Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Παιδιά από κανονικό κοντρολερ ποιο λέτε να πάρω είδα κάποια η να κάνω λίγο υπομονή να πάρω το official ? 

Το pro controller με κλειστα ματια. Μην παρεις κατι αλλο.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, petecj101 είπε

Το pro controller με κλειστα ματια. Μην παρεις κατι αλλο.

Αυτό θα κάνω ας κάνω λίγες μέρες υπομονή εξάλλου Χριστούγεννα έρχονται είδη έπεσε 60 με 65 από ότι ειδα. 

Λένε για πολύ καλό κράτημα και για αυτονομία μερικοί λένε είναι καλύτερο και από xbox ps4. 

1 ώρα πριν, dinos234 είπε

Αυτό θα κάνω ας κάνω λίγες μέρες υπομονή εξάλλου Χριστούγεννα έρχονται είδη έπεσε 60 με 65 από ότι ειδα. 

Λένε για πολύ καλό κράτημα και για αυτονομία μερικοί λένε είναι καλύτερο και από xbox ps4. 

Από αυτό του ps4 υπάρχουν πολλά καλύτερα. Συμφωνώ ότι είναι εφάμιλλο του Xbox One

• Moderators
4 hours ago, dinos234 said:

Έχει δοκιμάσει κανείς τον ανταπτορα που μπορείς να συνδέσεις διαφορετικά κοντρολερ από άλλη κονσόλα στο switch ? 

Υπάρχουν διάφοροι αντάπτορες αυτού του τύπου, προσωπικά περιμένω από aliexpress αυτόν της 8bitdo που είναι δοκιμασμένος ότι δουλεύει.

-----------------------------------------------------

Μπορεί κάποιος να μου πει αν ξέρει, πως μπορώ να βάψω τα joycons μου; Ψάχνω κάποια βαφή (μάλλον τύπου σπρέι) που να μην φθείρεται από την επαφή με τα χέρια ή με διάφορες θήκες.

Θέλω να φτιάξω αυτό το total black που έχει ο τύπος και δεν μπορώ να βρω πουθενά τέτοια covers, αλλά με dpad:

19 λεπτά πριν, Malthador είπε

Υπάρχουν διάφοροι αντάπτορες αυτού του τύπου, προσωπικά περιμένω από aliexpress αυτόν της 8bitdo που είναι δοκιμασμένος ότι δουλεύει.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν ξέρει, πως μπορώ να βάψω τα joycons μου; Ψάχνω κάποια βαφή (μάλλον τύπου σπρέι) που να μην φθείρεται από την επαφή με τα χέρια ή με διάφορες θήκες.

Θέλω να φτιάξω αυτό το total black που έχει ο τύπος και δεν μπορώ να βρω πουθενά τέτοια covers, αλλά με dpad:

Ναι τον συγκεκριμένο ανταπτορα βρήκα κι εγώ και είναι οικονομικός.

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Δεν έχει σημασία τόσο η βαφή όσο το λούστρο (coating) μετά.

Η σωστη διαδικασία είναι να το διαλύσεις όλο, τρίψιμο, primer, βαφη, coating.

Ελπιζω να θέλεις να βαψεις τα γκρι (πιο ευκολο)

54 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Για ποιο όμως? δλδ δεν πιστεύω η κονσολίτσα να μπορεί να σηκώσει τόσο βαριά γραφικά. 

Μια και προκειται για φημη μπορει να μην ισχυει καν αλλα αν θελουν να τα φερουν το wii u ειχε σαν τελευταιο απο τη σειρα το black flag οποτε το switch πιστευω μπορει να τρεξει ανετα οτι βγηκε μεχρι το black flag.

• Like 1

5 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Μια και προκειται για φημη μπορει να μην ισχυει καν αλλα αν θελουν να τα φερουν το wii u ειχε σαν τελευταιο απο τη σειρα το black flag οποτε το switch πιστευω μπορει να τρεξει ανετα οτι βγηκε μεχρι το black flag.

Ο κόσμος μιλάει για Ezio Collection, AC 4 και τα συναφή αλλά κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τα Chronicles. Τα οποία ταιριάζουν γάντι στο Switch αλλά μετά το hype που πιθανόν να δημιουργηθεί θα ξενερώσουν πολύ κόσμο.

• Thanks 1

2 ώρες πριν, RedAlert539 είπε

Ο κόσμος μιλάει για Ezio Collection, AC 4 και τα συναφή αλλά κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τα Chronicles. Τα οποία ταιριάζουν γάντι στο Switch αλλά μετά το hype που πιθανόν να δημιουργηθεί θα ξενερώσουν πολύ κόσμο.

Τα Chroniclesδεν αξίζουν. Υπαρχουντπολκα καλυτερα στο είδος τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...