dekulinkgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Παιδια ερωτηση.Κονσολα αγορασμενη απο Καναδα, θα εχω καποιο προβλημα στα παιχνιδια και στο live? Χωρις να σε παρω στο λαιμο μου οχι δεν θα εχεις καθως ειναι region free.To μονο θεμα που μπορει να εχεις ειναι με την πριζα(?).Δεν ξερω τι χρησιμοποιουν στον Καναδα γιαυτο το λεω.Μπορει να χρειαστεις δηλαδη εναν charger. 1
orck Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Χωρις να σε παρω στο λαιμο μου οχι δεν θα εχεις καθως ειναι region free.To μονο θεμα που μπορει να εχεις ειναι με την πριζα(?).Δεν ξερω τι χρησιμοποιουν στον Καναδα γιαυτο το λεω.Μπορει να χρειαστεις δηλαδη εναν charger. Δεν το έχω μπροστά μου τώρα αλλά συνήθως σε συσκευές τέτοιες έχει universal τροφοδοτικά. Οπότε εάν κάτι τέτοιο ισχύει μένει μόνο το θέμα της πρίζας το οποίο λύνεται με άλλο καλώδιο η ανταπτορα, δεν θυμάμαι καν πως είναι το τροφοδοτικό του switch.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 "If we defined a restricted timeline, then there would be a definitive story, and it would eliminate the room for imagination, which wouldn’t be as fun." Κάτι τέτοιες δηλώσεις μου μυρίζουν BotW 2... http://www.nintendolife.com/news/2018/11/eiji_aonuma_wants_players_to_decide_how_breath_of_the_wild_connects_to_existing_zelda_timeline
cubilone Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Έχετε να προτείνετε κάτι από αξεσουάρ -- χειριστήρια, κάρτα μνήμης, θήκη, προστατευτικά; Έχω χαθεί λίγο με τις επιλογές!
nimrodel22 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Ε μια θήκη που να σ' αρέσει... Οπωσδήποτε κάρτα μνήμης.. Και το pro controller είναι ωραίο και βολικό (εγώ όμως που παίζω κυρίως φορητό ..το χρησιμοποίησα σε ελάχιστα παιχνίδια πχ στο botw που το έπαιξα σχεδόν εξ ολοκλήρου στην τηλεόραση) Προσωπικά..θήκη πήρα μια οφισιαλ και κάτι μουφε από Αλί (που όμως είναι πανέμορφες) και άλλη μία χειροποίητη από etsy. Γιατί παίζουμε 3 στο σπίτι (και ο καθένας έχει το δικό του switch και το δικό του αγαπημένο παιχνίδι). Η οφισιαλ και η χειροποίητη είναι σκυλια. Οι άλλες από Αλί δεν είναι κ τπτ σπουδαίο αλλα όχι κακές. Τζαμακια κλπ είναι αν χρησιμοποιείς εσύ..αν φοβάσαι για γρατζουνιες κλπ..εγώ δεν έβαλα. 1
postfire Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, cubilone είπε Έχετε να προτείνετε κάτι από αξεσουάρ -- χειριστήρια, κάρτα μνήμης, θήκη, προστατευτικά; Έχω χαθεί λίγο με τις επιλογές! και εδω παιδες τι προτεινετε για μεμβρανη προστασιας για την οθονη?
papp0us Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Ω ΝΑΙ! Μακάρι. Το μοναδικό που μου έχει ξεφύγει, δεν θέλω να ξαναγοράζω Wii για να το παίξω. 3
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Γιατί δεν βγάζουν εκεί πέρα μια Master Sword collection σε ένα cartridge με όλα τα Zelda μέσα και να την κοστολογήσουν €150; Στο τάληρο θα χεστούν. 4 hours ago, cubilone said: Έχετε να προτείνετε κάτι από αξεσουάρ -- χειριστήρια, κάρτα μνήμης, θήκη, προστατευτικά; Έχω χαθεί λίγο με τις επιλογές! Θα πρέπει να μας πεις τη χρήση θες να κάνεις. Για φορητό mode οπωσδήποτε tempered glass και κάποιο grip παρέα με βαλιτσάκι (ιδανικά το Pro της Satisfye, διαφορετικά Gripcase της Skull & Co). Επίσης ένα καλό USB-C καλώδιο (γιατί δεν λέει να κουβαλάς το μαμήσιο τούβλο μαζί σου) και σίγουρα μια 128άρα κάρτα (ιδανικά 256άρα πλέον). Εγώ έχω αγοράσει και θηκούλες για να μην βάζω τα cartridges χύμα μέσα στη θήκη. Προτείνω επίσης να αγοράσεις «καποτάκια» για τα αναλογικά, καθώς είναι πολύ χαμηλά σε ύψος. Τέλος, αν παίζεις πολύ φορητά, καλό είναι να έχεις και ένα powerbank, εγώ έχω το 10άρι της Xiaomi και φορτίζει 3 φορές το Switch μου, δηλαδή συνολικά έχω 12-15 ώρες αυτονομία. 3
SoFGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, cubilone είπε Έχετε να προτείνετε κάτι από αξεσουάρ -- χειριστήρια, κάρτα μνήμης, θήκη, προστατευτικά; Έχω χαθεί λίγο με τις επιλογές! για να ρωτας, προφανως σε ενδιαφερει το handheld mode ή/και να παιρνεις την κονσολα μαζι σου περα δωθε, εγω αν επαιρνα σημερα θηκη θα επαιρνα αυτο το σετακι. https://satisfye.com/products/limited-edition-holiday-bundle αν θες να κουβαλας μαζι μονο την κονσολα και τα παιχνιδια δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο περα απο αυτο το bundle και ενα τζαμακι ( προτεινω orzly - αυτο ξερω αυτο εμπιστευομαι ) προσωπικα εχω το bundle με την πιο μεγαλη θηκη της satisfye αλλα δεν μου χρειαζεται πραγματικα ολος αυτος ο εξτρα χωρος που δινει. για καρτα μνημης παιζουν αρκετα καλα deal αυτη την περιοδο, patriot 128gb 22 ευρω, samsung evo 256gb 65 ευρω κοκ, εγω δεν ειμαι πολυ του digital οποτε την παλευω και με 64gb προς το παρων, απλα εχε στο νου οτι δεν χρειαζεται να ειναι super duper η ταχυτητα αναγνωσης !! το switch συμφωνα με μετρησεις στο eurogamer μπορει να εκμεταλευτει μεχρι 80-90 mb/s το πολυ. οσον αφορα τα controller, εχω συνδεσει αρκετο πραμα απο τo day1 της κονσολας μεχρι σημερα, 8bitdo SF30 - SF30 pro - NES30 pro - SN30 retro Light Grey G - orzly wired - ενα παλιο ασημενιο GC controller με τον ανταπτορα του wii U και φυσικα pro controller οταν εκανε ξεστοκαρισμα ο κωτσος τον Απριλιο .... τα 8bitdo ειναι must πιο πολυ για οταν παιζεις πλατοφρμακια σε docked / tabletop mode και χρειαζεσαι ενα "παραδοσιακο" dpad θα σου ελεγα να παρεις ενα ασυρματο GC controller απο PowerA στο 50αρικο μιας και θεωρητικα κανει τα παντα χωρις να κατανταει υπερβολικα ακριβο ... ,bluetooth συνδεση - gyro controls - ανετο κρατημα ( 8 στους 10 αντρες προτιμανε τα πιασιματα του gamecube controller, ο 9ος και ο 10ος την βρισκουν μεταξυ τους ) αξιοπρεπεστατο dpad και λογικα λιγοτερο input lag σε σχεση με το official GC πανω στον wii U adaptor ... εχω δει ομως μονο 1-2 review στο yt, δεν διαβασα feedback απο resetερα ουτε εχω παρει κανενα για την παρτη μου ακομα να δω πως ειναι - το ψηνω αρκετα προφανως Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από SoFGR 1
Mistwalker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 @SoFGR το grip της satisfye το εκανες παραγγελεια απο την Αμερικη ή το βρηκες καπου απο Ευρωπη;Μηπως θυμασαι και ποσο καιρο εκανε να ερθει και αν ειχε μεταφορικα ποσο ηταν;
SoFGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 elite bundle apo indiegogo.com 45$ + αλλα 15 τα μεταφορικα - backer απο τον Μαιο, εκανε καπου 4 μερες να ερθει οταν εφυγε απο εργοστασιο στην Κινα αλλα μεχρι να φτασει απο αεροδρομιο στην πορτα μου περασανε παρα πολλες μερες - τουλαχιστον δεν πληρωσα δασμους. 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Γιατί δεν βγάζουν εκεί πέρα μια Master Sword collection σε ένα cartridge με όλα τα Zelda μέσα και να την κοστολογήσουν €150; Στο τάληρο θα χεστούν. Για να τα βγάζουν μεμονωμένα στο 50ευρω. Πάντως αν έβγαινε συλλογή με όλη τη σειρά Zelda την έκανα προπαραγγελία χθες! Και δεν έχω κάνει ποτέ προπαραγγελία. 1 1
Mistwalker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, SoFGR είπε elite bundle apo indiegogo.com 45$ + αλλα 15 τα μεταφορικα - backer απο τον Μαιο, εκανε καπου 4 μερες να ερθει οταν εφυγε απο εργοστασιο στην Κινα αλλα μεχρι να φτασει απο αεροδρομιο στην πορτα μου περασανε παρα πολλες μερες - τουλαχιστον δεν πληρωσα δασμους. Thanks
postfire Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδες απο ιμιτασιον pro controller πιο προτεινεται ειδα αυτο https://www.amazon.de/dp/B07CWX7LRK/ref=sspa_dk_detail_1?psc=1&pd_rd_i=B07CWX7LRK&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_p=00903874-3af0-47e0-8622-ee58087f71cf&pd_rd_wg=D3TSs&pf_rd_r=VYR9KPZKCZGW5PCVQE71&pf_rd_s=desktop-dp-sims&pf_rd_t=40701&pd_rd_w=uLhY2&pf_rd_i=desktop-dp-sims&pd_rd_r=e549a348-f186-11e8-8e26-036db118e6b9 και αυτο https://www.amazon.de/Maexus-Switch-Controller-Wireless-Gamepad-Weiß/dp/B07GSWXP4C/ref=sr_1_1_sspa?ie=UTF8&qid=1543242209&sr=8-1-spons&keywords=Nintendo+Switch+Pro+Controller&psc=1 https://www.amazon.de/dp/B07FMR7BW2/ref=sspa_dk_detail_0?psc=1&pd_rd_i=B07FMR7BW2&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_p=00903874-3af0-47e0-8622-ee58087f71cf&pd_rd_wg=AhykU&pf_rd_r=M14MEK9ZD0E01A8PE3FA&pf_rd_s=desktop-dp-sims&pf_rd_t=40701&pd_rd_w=ytgwA&pf_rd_i=desktop-dp-sims&pd_rd_r=8203dc4d-f187-11e8-adfa-61e1978dceb9 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από postfire
Προτεινόμενες αναρτήσεις