Mistwalker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Malthador είπε Μωρέ τι λέτε, πιωμένοι είστε; 59 δολάρια Αυστραλίας κοστίζει, δηλαδή κοντά 37 ευρώ. αυτο?εμενα λεει 189 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από postfire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 17 minutes ago, postfire said: αυτο?εμενα λεει 189 https://www.indiegogo.com/projects/jumpgate-a-versatile-dock-for-switch-smart-device--2#/ 189k μάζεψαν από το KS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Malthador είπε https://www.indiegogo.com/projects/jumpgate-a-versatile-dock-for-switch-smart-device--2#/ 168 λεει εμενα γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 11 minutes ago, postfire said: 168 λεει εμενα γιατι? Λέει κι άλλα πράγματα μετά το νούμερο, τα διάβασες; Οι τιμές είναι τα perks που αναφέρει παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Λέει κι άλλα πράγματα μετά το νούμερο, τα διάβασες; Οι τιμές είναι τα perks που αναφέρει παρακάτω. ναι ναι πιο κατω τα γραφει πιο προτεινεις? αυτο με τον φορτιστη μαζι? η κανει αυτος που εχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, postfire said: ναι ναι πιο κατω τα γραφει πιο προτεινεις? αυτο με τον φορτιστη μαζι? η κανει αυτος που εχω? Το προϊόν τώρα φτιαχνεται να ξέρεις, δεν είναι properly tested, θα το στείλουν μετά τα Χριστούγεννα. Ο φορτιστής είναι αμερικανικός, εγώ το παράγγειλα χωρίς αυτόν. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 δεν εχει τελωνειο?> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 4 minutes ago, postfire said: δεν εχει τελωνειο?> Εξαρτάται. Είσαι τυχερός γενικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Εξαρτάται. Είσαι τυχερός γενικά; οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 minute ago, postfire said: οχι Ε θα περάσει τότε. 😛 Πέρα από την πλάκα, το προηγούμενο προϊόν τους δεν πέρασε τελωνείο σε κανέναν μας, τουλάχιστον απ' όσο ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, nemo23 είπε Βγήκε σήμερα και το κλασικό TOKI με τιμή... 35ε....;🤔 Παιχνίδι της γενιάς μου. Πολύ καλό, αλλα δύσκολο. Η τιμή είναι υπερβολική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, postfire είπε 168 λεει εμενα γιατι? Είναι 168 χιλιάδες τριακόσια τρία. Είναι το ποσό μάζεψε έως τώρα. 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, anarchy79 είπε Παιχνίδι της γενιάς μου. Πολύ καλό, αλλα δύσκολο. Η τιμή είναι υπερβολική Πρεπει να δικαιολογησουν την collector τιμη.Παντως καλα ειναι τα 35€.Πριν την official τιμη καποια ΕU καταστηματα το ειχαν στα 50€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Malthador είπε Μωρέ τι λέτε, πιωμένοι είστε; 59 δολάρια Αυστραλίας κοστίζει, δηλαδή κοντά 37 ευρώ. Εν τω μεταξύ το πάνε από αναβολή σε αναβολή και μου έχουν σπάσει τα νεύρα λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις