petecj101 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, dinos234 είπε Παιδιά από κανονικό κοντρολερ ποιο λέτε να πάρω είδα κάποια η να κάνω λίγο υπομονή να πάρω το official ? Το pro controller με κλειστα ματια. Μην παρεις κατι αλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, petecj101 είπε Το pro controller με κλειστα ματια. Μην παρεις κατι αλλο. Αυτό θα κάνω ας κάνω λίγες μέρες υπομονή εξάλλου Χριστούγεννα έρχονται είδη έπεσε 60 με 65 από ότι ειδα. Λένε για πολύ καλό κράτημα και για αυτονομία μερικοί λένε είναι καλύτερο και από xbox ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dinos234 είπε Αυτό θα κάνω ας κάνω λίγες μέρες υπομονή εξάλλου Χριστούγεννα έρχονται είδη έπεσε 60 με 65 από ότι ειδα. Λένε για πολύ καλό κράτημα και για αυτονομία μερικοί λένε είναι καλύτερο και από xbox ps4. Από αυτό του ps4 υπάρχουν πολλά καλύτερα. Συμφωνώ ότι είναι εφάμιλλο του Xbox One Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς τον ανταπτορα που μπορείς να συνδέσεις διαφορετικά κοντρολερ από άλλη κονσόλα στο switch ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Στις 1/12/2018 στις 3:42 ΜΜ, doll είπε Υπάρχει σύνδεσμος βίντεο για να δούμε πως διορθώνεται το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 4 hours ago, dinos234 said: Έχει δοκιμάσει κανείς τον ανταπτορα που μπορείς να συνδέσεις διαφορετικά κοντρολερ από άλλη κονσόλα στο switch ? Υπάρχουν διάφοροι αντάπτορες αυτού του τύπου, προσωπικά περιμένω από aliexpress αυτόν της 8bitdo που είναι δοκιμασμένος ότι δουλεύει. ----------------------------------------------------- Μπορεί κάποιος να μου πει αν ξέρει, πως μπορώ να βάψω τα joycons μου; Ψάχνω κάποια βαφή (μάλλον τύπου σπρέι) που να μην φθείρεται από την επαφή με τα χέρια ή με διάφορες θήκες. Θέλω να φτιάξω αυτό το total black που έχει ο τύπος και δεν μπορώ να βρω πουθενά τέτοια covers, αλλά με dpad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Malthador είπε Υπάρχουν διάφοροι αντάπτορες αυτού του τύπου, προσωπικά περιμένω από aliexpress αυτόν της 8bitdo που είναι δοκιμασμένος ότι δουλεύει. ----------------------------------------------------- Μπορεί κάποιος να μου πει αν ξέρει, πως μπορώ να βάψω τα joycons μου; Ψάχνω κάποια βαφή (μάλλον τύπου σπρέι) που να μην φθείρεται από την επαφή με τα χέρια ή με διάφορες θήκες. Θέλω να φτιάξω αυτό το total black που έχει ο τύπος και δεν μπορώ να βρω πουθενά τέτοια covers, αλλά με dpad: Ναι τον συγκεκριμένο ανταπτορα βρήκα κι εγώ και είναι οικονομικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Υπάρχουν διάφοροι αντάπτορες αυτού του τύπου, προσωπικά περιμένω από aliexpress αυτόν της 8bitdo που είναι δοκιμασμένος ότι δουλεύει. ----------------------------------------------------- Μπορεί κάποιος να μου πει αν ξέρει, πως μπορώ να βάψω τα joycons μου; Ψάχνω κάποια βαφή (μάλλον τύπου σπρέι) που να μην φθείρεται από την επαφή με τα χέρια ή με διάφορες θήκες. Θέλω να φτιάξω αυτό το total black που έχει ο τύπος και δεν μπορώ να βρω πουθενά τέτοια covers, αλλά με dpad: Δεν έχει σημασία τόσο η βαφή όσο το λούστρο (coating) μετά. Η σωστη διαδικασία είναι να το διαλύσεις όλο, τρίψιμο, primer, βαφη, coating. Ελπιζω να θέλεις να βαψεις τα γκρι (πιο ευκολο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Για ποιο όμως? δλδ δεν πιστεύω η κονσολίτσα να μπορεί να σηκώσει τόσο βαριά γραφικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, chek2fire είπε Για ποιο όμως? δλδ δεν πιστεύω η κονσολίτσα να μπορεί να σηκώσει τόσο βαριά γραφικά. Λογικα ezio collection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, chek2fire είπε Για ποιο όμως? δλδ δεν πιστεύω η κονσολίτσα να μπορεί να σηκώσει τόσο βαριά γραφικά. Μια και προκειται για φημη μπορει να μην ισχυει καν αλλα αν θελουν να τα φερουν το wii u ειχε σαν τελευταιο απο τη σειρα το black flag οποτε το switch πιστευω μπορει να τρεξει ανετα οτι βγηκε μεχρι το black flag. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Αλλαζω λιγο το θέμα. Έχει κανείς εμπειρία απο αυτό ή απο αντίστοιχο προϊόν? https://www.indiegogo.com/projects/genki-bluetooth-audio-for-the-nintendo-switch--3#/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Mistwalker είπε Μια και προκειται για φημη μπορει να μην ισχυει καν αλλα αν θελουν να τα φερουν το wii u ειχε σαν τελευταιο απο τη σειρα το black flag οποτε το switch πιστευω μπορει να τρεξει ανετα οτι βγηκε μεχρι το black flag. Ο κόσμος μιλάει για Ezio Collection, AC 4 και τα συναφή αλλά κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τα Chronicles. Τα οποία ταιριάζουν γάντι στο Switch αλλά μετά το hype που πιθανόν να δημιουργηθεί θα ξενερώσουν πολύ κόσμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, RedAlert539 είπε Ο κόσμος μιλάει για Ezio Collection, AC 4 και τα συναφή αλλά κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τα Chronicles. Τα οποία ταιριάζουν γάντι στο Switch αλλά μετά το hype που πιθανόν να δημιουργηθεί θα ξενερώσουν πολύ κόσμο. Τα Chroniclesδεν αξίζουν. Υπαρχουντπολκα καλυτερα στο είδος τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις