Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γίνεται να γράψεις video για το Youtube στη φορητή κονσόλα του switch? επίσης μπορεί να δουλέψει η φορητή κονσόλα χωρίς τηλεόραση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, primeragt είπε

Δεν ξερω αν το εχετε δει αλλα αν καποιος ψαχνει κατι αντιστοιχο δεν νομιζω να βρει κατι καλυτερο σε αυτα τα λευτα για handheld grip. Εγω το πηρα το πρωι και ειναι τελειο σου δινει ακριβως αυτο το κατι που λειπει απο την φλαταδουρα του switch. Επειδη δεν ξερω ποσο θα κρατησει δειτε το οσοι θελουν γιατι πριν 2-3 μερες ειναι 32Ε κ (30$ αμερικη).

https://www.skroutz.gr/s/15159524/Ardistel-Pack-Goplay-Game-Traveler-NNS90-Switch.html

Στο κράτημα βολεύει γιατί μ φαίνεται τεράστιο;  κ πάλι είναι αρκετά λεφτά    θα κοιτάξω κ στο αλί εξπρές  ίσως το κάνω αγορά από Ελλάδα αν δε βρω καλύτερη θήκη  αν κ έχω μια τσάντα από Κινέζο  που έχει πολλά τσεπάκια κ χωράει τα πάντα μέσα 

3 ώρες πριν, primeragt είπε

Δεν ξερω αν το εχετε δει αλλα αν καποιος ψαχνει κατι αντιστοιχο δεν νομιζω να βρει κατι καλυτερο σε αυτα τα λευτα για handheld grip. Εγω το πηρα το πρωι και ειναι τελειο σου δινει ακριβως αυτο το κατι που λειπει απο την φλαταδουρα του switch. Επειδη δεν ξερω ποσο θα κρατησει δειτε το οσοι θελουν γιατι πριν 2-3 μερες ειναι 32Ε κ (30$ αμερικη).

https://www.skroutz.gr/s/15159524/Ardistel-Pack-Goplay-Game-Traveler-NNS90-Switch.html

Έφυγε παραγγελία

Ευχαριστώ

Στο κρατημα φαντασου οτι ειναι σαν το grip των joycon απλα λιγο πιο καμπυλοτο στο πισω μερος,αυτο που μπαινει μεσα στις παλαμες. Μεγαλωνει το switch τοσο οσο να νομιζεις οτι κρατας με λαβες απο Χ360. H θηκη χωραει το switch μαζι με τα θηκακια για τα παιχνιδια, τα 2 joycon straps και ενα μετασχηματιστη travel (οχι τον μαμα). Ακουστικα τα βαζεις μπροστα στο θηκακι με το φερμουαρ που εχει. Αν θες μεγαλυτερο δεν κανει για σενα.

• Thanks 1

• Moderators
7 minutes ago, Tresorikos said:

Στο κράτημα βολεύει γιατί μ φαίνεται τεράστιο;  κ πάλι είναι αρκετά λεφτά    

Μην ρωτάτε αν βολεύουν στο κράτημα. Άπαξ και δοκιμάσετε φορητό gaming με τέτοια grips δεν ξαναγυρνάτε πίσω. 

• Like 2

Τερμάτισα το Xenoblade Chronicles 2 μετα απο πολλούς μήνες, εκανα σχεδον ολα τα side quests και γενικα το κουρασα οσο δεν πήγαινε μιας και το X1 ειναι απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια εβερ. Η γεύση που μου άφησε σε σύγκριση με το Χ1 πάντα ηταν αρκετά πικρή, οχι οτι περιμένα πως θαναι ποτε στο ίδιο επίπεδο (ειδικά στο κομμάτια του στορυ).  Στο ίδιο επίπεδο με το Χ1 βέβαια ήταν η μουσική.  Εκεί το level ηταν καθαρό 10 ρι χωρίς υπερβολή. Μιας και παρακαλουθω το θρεντ αλλα δεν εχω δει κανέναν να γράφει κατι ηθελα να ρωτήσει αν καποιος πηρε το Torna απο ελληνικό κατάστημα και αν ειχε μεσα κασετα η μονο κωδικό. Κιαν λεει τπτ το παιχνίδι... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, primeragt είπε

47$ Eχει το αντισοιχο bundle https://satisfye.com/products/pro-gaming-elite-bundle

Η σκετη βαση εχει 15$ https://www.amazon.com/Industries-Nintendo-Provides-Comfortable-Enhanced-gameplay/dp/B07CBJBQHG/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1542737871&sr=8-12&keywords=rds

Δεν με νοιαζει αν ειναι καλυτερη η χειροτερη απο τη δικη σου και καλα εκανες και πηρες οτι πηρες. Δεν το εβαλα ουτε να θιξω οσους πηραν κατι αλλο ουτε να μπω σε e-pennis διαγωνισμους. Το εβαλα μπας και θελουν καποιοι να το αγορασουν. Αν δεν θελουν χεστικα αφου εγω το πηρα και ειμαι ευχαριστημενος.

Χθες δε στο λεγα ρε. Ειπες οτι δεν εχεις θεμα με το κρατημα οποτε το αφησα...

η θηκη της satisfye ειναι μια κατηγορια απο μονη της, μπορεις μεχρι και φορτιση να κανεις μεσα της  με  powerbank κατω απο την ταμπλετα, αυτος τωρα που θελει να παρει grip σκετο και  μαλιστα απο εξω  εννοειται οτι θα προτιμησει να δωσει 3 δολλαρια παραπανω απο το να μπλεξει με την  προχειρη  κατασκευη της  RDS - Ardistel ( και οι 2 εταιριες πουλανε το ιδιο πραγμα πρακτικα)  

One thing I forgot to mention in the review...there is an officially licensed Nintendo grip and case by RDS that you can find at Target and GameStop. It looks similar to this one on the surface, but there’s no comparison. I had that set for a few days and returned it. The grips are small, and don’t have this ergonomic design. It was very uncomfortable. Also, the grip only holds onto the Switch and not the joy-cons, so it wiggles when you play.  Really annoying. On top of that, the included carrying case had a ton of design flaws, including having little plastic, separate game cases to put your games in instead of having pockets built into the flap, and no storage pouch for accessories. I’m sure someone will bring that kit up at some point, so I just wanted to mention it here. This grip and case are far superior.

φυσικα δεν ειμαι 10 χρονων για να μιλαει το buyer's remorse, εδω ειχα δωσει καπου 20 για την αντιστοιχη καποτα της orzly και μετα την εθαβα σε καθε ευκαιρια 😛  μου φανηκε τοσο χαλια που δεν θελω ουτε να την πουλησω,  προτιμω να την εχω  στο ραφι να σκονιζεται.

13 ώρες πριν, Malthador είπε

Μην ρωτάτε αν βολεύουν στο κράτημα. Άπαξ και δοκιμάσετε φορητό gaming με τέτοια grips δεν ξαναγυρνάτε πίσω. 

not quite, το gripcase για παραδειγμα εχει σημαντικα  ψεγαδια οπως την αλλαγη της αισθησης στα  shoulder buttons και τις (ψευτο)σκανδαλες  + την αδυναμια του να  dock-αρεις την ταμπλετα  σε πολλες περιπτωσεις παρολο που το διαφημιζε  η ιδια η skull n co  "dockable" για αρκετο καιρο μεχρι που  μου τας γυρισε λιγο  αργοτερα και  μας εδωσε οδηγιες για να κανουν λυση-αρμολογηση το δικο μας  dock ετσι ωστε να μπαινει  το grip πιο ευκολα ....  (LOL)

αργοτερα ανακοινωσανε δικο τους dock  και τωρα  εχουν το θρασος να πουλανε νεα εκδοση για την καποτα η οποια διορθωνει τα προβληματα που ΔΕΝ  επρεπε να εχει η αρχικη !!

προσωπικα δεν προκειται να παρω year one grip  γιατι δεν γουσταρω τετοια αντιμετωπιση απο τα καγκουρο !!  ακομα και αν δεν  με ξενερωνανε με την ολη σταση τους ΠΑΛΙ δεν θα το επαιρνα με τα σημερινα δεδομενα γιατι το θεωρω πολυ σημαντικο στα μισα games που παιζω να εχω ενα grip παρομοιο με του  pro controller 

xiog36sb3sa92iegmuck.jpg

αυτο προς το παρων το προσφερει μονο  η satisfye και ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος, καλο χρυσο το gripcase για οταν παιζεις παιχνιδια χωρις δεξιο μοχλο  (πχ octopath traveler / mario kart ) αλλα το botw ( ναι εχω "γραψει" πανω απο 200 ωρες actual gameplay  και ειναι ακομα ατερματιστο -  SHOOT ME ! :D )   δεν μπορω με τιποτα να το  ευχαριστηθω ετσι  σε handheld mode !  καλυτερα tabletop   ή/και pro controller στο χερι  παρα να υποφερω καθε φορα που θελω να στριψω την καμερα.

Επεξ/σία από SoFGR

• Moderators

@SoFGR

Γνώμη μου είναι ότι και το πιο σάπιο grip είναι κλάσεις καλύτερο από την κονσόλα σκέτη. Με αυτό δεδομένο, θεωρώ ότι τα δύο καλύτερα grips αυτή τη στιγμή είναι το Gripcase και το Satisfye, το καθένα με τα θετικά του και τα αρνητικά του. Το Gripcase που το έχω δοκιμάσει, όπως έχω ξαναπεί εμένα μου dockάρει και επίσης με βολεύει το επιπλέον μέγεθος που δίνει στα triggers. Επίσης με βολεύει πολύ που μέσα στο case του μπορώ να χώσω και το 3DS μου και να τα έχω όλα σε ένα νοικοκυρεμένα. Το Satisfye από την άλλη (που δεν το έχω δοκιμάσει) είναι δεδομένο ότι δίνει καλύτερο grip από το Gripcase λόγω ακριβώς της εικόνας που έδωσες με την κλίση του χεριού.

Το κομβικό σημείο για εμένα είναι το ότι η κονσόλα μου μπορεί να dockαριστεί με το Gripcase, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί με το Satisfye.

Ωστόσο, επειδή έχω παραγγείλει ένα τέτοιο και επειδή έχω παραγγείλει και το Jupgate, θεωρώ ότι και με τα δύο αυτά θα dockάρει το NSw φορώντας το Satisfye. Οπότε το πιθανότερο είναι ότι στο κοντινό μέλλον θα σκοτώσω το Gripcase για να τσιμπήσω το Satisfye.

@SoFGR Για το satisfye ειχα δει καποιους να λενε οτι γρατζουναει τα joycon στα πλαγια και ας εχει 2 μικρα σφουγγαρακια.Εχεις παρατηρησει κατι τετοιο στο δικο σου;

@SoFGR  Σιγουρα το satisfye ειναι καλο κ ισως το καλυτερο gripcase που κυκλοφορει. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και αλλα ουτε οτι ολοι θα πρεπει σονι και ντε να παρουν αυτο. Αν ειδες το προτεινα μονο οταν η τιμη του πηγε στα 22 ευρω ολο το πακετο ακριβως γιατι πεφτει στο μισο απο τα αλλα, ολο το πακετο οχι σκετο grip. Καποιοι που ψαχνουν κατι τετοιο και δεν θελουν η μπορουν η και ακομα βαριουνται να περιμενουν ποτε θα ερθει απεξω (εγω πχ ειμαι του στυλ το ειδα το πηρα τωρα αλλιως ξεθωριαζει η αναγκη). Παντως απο θεμα πιασιματος ειναι μια χαρα και πανε τα χερια ακριβως στο αριστερο αναλογικο και δεξια στα κουμπια ενω ισως αν εχεις τεραστια χερια σε δυσκολεψει στο δεξι αναλογικο και παλι λιγο.

6 ώρες πριν, Mistwalker είπε

@SoFGR Για το satisfye ειχα δει καποιους να λενε οτι γρατζουναει τα joycon στα πλαγια και ας εχει 2 μικρα σφουγγαρακια.Εχεις παρατηρησει κατι τετοιο στο δικο σου;

προς το παρων οχι  

https://imgur.com/a/GJV6vCW

μιλαμε βεβαια για day1 συσκευη αποτι βλεπεις και στις φωτο,  το αριστερο εχει παει 2 φορες cd media  για ανοιγμα, την πρωτη για να του βαλουν μεσα το γνωστο "σφουγγαρακι" ενω την 2η γιατι πηγαινε ο ο μοχλος απο μονο του  περα δωθε (phantom inputs) 

• Thanks 1

54 λεπτά πριν, orck είπε

Σημερα προσεξα οτι σε ενα μηνα βγανει το metroid prime, μονο στο Public :)

Firefox_Screenshot_2018-11-21T19-58-11.932Z.png

Αν γινόταν κανα τέτοιο θα κάναμε καλές γιορτές γιατί προσωπικά ούτε το pokemon ούτε το Smash με ενθουσιάζουν, αλλα με το prime θα χανόμουν καμια βδομάδα μεχρι να το τερματίσω 100%  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο amazon.de υπαρχει προσφορα παιρνεις 3 παιχνιδια switch πληρωνεις 100 ευρω.

https://www.amazon.de/gp/promotion/A1Z2C610RA3JQ4

και 3 παιχνιδια απο τα παρακατω στα 70 ευρω

https://www.amazon.de/gp/promotion/A52BP0TJGIF2H

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...