Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραιες ανακοινωσεις απο Game Awards μερια. Επισης ανακοινωσαν και Joker απο Persona 5 για το Smash. Με αλλα λογια αρχισαν τα οργανα!!!!!

https://youtu.be/LyDFRZGrM8Q

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Malthador είπε

Είσαι σε λάθος νήμα.

Δεν εννοούσε παιχνίδια από διάφορα site εξάλλου δεν την έχω πειράξει την κονσόλα και ούτε θέλω κανονικά από το store ούτε όταν τα μετέφερα στην κάρτα δεν τα άνοιγε αλλά ούτε και όταν κατέβαζα από το store πχ fortnite η κάνα demo έκανα διαμόρφωση την κάρτα μνήμης και από όσο είδα έστρωσε δεν ξέρω αν αργότερα μου ξανά βγάλει κάνα μήνυμα. 

Επεξ/σία από dinos234

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρεπει να αλαξεις καρτα θα στο ξανακανει...

Δεν παιζουν ολες καλα...

Ετσι εκανε μια κ σε μενα verbatim 128 την εδωσα πηρα samsung κ ησυχασα

Επεξ/σία από pigos23

• Moderators

Έλεγα να μείνω ξύπνιος για να δω τα VGA's, ευτυχώς που δεν το έκανα τελικά. Ονειρευόμασταν Metroid Prime Trilogy και πήραμε τρία generic multi-platform και ένα DLC για το Smash με έναν χαρακτήρα από game που δεν έχει βγει σε κονσόλα της Nintendo. Τα big news θα ήταν να βγει το Persona 5 στο Switch, όχι να έρθει ο Joker στο Smash. 😕

Βλακείες δηλαδή, απορώ γιατί μας παρότρυναν να δούμε τα VGA's...

1 hour ago, dinos234 said:

Δεν εννοούσε παιχνίδια από διάφορα site εξάλλου δεν την έχω πειράξει την κονσόλα και ούτε θέλω κανονικά από το store ούτε όταν τα μετέφερα στην κάρτα δεν τα άνοιγε αλλά ούτε και όταν κατέβαζα από το store πχ fortnite η κάνα demo έκανα διαμόρφωση την κάρτα μνήμης και από όσο είδα έστρωσε δεν ξέρω αν αργότερα μου ξανά βγάλει κάνα μήνυμα. 

Σόρι φίλε, νόμιζα ότι εννοούσες πως θες να τα περάσεις πειρατικά, λάθος μου. Συμβουλή: μην δίνετε λεφτά για μεγάλες κάρτες από άγνωστες εταιρείες. Μόνο Samsung ή στην ανάγκη Sandisk, εγώ δεν θα ρίσκαρα με άλλες μάρκες.

• Like 2

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Έλεγα να μείνω ξύπνιος για να δω τα VGA's, ευτυχώς που δεν το έκανα τελικά. Ονειρευόμασταν Metroid Prime Trilogy και πήραμε τρία generic multi-platform και ένα DLC για το Smash με έναν χαρακτήρα από game που δεν έχει βγει σε κονσόλα της Nintendo. Τα big news θα ήταν να βγει το Persona 5 στο Switch, όχι να έρθει ο Joker στο Smash. 😕

Βλακείες δηλαδή, απορώ γιατί μας παρότρυναν να δούμε τα VGA's...

Σόρι φίλε, νόμιζα ότι εννοούσες πως θες να τα περάσεις πειρατικά, λάθος μου. Συμβουλή: μην δίνετε λεφτά για μεγάλες κάρτες από άγνωστες εταιρείες. Μόνο Samsung ή στην ανάγκη Sandisk, εγώ δεν θα ρίσκαρα με άλλες μάρκες.

Δεν πειράζει όχι δεν βάζω πειρατικά ασε που φοβάμαι μην γίνει και τίποτα και μπρικαρο την κονσόλα. Μια verbatim είχα 500 αλλά δεν την είχα κάνει διαμόρφωση ίσως και αυτό να έφταιγε γιατί μετά έστρωσε αλλά θέλει να πάρω μια santisk 200 με 40 ευρώ τώρα που έπεσε και η τιμή της. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.public.gr/product/gaming/games/nintendo-switch/super-smash-bros-ultimate-limited-edition-nintendo-switch-game/prod9311093pp/

image.png.05684aacc4c52f164590533e3d494d17.png

Για οποιους την εψαχναν....

την παρελαβα σημερα! ειναι πολυ ομορφη, τοσο που ειλικρινα σκεφτομαι να το ανοιξω.

Επεξ/σία από christos_75

• Moderators
16 hours ago, dinos234 said:

Παίζει να είμαι και ο μόνος που δεν έχει παίξει ποτέ metroid και θα ήθελα μακάρι να βγει. 

Δεν είσαι 😛 

46 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχει βγει φήμη για Persona 5 στο Switch τις τελευταίες ώρες... 

Δεν έχω παίξει κανένα Persona αλλά ακούω/διαβάζω παντού καλά λόγια. Αν όντως το 5 κυκλοφορήσει στο Switch μάλλον θα το τσιμπήσω... Πρέπει να έχω παίξει τα προηγούμενα για να καταλάβω τι γίνεται από story??

• Moderators
7 minutes ago, D.Luffy said:

Δεν έχω παίξει κανένα Persona αλλά ακούω/διαβάζω παντού καλά λόγια. Αν όντως το 5 κυκλοφορήσει στο Switch μάλλον θα το τσιμπήσω... Πρέπει να έχω παίξει τα προηγούμενα για να καταλάβω τι γίνεται από story??

Δεν έχω παίξει ακόμα το 5 (ούτε το 4 for that matter), αλλά φαντάζομαι ότι δεν σχετίζεται σεναριακά με τα προηγούμενα. Μόνο τα personas θα είναι ίδια λογικά.

Ωστόσο, θεωρώ ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάτσεις και να παίξεις το Persona 3. Έχεις καλό πισί, κάτσε βρές το έστω σε emulator. Ιδανικά παίξε το FES για PSP, που έχει και closure. Δεν φαντάζεσαι τι χάνεις.

• Like 1

https://www.costco.com/Nintendo-eShop-%2450-Digital-Card-.product.100431276.html

Γνωρίζουμε κάτι για το συγκεκριμένο;Θα μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε οποιοδήποτε region;Έχει δει κανείς κάποια καλύτερη προσφορά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...