators

Εγώ θα περιμένω λίγο καιρό να το πάρω μεταχειρισμένο. Θα υπάρξουν πολλοί που θα το πάρουν και δεν θα τους αρέσει, οπότε σε κανά μήνα θα παίζει άνετα στο 40αρι.

1 minute ago, chrisgewrgi said:

Δεν εχω ασχοληθει καθολου.θελει λογαριασμο αλλον η θα παιζει απο τον κανονικο;

Από τον κανονικό. Απλά αλλάζεις region στο my.nintendo.

• Thanks 1

• Moderators
1 minute ago, chrisgewrgi said:

Και μετα θα γυρισω παλι το region η θα πρεπει να μεινει ετσι;

Το γυρνάς, όπου θες το βάζεις. Από Αμερική μόνο αν ψωνίσεις θέλει προσοχή, κατά τ' άλλα βάζεις ότι θες.

Μόλις τώρα, Malthador είπε

Το γυρνάς, όπου θες το βάζεις. Από Αμερική μόνο αν ψωνίσεις θέλει προσοχή, κατά τ' άλλα βάζεις ότι θες.

Οκ θα του ριξω μια ματια τωρα.ευχαριστω

7 ώρες πριν, christos_75 είπε

https://www.public.gr/product/gaming/games/nintendo-switch/super-smash-bros-ultimate-limited-edition-nintendo-switch-game/prod9311093pp/

image.png.05684aacc4c52f164590533e3d494d17.png

Για οποιους την εψαχναν....

την παρελαβα σημερα! ειναι πολυ ομορφη, τοσο που ειλικρινα σκεφτομαι να το ανοιξω.

Μόλις το πήρα κι εγώ από mediamarkt (εννοείται θα ανοιχτεί άμεσα για να λιώσω)

• Like 2

• Moderators
5 minutes ago, aris4me said:

Πήγα να αλλάξω store και μου έβγαλε αυτό Your Nintendo Account and Nintendo Network ID are linked. Changing the country of residence will disable this link.

Είχες κάνει NNID λόγω 3DS ή Wii U κάποτε. Δεν νομίζω ότι σου χρειάζεται πλέον, οπότε ξεlinkαρέ το, δεν χάνεις τίποτα. Είναι προτιμότερο να έχεις την ευχέρεια να αλλάζεις χώρες για να ψωνίζεις φθηνότερα.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Είχες κάνει NNID λόγω 3DS ή Wii U κάποτε. Δεν νομίζω ότι σου χρειάζεται πλέον, οπότε ξεlinkαρέ το, δεν χάνεις τίποτα. Είναι προτιμότερο να έχεις την ευχέρεια να αλλάζεις χώρες για να ψωνίζεις φθηνότερα.

thanks!

1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Δεν εχω παιξει ποτε το super smash bro.σκεφτομαι να το παρω απο cd keys στα 57 ευρω.αξιζει με τα πιτσιρικια και online;

Βασικα γιατι να το παρεις 57ευρω ψηφιακο οταν εχει 60ευρω καινουργιο κουτατο?

https://www.skroutz.gr/s/14252793/Super-Smash-Bros-Ultimate-NS.html?from=catspan&keyphrase=smash+bros

Φυσικα παιζει και αυτο που λεει ο Math που σε λιγο καιρο θα το βρισκεις φθηνοτερα used αν και για το 40ρι δεν νομιζω.Πιο πιθανο να το βρισκεις στο 50ευρω used μιας και γενικα οι τιμες δεν πεφτουν στα exclusives.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...