james9tito Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, jon_pallis είπε Δεδομένου ότι τα games θα παίζουν και στα δυο κι επίσης δεδομένου οτι τα multiplatform τα παίζω (λογικά και οι περισσότεροι) σε αλλη κονσόλα/υπολογιστή, δε βρίσκω λόγο αγοράς pro edition. Για μεγαλυτερη οθονη θα εμπαινα στον πειρασμο εφοσον ξαναλεω εδινα αυτο που εχω σε καλη τιμη λογω του οτι σπαει . Υπθετω οτι στο προ θα το εχουν φτιαξει το προβλημα που ειχαν . 1
christos_75 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.metacritic.com/game/switch/super-smash-bros-ultimate?fbclid=IwAR3CsfOyucdTrjAoLfSnYDfGCfC8L9FNqmEGFRbvC68VC7Cn-ETX8j-716M Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από christos_75 4
postfire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) βρηκα αυτο απλα βγαζεις την πλακετα και το βαζεις στο καινουριο εχω φαει το ιντερνετ να το βρω ελλαδα μηπως καποιος ξερει που να το βρω ελλαδα για αμεση αγορα? ή εστω απο αυτα τα δυο αλλης μαρκας? https://www.amazon.com/TOP-Portable-Replacement-Nintendo-Switch/dp/B072V9ZBSK/ref=redir_mobile_desktop?_encoding=UTF8&pldnSite=1&ref_=mp_s_a_1_3 https://www.amazon.com/Replacement-Nintendo-Portable-Requires-Original-Electronics/dp/B0746QJZC6/ref=redir_mobile_desktop?_encoding=UTF8&pldnSite=1&ref_=mp_s_a_1_6 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από postfire
kioukiou800 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, postfire είπε 168 λεει εμενα γιατι? Μια χαρα ειναι! Μη βιαζεσαι και παρεις τα αλλα του αμαζον! Απο οτι λενε τελος Ιανουαριου θα ειναι ετοιμο! Πιο ποιοτικο και πιο καλοσχεδιασμενο απο εκεινα του Αμαζον ειναι παντως! Φροντιζουν να μην περνανε τελωνειο....Εχω αγορασει και αντικειμενα 80 ευρω απο kickstarter και ηρθαν αερα..... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Τι ώρα είναι τα VGA; 39 minutes ago, postfire said: βρηκα αυτο απλα βγαζεις την πλακετα και το βαζεις στο καινουριο εχω φαει το ιντερνετ να το βρω ελλαδα μηπως καποιος ξερει που να το βρω ελλαδα για αμεση αγορα? ή εστω απο αυτα τα δυο αλλης μαρκας? https://www.amazon.com/TOP-Portable-Replacement-Nintendo-Switch/dp/B072V9ZBSK/ref=redir_mobile_desktop?_encoding=UTF8&pldnSite=1&ref_=mp_s_a_1_3 https://www.amazon.com/Replacement-Nintendo-Portable-Requires-Original-Electronics/dp/B0746QJZC6/ref=redir_mobile_desktop?_encoding=UTF8&pldnSite=1&ref_=mp_s_a_1_6 Εγώ περιμένω αυτό πάντως από Κίνα.
postfire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Malthador είπε Τι ώρα είναι τα VGA; Εγώ περιμένω αυτό πάντως από Κίνα. το ιδιο λεμε αυτο στο 1 ποστ ειναι mini dock τησ basstop το θεμα το ηθελα αμεσα απο ελλαδα αλλα δεν το βρισκω Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από postfire
jon_pallis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, james9tito είπε Για μεγαλυτερη οθονη θα εμπαινα στον πειρασμο εφοσον ξαναλεω εδινα αυτο που εχω σε καλη τιμη λογω του οτι σπαει . Υπθετω οτι στο προ θα το εχουν φτιαξει το προβλημα που ειχαν . Που είναι οι εποχές που για το πρώτο gameboy ειχαμε αγοράσει το μεγενθυτικο φακό με το φως? 15 λεπτά πριν, postfire είπε το ιδιο λεμε αυτο στο 1 ποστ ειναι mini dock τησ basstop το θεμα το ηθελα αμεσα απο ελλαδα αλλα δεν το βρισκω Εγω εχω κατι σαν κι αυτό. Ουτε θυμάμαι απο οιυ το πηρα. Δεν το εχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Το θελει κανεις σας ?
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 2 hours ago, james9tito said: Για μεγαλυτερη οθονη θα εμπαινα στον πειρασμο εφοσον ξαναλεω εδινα αυτο που εχω σε καλη τιμη λογω του οτι σπαει . Υπθετω οτι στο προ θα το εχουν φτιαξει το προβλημα που ειχαν . Κι εγώ θα το σκεφτόμουν να αγοράσω Pro έκδοση μόνο αν είχε σημαντικό bump στην οθόνη, ας πούμε αν έφευγαν τα bezels και από 6 ίντσες ανέβαινε στις 8. Κατά τ' άλλα ότι και να ανέβαζαν από specs δεν θα με άγγιζε. 8 hours ago, Malthador said: Θα το πάω σήμερα σε ένα φίλο τεχνικό μπας και μπορέσει να το σώσει, διαφορετικά δεν θα τα βάψω μαύρα, ούτως ή άλλως μέσα σε case το βάζω για να παίξω φορητά. Τελοσπάντων, καμία σχέση το dpad με τα κουμπάκια, στα 2D platformers αλλάζει εντελώς η εμπειρία. Το έφτιαξα τελικά, βγάλαμε τις Y βίδες και έβαλα τις κανονικές 00 που είχε μαζί στο πακέτο. Τώρα είναι like new. Παίζω Steamworld Dig και έχω μείνει μαλάκας με το πόσο καλύτερο χειρισμό δίνει το dpad από το μοχλό ή τα κουμπάκια. Αν βγει Pro έκδοση θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε dpad.
chrisgewrgi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Εγω πιστευω οτι το switch pro θα ειναι αρκετα πιο δυνατο απο το τορινο.μολις βγει μετα απο λιγο καιρο θα βγουν και τα αλλα 2 τερατα.οποτε πιστευω μεταξυ τους δεν θα θελουν να εχουν αποσταση χαους..πως θα γινει καποιο παιχνιδι port που θα εχει φτιαχτει για το ps5 και το xbox two; για να μπουν σαυτην την διαδικασια πιστευω θα αξιζει + οτι λογικα τα οποια προβληματα εχει η τωρινη κονσολα θα τα διορθωσουν.πχ σημα wireless
dekulinkgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Τι ώρα είναι τα VGA; 3:30 ωρα Ελλαδος.Γαμωτο σκεφτομαι σοβαρα να ξενυχτισω να τα δω.Ειδικα αν ισχυουν τα περι φημης metroid prime trilogy.Καλα το prime 4 θεωρω δεδομενο οτι θα δειξουν κατι.
postfire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jon_pallis είπε Που είναι οι εποχές που για το πρώτο gameboy ειχαμε αγοράσει το μεγενθυτικο φακό με το φως? Εγω εχω κατι σαν κι αυτό. Ουτε θυμάμαι απο οιυ το πηρα. Δεν το εχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Το θελει κανεις σας ? για switch ειναι? εισαι αθηνα ποσο το δινεις?
dinos234 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Παίζει να είμαι και ο μόνος που δεν έχει παίξει ποτέ metroid και θα ήθελα μακάρι να βγει.
jon_pallis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, postfire είπε για switch ειναι? εισαι αθηνα ποσο το δινεις? Αθήνα ειμαι Πες καμία ανταλλαγή αν είναι
dinos234 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά εχω κάποιες ερωτήσεις πήρα μια κάρτα μνήμης προσπαθώ να περάσω παιχνίδια εκεί κατεβαίνουν και όταν πάω να ανοίξω κάποιο μου βγάζει no corrupted data was found ξέρει κανείς γιατί ?
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 7 minutes ago, dinos234 said: Παιδιά εχω κάποιες ερωτήσεις πήρα μια κάρτα μνήμης προσπαθώ να περάσω παιχνίδια εκεί κατεβαίνουν και όταν πάω να ανοίξω κάποιο μου βγάζει no corrupted data was found ξέρει κανείς γιατί ? Είσαι σε λάθος νήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις