Moderators Malthador Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά, πολύς κόπος για το τίποτα. Ebay είναι η φάση. Δίνεις εκεί πέρα 20-30 ευρώ και μαζεύεις όλα τα nfc που σε ενδιαφέρουν και μάλιστα πλαστικοποιημένα και νοικοκυρεμένα σε θηκούλες. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Που είναι όμως η χαρά της δημιουργίας; Επίσης αν βγαίνουν και καινούργια πάλι πρέπει να αγοράζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Έχω αγοράσει έτσι όλες τις κάρτες για το BotW και για το MK8D με 20 ευρώ περίπου. Just now, Vagosman said: Που είναι όμως η χαρά της δημιουργίας; Επίσης αν βγαίνουν και καινούργια πάλι πρέπει να αγοράζεις. Ε, δεν βγαίνουν τόσο συχνά, αλλά εξάλου τα παλιά amiibos παίζουν και με τα νέα games. Συμφέρει να αγοράζεις κάρτες ανά game. Και οι παλιότερες δουλεύουν πιθανότατα με κάποιο επόμενο. Οι περισσότερες κάρτες μου για το MK8D θα δουλεύουν και με το Smash για παράδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, Vagosman είπε Υπάρχει κ multi nfc tag για τους μερακλήδες από το να μπλέκετε με πολλά tag. Προσωπικά έχω τυπώσει κ πλαστικοποιησει όσα χρειαζομουν. εκτυπωσες κ cover art? που/πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cubilone Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Στις 25/11/2018 στις 7:07 ΜΜ, SoFGR είπε για να ρωτας, προφανως σε ενδιαφερει το handheld mode ή/και να παιρνεις την κονσολα μαζι σου περα δωθε, εγω αν επαιρνα σημερα θηκη θα επαιρνα αυτο το σετακι. https://satisfye.com/products/limited-edition-holiday-bundle αν θες να κουβαλας μαζι μονο την κονσολα και τα παιχνιδια δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο περα απο αυτο το bundle και ενα τζαμακι ( προτεινω orzly - αυτο ξερω αυτο εμπιστευομαι ) προσωπικα εχω το bundle με την πιο μεγαλη θηκη της satisfye αλλα δεν μου χρειαζεται πραγματικα ολος αυτος ο εξτρα χωρος που δινει. για καρτα μνημης παιζουν αρκετα καλα deal αυτη την περιοδο, patriot 128gb 22 ευρω, samsung evo 256gb 65 ευρω κοκ, εγω δεν ειμαι πολυ του digital οποτε την παλευω και με 64gb προς το παρων, απλα εχε στο νου οτι δεν χρειαζεται να ειναι super duper η ταχυτητα αναγνωσης !! το switch συμφωνα με μετρησεις στο eurogamer μπορει να εκμεταλευτει μεχρι 80-90 mb/s το πολυ. οσον αφορα τα controller, εχω συνδεσει αρκετο πραμα απο τo day1 της κονσολας μεχρι σημερα, 8bitdo SF30 - SF30 pro - NES30 pro - SN30 retro Light Grey G - orzly wired - ενα παλιο ασημενιο GC controller με τον ανταπτορα του wii U και φυσικα pro controller οταν εκανε ξεστοκαρισμα ο κωτσος τον Απριλιο .... τα 8bitdo ειναι must πιο πολυ για οταν παιζεις πλατοφρμακια σε docked / tabletop mode και χρειαζεσαι ενα "παραδοσιακο" dpad θα σου ελεγα να παρεις ενα ασυρματο GC controller απο PowerA στο 50αρικο μιας και θεωρητικα κανει τα παντα χωρις να κατανταει υπερβολικα ακριβο ... ,bluetooth συνδεση - gyro controls - ανετο κρατημα ( 8 στους 10 αντρες προτιμανε τα πιασιματα του gamecube controller, ο 9ος και ο 10ος την βρισκουν μεταξυ τους ) αξιοπρεπεστατο dpad και λογικα λιγοτερο input lag σε σχεση με το official GC πανω στον wii U adaptor ... εχω δει ομως μονο 1-2 review στο yt, δεν διαβασα feedback απο resetερα ουτε εχω παρει κανενα για την παρτη μου ακομα να δω πως ειναι - το ψηνω αρκετα προφανως Ναι, με ενδιαφέρει κυρίως το handheld θα έλεγα. Θα το βάζω και σε τηλεόραση, αλλά σχετικά μικρού μεγέθους. Ευχαριστώ για τη συμβουλή για την κάρτα Patriot! Θα την τιμήσω. Δεν ήξερα την orzly, την έψαξα και δίνει ένα πολύ ωραίο essential bundle με περιφερειακά από €111 μόνο €23. Κάτι μου λέει ότι θα τσιμπήσω όσο προλαβαίνω και το Black Friday έχει γίνει Black... δεκαπενθήμερο! Όσο για τη θήκη, αγόρασα το Switch μου εδώ από μια αγγελία του Insomnia (έρχεται τώρα με το κούριερ) και ο προηγούμενος κάτοχος, να 'ναι καλά, του είχε αυτά τα δύο: https://www.amazon.com/NINTENDO-SWITCH-DELUXE-TRAVEL-CASE-MULTI-GAME/dp/B01MY9JB2U https://www.amazon.com/Goplay-Traveler-Premium-Ballistic-Nylon-Bonus/dp/B07CBGT4BP Σε τι υπερέχουν της Satisfye, αν υπερέχουν; Τέλος -- νομίζω τελικά θα πάω κι εγώ για Pro Controller (πάιζει στα 58€ στο Σκρουτζ)... αν και θα γούσταρα να συνέδεα και το δικό μου αγαπημένο ασημί GC controller (παίζει να έχουμε το ίδιο), το Pro του WiiU ή και το DS4 που με έχουν βολέψει πάρα πολύ. Με το Bluetooth Adapter της 8bitdo θα έπαιζαν και τα δύο ασύρματα χειριστήρια; Τελευταία ερώτηση για τώρα: έχω διαβάσει ότι συμφέρει καλύτερα να κάνω λογαριασμό στο US eShop γιατί έχουν καλύτερες προσφορές. Έχετε εμπειρία από αυτό, υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στο να το κάνει κανείς έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Κανενα μειονεκτημα , εδω και 1 χρονο αγοραζω μονο απο norway αλλα και παλι αλλαζεις οσες φορες θες store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 9 minutes ago, cubilone said: 1) Δεν ήξερα την orzly, την έψαξα και δίνει ένα πολύ ωραίο essential bundle με περιφερειακά από €111 μόνο €23. Κάτι μου λέει ότι θα τσιμπήσω όσο προλαβαίνω και το Black Friday έχει γίνει Black... δεκαπενθήμερο! 2) Σε τι υπερέχουν της Satisfye, αν υπερέχουν; 3) Τέλος -- νομίζω τελικά θα πάω κι εγώ για Pro Controller (πάιζει στα 58€ στο Σκρουτζ)... αν και θα γούσταρα να συνέδεα και το δικό μου αγαπημένο ασημί GC controller (παίζει να έχουμε το ίδιο), το Pro του WiiU ή και το DS4 που με έχουν βολέψει πάρα πολύ. Με το Bluetooth Adapter της 8bitdo θα έπαιζαν και τα δύο ασύρματα χειριστήρια; 4) Τελευταία ερώτηση για τώρα: έχω διαβάσει ότι συμφέρει καλύτερα να κάνω λογαριασμό στο US eShop γιατί έχουν καλύτερες προσφορές. Έχετε εμπειρία από αυτό, υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στο να το κάνει κανείς έτσι; 1) Το πακέτο αυτό είναι εντελώς overpriced. Μην το πάρεις. 2) Το Pro της Satisfye μετατρέπει το κράτημα του NSw σε πολύ εργονομικότερο. 3) Το Pro Controller είναι η ιδανική επιλογή. Το 8bitdo δουλεύει με όλα τα bluetooth controllers. 4) Μπορείς να μπαίνεις σε όποιο store θες, αλλά το αμερικάνικο συγκεκριμένα έχει μία πολύ σημαντική ιδιαιτερότητα: αν έχεις μέσα funds ΔΕΝ θα σε αφήσει να αλλάξεις χώρα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Πως μας ξέφυγε αυτό το διαμάντι; Λες και βλέπω Contra 5 είναι με άλλο όνομα όπως και το Bloodstained. Αφού δεν το κάνει η Konami ας το κάνει άλλος! 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 να ρωτησω καινουριο το switch η συσκευασια περιλαμβανει καποια μεμβρανη προστασιας οθονης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Παιδια καλησπερα Μια ερωτηση Το αριστερο joy con μου Δεν δουλευει σωστα(μερικες φορες παει μονο του προς τα πανω π.χ) Ελεγα να αγορασω καινουριο 40-45 ευρω τα βρισκω απο το σκρουτζ Θα ηθελα να ρωτησω Αν προτεινετε καποιο μαγαζι για αγορα Και αν επειδη ειναι ακομα στην εγγυηση Απο τον γερμανο τοχα αγωρασει Μηπως και θα το εφτιαχναν δωρεαν; Λογικα δεν θα το φτιαξουν οποτε ναμην χανω χρονο λεω και να παω σε αγορα καινουριου Τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 λογικα θα μιλησεις με cdmedia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 14 minutes ago, h3342 said: Παιδια καλησπερα Μια ερωτηση Το αριστερο joy con μου Δεν δουλευει σωστα(μερικες φορες παει μονο του προς τα πανω π.χ) Ελεγα να αγορασω καινουριο 40-45 ευρω τα βρισκω απο το σκρουτζ Θα ηθελα να ρωτησω Αν προτεινετε καποιο μαγαζι για αγορα Και αν επειδη ειναι ακομα στην εγγυηση Απο τον γερμανο τοχα αγωρασει Μηπως και θα το εφτιαχναν δωρεαν; Λογικα δεν θα το φτιαξουν οποτε ναμην χανω χρονο λεω και να παω σε αγορα καινουριου Τι λετε; Μίλα με τη CD Media, θα στο φτιάξουν δωρεάν. 5 hours ago, ikaruga24 said: Πως μας ξέφυγε αυτό το διαμάντι; Λες και βλέπω Contra 5 είναι με άλλο όνομα όπως και το Bloodstained. Αφού δεν το κάνει η Konami ας το κάνει άλλος! Metal Slug και Contra combo. Άρρωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Παιδια θυμαμαι παλια οτι ειχαν αναφερθει καποια bricks λογω 3party accessories οπως φορτιστες και power banks.... τελικα ισχυει κατι τετοιο? Ειναι προβλημα εαν το φορτιζω με το φορτιστη του s8 η το power bank της xiaomi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petecj101 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μιας και λεμε για το θα χειριστηριο για εμενα το pro και το xbox1 controller ειναι και τα 2 στην κορυφη. Αν η ninty βαλει σκανδαλες κι εξωτερικη μπαταρια σαν του xbox one ή η ms βαλει πληρως εκμεταλευσιμο γυροσκοπικο και hd rumble θα εχουν φτιαξει το απολυτο gamepad. Προσωπικα στα χερια μου κουμπωνει καλυτερα το xbox1, αλλα αυτο δεν ειναι αντικειμενικο κριτηριο. Αυτο που πραγματικα μου λειπει απο το pro ειναι οι σκανδαλες. Υ.Γ.: Το elit ειναι εκτος συναγωνισμου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, sils said: Παιδια θυμαμαι παλια οτι ειχαν αναφερθει καποια bricks λογω 3party accessories οπως φορτιστες και power banks.... τελικα ισχυει κατι τετοιο? Ειναι προβλημα εαν το φορτιζω με το φορτιστη του s8 η το power bank της xiaomi? Το πρόβλημα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο καλώδιο φόρτισης, ούτε στο φορτιστή, ούτε στο powerbank. Αν χρησιμοποιείς σωστό καλώδιο με αντίσταση μέσα δεν παθαίνει τίποτα η κονσόλα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις