Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Στο amazon.de υπαρχει προσφορα παιρνεις 3 παιχνιδια switch πληρωνεις 100 ευρω.

https://www.amazon.de/gp/promotion/A1Z2C610RA3JQ4

και 3 παιχνιδια απο τα παρακατω στα 70 ευρω

https://www.amazon.de/gp/promotion/A52BP0TJGIF2H

Η χαζομάρα είναι ότι είναι η γερμανική έκδοση (δηλαδή το κουτί). Προσωπικά, επειδή κάνω γενικά συλλογή, αν και καλή προσφορά δεν θα πάρω για αυτό το λόγο.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, SoFGR είπε

ακομα και αν δεν  με ξενερωνανε με την ολη σταση τους ΠΑΛΙ δεν θα το επαιρνα με τα σημερινα δεδομενα γιατι το θεωρω πολυ σημαντικο στα μισα games που παιζω να εχω ενα grip παρομοιο με του  pro controller 

xiog36sb3sa92iegmuck.jpg

αυτο προς το παρων το προσφερει μονο  η satisfye και ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος, καλο χρυσο το gripcase για οταν παιζεις παιχνιδια χωρις δεξιο μοχλο  (πχ octopath traveler / mario kart ) αλλα το botw ( ναι εχω "γραψει" πανω απο 200 ωρες actual gameplay  και ειναι ακομα ατερματιστο -  SHOOT ME ! :D )   δεν μπορω με τιποτα να το  ευχαριστηθω ετσι  σε handheld mode !  καλυτερα tabletop   ή/και pro controller στο χερι  παρα να υποφερω καθε φορα που θελω να στριψω την καμερα.

Πως συγκρίνεις το gameplay του pro controller σε σχεση με το satisfye gripcase, ειδικά στα shooters;

Δημοσ.

εννοειται πως ειναι  λυση αναγκης, ειδικα αμα εχεις "στοκ" μοχλους, χοντρικα αμα κανεις 10 kill με pro controller  με satisfye + thumb caps θα κανεις 8, αυτα που δινουν μαζι με το grip δεν θα τα εχω δοκιμασει  mind you, το grip το παιρνεις για να εχεις κατι ελαφρως χειροτερο απο pro controller σε handheld,  αν θες να αποδωσεις στο 100% ( λολ) εννοειται πως θα προτιμησεις  docked / tabletop mode και pro controller 

για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω παιξει κανα  paladins   splatoon ή οποιοδηποτε αλλο shooter για να κανω Α/Β  comparison,  μονο κατι yiga βαραω με το τοξο τωρα  στο champion's ballad DLC :P  

• Like 1
Δημοσ.

Το Lego City Undercover έχει 8 ευρώ στο αμερικάνικο eshop, το είχα στο WiiU και θεωρώ ότι αξίζει και με το παραπάνω σε αυτήν την τιμή.

• Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, mansa2k said:

Το Lego City Undercover έχει 8 ευρώ στο αμερικάνικο eshop, το είχα στο WiiU και θεωρώ ότι αξίζει και με το παραπάνω σε αυτήν την τιμή.

Γίνεται να ψωνίσουμε από το αμερικάνικο eshop με ελληνική κάρτα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γίνεται να ψωνίσουμε από το αμερικάνικο eshop με ελληνική κάρτα; 

2_reggie-fils-aimejpg.jpg

Δεν γνωρίζω...

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ.

42 λιρες το Breath of the Wild στο nintendo uk https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch/The-Legend-of-Zelda-Breath-of-the-Wild-1173609.html

Δεν εχω switch βεβαια,οποτε δεν ξερω τι παιζει με ψηφιακο region lock σε Switch και αν μπορειτε να αγορασετε κανονικα για Ελλαδα,εσεις τα ξερετε καλυτερα :P

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Prospector8 είπε

3m το Pokemom στην πρώτη βδομάδα του.. Ερε τι θα γίνει οταν βγει η 8η gen..

Οσο και να πουλησε εδω το πηρε κανεις; Δεν διαβασα τιποτα η απλα τα προσπερασα;
Βασικα πουθενα δεν διαβασα τιποτα, σαν να μην βγηκε ποτε τιποτα...

Δημοσ.

Τσίμπησα και εγώ τα neon yellow joy-cons από την προσφορά του κωτσόβολου  στα 54 ευρώ, ευχαριστώ και τον φίλο που πόσταρε την προσφορά  εδώ στο φόρουμ. Τελικά μου βγήκε και σε καλό, τότε τον Ιούνιο, με την λαμογιά που μου είχαν κάνει  πάλι στον κωτσόβολο και δεν είχα πάρει το μπλε κόκκινο ζευγάρι joy-cons, μιας και έτσι τελικά πήρα τα neon yellow που είναι τα αγαπημένα μου, πολύ όμορφα τα άτιμα. Πάντως να σκάς 54 ευρώ  για δυο μαραφέτια και να νομίζεις ότι πέτυχες διάνα στην τιμή είναι κάτι που μόνο η μαμά nintendo μπορεί να κάνει 😜.

• Moderators
Δημοσ.

Για όποιον δεν το πήρε γραμμή, η Παρασκευή είναι μαύρη και στο NSw eshop. Mario Odyssey, Hyrule Warriors, Fire Emblem Warriors, Xenoblade Chronicles 2, Donkey Kong και Skyrim βγαίνουν 499 rand από Αφρική, δηλαδή €31 και κάτι ψιλά το καθένα. Το BotW στα 549 rand ή €37,50.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Malthador είπε

Για όποιον δεν το πήρε γραμμή, η Παρασκευή είναι μαύρη και στο NSw eshop. Mario Odyssey, Hyrule Warriors, Fire Emblem Warriors, Xenoblade Chronicles 2, Donkey Kong και Skyrim βγαίνουν 499 rand από Αφρική, δηλαδή €31 και κάτι ψιλά το καθένα. Το BotW στα 549 rand ή €37,50.

Απλά αλλάζουμε eshop? Ψωνίζουμε με την ελληνική κάρτα κανονικότατα; όλα κομπλέ;

• Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, aris4me said:

Απλά αλλάζουμε eshop? Ψωνίζουμε με την ελληνική κάρτα κανονικότατα; όλα κομπλέ;

Ναι, απλά να ξέρεις ότι Eurobank και Πειραιώς χρεώνουν προμήθεια συναλλάγματος.

6 hours ago, mansa2k said:

Ρε ποιό Lego City, έχει ξεσκιστεί στις προσφορές το αμερικάνικο store. Θα δοκιμάσω αν περνάει η κάρτα μου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...