dekulinkgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι, απλά να ξέρεις ότι Eurobank και Πειραιώς χρεώνουν προμήθεια συναλλάγματος. Ρε ποιό Lego City, έχει ξεσκιστεί στις προσφορές το αμερικάνικο store. Θα δοκιμάσω αν περνάει η κάρτα μου. Εβγαλες καμια ακρη malthador μπας και παρουμε και εμεις τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 παιδες βλεπω με την ακρη του ματιου μου αυτο το μπαντλ https://www.skroutz.gr/s/14362342/Nintendo-Switch-Grey-Joy-Con-32GB-Mario-Kart-8-Deluxe-Super-Mario-Odyssey.html ειναι η κονσολα με το καρτ και το οντισει δεν λεει στις λεπτομερειες αν ειναι φισικαλ τα παιχνιδια(κασετες)η αν ειναι ψηφιακα αν το εχει παρει κανεις ας ενημερωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, di maria kun είπε παιδες βλεπω με την ακρη του ματιου μου αυτο το μπαντλ https://www.skroutz.gr/s/14362342/Nintendo-Switch-Grey-Joy-Con-32GB-Mario-Kart-8-Deluxe-Super-Mario-Odyssey.html ειναι η κονσολα με το καρτ και το οντισει δεν λεει στις λεπτομερειες αν ειναι φισικαλ τα παιχνιδια(κασετες)η αν ειναι ψηφιακα αν το εχει παρει κανεις ας ενημερωσει Γραφτε και την τιμη παιδια, σε λιγο το προιον θα πουληθει και το λινκ θα ειναι ενα νεκρο πραγμα που θα οδηγει σε ενα 404. Δηλαδη γραψε απο κατω τιμη 397ευρω απο console club. Το εχω ξαναδει αυτο το πακετο, νομιζω οτι ειναι κασετουλες μεσα, το δειχνει και στην φωτογραφια. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από orck 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 αυτο ειναι απλα το εχει και στις αλυσιδες στην ιδια τιμη αλλα ειναι εκτος σκρουτζ και δεν τις εβαλα για διαφημιση,μαλλον κασετες θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skalos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι, απλά να ξέρεις ότι Eurobank και Πειραιώς χρεώνουν προμήθεια συναλλάγματος. Ρε ποιό Lego City, έχει ξεσκιστεί στις προσφορές το αμερικάνικο store. Θα δοκιμάσω αν περνάει η κάρτα μου. Εγώ για αγορές από αμερικανικό eshop αγοράζω από ιντερνετικό μαγαζί (έχει και διάφορες προσφορές κάτσε καιρούς) προπληρωμενη αμερικανική κάρτα Nintendo και κάνω την δουλειά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, skalos said: Εγώ για αγορές από αμερικανικό eshop αγοράζω από ιντερνετικό μαγαζί (έχει και διάφορες προσφορές κάτσε καιρούς) προπληρωμενη αμερικανική κάρτα Nintendo και κάνω την δουλειά μου. Αν αφήσεις υπόλοιπο στο λογαριασμό σου μετά μπορείς να αλλάξεις χώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skalos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Αν αφήσεις υπόλοιπο στο λογαριασμό σου μετά μπορείς να αλλάξεις χώρα; Όχι... Εγώ έχω ένα λογαριασμό για Αμερική κι ένα Ευρώπη. Άμα αλλάξεις region χάνεις τα λεφτά και πόντους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 39 minutes ago, skalos said: Όχι... Εγώ έχω ένα λογαριασμό για Αμερική κι ένα Ευρώπη. Άμα αλλάξεις region χάνεις τα λεφτά και πόντους. Όχι, δεν μπορείς να αλλάξεις καν region αν έχεις λεφτά μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, di maria kun said: παιδες βλεπω με την ακρη του ματιου μου αυτο το μπαντλ https://www.skroutz.gr/s/14362342/Nintendo-Switch-Grey-Joy-Con-32GB-Mario-Kart-8-Deluxe-Super-Mario-Odyssey.html ειναι η κονσολα με το καρτ και το οντισει δεν λεει στις λεπτομερειες αν ειναι φισικαλ τα παιχνιδια(κασετες)η αν ειναι ψηφιακα αν το εχει παρει κανεις ας ενημερωσει Κανονικά με τα κουτιά τους είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Ναι, απλά να ξέρεις ότι Eurobank και Πειραιώς χρεώνουν προμήθεια συναλλάγματος. Ρε ποιό Lego City, έχει ξεσκιστεί στις προσφορές το αμερικάνικο store. Θα δοκιμάσω αν περνάει η κάρτα μου. νομίζω ποιο ταλιροφονιάδες από τις Ελληνικές τράπεζες δεν πρέπει να υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petecj101 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, chek2fire είπε νομίζω ποιο ταλιροφονιάδες από τις Ελληνικές τράπεζες δεν πρέπει να υπάρχουν Εμενα σε πιστωτικη eurobank με χρεωνει γυρω στα 0,30-0,50 λεπτα ανα συναλλαγη στο store της Ν.Αφρικης. Το printscreen ειναι απο την αγορα της onlibe υπηρεσιας. Ισως παιζει ρολο πως χρησιμοποιω πιστωτικη κι οχι χρεωστικη/προπληρωμενη, σε αυτες τις καρτες ισως παιζει διαφορετικη κι υψηλοτερη προμηθεια. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από petecj101 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kioukiou800 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Στα public προσφορά το Nintendo switch στα 289 ευρώ....Για όσους ψάχνονται είναι οι εκδόσεις που "πειράζονται" https://www.public.gr/product/nintendo-switch-neon-redneon-blue-konsola-nintendo/prod8470989pp/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, skalos said: Όχι... Εγώ έχω ένα λογαριασμό για Αμερική κι ένα Ευρώπη. Άμα αλλάξεις region χάνεις τα λεφτά και πόντους. Πάντως, να πω ότι διαφωνώ με το συγκεκριμένο pattern. Είναι προβληματικό να έχεις λογαριασμούς σε διαφορετικά regions (από τους οποίους να ψωνίζεις κιόλας κανονικά). Αφενός το βρίσκω ριψοκίνδυνο να κλειδωθείς κάποια στιγμή (μιλάμε για την Ν, ότι της κατέβει κάνει) και δεύτερον αν κάποτε θελήσεις να βάλεις NSO, θα πρέπει αναγκαστικά να βάλεις το family plan για να έχεις και τους δύο λογαριασμούς μέσα. 1 hour ago, kioukiou800 said: Στα public προσφορά το Nintendo switch στα 289 ευρώ....Για όσους ψάχνονται είναι οι εκδόσεις που "πειράζονται" https://www.public.gr/product/nintendo-switch-neon-redneon-blue-konsola-nintendo/prod8470989pp/ Δεν έχει ξαναπαίξει τόσο χαμηλά η σκέτη κονσόλα. Η χαμηλότερη τιμή ήταν τα €299. 1 hour ago, petecj101 said: Εμενα σε πιστωτικη eurobank με χρεωνει γυρω στα 0,30-0,50 λεπτα ανα συναλλαγη στο store της Ν.Αφρικης. Το printscreen ειναι απο την αγορα της onlibe υπηρεσιας. Ισως παιζει ρολο πως χρησιμοποιω πιστωτικη κι οχι χρεωστικη/προπληρωμενη, σε αυτες τις καρτες ισως παιζει διαφορετικη κι υψηλοτερη προμηθεια. Εμένα με χρεώνει πάντως 1 ευρώ ανά συναλλαγή. Για 6 ευρώ προϊόντα πλήρωσα και 3 ευρώ προμήθεια. 😕 Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Malthador 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Malthador είπε Πάντως, να πω ότι διαφωνώ με το συγκεκριμένο pattern. Είναι προβληματικό να έχεις λογαριασμούς σε διαφορετικά regions (από τους οποίους να ψωνίζεις κιόλας κανονικά). Αφενός το βρίσκω ριψοκίνδυνο να κλειδωθείς κάποια στιγμή (μιλάμε για την Ν, ότι της κατέβει κάνει) και δεύτερον αν κάποτε θελήσεις να βάλεις NSO, θα πρέπει αναγκαστικά να βάλεις το family plan για να έχεις και τους δύο λογαριασμούς μέσα. Δεν έχει ξαναπαίξει τόσο χαμηλά η σκέτη κονσόλα. Η χαμηλότερη τιμή ήταν τα €299. Εμένα με χρεώνει πάντως 1 ευρώ ανά συναλλαγή. Για 6 ευρώ προϊόντα πλήρωσα και 3 ευρώ προμήθεια. 😕 Οι περισσότερες τράπεζες έχουν δυο χρεωσεις (ταυτόχρονα) για αγορές απο εξωτερικο με αλλο νομισμα. 1) ενα flat rate ανά συναλλαγή + 2) έξοδα συναλλάγματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις