Desmond Kind Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Αυτο το switch pro δεν το σχολίασε κάνεις. Προσωπικά το θεωρώ πολύ φυσιολογικό να συμβεί 20 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Ναι μπορούσες αλλά και πάλι χρειάζεται wiimot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Desmond Kind είπε Αυτο το switch pro δεν το σχολίασε κάνεις. Προσωπικά το θεωρώ πολύ φυσιολογικό να συμβεί Δεν το σχολιάσαμε γιατί το θεωρούμε δεδομένο ότι θα συμβεί η νέα έκδοση όποια και αν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 3 νεα games απο την snk θα ερθουν και στο switch.Για το 2019 το νεο samurai shodown.Το 2020 king of fighters XV και ολοκαινουριο metal slug με αγνωστη ημερομηνια κυκλοφοριας.Μαλλον 2020+. Μακαρι αυριο να ανακοινωσουν και το dragon age 4 αν και χλωμο με την ΕΑ.To νεο far cry επισης χλωμο αλλα τουλαχιστον ας δωσει κατι η obsidian. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Mistwalker είπε 3 νεα games απο την snk θα ερθουν και στο switch.Για το 2019 το νεο samurai shodown.Το 2020 king of fighters XV και ολοκαινουριο metal slug με αγνωστη ημερομηνια κυκλοφοριας.Μαλλον 2020+. Μακαρι αυριο να ανακοινωσουν και το dragon age 4 αν και χλωμο με την ΕΑ.To νεο far cry επισης χλωμο αλλα τουλαχιστον ας δωσει κατι η obsidian. Έχω την εντύπωση ότι λέγανε για pillars of eternity 2. Από εκεί και πέρα όμως η εταιρία αγοράστηκε από την ms οπότε μην περιμένεις κάτι άλλο. Φυσικό από το παλιότερο ρεπερτόριο δε θα με χάλαγε το new Vegas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Έχω την εντύπωση ότι λέγανε για pillars of eternity 2. Από εκεί και πέρα όμως η εταιρία αγοράστηκε από την ms οπότε μην περιμένεις κάτι άλλο. Φυσικό από το παλιότερο ρεπερτόριο δε θα με χάλαγε το new Vegas. Ναι το pillars 2 εχει release date το Μαρτιο αν θυμαμαι καλα.Δεν το ηξερα οτι την αγορασε η ΜS οποτε ακυρο και απο αυτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως το παραγγελνουμε αυτο ρε παιδια;για πειτε οσοι παραγγειλατε.δεν εχει paypal? https://www.indiegogo.com/projects/jumpgate-a-versatile-dock-for-switch-smart-device--2/payments/new#/checkout Αυτη ειναι η φορμα; μεταφορικα; Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από chrisgewrgi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrot Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρες , υπάρχει περίπτωση να ξαναστοκάρουν την limited edition του ssb, το πλαίσιο ή γερμανός? (μόνο αυτοί από οτι είδα το έχουν στα 100 ευρώ) Ή και γενικά αν υπάρχει διαθέσιμη κάπου για προ-παραγγελία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kioukiou800 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Πως το παραγγελνουμε αυτο ρε παιδια;για πειτε οσοι παραγγειλατε.δεν εχει paypal? https://www.indiegogo.com/projects/jumpgate-a-versatile-dock-for-switch-smart-device--2/payments/new#/checkout Αυτη ειναι η φορμα; μεταφορικα; Kανε εγγραφη ωστε να γινεις backer! Τοσο απλο! Οταν γραφτεις θα σου τα εμφανισει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Spyrot είπε Καλημέρες , υπάρχει περίπτωση να ξαναστοκάρουν την limited edition του ssb, το πλαίσιο ή γερμανός? (μόνο αυτοί από οτι είδα το έχουν στα 100 ευρώ) Ή και γενικά αν υπάρχει διαθέσιμη κάπου για προ-παραγγελία? Δε νομίζω να μην ξαναφέρουν μερικά και αν όχι σίγουρα θα το φέρουν και τα άλλα μαγαζιά που δεν το είχαν για προπαραγγελία μέχρι τώρα. Στο μεταξύ μάλλον μόλις διαπίστωσα ότι θα έχει παιχνίδι, controller και adapter αλλά όχι το steelbook, ισχύει αυτό; Και πως παίρνεις το steelbook; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Έκανα εγχείρηση χθες στο αριστερό joycon. Το έκανα διχρωμία, λευκό καπάκι με το μαμήσιο κίτρινο, έτσι για το κιτς της υπόθεσης: Η διαδικασία είναι τραγικά πιο εύκολη απ΄ όσο φανταζόμουν ότι θα ήταν. Οκ, χρειάστηκε καμιά ώρα να το ολοκληρώσω, αλλα γελοιοδώς εύκολο, δεν το περίμενα. Αφού τα κατάφερα εγώ που είμαι σκράπας στα ηλεκτρονικά, τα καταφέρνει οποιοσδήποτε. Μία μικρή παραφωνία είναι ότι έβαλα στο καπάκι τις ηλίθιες μαμήσιες βίδες το Switch τύπου Y0 (μεγάλο σφάλμα αυτό, όποιος το επιχειρήση να βάλει τις νέες βίδες που συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα καπάκια) και για κάποιο λόγο φαγώθηκαν οι βόλτες σε όλες με αποτέλεσμα να μην έχει κλείσει εντελώς το καπάκι στο κάτω μέρος: Θα το πάω σήμερα σε ένα φίλο τεχνικό μπας και μπορέσει να το σώσει, διαφορετικά δεν θα τα βάψω μαύρα, ούτως ή άλλως μέσα σε case το βάζω για να παίξω φορητά. Τελοσπάντων, καμία σχέση το dpad με τα κουμπάκια, στα 2D platformers αλλάζει εντελώς η εμπειρία. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Malthador είπε Το προϊόν τώρα φτιαχνεται να ξέρεις, δεν είναι properly tested, θα το στείλουν μετά τα Χριστούγεννα. Ο φορτιστής είναι αμερικανικός, εγώ το παράγγειλα χωρίς αυτόν. Ο φορτιστής είναι 100-240V (άρα παίζει σε εμάς) απλά είναι με USA pins, λύνεται με adapter, εγώ πήρα το Gamer Set γιατί η διαφορά χρημάτων (~15€) είναι αρκετά μικρή για τον φορτιστή + (ποιοτικό?) Usb Type C-C cable (σκέτο τέτοιο καλώδιο βρίσκεις 10+€ στο amazon). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 18 minutes ago, Material_Defender_1032 said: Ο φορτιστής είναι 100-240V (άρα παίζει σε εμάς) απλά είναι με USA pins, λύνεται με adapter, εγώ πήρα το Gamer Set γιατί η διαφορά χρημάτων (~15€) είναι αρκετά μικρή για τον φορτιστή + (ποιοτικό?) Usb Type C-C cable (σκέτο τέτοιο καλώδιο βρίσκεις 10+€ στο amazon). Γενικότερα, αποφεύγω να φοράω αντάπτορες στις πρίζες μου. Ειδικότερα, έχω 4 USB φορτιστές και καμιά 10αριά USB-C (είτε από τη μία μεριά, είτε κι από τις δύο), οπότε για τα δικά μου δεδομένα είναι λίγο overkill να παραγγείλω κι άλλο φορτιστή, πόσω δε μάλλον να τον λειτουργώ και με αντάπτορα πάνω του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δηλαδη περιμενουμε μεσα στο 19 switch pro? Δε θα με χαλαγε μεγαλυτερη οθονη με μικροτερα bezels και λιγο καλυτερο επεξεργαστη . Βεβαια τα λεω αυτα ξεροντας οτι το switch Που εχω ηδη θα πουληθει σε καλη τιμη μιας και σπαει ευκολα. Υποθετω οτι στο Pro θα το εχουν φτιαξει το hack . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Αυτό το jumpgate λέει ac adaptor 45w. Είναι ο ίδιος που έρχεται το switch; Αν είναι να πάρω το player set. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, james9tito είπε Δηλαδη περιμενουμε μεσα στο 19 switch pro? Δε θα με χαλαγε μεγαλυτερη οθονη με μικροτερα bezels και λιγο καλυτερο επεξεργαστη . Βεβαια τα λεω αυτα ξεροντας οτι το switch Που εχω ηδη θα πουληθει σε καλη τιμη μιας και σπαει ευκολα. Υποθετω οτι στο Pro θα το εχουν φτιαξει το hack . Δεδομένου ότι τα games θα παίζουν και στα δυο κι επίσης δεδομένου οτι τα multiplatform τα παίζω (λογικά και οι περισσότεροι) σε αλλη κονσόλα/υπολογιστή, δε βρίσκω λόγο αγοράς pro edition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις