panther_512 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Για το θέμα των λασκαρισμένων joy-cons, εγώ διαβάζω ότι φταίει η πλαστική ασφάλεια συγκράτησης του joy-con, η οποία με τον καιρό φθείρεται και δημιουργεί αυτο το προβλημα. Πουλάνε μεταλικές ασφάλειες για αντικατάσταση των πλαστικών. Εκτός και αν αναφέρεστε σε άλλο πρόβλημα.
Eranor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 12 hours ago, h3342 said: Παιδια Το civilization τοχει αγορασει κανεις;αξιζει λετε; Ναι day one αγορά. 'Ομως προσοχή!!! Επειδή το 'εχω παιξει και σε pc να το πάρεις μόνο εαν σε ενδιαφέρει η φορητότητα. Προβλήματα που έχω συναντήση στο switch: Πολυ αργό loading low γραφικά σε σημείο να πρέπει να κάνεις zoom για να δεις κάθε tile τι δίνει 1 1
dekulinkgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Malthador είπε Γιατί είναι μισητή; Ίσα ίσα, το μεγαλύτερο λάθος που έκανε η Ν είναι ότι ΔΕΝ έφτιαξε το Wii 2 και αντ' αυτού έφτιαξε το Wii U. Δεν πειράζει, ήρθε τώρα το Wii 2 με τη μορφή του Switch. Επίσης, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των αγοραστών του PS3 το πήρε λόγω Blu-ray. Τι διαφορά έχουν αυτοί από τους casuals του Wii; Non-gamers οι μεν, non-gamers και οι δε. Μισητη θεωρειται γιατι ειχε τα motion controls.Και καλα δεν ειναι για hardcore παικτες.Ασχετως που αν ειναι φτιαγμενα σωστα ειναι ο ιδανικος τροπος χειρισμου(δες metroid prime 3).Ακομα και σημερα πεφτει κραξιμο με οτιδηποτε εχει motion control μεσα.Απο τοτε για καποιο λογο τα motion controls θεωρουνται αισχος και απαγορευμενα απο τους "ειδικους". Τρανο παραδειγμα σε αυτο που λεω ειναι το mario odyssey.Απο την πρωτη στιγμη που το επαιξα το ειχα με χωριστα joycon οπως προτεινε η nintendo.Απλα απολαυση πραγματικα να χειριζεσαι τον mario.Eλα μου ντε ομως που ολοι σχεδον οι reviewers λεγανε motion controls bullshit και οτι το παιζανε με το pro controller και αποφευγανε οσο μπορουσαν να κανουν motion κινησεις. Αυτο βεβαια το βλεπουμε και αλλου.Θεωριες τυχαιο που ενω το dualshock 4 εχει ενσωματωμενο γυροσκοπιο κανενα απο τα μεγαλα παιχνιδια της sony(god of war,horizon ) δεν εχουν καν επιλογη για στοχευση με το γυροσκοπιο?!! Κατι το οποιο και εγω και εσυ το εχουμε αναφερει,αν θυμαμαι καλα,στο αντιστοιχο θεμα του ps4. Ακομα και το splatoon 2 το οποιο ειναι αγαπητο σαν παιχνιδι και απλα απολαυση να το παιζει με το γυροσκοπιο υπαρχει κοσμος που δεν το παιζει ετσι και βαζει traditional controls. Οταν εννουσα casuals δυστηχως θελουμε ή οχι το wii το μεγαλυτερο ποσοστο που το αγορασαν ηταν αυτοι που δεν ειχαν καμια σχεση με το gaming(παπουδες.γυναικες για το wii fit).Eνω το ps3 ποσο να ειναι to ποσοστο που το αγορασαν για το bluray?Δεν νομιζω να ειναι το ιδιο οπως με το ps2 που ναι εκει υπηρχε πολυς κοσμος που το αγορασε γιατι ηταν φθηνο dvdplayer. Παντως μιας και ειπες για ps3 και bluray.Ενας γνωστος ειχε παρει dayone!! θυμαμαι το ps3.Ακομα θυμαμαι την συζητηση. --Ρε πολυ ακριβο ομως. --Εε τι να κανουμε μωρε.Το πηρα για να παιζουμε pro(γνωστος ελληναρας) --Τουλαχιστον θα μπορεις να βλεπεις και bluray. --Κατσε παιζει και bluray??? --......... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από dekulinkgr
spinemm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, h3342 είπε Παιδια Το civilization τοχει αγορασει κανεις;αξιζει λετε; ΝΑ αξιζει!! και μονο το οτι μπορεις να παιξεις το CIV VI + ολα τα dlcs φορητα τοτε σιγουρα αξιζει, το μονο κακο κατα τη γνωμη μου τα λιγο μεγαλα loading σε καθε Mode που ξεκινας να παιξεις, απο εκει και περα προσωπικα το χαιρομαι πολυ περισοτερο στο switch παρα στο PC εστω και εαν τα γραφικα στο switch ειναι σαφως υποδυεεστερα. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, dekulinkgr said: Μισητη θεωρειται γιατι ειχε τα motion controls.Και καλα δεν ειναι για hardcore παικτες. Δεν ξέρω ποιός τα λέει αυτά. Εγώ ξέρω ότι ένα από τα καλύτερα platformers όλων των εποχών είναι το Mario Galaxy, το οποίο είχε motion controls και είναι από τα πιο hardcore games που έχω παίξει ποτέ μου (gameplay-wise μιλάμε πάντα, μην αρχίσουμε τις βλακείες ότι είναι παιδικό, δεν έχει αίματα και λοιπά). Το ίδιο ισχύει και για το Odyssey. Επίσης από τα πιο hardcore games ever και ο σωστός τρόπος να παίζονται είναι με motion controls. Τα motion controls προσφέρουν απίστευτη ακρίβεια στις κινήσεις και στη στόχευση, απ' ότι φαίνεται οι hardcorάδες δεν θέλουν να έχουν ακρίβεια στο χειρισμό. 😕 1 hour ago, dekulinkgr said: Αυτο βεβαια το βλεπουμε και αλλου.Θεωριες τυχαιο που ενω το dualshock 4 εχει ενσωματωμενο γυροσκοπιο κανενα απο τα μεγαλα παιχνιδια της sony(god of war,horizon ) δεν εχουν καν επιλογη για στοχευση με το γυροσκοπιο?!! Κατι το οποιο και εγω και εσυ το εχουμε αναφερει,αν θυμαμαι καλα,στο αντιστοιχο θεμα του ps4 Ναι, αυτό το ακατανόητο που το τονίζω κάθε τόσο. Εντάξει το GoW, αλλά το HZD είναι απλά γελοίο το ότι δεν υποστηρίζει γυροσκόπιο. Δεν το κατανοώ γιατί το κάνουν αυτό το πράγμα. 1 hour ago, dekulinkgr said: Οταν εννουσα casuals δυστηχως θελουμε ή οχι το wii το μεγαλυτερο ποσοστο που το αγορασαν ηταν αυτοι που δεν ειχαν καμια σχεση με το gaming(παπουδες.γυναικες για το wii fit).Eνω το ps3 ποσο να ειναι to ποσοστο που το αγορασαν για το bluray?Δεν νομιζω να ειναι το ιδιο οπως με το ps2 που ναι εκει υπηρχε πολυς κοσμος που το αγορασε γιατι ηταν φθηνο dvdplayer. Είσαι υπερβολικός στο ποσοστό που πιστεύεις ότι πήραν Wii για το Wii Fit. Να μου έλεγες ήταν ένα 20-25% οι casual owners του Wii, να σου έλεγα ok, αλλά όχι 50% και πλέον δεν ήταν σε καμία περίπτωση, φαίνεται από τις πωλήσεις των games αυτό. Άσε που υπήρξαν πάρα πολλοί core gamers που είχαν Wii σαν δεύτερη κονσόλα (ενώ είχαν ήδη κάποιο twin). Αυτοί γιατί αγόρασαν μια κονσόλα για casuals; Για να κάνουν γυμναστική; Και, ναι υπήρξαν αρκετοί που πήραν PS3 για το Blu-ray, μην το γελάς. Θυμάμαι άπειρα άρθρα τέτοιου τύπου την εποχή που είχε πρωτοκυκλοφορήσει. Και η ίδια η Sony έχτιζε και τέτοιο marketing και πολύ καλά έκανε. Το PS3 έπαιζε blu-ray δισκάκια σε μια εποχή που ένα stand-alone player κόστιζε €1000 για πλάκα. 1
Mistwalker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Εδωσαν το ark shadowdrop που υποτιθεται ειναι απο τα "μεγαλα" games και στο coming soon δεν το εβαλαν καν οπου προτιμησαν βαλουν smartphone games.
zeroiner Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Δεν έχω τη δυνατότητα να διαβάσω και τις 168 σελίδες. Θέλω όμως να μοιραστώ μαζί σας την εμπερία μου. Κάτοχος switch και λάτρης του rocket league. Στο pc έχω χιλιάδες ώρες. Ως εκ τούτου πήρα πριν κάνα χρόνο την κονσόλα και αμέσως αγόρασα το παιχνίδι. Δεν το χάρηκα ποτέ γιατί κάθε φορά που άραζα στον καναπέ π.χ. σε handheld το ping έπαιζε στα 110-140. (και με το dock+wifi στα ίδια) (σημείο αναφοράς το pc που συνήθως είμαι 80-90). Πρόσφατα συνέδεσα το dock στο monitor του pc και είπα να δοκιμάσω να παίξω ξανα το ίδιο game. Είχα τα ίδια προβλήματα. Και αποφάσισα να ψωνίσω το Hori lan to usb adapter. 😄 Έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα. Έπαιξα για καμιά ωρίτσα σήμερα και το ping κυμάνθηκε από 90 εώς 104. Και γλίτωσα από τα ρημαδιασμένα τα spikes. (και τα βυθίσματα στο γρασίδι για όσους ξέρουν τι λέω) Στο internet connection test του ίδιου του switch, οι διαφορές μεταξύ wifi και ethernet ήταν μικρές. Αλλά βρήκα την υγειά μου και κατάφερα να παίξω ανταγωνιστικά και χωρίς κολλήματα. Αυτά. Αν κάποιος έχει την απορία σαν κι εμένα (που το σκεφτόμουν εδώ και κανά εξάμηνο δλδ), συστήνω την αγορά του. Και έχω διαβάσει καλά λόγια και για ένα άλλο (της Plugable νομίζω) αλλα δεν το βρήκα Ελλάδα. Αν το θέμα έχει ξανασυζητηθεί, σόρυ, αλλά έκοψα και το τσιγάρο/άτμισμα και το έριξα στην πληκτρολόγηση. xD Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από zeroiner 4
greed Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Τελικά με το Warframe κατάλαβα τι γραφικαρες μπορεί να βγάλει το switch και απορώ γιατί δεν έχουμε ακόμα σημαντικά πορτς ακόμα και από ps3 Xbox 360 era. 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, greed είπε Τελικά με το Warframe κατάλαβα τι γραφικαρες μπορεί να βγάλει το switch και απορώ γιατί δεν έχουμε ακόμα σημαντικά πορτς ακόμα και από ps3 Xbox 360 era. Ρε τα είπαμε και εχθές. Το warframe δεν είναι benchmark για κάτι. Σαν να λέμε ότι το Diablo 3 έχει γραφικάρες. Ναι έχει γραφικάρες αλλά δεν είναι οι γραφικάρες των άλλων συστημάτων. Ποτέ δεν θα είναι έτσι. Θα γίνουν παραχωρήσεις. Έξυπνες....
Mistwalker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, zeroiner είπε Κάτοχος switch και λάτρης του rocket league. Στο pc έχω χιλιάδες ώρες. Ως εκ τούτου πήρα πριν κάνα χρόνο την κονσόλα και αμέσως αγόρασα το παιχνίδι. Δεν το χάρηκα ποτέ γιατί κάθε φορά που άραζα στον καναπέ π.χ. σε handheld το ping έπαιζε στα 110-140. (και με το dock+wifi στα ίδια) (σημείο αναφοράς το pc που συνήθως είμαι 80-90). Το ping στο rocket league ειναι λιγο περιεργο.Το ειχα παρει day one και επαιζε τελεια σαν handheld αλλα με το που εμπαινε στο dock το ping ανεβαινε αμεσως και lagare αγρια.Εψαχνα λυσεις αλλα καποιοι ελεγαν το ιδιο με εμενα ενω αλλοι ειχαν lag σε handheld και αλλοι και στα 2.Μιλησα με το support οπου μου ειπαν οτι ειναι καλυτερα να αγορασω ενα lan adapter δεν το εκανα γιατι δεν εφταιγε αυτο ηταν σιγουρα καποιο λαθος στον κωδικα και δεν ξανασχοληθηκα να το βαλω στο dock.Με το καλοκαιρινο update που ειχαν δωσει για μενα το game εφτιαξε και παιζει μια χαρα και στο dock απλως μερικες φορες ανεβαινει 5-10 ping πανω αλλα δεν εχει καθολου lag. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από Mistwalker
petecj101 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, Malthador είπε Και, ναι υπήρξαν αρκετοί που πήραν PS3 για το Blu-ray, μην το γελάς. Θυμάμαι άπειρα άρθρα τέτοιου τύπου την εποχή που είχε πρωτοκυκλοφορήσει. Και η ίδια η Sony έχτιζε και τέτοιο marketing και πολύ καλά έκανε. Το PS3 έπαιζε blu-ray δισκάκια σε μια εποχή που ένα stand-alone player κόστιζε €1000 για πλάκα. Off topic: Spoiler Πολυ σωστα. Εκεινη την εποχη κρινοταν ποιος διαδοχος του dvd θα μεινει στην αγορα. Το ενα στρατοπεδο ηταν η sony κι οι συμμαχοι της με το blue ray disc. Στο αλλο ηταν η toshiba κι οι συμμαχοι της με το hd-dvd. Το ps3 χρησιμοποιηθηκε απο την sony σαν εργαλειο για να μεινει στην αγορα το blue ray κι ηταν αυτο που ουσιαστικα κερδισε αυτον τον πολεμο. Κατα την αποψη μου, χρησιμοποιησε το brand name "playstation" για να πετυχει πωλησεις, σε καλυτερη τιμη απο standalone blueray players και να κυριαρχησει στην αγορα για να πιεσει τα studio εμεσα να εγκαταλειψουν την υποστηριξει στο αντιπαλο format. 1
doll Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/11/2018 στις 9:04 ΠΜ, panther_512 είπε Για το θέμα των λασκαρισμένων joy-cons, εγώ διαβάζω ότι φταίει η πλαστική ασφάλεια συγκράτησης του joy-con, η οποία με τον καιρό φθείρεται και δημιουργεί αυτο το προβλημα. Πουλάνε μεταλικές ασφάλειες για αντικατάσταση των πλαστικών. Εκτός και αν αναφέρεστε σε άλλο πρόβλημα. Υπάρχει σύνδεσμος βίντεο για να δούμε πως διορθώνεται το πρόβλημα?
dinos234 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, doll είπε Υπάρχει σύνδεσμος βίντεο για να δούμε πως διορθώνεται το πρόβλημα? Παιδιά από κανονικό κοντρολερ ποιο λέτε να πάρω είδα κάποια η να κάνω λίγο υπομονή να πάρω το official ?
jon_pallis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, dinos234 είπε Παιδιά από κανονικό κοντρολερ ποιο λέτε να πάρω είδα κάποια η να κάνω λίγο υπομονή να πάρω το official ? Σαν το official pro controllerδεν είναι κανενα. Εγώ εχώ πάρει και δύο της 8bit do (n30 pro νομιζω) τα οποία είναι άριστα αλλα δεν κάνουν για shooter. Τωρα βγηκαν τα v2 που έχουν και motion και rumble.
dinos234 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Πόσο κάνουν αυτά που αναφέρεις ? Βρήκα απομιμήσεις αλλά επειδή δεν ξέρεις πόσο καλά είναι για το pro ας δώσω καλύτερα κάτι παραπάνω και να πάρω το αυθεντικό όπως είπες σαν το official κανένα ευχαριστώ πολύ μέχρι τώρα πήρα μια θήκη και παραγγειλα και κάρτα μνήμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις