Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, najinblue3 said: δε ξερω για το συγκεκριμενο γτ δεν το παιζω, απλα το εφερα σαν παραδειγμα. Υπαρχουν ομως παιχνιδια που απαγορευεται απο την εταιρεια η χρηση emulator και m/k. Επειδη παιζω αρκετα χρονια στο κινητο, το μεγαλυτερο παραπονο σε πολλα παιχνιδια ειναι αυτο, ειδικα το emulator το μισω, αν και τα παιχνιδια που παιζω δεν εχουν τετοιου ειδους ανταγωνισμο. Δε θα ηθελα πχ να παιξω ενα shooter και ο αλλος να παιζει σε 32αρα με m/k, απλα δεν στεκει. Εδω ανοιξε καποιος θεμα στο pc gaming για αυτο XD Για μένα είναι σαχλό το επιχείρημα «δεν επιτρέπουμε το cross-play γιατί δεν υπάρχει ισορροπία». Άμα σε ενοχλεί το handicap μην αφήνεις τότε να παίζει και ο άλλος με τιμονιέρα και μην αφήνεις να παίζει με 3rd-party gamepads (κάτι NACON κλπ που εκτινάσσουν την εργονομία). Δεν είναι μόνο το m/k που δίνει handicap, είναι οτιδήποτε δεν υπάρχει εξαρχής μέσα στο κουτί της κονσόλας. Επίσης, εκτός από m/k, και με gamepad να παίζει κάποιος σε Android πάλι υπερισχύει αυτού που παίζει με touch controls. Δεν ξέρω από Android emulators, αλλά φαντάζομαι ότι εκτός από m/k θα μπορεί να κάνει κι άλλα κόλπα κάποιος που σε Android συσκευή δεν θα μπορούσε, του τύπου να χρησιμοποιήσει botάκια, να ξεκλειδώσει upgradables χωρίς να πληρώσει κλπ. Αν ισχύει αυτό, κι εγώ το βρίσκω λάθος να επιτρέπονται. Επειδή λες για πολλές ίντσες κλπ, σε Shield TV ή γενικότερα σε Android Box δεν τρέχουν αυτά τα games; Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από Malthador
najinblue3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 25 λεπτά πριν, Malthador είπε Για μένα είναι σαχλό το επιχείρημα «δεν επιτρέπουμε το cross-play γιατί δεν υπάρχει ισορροπία». Άμα σε ενοχλεί το handicap μην αφήνεις τότε να παίζει και ο άλλος με τιμονιέρα και μην αφήνεις να παίζει με 3rd-party gamepads (κάτι NACON κλπ που εκτινάσσουν την εργονομία). Δεν είναι μόνο το m/k που δίνει handicap, είναι οτιδήποτε δεν υπάρχει εξαρχής μέσα στο κουτί της κονσόλας. Επίσης, εκτός από m/k, και με gamepad να παίζει κάποιος σε Android πάλι υπερισχύει αυτού που παίζει με touch controls. Δεν ξέρω από Android emulators, αλλά φαντάζομαι ότι εκτός από m/k θα μπορεί να κάνει κι άλλα κόλπα κάποιος που σε Android συσκευή δεν θα μπορούσε, του τύπου να χρησιμοποιήσει botάκια, να ξεκλειδώσει upgradables χωρίς να πληρώσει κλπ. Αν ισχύει αυτό, κι εγώ το βρίσκω λάθος να επιτρέπονται. Επειδή λες για πολλές ίντσες κλπ, σε Shield TV ή γενικότερα σε Android Box δεν τρέχουν αυτά τα games; Δεν ξερω καθως δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα, εγω παιζω σταθερα ενα παιχνιδι εδω και χρονια που η εταιρεια banarei αβερτα αν καποιος χρησιμοποιει τετοιες ιστοριες. Και δεν θα επαιζα δηλαδη κατι που ο αλλος παιζει με το pc του και εγω με το κινητο μου. Δεν καταλαβαινω γτ το θεωρεις δικαιο αλλα οκ, ο καθενας οπως την βρισκει.
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Just now, najinblue3 said: Δεν ξερω καθως δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα, εγω παιζω σταθερα ενα παιχνιδι εδω και χρονια που η εταιρεια banarei αβερτα αν καποιος χρησιμοποιει τετοιες ιστοριες. Και δεν θα επαιζα δηλαδη κατι που ο αλλος παιζει με το pc του και εγω με το κινητο μου. Δεν καταλαβαινω γτ το θεωρεις δικαιο αλλα οκ, ο καθενας οπως την βρισκει. Δεν το θεωρώ δίκαιο, άδικο το θεωρώ. Αυτό που λέω είναι ότι είτε θα πρέπει να θεωρούνται τα πάντα άδικα και άρα να μην επιτρέπεται το cross-play πουθενά (παράλληλα με το να μην επιτρέπονται 3rd-party paraphernalia) είτε θα πρέπει να επιτρέπονται τα πάντα και παντού. Μιλάω γενικότερα, όχι μόνο στα κινητά. 1
najinblue3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν το θεωρώ δίκαιο, άδικο το θεωρώ. Αυτό που λέω είναι ότι είτε θα πρέπει να θεωρούνται τα πάντα άδικα και άρα να μην επιτρέπεται το cross-play πουθενά (παράλληλα με το να μην επιτρέπονται 3rd-party paraphernalia) είτε θα πρέπει να επιτρέπονται τα πάντα και παντού. Μιλάω γενικότερα, όχι μόνο στα κινητά. αα οκ, απλα το περιφερειακο δε προσφερει τοσο μεγαλο πλεονεκτημα, οσο ενα pc vs κονσολας ας πουμε. Προσφερει σιγουρα, αλλα οχι σε τοση μεγαλη εκταση.
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, najinblue3 said: αα οκ, απλα το περιφερειακο δε προσφερει τοσο μεγαλο πλεονεκτημα, οσο ενα pc vs κονσολας ας πουμε. Προσφερει σιγουρα, αλλα οχι σε τοση μεγαλη εκταση. Εξαρτάται, επειδή βλέπω ας πούμε στα PS4 boards του OW να διαμαρτύρονται που η Blizzard δεν μπανάρει όσους παίζουν με m/k, το m/k δεν κάνει και τόσο εξωφρενική διαφορά με ανοιχτό auto-aim και με τα dead-zones που έχουν τα X1/PS4 gamepads (που είναι εξαιρετικά σε σχέση με τις παλιότερες γενιές, το DS3 είχε αστείο dead-zone). Μου κάνει εντύπωση που δεν έχω διαβάσει ποτέ παράπονα στα boards του Forza κάτι αντίστοιχο, στα οποία Forza το να παίζεις με τιμονιέρα και το να παίζεις με gamepad είναι η μέρα με τη νύχτα. Τέσπα, in other news: Square Enix selling a limited edition for The World Ends with You: Final Remix in Japan Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από Malthador
najinblue3 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, Malthador είπε Εξαρτάται, επειδή βλέπω ας πούμε στα PS4 boards του OW να διαμαρτύρονται που η Blizzard δεν μπανάρει όσους παίζουν με m/k, το m/k δεν κάνει και τόσο εξωφρενική διαφορά με ανοιχτό auto-aim και με τα dead-zones που έχουν τα X1/PS4 gamepads (που είναι εξαιρετικά σε σχέση με τις παλιότερες γενιές, το DS3 είχε αστείο dead-zone). Μου κάνει εντύπωση που δεν έχω διαβάσει ποτέ παράπονα στα boards του Forza κάτι αντίστοιχο, στα οποία Forza το να παίζεις με τιμονιέρα και το να παίζεις με gamepad είναι η μέρα με τη νύχτα. το Οw μιας και το ανεφερες, μετα το diamond rank εχει παρα πολλα m/k στο ps4, το ιδιο φανταζομαι και στο x1. Εχουν ανοιξει δεκαδες φορες threads στο official forum αλλα ακρη δεν εχει βγει. Εγω δεν καταλαβαινω, αφου θες m/k γτ δε παιζεις στο pc σου και ασχολεισαι με την κονσολα
ADHD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, D.Luffy είπε Δεν το έχω δοκιμάσει docked αλλά σε handheld mode δεν έχω παρατηρήσει κανενώς είδους lag. Όλα μου φαίνονται γρήγορα και responsive. Αν το δοκιμάσεις docked με pro controller και δεις διαφορα πες μου, δοκιμασα με joycon και ηταν αισθητα καλυτερο παντως αλλα και παλι καμια σχεση με ds4/pc. 4 ώρες πριν, james9tito είπε Μιας και πολλοί έχετε λιώσει το hollow knight, δε δίνετε μερικά τιπς; Τι να κάνουμε με το currency, αν ανεβάζουμε health κλπ, γενικά ότι σας φαίνεται χρήσιμο. Παιζω παίζω και δεν ξέρω που πάω τι κάνω ποιος είναι boss που πρέπει να καταλήξω κλπ Δεν ειμαι μακριά αλλα θα ελεγα για αρχη να πάρεις σίγουρα το charm που σου δειχνει την τοποθεσία σου στο χαρτη οτι αλλο σχετικό σε βοηθάει σε αυτο(πχ το charm που συμπληρωνεις το χάρτη καθώς και pins για shops κτλπ) και φυσικα να αγοράζεις τους χάρτες σε κάθε νέα περιοχή. Μπορείς να ψάξεις για normal progression route αλλα αυτη ειναι η μαγεία των metroidvania, ξεκλειδώνεις νεο ability αμεσως μπορείς να πας σε νέες περιοχές κτλπ. 1
chek2fire Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Πανέμορφη η έκδοση του switch σε labo χρώματα https://kotaku.com/nintendo-made-some-labo-themed-switches-and-i-want-one-1827153396 4
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, najinblue3 said: το Οw μιας και το ανεφερες, μετα το diamond rank εχει παρα πολλα m/k στο ps4, το ιδιο φανταζομαι και στο x1. Εχουν ανοιξει δεκαδες φορες threads στο official forum αλλα ακρη δεν εχει βγει. Εγω δεν καταλαβαινω, αφου θες m/k γτ δε παιζεις στο pc σου και ασχολεισαι με την κονσολα Δεν έχω ιδία πείρα, καθώς δεν παίζω online multi-player games πλέον, αλλά μπορώ να σκεφτώ λόγους για να παίζει με m/k σε κονσόλα κάποιος, μπορεί να μην έχει πισί για παράδειγμα ή μπορεί να θέλει να αποφύγει τους χάκερς που συχνά πυκνά πήζουν τα online pc games. Από τη στιγμή που ο dev δεν θέτει περιορισμούς στις input συσκευές, δεν στέκει να ρίχνουμε την ευθύνη στους gamers που χρησιμοποιούν συσκευές τις οποίες δεν απαγορεύει ο dev. Και μπορώ να καταλάβω γιατί στο OW δεν έχουν απαγορευτεί τα m/k. Γιατί αν απαγορεύσεις μία non-canonical input device, τότε θα πρέπει να τις απαγορεύσεις όλες. Για παράδειγμα κάποιος που παίζει με X1 Elite Controller ή με κάποιο SCUF gamepad έχει σαφέστατο προβάδισμα έναντι κάποιου που παίζει με το μαμήσιο gamepads. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να τα κόψει και αυτά, αλλά προφανώς δεν θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο, because money. Οπότε απλά δεν απαγορεύουν τίποτα και ας γκρινιάζουν μερικοί. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από Malthador 1
james9tito Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Ηθελα να αγορασω το Yoku's Island Express χτες. Με το που ειδα το τρειλερ ειπα να ενα παιχνιδι που ειναι φτιαγμενο για switch. Αλλα οχι , επισημη τιμη για Switch 39.90 για PS4 29,90. Tιμη σκρουτζ για switch 28,90 για PS4 23,90. Καμια λογικη , 5 και 10 ευρω ακριβοτερα για ταυτοχρονη κυκλοφορια. Ναι οκ φορητοτητα , μπλα μπλα μπλα..... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 11 minutes ago, james9tito said: Ηθελα να αγορασω το Yoku's Island Express χτες. Με το που ειδα το τρειλερ ειπα να ενα παιχνιδι που ειναι φτιαγμενο για switch. Αλλα οχι , επισημη τιμη για Switch 39.90 για PS4 29,90. Tιμη σκρουτζ για switch 28,90 για PS4 23,90. Καμια λογικη , 5 και 10 ευρω ακριβοτερα για ταυτοχρονη κυκλοφορια. Ναι οκ φορητοτητα , μπλα μπλα μπλα..... Στο Steam έχει €20 αρχική και €18 με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις. Καμία λογική στην τιμολόγηση ο pub. 1
Mistwalker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 22 λεπτά πριν, james9tito είπε Ηθελα να αγορασω το Yoku's Island Express χτες. Με το που ειδα το τρειλερ ειπα να ενα παιχνιδι που ειναι φτιαγμενο για switch. Αλλα οχι , επισημη τιμη για Switch 39.90 για PS4 29,90. Tιμη σκρουτζ για switch 28,90 για PS4 23,90. Καμια λογικη , 5 και 10 ευρω ακριβοτερα για ταυτοχρονη κυκλοφορια. Ναι οκ φορητοτητα , μπλα μπλα μπλα..... Οταν θα βλεπεις game στο switch να κοστιζει 10€ extra ειναι το κοστος του catridge.Καποιες εταιριες το χρεωνουν και αλλες οχι. 1 ώρα πριν, Malthador είπε Και μπορώ να καταλάβω γιατί στο OW δεν έχουν απαγορευτεί τα m/k. Εγω ειχα διαβασει παλιοτερα οτι η blizzard εδινε ban μικρης διαρκειας για οσους χρησιμοποιουσαν m/k στο overwatch σε ps4 μετα απο εντολη της sony.Ο κοσμος εκανε παραπονα στη blizzard και η απαντηση τους αν θυμαμαι καλα ηταν οτι το game στο ps4 παιζεται με το μοχλο γιατι δεν υπαρχει official support για m/k και αν θελουν να παιζουν με m/k να καταφερει ο κοσμος να πεισει την sony να αλλαξει την πολιτικη τους.
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 15 minutes ago, Mistwalker said: Εγω ειχα διαβασει παλιοτερα οτι η blizzard εδινε ban μικρης διαρκειας για οσους χρησιμοποιουσαν m/k στο overwatch σε ps4 μετα απο εντολη της sony.Ο κοσμος εκανε παραπονα στη blizzard και η απαντηση τους αν θυμαμαι καλα ηταν οτι το game στο ps4 παιζεται με το μοχλο γιατι δεν υπαρχει official support για m/k και αν θελουν να παιζουν με m/k να καταφερει ο κοσμος να πεισει την sony να αλλαξει την πολιτικη τους. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ένας blue poster στα official fora (νομίζω ο Kaplan ήταν, ο director του παιχνιδιού) είχε πει εμμέσως πλην σαφώς «δεν ρίχνουμε μπανς, αλλά μας ενοχλεί αυτό το θέμα, επικοινωνήστε με τους manufacturers για να μας βρουν λύση, είτε να αφήσουν όλα εντελώς ελύθερα, είτε να περιορίσουν το θέμα». Η Sony έχει δώσει επίσημη άδεια για το Hori Tac Pro, οπότε δεν μπορεί να θέσει τέτοιου είδους απαγόρευση. Και η MS διαβάζω θα αρχίσει να υποστηρίζει επίσημα m/k combo. 1
Mistwalker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Για το ban μικρης διαρκειας το εγραψαν players οποτε δεν ξερω ποσο ισχυει.Αυτο νομιζω ηταν το official post του dev. We have contacted both first-party console manufacturers and expressed our concern about the use of mouse and keyboard and input conversion devices,” Kaplan’s post continues. “We have lobbied and will continue to lobby for first-party console manufacturers to either disallow mouse and keyboard and input conversion devices or openly and easily support mouse and keyboard for players.“I encourage you to reach out to the hardware manufacturers and express your concerns (but please do so in a productive and respectful way).” Νομιζω οτι η sony και MS τα mouse τα επιτρεπουν για το internet. Για το Xbox και γω μολις το ειδα. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από Mistwalker
Προτεινόμενες αναρτήσεις