Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, sils είπε

Παιδια θυμαμαι παλια οτι ειχαν αναφερθει καποια bricks λογω 3party  accessories οπως φορτιστες και power banks.... τελικα ισχυει κατι τετοιο? Ειναι προβλημα εαν το φορτιζω με το φορτιστη του s8 η το power bank της xiaomi?

Η απόφαση είναι δικη σου και ναι όντως έχουν αναφερθεί σε bricking αλλα κυριως σε 3rd party docks. Εγω το δικο μου το φορτιζω με ενα τριπλό φορτιστη που πηρα απο ikea.

Σε κάθε περίπτωση ενα καλό καλώδιο ειναι σημαντικό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, jon_pallis είπε

εκτυπωσες κ cover art?
που/πως?

https://newagesoldier.com/make-your-own-amiibo/

https://amiibo.life/series

12 ώρες πριν, Malthador είπε

Παιδιά, πολύς κόπος για το τίποτα.

Ebay είναι η φάση. Δίνεις εκεί πέρα 20-30 ευρώ και μαζεύεις όλα τα nfc που σε ενδιαφέρουν και μάλιστα πλαστικοποιημένα και νοικοκυρεμένα σε θηκούλες.

Έχω πάρει τα mini καρτακια για το botw. Εκεί άξιζε γιατί ήταν πολλά και στα έδινε σε διάφανο κουτάκι.

Τα υπόλοιπα και όσα χρειάζομαι τα έφτιαξα με λευκά ταγκ και εκτύπωση

Στις 25/11/2018 στις 4:48 ΜΜ, Malthador είπε

Γιατί δεν βγάζουν εκεί πέρα μια Master Sword collection σε ένα cartridge με όλα τα Zelda μέσα και να την κοστολογήσουν €150; Στο τάληρο θα χεστούν.

Γιατί να το κάνουν αυτό όταν θα προσπαθήσουν να μας πουλήσουν ξανά όλα τα παιχνίδια 69,90; Ακόμη και το πρώτο του nes είναι ικανοί να κοστολόγηση τοσο, ξανα.

Όποιος ψάχνει βρίσκει, δείτε τι βρήκα.

IMG_20181127_230953.jpg

1 hour ago, orck said:

Γιατί να το κάνουν αυτό όταν θα προσπαθήσουν να μας πουλήσουν ξανά όλα τα παιχνίδια 69,90; Ακόμη και το πρώτο του nes είναι ικανοί να κοστολόγηση τοσο, ξανα.

IMG_20181127_230953.jpg

εεεε; που το βρήκες αυτό; δεν βγαίνει υποτίθεται τον Ιανουάριο;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, orck είπε

IMG_20181127_230953.jpg

Ασ' τα αυτά και πες μας τι γράφει κάτω από το δάχτυλό σου!

11974360-1564627937470293.jpg

Επεξ/σία από EverythingYouBelieve

Το ήξερα ότι έπρεπε να κρύψω καλύτερα το κάτω μέρος.

Στην Αγγλία (Λονδίνο) δεν έχουν καν αντικλεπτικο στα παιχνίδια. Βάζουν fake παιχνίδια με άδειο κουτί. Στα μεταχειρισμένα άδειο κουτί αλλά χύμα. Αυτο είναι ένα άδειο κουτί για προπαραγγγελια του παιχνιδιού. Με το που μπήκα στο κατάστημα πήγα κατευθείαν επάνω του γιατί και εγώ δεν περιμενα να δω κάτι τέτοιο.

4 λεπτά πριν, orck είπε

Το ήξερα ότι έπρεπε να κρύψω καλύτερα το κάτω μέρος.

Στην Αγγλία (Λονδίνο) δεν έχουν καν αντικλεπτικο στα παιχνίδια. Βάζουν fake παιχνίδια με άδειο κουτί. Στα μεταχειρισμένα άδειο κουτί αλλά χύμα. Αυτο είναι ένα άδειο κουτί για προπαραγγγελια του παιχνιδιού. Με το που μπήκα στο κατάστημα πήγα κατευθείαν επάνω του γιατί και εγώ δεν περιμενα να δω κάτι τέτοιο.

Φαντάζομαι πήγες στο GAME ε?

• Like 1

στα καταστήματα στην Αγγλία, έχουν κουτάκια άδεια για preorder το πας στο ταμείο σου δίνουν ένα πιστωτικό και πας την ημέρα που θα σου πουν και το παραλαμβάνεις.

Σημερα το πρωι τους εστειλα  email στην cd media

Και αμεσως μου απαντησαν οτι θα στειλουν κουριερ στις επομενες μερες να το παραλαβουν με δικα τους εξοδα

Φανηκαν εξαιρετικα εξυπηρετικοι!

Γιαναδουμε και στην συνεχεια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...