christos_75 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 ASSASSIN'S CREED 3 & Liberation ξεχασατε
james9tito Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Αν φερουν παντως καποιο απο τα κανονικα assassin's θα πεσει πολυ γελιο (και κραξιμο) απο την ποιοτητα των Port που θα κανει η ubisoft. Κοινως προβλεπω slideshow gameplay. Βεβαια συμφωνω οτι θα φερουν τα Chronicles τα οποια ουτε δωρεαν δεν καταφερα να παιξω, υπαρχουν πλυ καλυτερα στο ειδος τους. 1
dinos234 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 To καλύτερο θεωρώ είναι να φέρουν καμία τριλογία και όχι chronicles το οποίο για εμένα δεν αξίζει και ειδικά αν έχει 40 ευρώ.
jon_pallis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, christos_75 είπε Που το ξέθαψαν?
john1080 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδια Θελω τα φωτα σας αν γνωριζει καποιος Θελω να παρω το NBA 2K19,αλλα διαβασα οτι θελει 32 περιπου gb και αλλα 5gb για αποθηκευση σαν saves και λενε οτι χρειαζεται εξτρα memory card Αυτο ισχυει ακομη και σε κασετα να παρω το παιχνιδι;Θα χρειαστω δηλαδη memory card η η καρτα μνημης ειναι μονο αν το κατεβασεις ψηφιακο το παιχνιδι;
christos_75 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Ναι την χρειαζεσαι την sd card ακομα και κασετα να παρεις, το γραφει και στο εξωφυλλο
john1080 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Καταλαβα...Εκανα χαζομαρα Την περασμενη βδομαδα παρηγγειλα απο ebay καρτα 64gb και παρηγγειλα τωρα το NBA.Οποτε η θα πρεπει να παρω τωρα και αλλη καρτα η να περιμενω να ερθει απο ebay για να παιξω Ευχαριστω παντως
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Τι παιχνιδαρος ειναι αυτο το celeste ρε παιδια; Αυτο το trial and error μου ελειψε παρα πολυ. Μολις εβγαλα το pipo8 version (το κρυμμενο old school mode που εχει) και πλεον δε μπορω να συνεχίσω το κανονικο. Μου παραφαινεται απλο. Με αφορμη αυτο καταλαβα πως λείπει ενα reward system. Σε ολες τις αλλες πλατφορμες σκαει το achievement "real gamer" οταν φτάνεις στο summit αυτης της έκδοσης. Αν και εχω απομακρυνθει απο τα achievements εδω και χρονια, για το συγκεκριμένο θα ημουν proud. Αν ειστε fan των platformers μη το σκεφτειτε δευτερη φορα. Σκαλωμα.
james9tito Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, klainmaingr είπε Τι παιχνιδαρος ειναι αυτο το celeste ρε παιδια; Αυτο το trial and error μου ελειψε παρα πολυ. Μολις εβγαλα το pipo8 version (το κρυμμενο old school mode που εχει) και πλεον δε μπορω να συνεχίσω το κανονικο. Μου παραφαινεται απλο. Με αφορμη αυτο καταλαβα πως λείπει ενα reward system. Σε ολες τις αλλες πλατφορμες σκαει το achievement "real gamer" οταν φτάνεις στο summit αυτης της έκδοσης. Αν και εχω απομακρυνθει απο τα achievements εδω και χρονια, για το συγκεκριμένο θα ημουν proud. Αν ειστε fan των platformers μη το σκεφτειτε δευτερη φορα. Σκαλωμα. To ειχα γραψει καποτε αυτο για τα trophies/achievements και αμεσως αρχισαν καποιοι για e-penis κλπ. Σιγουρα υπαρχουν καμμενοι που παιζουν μονο για τα trophies αλλα οπως και να το κανουμε ειναι μια επιβραβευση για εναν gamer η πλατινα πχ στο Dark Souls. Οσο και να διαφωνουν καποιοι τα trophies ειναι πια κομματι της gaming βιομηχανιας , κατι που η N αρνειται να κατανοησει .
postfire Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδες μου ηρθε το sx pro ετσι πρεπει να ειναι? δεν βλεπω λογκο TX πανω στο dongle(εχει αυτοκολλητακια μεσα tx) Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από postfire 1
dinos234 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά τι είναι το sx pro και σε τι βοηθάει την κονσόλα ?
jon_pallis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, klainmaingr είπε Τι παιχνιδαρος ειναι αυτο το celeste ρε παιδια; Αυτο το trial and error μου ελειψε παρα πολυ. Μολις εβγαλα το pipo8 version (το κρυμμενο old school mode που εχει) και πλεον δε μπορω να συνεχίσω το κανονικο. Μου παραφαινεται απλο. Με αφορμη αυτο καταλαβα πως λείπει ενα reward system. Σε ολες τις αλλες πλατφορμες σκαει το achievement "real gamer" οταν φτάνεις στο summit αυτης της έκδοσης. Αν και εχω απομακρυνθει απο τα achievements εδω και χρονια, για το συγκεκριμένο θα ημουν proud. Αν ειστε fan των platformers μη το σκεφτειτε δευτερη φορα. Σκαλωμα. Μη το συζητάς. Είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ !!! Δεν είναι τυχαίο που ειναι υποψήφιο για GOTY. Δεν πρόκειται να κερδίσει αλλά τουλάζιστον αναγνωρίστηκε. Δυστυχώς με τέτοια project δυσκολα να δούμε sequel. 52 λεπτά πριν, dinos234 είπε Παιδιά τι είναι το sx pro και σε τι βοηθάει την κονσόλα ? Το SX Pro αποτελείται από το USB C dongle, ένα RCM Jig και την άδεια για το SX OS. To RCM Jig είναι ένα απλό εξάρτημα που σου επιτρέπει μέσω hardware hack να μπείς ουσιαστικά στο switch ως developer Το USB C Dongle είναι ένα μικρό accessory με το οποίο αφού χρησιμοποιήσεις το RCM Jig, μπορείς να περάσεις στην κονσόλα διάφορα προγράμματα που δεν προορίζονται κανονικά για αυτή Το SX OS είναι ένα custom OS (λειτουργικό σύστημα) που σου επιτρέπει να περνάς στην κονσόλα homebrew και backups των παιχνιδιών σου. By the way, είσαι σε λάθος topic 1 ώρα πριν, postfire είπε παιδες μου ηρθε το sx pro ετσι πρεπει να ειναι? δεν βλεπω λογκο TX πανω στο dongle(εχει αυτοκολλητακια μεσα tx) that's it 1
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Για πέστε λίγο, λένε ότι το καλώδιο όταν είναι κι από τις δύο μεριές USB-C δεν μας ενδιαφέρει αν θα έχει εσωτερική αντίσταση. Τι παίζει όμως αν το συνδέσω πάνω σε αντάπτορα για να το μετατρέψω σε παραδοσιακό USB, έτσι ώστε να μπορώ να φορτίζω την κονσόλα μου από το powerbank μου (που ΔΕΝ έχει USB-C θύρα); Εκεί θα παίζει πρόβλημα, άραγε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις