jon_pallis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, Malthador είπε Για πέστε λίγο, λένε ότι το καλώδιο όταν είναι κι από τις δύο μεριές USB-C δεν μας ενδιαφέρει αν θα έχει εσωτερική αντίσταση. Τι παίζει όμως αν το συνδέσω πάνω σε αντάπτορα για να το μετατρέψω σε παραδοσιακό USB, έτσι ώστε να μπορώ να φορτίζω την κονσόλα μου από το powerbank μου (που ΔΕΝ έχει USB-C θύρα); Εκεί θα παίζει πρόβλημα, άραγε; Γιατί να το ρισκάρεις?
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, james9tito είπε To ειχα γραψει καποτε αυτο για τα trophies/achievements και αμεσως αρχισαν καποιοι για e-penis κλπ. Σιγουρα υπαρχουν καμμενοι που παιζουν μονο για τα trophies αλλα οπως και να το κανουμε ειναι μια επιβραβευση για εναν gamer η πλατινα πχ στο Dark Souls. Οσο και να διαφωνουν καποιοι τα trophies ειναι πια κομματι της gaming βιομηχανιας , κατι που η N αρνειται να κατανοησει . Η αλήθεια είναι οτι είναι δίκοπο μαχαίρι. Απο τη μία στο συγκεκριμένο θα ψηνόμουν άπειρα για achievements. Απο την άλλη έχω χαλάσει άάάάάάπειρα games κυνηγώντας το platinum. Αν είναι σωστά implemented μπορούν να δώσουν πάρα πολλά στο game. Αλλα αν όχι, τότε απλά καταστρέφουν την εμπειρία για τους ocd τύπους σαν και του λόγου μου. Δε θέλω να φανταστώ το breath of the wild πχ με το τυράκι των achievements. Ήταν μια εμπειριάρα ακριβώς επειδή δεν υπήρχαν κανόνες, κάτι που σπάει με το που αρχίσεις να κυνηγάς τα collectibles και να ανοίγεις maps κτλ. Απο την άλλη, έχοντας plat σε όλα τα dark souls όπως ανέφερες, ο μόνος λόγος που θα παίξω το remastered (μόλις βρώ χρόνο) στο ps4 και όχι στο switch είναι ακριβώς για αυτό το μικρούλι epeen που σου δίνει το completion σε τέτοια παιχνίδια. Άβυσσος... 2
orck Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Διαφημιση για το (παλιο) νεο Diablo στο Switch στο Λονδινο στα λεωφορεια. Απιστευτα πραγματα συμβαινουν 4
nemo23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Βγήκε σήμερα και το κλασικό TOKI με τιμή... 35ε....;🤔 1
Mistwalker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Το link του γραφει οτι βασιζεται σε φημες.Σε 2 μερες θα μαθουμε αν θα ερθει ή οχι.Αν δεν το δειξουν μαζι με το trailer toυ prime 4 τοτε δεν εχει πιθανοτητες να ερθει στο switch γιατι δεν στεκει το 19 να παιξεις το 4 και αργοτερα να σου πουν παρε και την τριλογια. 2 1
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 28 minutes ago, Mistwalker said: Το link του γραφει οτι βασιζεται σε φημες.Σε 2 μερες θα μαθουμε αν θα ερθει ή οχι.Αν δεν το δειξουν μαζι με το trailer toυ prime 4 τοτε δεν εχει πιθανοτητες να ερθει στο switch γιατι δεν στεκει το 19 να παιξεις το 4 και αργοτερα να σου πουν παρε και την τριλογια. Ψιλοθεωρώ δεδομένο ότι θα βγει το Trilogy σε Switch, πάντως. Λογικά θα βγει αρχές του 2019 και προς το τέλος το MP4. 1
Desmond Kind Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Θυμάται κανείς αν μπορουσες να παιξεις το metroid prime trilogy στο wii u αποκλειστικά στην οθόνη της ταμπλετας?
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Το link του γραφει οτι βασιζεται σε φημες.Σε 2 μερες θα μαθουμε αν θα ερθει ή οχι.Αν δεν το δειξουν μαζι με το trailer toυ prime 4 τοτε δεν εχει πιθανοτητες να ερθει στο switch γιατι δεν στεκει το 19 να παιξεις το 4 και αργοτερα να σου πουν παρε και την τριλογια. Metroid 😦😦
spartan29gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Mistwalker είπε Το link του γραφει οτι βασιζεται σε φημες.Σε 2 μερες θα μαθουμε αν θα ερθει ή οχι.Αν δεν το δειξουν μαζι με το trailer toυ prime 4 τοτε δεν εχει πιθανοτητες να ερθει στο switch γιατι δεν στεκει το 19 να παιξεις το 4 και αργοτερα να σου πουν παρε και την τριλογια. Ποσα χρονια μπροστα από την εποχη του ηταν αυτή η παιχνιδαρα?Μακαρι να βγει και σε switch η τριλογια. 1
ikaruga24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Desmond Kind είπε Θυμάται κανείς αν μπορουσες να παιξεις το metroid prime trilogy στο wii u αποκλειστικά στην οθόνη της ταμπλετας? Ναι μπορούσες αλλά και πάλι χρειάζεται wiimote.
postfire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδες ερωτηση επειδη μου την σπαει ασχημα το μαμισιο dock υπαρχει καποιο αλλο αγιοπιστο να καθεται η κονσολα επανω οχι να μπαινει μεσα? αλλα να εχει δυνατοτητα φορτησης και εικονας στην τιβι? Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από postfire
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 30 minutes ago, postfire said: παιδες ερωτηση επειδη μου την σπαει ασχημα το μαμισιο dock υπαρχει καποιο αλλο αγιοπιστο να καθεται η κονσολα επανω οχι να μπαινει μεσα? αλλα να εχει δυνατοτητα φορτησης και εικονας στην τιβι? Jumpgate. 1
postfire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Jumpgate. $168,238 USD πολλαααα 😂 1 1
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 117 ευρω.κανα 90αρι εχει και το μαμα dock
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μωρέ τι λέτε, πιωμένοι είστε; 59 δολάρια Αυστραλίας κοστίζει, δηλαδή κοντά 37 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις